ONEdigitals Reviews

1.540

1,5

Duurde wel langer dan gedacht. Telefoon gewoon ontvangen en werkt prima. Goede en voordelige aankoop en zeer tevreden met deze aankoop. Graag tot een volgende keer.

December 2017 iets besteld, Maar kreeg geen product. Waarop Onedigitals zou over gaan tot terugbetaling betaald bedrag. Nu 2 april 2018 Nog steeds geen geld. Ondanks meermalen de belofte van Onedi... Toon meer

Na 4 maanden nog steeds mijn geld niet terug. Heb al aangifte gedaan. Ze vertellen je altijd dat ze er iets aan gaan doen op de mail. Maar er gebeurt nooit iets. Dit is de slechte online winkel ervari... Toon meer

Zeer slecht, ik heb me bestelling van een maand geleden niet binnen dus ga ik nu aangifte doen.

Zeer slecht

2K reviews

Alle reviews

(1.540)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

5 weken terug een telefoon besteld🙄

5 weken terug een telefoon besteld🙄
Na veel contact nog steeds geen telefoon geen track and tracé , mijn account is gewist!!!

Ze blijven zeggen dat het mijn bestelling onderweg is maar krijg bij iedere mail geen track and tracé bijgeleverd. De eerste die ik had is samen met mijn gegevens op mijn account gewist!!!
Volgens one digitals moet ik het nu op 24 april geleverd krijgen. We gaan het zien!!! Wordt vervolgd🤔

23 april 2017

Beste Marga,

Hartelijk dank voor uw beoordeling, uw mening wordt zeer gewaardeerd!

Ik kan in ons systeem zien dat uw pakket naar verwachting op 27 april zal worden afgeleverd.
Wij hebben u zojuist een e-mail gestuurd met uw volgnummer zodat u het kunt volgen terwijl uw bestelling in transit is.

Wij hopen dat dit kleine misverstand met uw order tracking informatie de kwaliteit niet zal beïnvloeden en de waarde van een digitaal nederland heeft zo hard gewerkt om onze klanten te kunnen bieden met het goede aanbod en lage prijzen waar geen andere winkel kan
overeenkomen.

Oprecht!

Zeer slechte - onaanvaardbare ervaring

Helaas heb ik op 26 nov 2016 een mobile telefoon Sony M5 bij Onedigitals besteld. Over 15 dagen op 12 dec 2016 heb ik die ontvangen. Deze mobile telefoon heeft alleen maar een halve dag gewerkt en daarna functioneerde het beeldscherm niet meer en ik kon hem niet gebruiken.

Op 13 dec 2016 heb ik jullie doorgegeven dat die telefoon niet werkte, vervolgens heb ik een formuleer ingevuld voor RMA nummer voor het terugsturen van de telefoon en ook moest ik een paar dagen daarna barcode en IMEI nummer van de telefoon aan u doorgeven omdat mijn probleem nog niet verwerkt was.

Nog steeds wacht ik op een bericht van jullie over de verdere procedure van de behandeling van mijn probleem met de kapotte telefoon.

Hierbij vroeg ik me af wanneer iemand mij op de hoogte zou gaan brengen over de hieronder genoemde punten:

wanneer gaat jullie team met mij contact opnemen voor het oplossen van mijn probleem en het terugsturen van deze telefoon?
wat zal ik tussen tijd zonder telefoon doen (bijna een maand loop ik zonder telefoon terwijl ik het al betaald heb)
Ik wacht tot dinsdag 26 dec 2016 af voor een duidelijke oplossing.

27 december 2016

Hallo A.Damideh

Hartelijk dank voor uw beoordeling, is uw mening zeer op prijs!

We zijn erg jammer dat je moest om dergelijke overlast te ervaren!

Op dit moment zijn we nog steeds het controleren van uw zaak en proberen om de beste oplossing te vinden want het lijkt erop dat de accessoires zijn uit de doos ontbreekt u ons gestuurd.

We zullen naar de bodem van dit te krijgen en vind de beste oplossing.

Geweldig maar risicovol

Vorige week een S7 besteld bij ONEdigitals, ik had wel heel wat vragen, mailtjes gestuurd en er werd heel snel op gereageerd! Telefoon is na een week aangekomen (ik schrijf de review vanaf mn gloednieuwe S7), ik kreeg heel netjes het trackingnummer en werd goed op de hoogte gehouden van het proces van mijn bestelling.Ik weet alleen niet hoe ze het met de verzending hebben gedaan, aangezien je in principe wel douanerechten en omzetbelasting moet betalen voor producten uit China, ik heb het geluk gehad dat niet hoeven te doen, maar ik kan je niet garanderen dat JIJ het ook niet hoeft te doen. ALS je wordt gepakt kan je wel een flinke prijs gaan betalen (denk ik, misschien heeft ONEdigitals het in de prijs inbegrepen, ik ga uit van niet).

Al met al wel goede service en goede (100% echte) telefoons voor een mooie prijs.

24 december 2016

WAARSCHUWING OPLICHTING KOOP HIER NOOIT.

Draadloze sportkoptelefoon gekocht, bij aankomst stuk na heel veel emailverkeer uiteindelijk na 1 1/2 maand een retour adres gekregen.
Afgeleverd via track & trace nu na 14 dagen hoor ik niks meer zelfs geen reactie via de mail.
Gelukkig aankoop via VISA gedaan dus alles bij hun neergelegd nu in onderzoek.

1 december 2016

Hi H Van Wieren,

We apologise for the inconvenience this has caused you.

In order for us to give you complete information regarding your order, kindly send us the order number for further investigation.

Rest assured, once we are done with the investigation, everything will be done accordingly.

Please let us know if you have any other concerns.

Slechte service (scam?)

6-8 dagen levertijd. Ik wacht al meer dan 2 weken op mijn telefoon. Op e-mails geen reactie. Ik neem aan dat dit een scam is.
Gelukkig heb ik mijn telefoon nu via de UK ontvangen. Het heeft dus wel geholpen om via verschillende e-mails en een slechte recensie op Trustpilot te reageren op de slechte service.
Mijn waardering voor dit bedrijf is nu gewijzigd ook omdat mij verteld was dat ik eventueel mijn geld zou terugkrijgen.

16 november 2016

Hallo Gea R.

Hartelijk dank voor uw beoordeling, is uw mening zeer op prijs!
We zijn erg jammer dat je moest om dergelijke overlast te ervaren!

We zijn erg blij om te weten dat alles werkte goed en dat u uw bestelling op 24 december ontvangen.
We begrijpen dat onze klanten soms ongerust als hun orders krijgen uitgesteld enkele dagen, kunnen wij u asure zijn we altijd doen ons best om volledig te voldoen aan elk van onze klanten

ONEdigitals Nederland

Geen reactie op mijn mails / geld kwijt?

Ik heb 18 oktober een note 4 besteld, prijs 375 euro. Ik heb na twee weken geïnformeerd waar mijn toestel bleef, waarna ik een mail heb ontvangen waar het aanbod werd gedaan mijn geld terug te storten. In eerste instantie heb ik geopteerd voor een ander toestel, maar nadat ik de reviews hier gelezen heb, heb ik meerdere malen gevraagd om mijn geld terug te krijgen. Krijg in het geheel geen antwoord.
Order 405-1819

Vandaag 17 november mijn geld terug gestort gekregen. Dat verhoogt de betrouwbaarheid. Wat blijft is dat de communicatie in het begin nogal frustrerend verliep. Ben blij dat er na plaatsing van de review op trustpilot reactie kwam, en er meteen ook actie volgde. Heb de waardering verhoogd naar twee sterrren

13 november 2016

Hi Gerrie,

We apologise for the inconvenience this has caused you.

There was a very high demand of the said product and even before we could process your order we were left with extremely low levels of inventory on the item.

We have sent you an email for the item suggestion, if in any case you would like to order the suggested product instead, please reply to the email so we can process the order at the soonest time.

If you would like to request for a refund which we also mentioned on the email kindly let us know so we can initiate the refund process.

Again, we apologise for the inconvenience.

Thank you,

ONEDigitals

Bang door slechte reviews, maar toch besteld

Via Google op deze site terechtgekomen. Ik heb hier een Samsung J7108 besteld (J7 2016 met 1080p scherm en 3GB RAM). Netjes een mail gehad met trackingnummer, uiteindelijk na 11 dagen ontvangen (gaat volgens trackingnummer via een UK locatie, daarna geen tracking meer?)

Met aftersales geen ervaring.

12 november 2016

Hi Roel,

Thank you for shopping with us.

We look forward in doing business with you again.

ONEDigitals

Telefoon met gebroken zegel ontvangen

Ik heb een telefoon besteld en ontvangen maar de zegel was gebroken. Op de zegel staat heel duidelijk dat het product niet geaccepteerd moet worden als het zegel verbroken is. Ik heb dus een mail gestuurd en een RMA aangevraagd (nu een week geleden). Ik heb een reactie van Agnese ontvangen. Dat de telefoons nieuw zijn maar dat gecontroleerd worden. Ik heb gereageerd dat ik het niet handig vind om een verpakking met een zegel te openen waarna de koper dus verplicht is de telefoon terug te sturen. Daar heb ik niets meer op gehoord. De RMA zou na max 2 dagen beantwoord worden, dat is ook niet gebeurd. Ik heb een mail gestuurd en krijg dezelfde reactie van Agnese opnieuw. Gelukkig heb ik via creditcard betaald, dus ik krijg hoe dan ook mijn geld terug, maar een hoop frustratie is het wel.. Order 504-1806

12 november 2016

Hi Linda 8678,

We apologise for the inconvenience this has caused you.

Please let us know if you have any other concerns.

waardeloos

op 20 oktober LG telefoon besteld voor onze zoon. Nu na 2 weken totaal geen opvolging gegeven door OneDigitals. Net een mail naar Onedigitals gestuurd en nu maar wachten op antwoord.

update zondag 13/11/2016: totaal geen reactie van Onedigitals. Waardeloos! Wel is orderstatus veranderd en staat nu op dat vandaag (zondag 13-11-2016) telefoon zal worden bezorgd. Nog maar even afwachten.

Update maandag 14/11/2016: nog geen reactie en ook nog geen telefoon. Gelukkig besteld met creditcard. Nog een paar dagen wachten en dan kunnen we geld terugvragen via creditcard. In de tussentijd nog maar een paar mails sturen naar Onedigitals. Niet dat we nog vertrouwen hebben dat telefoon nog aankomt.

6 november 2016

Hallo P van der Waal,

Wir bedauern Ihre Unzufriedenheit mit Ihrer ervaring bei uns

Ik wil u meedelen dat uw teruggave is gemaakt, dan kunt u kaal in het achterhoofd dat zodra we de terugbetaling, duurt het maximaal 30 dagen voor de overdracht naar uw bankrekening te bereiken, dat is afhankelijk van de bank die de kaart heeft uitgegeven je betaald.

Wij sturen u een kopie van het bewijs van de restitutie te sturen naar uw e-mail morgen eerste ding in de ochtend.

ONEdigitals Nederland

Order won't go through, customer serice doesn't respond

After waiting for delivery on an order for more than 2 weeks (delivery time 6-8 work days) i've sent multiple e-mails to customer serice. So far no response. The order has been stationary for more than one week in Paris, but now there is no movement.

First and last time i ordered something from them.

Zit inmiddels al meer dan 2 weken te wachten (met levertijd van 6-8werkdagen) op een bestelling. Hij is verstuurd maar ligt volgens de track & trace al meer dan een week stationair in Parijs. Klantenservice al meer dan 2 mails gestuurd, maar komt geen reactie op ondanks dat op de site staat dat ze 24 uur per dag beschikbaar zijn....

Eerste en laatste keer dat ik dus iets bij ze bestel.

24 september 2016

Hi Roel Wouters,

We sincerely apologize for the inconvenience that this has caused you.

We have checked your order: 504-1316 and this was already shipped using this tracking number: XJ550356544JF

Right now the package is already in transit.

Please check this link for the status of the shipment of your order:

We apologize if we were unable to reply to your email the soonest but we are currently making sure that we respond to all tickets the best that we can.

Feel free to contact us. We'll be happy to assist.

Again, our sincere apologies
ONEDigitals

Reviews in alle talen tonen. (1.540 reviews)