Wcześniej nie korzystałam z tej drogerii i mimo wielu negatywnych opinii zdecydowałam się złożyć zamówienie. Ceny są atrakcyjne i niższe niż w Polsce. Nie spodziewałam się, że dostawa będzie taka sz... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Kupiłam Colour Freedom Metallic Glory Silver Grey, ale jeszcze nie zastosowałam tego produktu. Liczę na pozytywne zaskoczenie. Niestety, opakowanie nie zawierało instrukcji w języku polskim ani nie by... Toon meer
Witam.. po kilku mailach z działem reklamacji i kontaktu z klientem udało się pozytywnie rozwiązać reklamację mojego zamówienia co pozwoliło pozytywnie myśleć o dalszych zakupach w firmie i przywrócił... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Witamy w parfumdreams – WHERE BEAUTY COMES TRUE. U nas wszystko kręci się wokół Ciebie – Twojego wyglądu, Twojego stylu i Twoich chwil poświęconych pielęgnacji. Od 2004 roku nasz sklep internetowy łączy miłośników piękna w 15 krajach, dostarczając inspiracje, trendy i ulubione produkty prosto do Twojego domu. Od 2018 roku jesteśmy również dumni, że należymy do rodziny DOUGLAS. Nasza misja jest jasna: wprowadzamy piękno do Twojej codzienności. Bo poczucie piękna i komfortu nie powinno być luksusem ani przywilejem – to codzienny moment troski o siebie, na który każdy zasługuje, bez kompromisów. A ponieważ piękno jest tak wyjątkowe, jak wyjątkowi są ludzie, każdego dnia celebrujemy tę różnorodność. Być może dla Ciebie piękno to naturalny lub wyrazisty makijaż, pielęgnacyjna rutyna dla skóry i włosów albo zapach, który podkreśla Twoją osobowość – niezależnie od tego, jak definiujesz piękno, jesteśmy tu, by wspierać Cię z pasją i profesjonalizmem. Szukasz inspiracji dla swojej rutyny pielęgnacyjnej, chcesz odkrywać nowe trendy lub uzupełnić swoje codzienne niezbędniki z zakresu makijażu, perfum i pielęgnacji, jednocześnie mając pewność, że otrzymujesz najlepszą cenę? W takim razie parfumdreams to miejsce stworzone właśnie dla Ciebie! W naszym sklepie czeka na Ciebie ponad 600 marek kosmetycznych, takich jak Prada, Montale, Lancôme, Armani, Kérastase, Shiseido i Yves Saint Laurent, oferujących szeroki wybór produktów – od ukochanych klasyków, przez najnowsze hity, po ekskluzywne zapachy niszowe. Znajdziesz u nas wszystko, czego potrzebujesz do swojego wyglądu i codziennego rytuału piękna – w uczciwych cenach i z obsługą, na której możesz polegać. Życzymy Ci wiele radości z odkrywania i zakupów!
Ferdinand-Braun-Str. 28/3, 74074, Heilbronn, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Sklep ma bardzo dobre ceny, kosmetyki oryginalne. Paczka bardzo dobrze zapakowana.
za każdym razem szybko otrzymuję zamówienie, cena też zazwyczaj jest konkurencyjna. Polecam
To były moje 3 zakupy w tym sklepie. Wszystko zgodne z opisem, atrakcyjne ceny i promocje, upominki do zamówienia. Czego chcieć więcej? Ja jestem bardzo zadowolona
Uszkodzona przesyłka. Kontakt z konsultantem w celu wyjaśnienia sytuacji zadawalający.Przesyłka słabo zabezpieczona i zamówione próbki niestety najprawdopodobniej wypadły. Perfum dotarł w całości.
Przesyłka została nadana szybko, ale rozczarowujący był poziom zabezpieczenia przesyłanych kosmetyków. Butelki z szamponem i odżywką dotarły do mnie zdeformowane, a perfumy - cud, że się nie rozbiły w transporcie. Kosmetyki zostały wrzucone do za dużego kartonu, bez żadnego zabezpieczenia. Dodatkowo karton uszkodził się w trakcie transportu i prawdopodobnie wypadły z niego zamówione próbki.

Brak do dzisiaj dostawy złożonego zamówienia nr 154164190

Antwoord van parfumdreams
Paczka przyszła bez próbek. Jeden produkt Erborian niezapieczętowany.

Antwoord van parfumdreams
Produkt jest taki jak oczekiwano. Jakość odpowiada cenie, polecam.
Przesylka dotarło w stanie uszkodzonym. Pudełko rozerwane. W środku nie było żadnych próbek, które zostały wybrane przy składaniu zamówienia.

Antwoord van parfumdreams
Easy to place order, and delivery very quick. Item exactly what I ordered. Would have preferred an option for delivery to a parcel locker, but did not see the option.