Online-Drogist.nu Reviews

2.563
TrustScore 1 uit 5

1,2

Bestel er redelijk veel..nu had ik foundation al jaren gebruik ik dezelfde benecos caramel bestel je denk je gewoon dezelfde volgens plaatje op hun website..krijg je nieuwe verpakking en een zekere mo... Toon meer

2 weken geleden bestelling gedaan, tot nu toe radio stilte. Antwoordapparaat zegt dat het extreem druk is door Corona. Bedrijf is kennelijk vastgelopen. Dat kan, maar haal dan de website offline of ze... Toon meer

Op 11 december on line bestelling geplaatst, op 12 december mail ontvangen dat de order nog niet was verzonden. Op 13 december gebeld, medewerkster vertelde mij dat zij op haar computerscherm kon zien... Toon meer

Ik heb op 14 mei een bestelling gedaan van Plantina Vitamine multi 240tb (1x) voor 64,95. Op 16 mei kreeg ik een mailtje dat de pillen toch (!!) niet op voorraad waren, maar wel besteld en dat men ver... Toon meer

1. Gezondheid en medisch

Over Online-Drogist.nu

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Online-Drogist.nu

Snel & Veilig Betalen

Veilig via je eigen bank

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Persoonlijke aandacht

T: 0857 - 92 01 83
E: klantenservice@online-drogist.nu

Over Online-Drogist.nu

Online-Drogist.nu is een webshop met een zeer ruim assortiment aan drogisterijartikelen. Hierbij kun je onder meer denken aan homeopathie, fysiotherapie, dieetproducten, vitamines en voedingssupplementen, cosmetica, haarverf, suikervrije en glutenvrije producten, etc. De producten zijn voor de innerlijke of uiterlijke verzorging. Binnen ons assortiment is er voor iedereen wel een product naar zijn of haar smaak te vinden. Kijk snel rond en: verwen jezelf!

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

3K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(2.563)

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen actie na betaalde bestelling

Na 8 dagen mijn bestelling keurig afgeleverd nadat ik eerst twijfelde of ze wel actie zouden ondernemen, ze bleken last te hebben van een computerstoring. Klantenservice heeft het keurig opgepakt.

4 november 2019

Antwoord van Online-Drogist.nu

Goedemorgen, mijn collega heeft gisteren telefonisch contact met u gehad en ik zie dat het pakket inmiddels verzonden is, gelukkig!
Door een technische storing was er iets fout gegaan, onze excuses nogmaals daarvoor.
Hartelijke groet,
Barbara
Online- Drogist.nu

Top!

Precies wat je van een online drogist verwacht. Snel, betaalbaar en betrouwbaar!

8 juni 2019

Zeer slechte lange incomplete levering!

Wij hebben maar liefs 3 weken op onze bestelling moeten wachten! En die is nog niet eens compleet! De klantenservice is waardeloos! Onpersoonlijke standaard mailtjes. Of helemaal niet antwoorden! Koop gewoon je spullen bij een reguliere drogist. Scheelt je een hoop werk en ergernis ! Wij moeten nog maar zien of we ons geld of spullen ooit krijgen.

3 augustus 2018

Beste Lynn,

Wat vervelend dat u zo ontevreden bent over onze service. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling! Zou u in een e-mail uw ordernummer kunnen doorgeven?
Ik kan namelijk geen bestelling vinden in ons systeem. U mag de e-mail sturen naar klantenservice@droginet.nl Uiteraard ga ik mijn best doen om het voor u op te lossen.

Hartelijke groet,
Grietje
Droginet
Online-drogisterij

Krijg geen antwoord op emails en telefoon wordt niet opgenomen!!!!! pakketje is er nog steeds niet.

Ik heb 3 dagen geleden een bestelling gedaan. Daar ik een fout heb gemaakt in mijn emailadres zocht ik telefonisch contact. Ze zijn onberijkbaar per telefoon en reageren niet op al de emails die ik heb gestuurd. En mijn pakketje is er nog steeds niet.

Ter aanvulling ik werd net gebeld door drogist online de producten waren niet leverbaar en het was erg druk. Geld wordt terug gestuurd.

3 augustus 2018

Bestel met enige regelmaat producten…

Bestel met enige regelmaat producten zoals o.a. Melatonine.
Het zijn kwalitatief goede producten welke inderdaad werken zoals beschreven.
De snelle levering en goede prijsstelling is zeker de een aanbeveling waard. (het blijkt niet eenvoudig bepaalde producten onder de zelfde condities ergens anders te vinden)

26 mei 2018

Zeer slechte service en levering pas na ruim een week

Levering niet binnen 1-3 dagen zoals op de website vermeld, maar pas na 5 werkdagen, 8 dagen in totaal. Reageren niet op mails. Geven aan pakketje verzonden te hebben, maar vervolgens is het dagenlang niet afgeleverd bij PostNL. Geen excuus hiervoor, gewoon geen reactie. Ze kunnen goedkoop zijn, maar dit is niet acceptabel.

23 mei 2018

Beste Valentine,

Wat vervelend dat u zo ontevreden bent over onze levering! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Uiteraard wil ik dit heel graag oplossen voor u.
Zou u het ordernummer willen mailen naar klantenservice@droginet.nl. Dan ga ik natuurlijk uitzoeken wat er aan de hand is geweest met uw bestelling.

Hartelijke groet
Grietje