Bedrijf heeft geantwoord
Kupiłam Colour Freedom Metallic Glory Silver Grey, ale jeszcze nie zastosowałam tego produktu. Liczę na pozytywne zaskoczenie. Niestety, opakowanie nie zawierało instrukcji w języku polskim ani nie by... Toon meer
Witam.. po kilku mailach z działem reklamacji i kontaktu z klientem udało się pozytywnie rozwiązać reklamację mojego zamówienia co pozwoliło pozytywnie myśleć o dalszych zakupach w firmie i przywrócił... Toon meer
Przesyłka została nadana szybko, ale rozczarowujący był poziom zabezpieczenia przesyłanych kosmetyków. Butelki z szamponem i odżywką dotarły do mnie zdeformowane, a perfumy - cud, że się nie rozbiły w... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Witamy w parfumdreams – WHERE BEAUTY COMES TRUE. U nas wszystko kręci się wokół Ciebie – Twojego wyglądu, Twojego stylu i Twoich chwil poświęconych pielęgnacji. Od 2004 roku nasz sklep internetowy łączy miłośników piękna w 15 krajach, dostarczając inspiracje, trendy i ulubione produkty prosto do Twojego domu. Od 2018 roku jesteśmy również dumni, że należymy do rodziny DOUGLAS. Nasza misja jest jasna: wprowadzamy piękno do Twojej codzienności. Bo poczucie piękna i komfortu nie powinno być luksusem ani przywilejem – to codzienny moment troski o siebie, na który każdy zasługuje, bez kompromisów. A ponieważ piękno jest tak wyjątkowe, jak wyjątkowi są ludzie, każdego dnia celebrujemy tę różnorodność. Być może dla Ciebie piękno to naturalny lub wyrazisty makijaż, pielęgnacyjna rutyna dla skóry i włosów albo zapach, który podkreśla Twoją osobowość – niezależnie od tego, jak definiujesz piękno, jesteśmy tu, by wspierać Cię z pasją i profesjonalizmem. Szukasz inspiracji dla swojej rutyny pielęgnacyjnej, chcesz odkrywać nowe trendy lub uzupełnić swoje codzienne niezbędniki z zakresu makijażu, perfum i pielęgnacji, jednocześnie mając pewność, że otrzymujesz najlepszą cenę? W takim razie parfumdreams to miejsce stworzone właśnie dla Ciebie! W naszym sklepie czeka na Ciebie ponad 600 marek kosmetycznych, takich jak Prada, Montale, Lancôme, Armani, Kérastase, Shiseido i Yves Saint Laurent, oferujących szeroki wybór produktów – od ukochanych klasyków, przez najnowsze hity, po ekskluzywne zapachy niszowe. Znajdziesz u nas wszystko, czego potrzebujesz do swojego wyglądu i codziennego rytuału piękna – w uczciwych cenach i z obsługą, na której możesz polegać. Życzymy Ci wiele radości z odkrywania i zakupów!
Ferdinand-Braun-Str. 28/3, 74074, Heilbronn, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van parfumdreams
Atrakcyjne ceny, szybka dostawa i możliwość wyboru dwóch próbek i to z asortymentu nowości

Antwoord van parfumdreams
Wspaniała obsługa, szybka wysyłka. Serdecznie polecam. Nic, tylko kupować.

Antwoord van parfumdreams
Szybka realizacja zamówienia. Dobre ceny.

Antwoord van parfumdreams
Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Polecam sklep

Antwoord van parfumdreams
Wcześniej nie korzystałam z tej drogerii i mimo wielu negatywnych opinii zdecydowałam się złożyć zamówienie. Ceny są atrakcyjne i niższe niż w Polsce. Nie spodziewałam się, że dostawa będzie taka szybka - złożyłam zamówienie w weekend, a paczka była już u mnie w środę rano. Jedyne, do czego mogę się przyczepić, to brak zabezpieczenia towarów w paczce - żadnej folii ani papieru. Na szczęście nic nie uległo uszkodzeniu ani pokruszeniu (zamawiałam m.in. cienie do powiek).

Antwoord van parfumdreams
Oryginalne perfumy, transakcja i przesyłka bez zarzutu. Moja ulubiona e-drogeria :)

Antwoord van parfumdreams
Zamówiłam trzy produkty. Przesyłka dotarła dość szybko, ale była tak źle zapakowana, że dwa produkty zostały uszkodzone w transporcie. Zwróciłam je. Chciałam dostać z powrotem to, co zamówiłam tylko w całości. Firma parfumdreams bez komentarza do mojej prośby zwróciła mi pieniądze (w dwóch osobnych transzach) potrącając przy okazji za przesyłkę tego jedynego produktu, który dotarł cało. Już tam nie zamówię.

Antwoord van parfumdreams
Wspaniałe ceny i szybka dostawa 🚚

Antwoord van parfumdreams
Od kilku dni nie mogę zalogować do mojego konta klubowicza Premium :( strona nie reaguje przy logowaniu na hasło a resety hasła nie pomagają. Pomoc obsługi ze strony żadna. Jedyne rady to kolejne resety hasła.
Brak zrozumienia problemu, że to strona nie odpowiada na wpisywane hasła.
Z tego samego powodu nie można założyć nowego konta (brak możliwości wpisania hasła).
I to wszystko po tym jak opłaciłam dodatkowo konto Premium.
Strona ma dobre ceny i przyjemne rabaty ale jak jest problem to nie są pomocni.
Takie zakupy do pierwszej wtopy.
Jak coś szwankuje to wina nie po ich stronie.

Antwoord van parfumdreams
Bardzo duży wybór, dobre ceny, szybka wysyłka

Antwoord van parfumdreams
Brak wysyłki, brak kontaktu, brak odpowiedzi mailowych. Pieniądze zabrane, kontakt urwany. Unikać.

Antwoord van parfumdreams
Oryginalne produkty w bardzo dobrych cenach. Duży wybór. Do każdego zakupu dołączane próbki. Super gratisy. A sama dostawa przebiega szybko i bez najmniejszych problemów.

Antwoord van parfumdreams
Worst packaging ever! Made first 2 orders, one package was half-opened and both boxes had ZERO shock-absorbing material! (yes ALL fragile product have been damaged).
I ordered 3 eyeshadow palettes for my wife and 2 of them arrived damaged.
They propose now return them. But they were limited editions so we wasted a lot of time for what???
It was our first and last time ordering there!