Banner for parfumdreams

1.363
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Wcześniej nie korzystałam z tej drogerii i mimo wielu negatywnych opinii zdecydowałam się złożyć zamówienie. Ceny są atrakcyjne i niższe niż w Polsce. Nie spodziewałam się, że dostawa będzie taka sz... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kupiłam Colour Freedom Metallic Glory Silver Grey, ale jeszcze nie zastosowałam tego produktu. Liczę na pozytywne zaskoczenie. Niestety, opakowanie nie zawierało instrukcji w języku polskim ani nie by... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Witam.. po kilku mailach z działem reklamacji i kontaktu z klientem udało się pozytywnie rozwiązać reklamację mojego zamówienia co pozwoliło pozytywnie myśleć o dalszych zakupach w firmie i przywrócił... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Przesyłka została nadana szybko, ale rozczarowujący był poziom zabezpieczenia przesyłanych kosmetyków. Butelki z szamponem i odżywką dotarły do mnie zdeformowane, a perfumy - cud, że się nie rozbiły w... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Cosmetica en parfums leverancier
  2. ook in
  3. Cosmeticawinkel
  4. Cosmetische producten leverancier
  5. Parfumerie

Geschreven door het bedrijf

Witamy w parfumdreams – WHERE BEAUTY COMES TRUE. U nas wszystko kręci się wokół Ciebie – Twojego wyglądu, Twojego stylu i Twoich chwil poświęconych pielęgnacji. Od 2004 roku nasz sklep internetowy łączy miłośników piękna w 15 krajach, dostarczając inspiracje, trendy i ulubione produkty prosto do Twojego domu. Od 2018 roku jesteśmy również dumni, że należymy do rodziny DOUGLAS. Nasza misja jest jasna: wprowadzamy piękno do Twojej codzienności. Bo poczucie piękna i komfortu nie powinno być luksusem ani przywilejem – to codzienny moment troski o siebie, na który każdy zasługuje, bez kompromisów. A ponieważ piękno jest tak wyjątkowe, jak wyjątkowi są ludzie, każdego dnia celebrujemy tę różnorodność. Być może dla Ciebie piękno to naturalny lub wyrazisty makijaż, pielęgnacyjna rutyna dla skóry i włosów albo zapach, który podkreśla Twoją osobowość – niezależnie od tego, jak definiujesz piękno, jesteśmy tu, by wspierać Cię z pasją i profesjonalizmem. Szukasz inspiracji dla swojej rutyny pielęgnacyjnej, chcesz odkrywać nowe trendy lub uzupełnić swoje codzienne niezbędniki z zakresu makijażu, perfum i pielęgnacji, jednocześnie mając pewność, że otrzymujesz najlepszą cenę? W takim razie parfumdreams to miejsce stworzone właśnie dla Ciebie! W naszym sklepie czeka na Ciebie ponad 600 marek kosmetycznych, takich jak Prada, Montale, Lancôme, Armani, Kérastase, Shiseido i Yves Saint Laurent, oferujących szeroki wybór produktów – od ukochanych klasyków, przez najnowsze hity, po ekskluzywne zapachy niszowe. Znajdziesz u nas wszystko, czego potrzebujesz do swojego wyglądu i codziennego rytuału piękna – w uczciwych cenach i z obsługą, na której możesz polegać. Życzymy Ci wiele radości z odkrywania i zakupów!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(1.363)

101 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kosmetyki zgodnie z opisem

Kosmetyki zgodnie z opisem, ujęłam gwiazdkę, ponieważ kolejny raz zdarzyło się, że opakowanie było uszkodzone. Sensai są bardzo drogimi kosmetykami więc myślę, że powinni Państwo się bardziej postarać żeby zabezpieczyć, przed uszkodzeniem w transporcie. Wszystko pozostałe jest 👌

23 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rewelacja

Zawsze profesjonalnie, duży wybór produktów w bardzo przystępnych cenach. Polecam.

24 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Antwoord van parfumdreams

Dziękujemy za Pani wiadomość.

Przykro nam, że nie otrzymała Pani przesyłki. Abyśmy mogli sprawdzić status dostawy i pomóc w rozwiązaniu problemu, prosimy o kontakt z naszym centrum obsługi klienta za pośrednictwem formularza kontaktowego na naszej stronie internetowej, podając numer zamówienia.

Z poważaniem parfumdreams

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Najgorszy zakup w życiu

Zamowienie zlozone 3 grudnia. Oczywiscie na prezent. Wyslane dopiero po tygodniu, ale to jeszcze do przezycia bo okres swiateczny. Generalnie paczka nigdy nie doszla, probowalem sie kontaktowac z firma przez zgloszenia na ich stronie, ale nie otrzymalem zadnej odpowiedzi. Dopiero przy 3 zgloszeniu gdzie napisalem w tytule ze jest to reklamacja, poprosilem o natychmiastowy zwrot pieniedzy i zagrozilem UOKiKiem to wtedy nagle po godzinie byli łaskawi odpowiedziec. Oczywiscie pieniedzy nadal nie mam na koncie takze po prostu radze nie korzystac z tego sklepu i nic od nich nie kupowac. Pierwszy raz w zyciu wystawiam komus zlą opinie, ale tak zle nigdy nie zostalem potraktowany.

22 december 2025

Antwoord van parfumdreams

Dziękujemy za Pana wiadomość.

Bardzo nam przykro z powodu całej sytuacji i rozumiemy Pana ogromne rozczarowanie. Brak dostawy zamówienia, opóźniona wysyłka, a przede wszystkim brak odpowiedzi na zgłoszenia przez dłuższy czas to sytuacja, która nie powinna mieć miejsca. Przepraszamy za stres i niedogodności, szczególnie że zamówienie było przeznaczone na prezent.

Rozumiemy również Pana frustrację związaną z oczekiwaniem na zwrot środków. Zwroty są realizowane po zakończeniu procedury wyjaśniającej, jednak w Pana przypadku proces ten ewidentnie trwa zbyt długo.

Aby sprawa mogła zostać pilnie sprawdzona i doprowadzona do zakończenia (zwrot środków), prosimy o ponowny kontakt z naszym centrum obsługi klienta poprzez formularz kontaktowy na naszej stronie internetowej, z wyraźnym oznaczeniem sprawy jako reklamacja oraz podaniem numeru zamówienia. Dzięki temu zgłoszenie trafi bezpośrednio do odpowiedniego działu.

Jeszcze raz przepraszamy za całe doświadczenie i dziękujemy za przekazaną opinię traktujemy ją bardzo poważnie.

Z poważaniem parfumdreams

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybko. sprawnie bez niespodzianek

Zamówiłem perfum dla syna bezpośrednio z niemiec szła przesyłka. Bardzo szybko sprawnie i czytelnie.
Bałem się ze nie zdąży na czas ale udało się. Po tym jak zostaliśmy oszukani przez Douglas w polsce zamówienie na szybko z niemiec okazało się strzałem w dziesiątkę. Jestesmy bardzo zadowoleni. Polecam

22 december 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dostarczona paczka była otwierana

Dostarczona paczka była otwierana. Żenujące. Na przyszłość, sprawdzajcie firmy kurierskie, bo ich pracownicy są chyba za bardzo ciekawi co jest w środku paczek. Wszystko co zamówiłam było w środku, jednak nie tego się spodziewałam. Produkty nie zabezpieczone, wszystko było luzem. Zakup pierwszy i zarazem ostatni. Nie polecam.

14 december 2025

Antwoord van parfumdreams

Dziękujemy za Pani/Pana wiadomość.

Bardzo nam przykro, że przesyłka dotarła otwarta i że produkty nie były odpowiednio zabezpieczone. Rozumiemy, jak niepokojąca i rozczarowująca jest taka sytuacja, nawet jeśli zawartość paczki była kompletna. Tego rodzaju doświadczenie zdecydowanie nie spełnia naszych standardów i przepraszamy za zaistniałe niedogodności.

Państwa uwagi dotyczące firmy kurierskiej oraz pakowania są dla nas bardzo ważne i zostaną przekazane do dalszej analizy.

Abyśmy mogli dokładniej sprawdzić Pani/Pana zamówienie i sytuację z dostawą, prosimy o kontakt z naszym centrum obsługi klienta za pośrednictwem formularza kontaktowego na naszej stronie internetowej.

Z poważaniem
parfumdreams