Bedrijf komt de wettelijke garantietermijn voor onderdelen niet na, onderdeel is vroegtijdig defect gegaan en voorzien van de nodige veiligheden om vroegtijdige defecten te vermijden, hierdoor... Toon meer

Weken geleden product retour gestuurd met hun eigen label. Retour is niet aangekomen geven ze aan, DHL geeft mij aan dat zij hen moeten contacteren maar zij weigeren dit te doen. Inmiddels probeer ik... Toon meer

2 bestellingen geretourneerd. Niks gehoord. Navraag gedaan: nee hoor we hebben niks gehad. Even aflever bewijs van dhl er bij: oh toch wel. Ja als er 2 retouren uitgezocht moet worden duurt het lang... Toon meer

De onderste glasplaat in onze vrieskast was kapot. In het assortiment zaten 2 glasplaten voor deze vrieskist. Bij de ene stonden de maten erbij (groot formaat), bij de andere niet. Ik ging er vanu... Toon meer

2,7

Slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

2,7

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alles ging goed

Ik had een onderdeel voor mijn koffieapparaat besteld en heb het laten bezorgen in hun winkel in Amsterdam. Het is snel geleverd en het artikel is goed.

31 mei 2025

Je bestelt originele onderdelen

Je bestelt originele onderdelen, maar krijgt imitatie geleverd. Alles voor een snelle winst. Mensen blijf hier weg.
De klacht oplossing is een lachertje

26 juni 2025

Beste M.B. Horst,

Graag willen wij weten waar je het op baseert dat er imitatie onderdelen worden uitgeleverd. er is gevraagd naar meer informatie maar helaas heb je deze ons niet gegeven.

Bestel hier niets!

Bestel hier niets!
Verkeerde levering van een product en ze leggen de fout bij jou als klant neer. Retourkosten zijn dus voor je eigen rekening.

Mails zijn belerend en op een vervelende toon.
Ik bestel hier niets meer!

22 mei 2025

Beste Kirsten,

Wat jammer om jouw review te lezen. Na het lezen van jouw e-mail contact met onze klantenservice is het duidelijk geworden dat je zelf een verkeerd item in jouw winkelmand hebt geplaatst en besteld. Indien er door jouw zelf een verkeerd product wordt besteld dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. Om de juiste onderdelen op te zoeken is het van belang om op de juiste modelgegevens te zoeken. Op onze website kun je een extra check uitvoeren om te kijken of het onderdeel passend is voor jouw apparaat. Bij twijfel kun je altijd onze klantenservice om advies vragen.

Groet, Team PartsNL

Beloofde leverdatum weer niet gehaald

In februari onderdeel voor robotstofzuiger besteld en betaald en zou met 2 weken bezorgt worden.
Voordat deze datum er was een mailtje met vertraging. Ben ondertussen de tel kwijt hoeveel emails met uitstel ik ontvangen heb. Alleen deze week al 2.
Nu verlaat naar ergens in juni.
Zojuist even op de site gekeken en die zegt 6 dagen!

Waarom iets beloven als het onzeker is?
Klanten binnenhalen, en dan telkens sorry zeggen. Koop ik nix voor.

Comminucatie met klant doen ze wel goed. Blijkbaar komt het zo vaak voor dat dit proces geautomatiseerd is!

18 april 2025

Beste Edwin,

Wat vervelend om te lezen dat de levering langer dan gebruikelijk duurde. Wij zijn afhankelijk van de leveringen van de fabrikant. Wij communiceren op onze website de levertijden die standaard zijn per fabrikant, helaas kan dit uitlopen indien ze het zelf niet voorradig hebben. Bij wijziging van een levertijd geven wij je altijd de mogelijkheid om de order te annuleren.

verkeerd artikel gekregem

Wij hadden een rubber besteld op artikelnummer maar deze paste totaal niet en achteraf hebben we zelf de retourkosten moeten betalen.

1 april 2025

Beste Jacky,

Wat vervelend om te lezen. Het juiste product is besteld en geleverd. Wij verkopen dit rubber meerdere keren per maand en wordt normaal gesproken zonder problemen gemonteerd. Onze klantenservice heeft aangegeven dat het rubber bij binnenkomst wordt gecontroleerd op afwijkingen mocht dit het geval zijn dan vergoeden wij de retourkosten maar uit controle bleek dat deze exact overeenkomt met onze voorraad.
Als montage niet lukt dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Groet, Team PartsNL.

Snel

Dank voor de vlotte levering en binnen 18 uur bezorgd. Jullie doen wat anderen beloven en niet nakomen
Veel lof hiervoor

6 februari 2025

Super snelle levering

Op maandagavond brak een onderdeel van mijn wasmachine. Om 22.00 via dit bedrijf een nieuwe besteld, dinsdag om 12.30 bezorgd. Top!

3 december 2024

Dikke pluim voor deze firma

Dikke pluim voor deze firma, zaterdag om 16u30 een artikel besteld op de site, maandagmiddag zat het al bij mij in de brievenbus (België). Zeker een aanrader!

18 november 2024

Snelle levering condensator

Condensator wasdroger was kapot. Via parts.nl snel het juiste artikel kunnen vinden, besteld en de volgende dag geleverd! Onze droger functioneert weer als vanouds. Topservice!

31 oktober 2024

geen intracommunautaire BTW

Kunnen/willen geen verlegging BTW / intracommunautaire verkoop toepassen op hun facturen waardoor buitenlandse zakelijke klanten onterecht BTW moeten betalen.

19 september 2024

Beste heer/mevrouw,

Wij zijn een webshop gericht op particuliere verkoop. Op onze website staat tevens vermeld dat het niet mogelijk is om zonder BTW te leveren. Je kan dan afzien van het plaatsen van een bestelling.

Snelle service

Het onderdeel dat ik nodig had kon ik niet vinden op de website. Daarom op zaterdagavond laat aangevraagd, zondag ochtend reactie met welk artikel ik kon bestellen. Vervolgens zondagmiddag besteld waarna het pakketje super snel was ingepakt en bij DHL lag. Maandagochtend had ik het al direct binnen. Super goede service

6 oktober 2024

Op zaterdag besteld

Op zaterdag besteld, maandag in huis. Zorgvuldig verpakt. DHL gaf ook de mogelijkheid de bezorging aan te passen.

26 augustus 2024

Ik heb drie jaar geleden bij een…

Ik heb drie jaar geleden bij een gereedschapzaak een deWalt flip overzaagmachine gekocht. Na 1 week Brande de motor uit doordat de thermische beveiliging niet werkte. Koste € 800, - aan reparatie ….daarna om het half jaar de koolborstels moeten vervangen en ook al een maal het anker.
Nu bij parts.nl een nieuwe motor besteld op zaterdag en de maandag werd de motor keurig bezorgd .en nu een zonder koolborstels.
De zaag maakte direct een goed geluid en hij zaagd fantastisch.
Alles paste goed , geen imitatie troep
En supersnel geleverd.
En de prijs??? 11,90 per koolborstel
Een los anker 80,-
Een nieuwe motor € 230,- en is zelf gewoon goed te doen om deze te monteren.
Mijn volgende bestelling zal zeker weer hier zijn

11 juli 2024

Artikel besteld en betaald

Artikel besteld en betaald. Krijg keurig netjes bevestiging en vervolgens een track&trace nummer. Zelfs extra betaald voor PostNL omdat DHL helemaal slecht is. Bestelling zou volgende dag zijn. Helaas...
Gebeld met klantenservice. Alles zou in orde zijn. Gebeld met PostNL, track&trace nummer is onbekend. Pakket is niet ontvangen, postcode onbekend. Op mail wordt niet gereageerd.

Edit op de reactie: waarom krijg je dan een mail met een track&trace? Maar goed, weer contact opgenomen. De reactie was: wat wilt u dat wij gaan doen?

19 juni 2024

Beste X,

Wat vervelend om te lezen. Jouw bestelling is verzonden met de briefpost en dan ontvang je geen werkende track en trace.
Update: Wij hebben op elk e-mailbericht een reactie gegeven, wellicht dat je de spam of ongewenste map kunt controleren.
Wij hebben ook een passende oplossing geboden..

Groet, Team PartsNL

Supersnelle levering van alle onderdelen

Supersnelle levering! Zondag middag om 16.30 besteld en maandag middag om 14.15 al netjes geleverd, door post.nl. binnen 24 uur. Echt een top bedrijf! Die alle originele onderdelen verkoopt voor mijn 12 jaar oude Beko wasmachine. Voor een aantrekkelijke prijs. Het deurtje van de wasmachine ging niet meer open. Dit is de 3e keer in 12 jaar tijd. In het verleden al eens de deurgreep en veer had vervangen, en een jaar later het deurrelais. En omdat ik geen zin had om uit te zoeken waar het probleem precies vandaan kwam. Heb ik zowel de deurgreep, deurgreep veer, deurrelais, besteld. En daarbij ook maar gelijk de deurhaak en deurhaak as besteld. Als alles toch gedemonteerd moet worden, kan ik het net zo goed vervangen. Voor de prijs van € 35,95 aan onderdelen en een totaalprijs van € 42,44 inclusief bezorgen. Heb ik vandaag weer een goed werkende wasmachine.

3 juni 2024

Prima webshop, bestelling volgende dag binnen zoals beloofd

Had een onderdeel nodig voor mijn oude koelkast. Zag op hun website dat zij de juiste onderdeel hadden met wat matige review, toch maar besteld en kijken hoe het gaat.
Zeer prima! Vandaag besteld en gelijk volgende dag in huis. Geen problemen zo ver, het product was goed verpakt en was in goede staat.
Erg bedank Partsnl!

27 mei 2024

Snelle levering, maar onduidelijke informatie op website

Het positieve is dat de levering erg snel was en ook de klantenservice steeds snel reageerde via de mail.

Het jammere was dat de "is dit onderdeel geschikt voor mijn apparaat" tool onjuist aangaf dat het onderdeel geschikt was voor ons apparaat, en mijn apparaat juist verder beschadigd heeft dan het was...

Toen we dit aangaven bij de klantenservice kregen we min of meer te horen dat we het hadden moeten weten, want buiten de tool stond
"-twee modelnummers die niet de onze waren en dan: "maat oud onderdeel is 13.5x5" (wat inderdaad te groot was voor ons model)".

Wij vonden het niet duidelijk. Hadden we op grond daarvan de tool moeten negeren?

Als je verstand hebt van onderdelen, dan is deze website misschien niet misleidend voor jou. Of als je onderdelen nodig hebt waarbij je de mist niet snel bij in kunt gaan. Dan is het wel een goede website, denk ik: ze reageren en leveren snel.
Voor de leek die gewoon een keertje een onderdeel van een machine moet vervangen, zou ik deze website niet aanraden.

Update:

Ah, wat ik gedaan had was:
Ik vond deze koolstofborstels: www. partsnl.nl /siemens-onderdelen/siemens-00616505-koolborstel-wasmachine en via de "past deze koolstofborstel in mijn wasmachine" tool gecontroleerd of deze inderdaad geschikt was (input: Siemens en WM14Q470NL\12). Ik kreeg een groen vinkje en een "Ja, dit onderdeel past in SIEMENS WM14Q470NL\12". Bij die borstel stond onder het kopje "Extra informatie" inderdaad:

"WM14B260NL01
WAB28060NL05
Let op de maat van de oude koolborstel 13,5x5mm"

Ik zou deze informatie eerlijk gezegd beter onderaan de uitkomst van de tool verwachten, omdat men daar naartoe gaat om uit te vinden of de koolstofborstels geschikt zijn of niet. Ik zou het dan uitleggen als: "LET OP: als de maat van uw oude koolstofborstels NIET 13,5x5mm is, dan zijn deze koolstofborstels ONGESCHIKT voor uw apparaat" (of dit opnemen als een vraag in de tool).

Verder staat er ook een kopje "geschikt voor" (met een soort zelfde tool). Ik zou deze informatie dan ook daar zetten. Het is nu voor mij onduidelijk dat de informatie in "extra informatie" belangrijk is voor mijn wasmachine, en dat ik de uitkomst van de tool daarmee kan negeren.

Dank u wel voor uw (wederom snelle) antwoord.
Het is waar dat de klantenservice meteen reageert (tenminste op klachten, voor de rest heb ik het niet geprobeerd). Ik zou misschien eerst contact opnemen met de klantenservice als je zoiets bestelt, dan weet je het zeker.

15 april 2024

Beste Pol,

Wat jammer om jouw review te lezen.
Helaas komt het vaker voor dat fabrikanten verschillende motoren gebruiken met verschillende koolborstels. Indien je het e-nummer invoert van jouw apparaat dan kom je uit op 6 stuks koolborstels met verschillende specificaties. Bij de koolborstels geven wij aan dat er gelet dient te worden op de maat van de oude koolborstels. Indien dit niet wordt opgevolgd dan is het mogelijk dat je inderdaad een verkeerd product besteld. Dit maakt onze website zeker niet ongeschikt voor 'een leek'. Mochten er twijfels onstaan dan staat onze klantenservice graag voor je klaar om te helpen.

In elk geval goed om te vernemen dat de levering en onze reactietijd snel is.

Voldoet aan de verwachting

Voor mijn Philips draadloze stofzuiger was ik opzoek naar een nieuwe accu want de vorige viel steeds uit na een paar minuten. Philips levert alleen een accu vervangservice met alle extra bijkomende kosten. Drie schroefjes losdraaien lukt mij zelf ook nog wel.
PartsNL was een van de weinig partijen die hem ook los kon leveren. En binnen notime had ik deze netjes binnen.
Nu is de stofzuiger weer als nieuw! Bedankt!

27 maart 2024