Havde oprindeligt lavet en aftale med Nordisk G. med det formål at sælge en guldhalskæde. Ikke desto mindre endte det med at jeg blot pantsatte den hos Pantsat.dk - hvilket jeg, i første omgang i... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Meget imødekommende og virkelig stabile.jeg har benyttet dem 2 gange nu og har kun haft en god oplevelse hos dem. Første gang pantsat jeg min bil og havde stadig fornøjelsen af, at køre i den hver dag... Toon meer
Sådan set udmærket og hurtig service. Man får en vurdering som ligger i et spænd og de vil selvfølgelig udbetale den laveste ende af vurderingen for at få størts profit ved evt. Salg. Lidt slesk takti... Toon meer
Når man venter på at det bliver ens tur er det ligesom når man er hos lægen man sidder ret tæt på folk. Men når det så er sagt så trækker servicen det hele op virkelige søde og i mødekommende pe... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
PANTSAT.DK tilbyder et alternativ til almindelige lån. Konceptet hedder salg med tilbagekøbsret. I praksis sælger du din værdigenstand til os og får samtidig retten til at tilbagekøbe genstanden på et senere tidspunkt.
Contactgegevens
Denemarken
- info@pantsat.dk
- pantsat.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord
God service godt koncept og hurtigste…
God service godt koncept og hurtigste udbetaling og fair priser
rigtig god service og venlige folk
Så er den galt igen igen igen!
Så er den galt. Igen igen igen det er nummer 3 gang jeg har problemer og pantsat.dk ikke overholder det de siger i deres reklamer. De sagde at de ville give 4500 til 5000 for den iphone de havde med i deres reklame så hvis man havde sådan en model som den de viste i reklamen ville man få 4500 til 5000 kroner og lige præcis den model har jeg og min er helt ny enda! Og da de kommer med et tilbud vil de pludselig kun give 2000 kroner på trods af de siger i deres reklame at de ville give 4500 til 5000 hvis den er brugt og min er ny i kasse stadig plomberet med kvittering og 2 års garanti og så vil de kun give 2000 kroner!? Jeg er normalt svær at gøre utilfreds men det har lykkedes pantsat.dk enda 3 gange! Så nu gider jeg ikke give flere chancer kommer aldrig til at bruge dem igen og vil helt sikkert advare alle om at kontakte dem så 1 stjerne herfra da man desværre ikke kan give 0

Antwoord van PANTSAT.DK
Quick service with necessary…
Quick service with necessary information and understanding ☺️
Engageret og hjælpsom salgsmedarbejder
Jeg købte en ubrugt telefon billigt
Jeg købte en ubrugt telefon i plomberet originalindpakning. En gammel model (magen til den jeg lige havde smadret) til en meget fornuftig pris. Det var jeg godt tilfreds med.
Levering tog 3 dage. Det var jeg også tilfreds med.
En hjælpsom hånd💕
Jeg synes bare at de er meget hjælpsom folk derinde, jeg har ikke aftale, jeg kom bare og så har ventet selvfølgelige et stykke tid, men jeg blev betjent alligevel hurtigt end jeg forventet.Ham der da har betjente mig er meget søde og meget let at talte med. Success!
Super dygtige personale
Super dygtige personale
Alt blev behandlet professionelt og hurtigt
Den var ok synes jeg
Det er altid dejligt at komme der der…
Det er altid dejligt at komme der der er en god service og rådgivning
God service og tryg snak❤️
Nice and helpfull.
Super enkelt
Enkelt , professionel og venlig behandling. Udbetaling samme dag, en lørdag !
Fast, Efficient & Responds to Messages
Great experience with pantsat.dk. Bought an item that is difficult to find used and it was in perfect condition! Will shop with them again.
Jeg havde et behov for penge nu …
Jeg havde et behov for penge nu og ikke først 1februar 26' så jeg fandt pantsat på nettet jeg havde en genstand jeg kunne pante
bookede et møde underskrev kontrakten og havde pengene senere på dagen på min konto.super let
Meget professionel personale- en god…
Meget professionel personale- en god oplevelse tak🙏
Очень хорошие отношения вежливые всё…
Очень хорошие отношения вежливые всё очень быстро, осталось довольна
Smykke pantsætning!
Jeg har for nylig pantsat nogle af mine arveguldsmykker hos PANTSAT.DK og, har absolut, oplevet en meget god, imødekommende og, aldeles kompetent service!