Zeer vlot gehandeld nadat ik contact heb opgenomen met de klantenservice. Er was per ongeluk een verkeerde maat opgestuurd. Hierop is meteen een retourlabel gestuurd en toen deze binnen was bij Oqium... Toon meer

Gewoon simpel 2 paar schoenen besteld, na 4 dagen niks gehoord te hebben maar even een mail gestuurd wanneer ik de schoenen mag ontvangen, vervolgens krijg ik als antwoord: we hebben uw order geannule... Toon meer

Na jaren mee doen eindelijk mijn schoenen ❤️ga ervan genieten ☺️ Goede en snelle service helemaal top. 1 min pintje -Jammer dat de loting niet helemaal eerlijk gaat en je komt de schoenen voor hee... Toon meer

1. Streetwearwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Founded by sneaker collectors, Oqium wanted to give the community something different that would give them a new vision by infusing the world of basketball into the sneakergame.

3,4

Gemiddeld

3K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Desondanks oud en nieuw heb ik mijn…

Desondanks oud en nieuw heb ik mijn schoenen zonder moeite ontvangen, maar wel wat vertraagd en zonder bericht. Als zaken vertraagd worden (oud en nieuw is te begrijpen) is het fijn als hierover gecommuniceerd wordt. Maar voor de rest is het goed verlopen en de schoenen zijn erg mooi.

3 januari 2025

Slechte klanten service en lange Wachttijden

Ik ben al een aantal keren naar Amsterdam geweest naar hun fysieke winkel en daar is alles in orde, toffe schoenen en kleren voor een goede prijs. Afgelopen dinsdag heb ik dan op hun webshop iets gekocht omdat er korting was, heb direct betaalt en kreeg onmiddellijk een confirmatie mailtje gekregen. Online staat er dat het meestal 2-3 dagen duurt om te versturen in de benelux dus verwachte toch binnen de 2 max 3 dagen een volgend mailtje over dat het verstuurd werd. Het is inmiddels zondag meer dan 5 dagen later en heb nog niks van update ontvangen. Ik heb al verschillende keren naar hun service mail gestuurd maar kreeg geen antwoord en ik kreeg zelfs een geautomatiseerde mail terug van Google dat het mail adres niet meer toegekend was. Ik heb ze al proberen te bellen zelfs die telefoonnummers bestaan niet meer. Ik geef ze nog een aantal dagen de kans in de hoop dat ik mijn schoenen dan krijg en geef ze nog een beetje het voordeel van de twijfel dat het nu een drukke periode is. Maar dat geeft geen excuus dat ze praktisch on bereikbaar zijn. Ik raad deze webshop niet aan.

7 januari 2025

Nooit weer

Schoenen besteld voor mooie prijs vorige maand
Helaas kreeg ik een week later te horen dat ze niet in meer in stock waren
Op mail en telefonisch word er nergens op gereageerd
Heb eindelijk mijn geld terug
Bestel hier nooit wat weer!

8 januari 2025

Geen communicatie

Geen communicatie,
Mijn bestelling was en week te laat, en als ik bel is er geen gehoor. Heb geprobeerd om een mail te sturen daar nooit antwoord opgehad. Ik stond op het punt naar oquim in Amsterdam te gaan. Maar toen was mijn bestelling er opeens. Slechte service en geen communicatie

24 december 2024

Waardeloze service

Webshop is mooi en mooie prijzen. Helaas als je wat terugstuurt moet je heel lang wachten tot ze je geld terug storten. Klantenservice geeft geen gehoor. Telefoonnummers werken niet. Mailen etc nergens reageren ze op. Meer dan 4 weken moeten wachten op mijn geld. Geen afterpay of Klarna. Je betaalt shipping kosten maar komt gewoon uit Nederland vandaan en je stuurt het terug naar een Nederlands adres.

1 november 2024

Super!!!

Een fijne webshop met duidelijke communicatie en scherpe prijzen.

9 december 2024