Bedrijf komt de wettelijke garantietermijn voor onderdelen niet na, onderdeel is vroegtijdig defect gegaan en voorzien van de nodige veiligheden om vroegtijdige defecten te vermijden, hierdoor... Toon meer

Weken geleden product retour gestuurd met hun eigen label. Retour is niet aangekomen geven ze aan, DHL geeft mij aan dat zij hen moeten contacteren maar zij weigeren dit te doen. Inmiddels probeer ik... Toon meer

De onderste glasplaat in onze vrieskast was kapot. In het assortiment zaten 2 glasplaten voor deze vrieskist. Bij de ene stonden de maten erbij (groot formaat), bij de andere niet. Ik ging er vanu... Toon meer

2,7

Slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

2,7

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Netjes de artikelen geleverd die ik…

Netjes de artikelen geleverd die ik besteld heb! Dat is altijd een beetje sketchy wanneer je besteld bij een leverancier met zon uitgebreid assortiment. En de glazen plaat is intact gebleven.

12 maart 2024

Had twee led spots besteld,die de…

Had twee led spots besteld,die de volgende dag in huis waren.
Helaas zat er aan 1 spod een mankement,wat keurig is opgelost,ik kreeg de dag er op gratis een nieuwe toegestuurd.
Super en nogmaals bedankt 👍👍

7 maart 2024

Levering en communicatie slecht

Na op 10-10 2023 een bestelling te hebben geplaatst zit ik nog steeds te wachten op levering.
De datum is al meerdere keren uitgesteld door parts.nl
Staat nu gepland op 04-03-2024, zal mij benieuwen.
Ik heb er zo langzamerhand geen vertrouwen meer in.
Communicatie over de status levering met parts.nl verloopt zeer stroef.
Dit bedrijf is echt een lachertje, 1 keer en daarna nooit meer!
Om even terug te komen op de reactie op deze review van Parts.nl, ik heb iedere keer contact gezocht en informatie opgevraagd over de aangepaste levertijd. Ook heb ik 2 maal aangegeven dat als ik voor einde week geen antwoord had gekregen over de exacte levertijd, mijn geld terug gestort wil zien. Hier heb ik geen antwoord op gekregen

22 februari 2024

Beste Rob,

Wat vervelend om te lezen. Helaas heeft de fabrikant het door jouw bestelde onderdeel niet voorradig. Wij zien dit uiteraard ook graag anders en willen natuurlijk de onderdelen ook zo snel mogelijk versturen.
Wij hebben meerdere keren een e-mailbericht verzonden met een nieuwe verwachte leverdatum. Bij ons heb je altijd de mogelijkheid om een order te annuleren (mits nog niet verzonden).
je geeft zelf aan dat je wilt blijven wachten op jouw aankoop. Wellicht is dit omdat het onderdeel momenteel nergens verkrijgbaar is?

Indien je alsnog jouw order wilt annuleren kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Om op jouw reactie terug te komen:
Dit is inderdaad door jouw aangegeven. Wij hebben beide keren jouw e-mailbericht beantwoord, wellicht kun je dit controleren in je spambox.

Wij hebben nu jouw order geannuleerd en storten het aankoopbedrag terug op jouw rekeningnummer.

Groet, Team PartsNL

Mijn ervaring bijgesteld, mijn probleem is netjes opgelost!

Op voorhand bij onderdeel gevraagd via de mail of er schroefjes bijzitten die ik nodig heb. Eerste reactie nee. dan of ik nog eens wil laten weten welke ik bedoel, gemaild met afbeelding, dan een reactie dat het er toch bij zit… yes! blij, besteld en snel ontvangen de volgende dag.. zover de sales .. dat gaat prima.. Maar om er dan achter te komen dat de benodigde schroefjes er niet bijzitten.. zal een misverstand zijn, heb alles duidelijk op de mail….. NOU VERGEET HET MAAR. .. kom in discussie terecht waarin telkens gereageerd wordt dat ze juist hebben doorgegeven dat het er niet bij zat vanaf begin.. ONDANKS SCREENSHOTS… onbegonnen werk dit.. echt nooit zo’n slechte aftersales meegemaakt, kan er echt niets anders van maken.. ik had ook zelf beter de reviews moeten lezen dan was ik gewaarschuwd geweest.. hoop dat mijn review iig anderen een waarschuwing kan zijn, NIET DOEN!

UPDATE 21-2 !
Na de recensie op Trustpilot is er contact gezocht en uitgezocht waar het mis is gegaan. Er is vervolgens ook een voorstel gedaan om de situatie op te lossen. zowel telefonisch (op welk moment ik nog wat frustraties had) en later ook via de mail. Het is prima opgelost. Dat maakt dat ik mijn eerdere recensie positief wil bijstellen en parts.nl wil bedanken voor de geboden oplossing, zo kan het ook!

15 februari 2024

Beste Bjorn,

Helaas was er sprake van een miscommunicatie. Wij wilden je graag telefonisch onze excuses aanbieden voor de verwarring en jou een passende oplossing bieden. Helaas wilde je ons niet aanhoren.

Update 21-2
Gelukkig is het nog gelukt om in contact te komen zodat wij een passende oplossing konden bieden.
wij zijn blij dat alles naar wens is opgelost.

Top Service voor onderdelen

Recentelijk ging de lade van mijn Bosch koelkast kapot. Ik had maar 1 klein onderdeel nodig. Dankzij de hulp van Parts.nl werd het juiste onderdeel al na een dag geleverd en hoefde ik zo niet de hele lade te vervangen. Super service, prima prijs erg dankbaar! Thanks!

15 januari 2024

Onverwachte reactie

Mijn aankoop vertoonde net na 2 jaar gebreken. Ik heb gevraagd of dit wel goed was met de hoop op wat korting uiteraard. Helaas kreeg ik niet enkel "jammer maar helaas" te horen, maar werd me verteld dat het bedrijf geen verantwoordelijkheid neemt voor de productkwaliteit, slechts 1 jaar garantie biedt (terwijl 2 jaar wettelijk verplicht is) en dat de bewijslast sowieso bij mij ligt.

Dit doet mij vermoeden dat ze klanten eigenlijk maar lastig vinden en liever alleen maar doosjes willen schuiven. Ik zag op een niet geclaimd bedrijfsprofiel van hun meerdere vergelijkbare reviews; [nl.trustpilot.com]/review/parts.nl

18 januari 2024

Beste Jan,

Wat jammer om jouw review te lezen
In Nederland is er geen wettelijke garantietermijn omdat het ene product langer meegaat dan het andere product, het betekent enkel dat u recht heeft op een goed product. Het gaat hier om een grillplaat die langer dan twee jaar geleden bij ons is aangeschaft. Een grillplaat kan door verschillende factoren beschadigd raken (denk aan een vork op de plaat, het verkeerd reinigen van de plaat)
Wij hebben enkel aangegeven dat wij standaard een jaar garantie geven op onze onderdelen en als er na een jaar garantie wordt geclaimd is het gebruikelijk dat de consument aantoont dat het defect niet bij je zelf ligt maar aan het product.

Super!

Een supergoede ervaring gehad met Partsnl. Onderdeel koelkast op zondagmiddag besteld, zondagavond (!) al bericht dat het pakket bij vervoerder was afgeleverd, maandagmiddag in huis. Nog nooit meegemaakt!

8 januari 2024

Blenderkan besteld

Blenderkan besteld. Nooit iets ontvangen, via DHL, en vervolgens krijg ik mails dat mijn retour goedgekeurd is en mn betaling terug krijg. Ik heb nooit iets ontvangen en retour gestuurd. Neem je contact op met de klantenservice, maar die doen ook niks. Niet eens excuses.
Echt waardeloos.

6 december 2023

Beste heer /mevrouw,

Jouw bestelling is door DHL zonder reden weer retour gezonden. In sommige gevallen worden pakketten geweigerd of is het afleveradres niet juist. Wij hebben bij binnenkomst jou een e-mail bericht gestuurd en aangegeven dat de bestelling zonder retourcode is aangekomen en verwerkt als retour.
Wij konden jouw bestelling niet opnieuw verzenden omdat de terugbetaling al in gang was gezet. Je kunt uiteraard de bestelling opnieuw plaatsen.

Onderdeel snel weer kapot en 0,0 garantie

Onderdeel besteld en geleverd gekregen van Philips stofzuiger. Ging binnen de kortste keren kapot. Navraag gedaan en 0,0 garantie, geld weg en weer kapotte Philips stofzuiger. heeft het alles bij elkaar nog geen 48 uur bedrijfstijd volgehouden

27 november 2023

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend om te lezen dat de zuigmond weer defect is. Wij geven een jaar garantie op onderdelen op plastic gebruiksartikelen is het lastig bepalen of een defect onder garantie valt. Omdat jouw bestelling al 1.5 jaar geleden is geleverd valt deze uit het garantie termijn.

2 bestellingen geretourneerd

2 bestellingen geretourneerd. Niks gehoord. Navraag gedaan: nee hoor we hebben niks gehad. Even aflever bewijs van dhl er bij: oh toch wel. Ja als er 2 retouren uitgezocht moet worden duurt het langer. Laatste antwoord is 3 weken geleden en nog steeds mijn geld niet terug. Retour is al aangekomen op 24 oktober! We zitten inmiddels op 23 november en al 3 weken niks meer gehoord. Slechte zaak!

Update: alles is netjes opgelost. Had sneller gemogen.

23 november 2023

Beste Dagmar,

Wat vervelend om te lezen. Volgens onze retourafdeling ontbraken de gegevens van de verzender waardoor het niet verwerkt kon worden. Op 3 november hebben wij per e-mail contact gehad en hebben wij gevraagd of beide bestellingen in 1 doos waren verpakt, hier hebben wij tot vandaag geen bericht op mogen ontvangen.
Inmiddels zijn beide retour artikelen verwerkt.

Verloren pakket

Mijn pakketje was volgens DHL bezorgd,maar had het dus niet ontvangen....aangegeven bij PartsNL en die ging ook verder onderzoek doen.
Kwam er op neer dat DHL bleef volhouden dat het bezorgd was.
PartsNL heeft daarop mij kosteloos opnieuw mijn bestelling verstuurd maar dan via PostNL en dat was wel gelukt!!
Dus een prettige ervaring met dit bedrijf!!

9 november 2023

Top winkel

Top winkel! Handige website om aan de hand van het productnummer het juiste onderdeel te vinden. Ook is de klantenservice enorm vriendelijk (zowel online als in de winkel in Velp). Bij retournering worden bezorgkosten netjes terugbetaald.

Heb zulke klantvriendelijkheid als hier tegenwoordig lang niet meer meegemaakt.

Jammer van de negatieve reviews hieronder.. zo te zien ook voornamelijk onterecht en vooral eigen fouten.

26 september 2023

Waardeloos

Een onderdeel binnen een half uur na bestelling geannuleerd omdat achteraf bleek dat het niet nodig was. Direct een mail gestuurd met het verzoek om de order te annuleren. Zogenaamd hadden ze het pakketje al verstuurd. Op een zondag? Verder ook geen verzendmail of track and tracé ontvangen. Helemaal niets. Nou moet ik kosten maken om het artikel terug te retourneren? Waardeloze praktijken.

20 augustus 2023

Beste Moi Moi,

Wij willen zo snel mogelijk onze onderdelen uitleveren. Ons systeem is volledig geautomatiseerd waardoor wij sneller een bestelling klaar kunnen maken voor verzending. Onze klantenservice is niet werkzaam in het weekend maar om bestellingen zo spoedig mogelijk te kunnen leveren werkt ons magazijn ook op zondagen, tevens worden de pakketten op de zondag bij ons opgehaald door de vervoerders.

je hebt geen track en trace of verzendmail ontvangen omdat er bij het voltooien van je bestelling een ander e-mailadres is achtergelaten dan je nu aan ons doorgeeft.

In dit geval ben je zelf verantwoordelijk voor het retourzenden van je bestelling.

Groet, Team PartsNL.

Bestelling gedaan van een Philips…

Bestelling gedaan van een Philips scheerkop/trimmer. Bij ontvangst blijkt het product niet in de originele verpakking verzonden te zijn, dus voor mij is niet te controleren of dit inderdaad om een product van Philips gaat of namaak.
De scheerkop heeft botte mesjes, er valt niet mee te trimmen. Gevraagd om geld terug, maar PartsNL weigert geld terug te betalen omdat zij hier niet eerder klachten over heeft gehad. Klant wordt niet serieus genomen en kan fluiten naar zijn geld.

2 augustus 2023

Beste Vincent,

We begrijpen dat het frustrerend is als je nog voor verrassingen komt te staan na het ontvangen van je artikel. Wij hebben per mail contact met je opgenomen om telefonisch in contact te komen. Tot op heden hebben wij helaas geen reactie van je ontvangen.

Weinig hulpvaardig

Onderdeel besteld aan de hand van het typenummer, maar wat ze leverde pastte niet goed. Daarna niet goed geholpen door de helpdesk. Ik mijd deze zaak voorlopig.

Edit n.a.v. reactie: De "handleiding" waar men naar refereert is een A4'tje dat vaker gekopieerd is dan Elvis, en bovendien voor een ander merk. Dat dat laatste niet uitmaakt wil ik geloven, maar het is toch gek dat als je op onderdeelnummer iets uitzoekt, dat soort details niet kloppen. Daarnaast gaat men in de reactie graag voorbij aan het feit dat je eerst het oude rubber uit de koelkast moet snijden alvorens je het nieuwe rubber kunt plaatsen. En wat koelt nog slechter dan een koelkast met een slecht rubber? Precies, een koelkast _ZONDER_ rubber.
Natuurlijk mag ik het terugsturen als het niet past (2 cm te lang, dat duw je niet even weg in de hoekjes). Maar ik wil niet blijven zitten met een koelkast zonder rubbers. In plaats van dat deze partij meedenkt of coulance toepast hameren ze alleen op het vodje van een handleiding en dat ik "gewoon" het rubber had mogen terugsturen. Nou nee dus.

19 juli 2023

Beste heer/mevrouw,

Wat jammer om te lezen. Dit is niet waar wij ons in herkennen. Het bestelde item is een deurrubber die door de fabrikant is aangepast. De meegestuurde montagehandleiding dient per stap opgevolgd te worden. Op eigen initiatief heb je besloten het geleverde rubber te verknippen terwijl dit niet in de montagehandleiding wordt aangegeven. Mocht een reparatie niet lukken dan adviseren wij om eerst contact met onze klantenservice op te nemen of met een monteur voordat je aanpassingen doet aan het geleverde item.

Ons lijkt het heel logisch om geen vernielde producten retour te nemen , wij zijn daarom ook verbaasd over jouw review.

N.a.v reactie: Onze mening is, als iets niet duidelijk is je eerst contact opneemt met onze klantenservice alvorens zelf andere keuzes te maken dan aangegeven staat op de handleiding. Het zijn geen verschillende merken AEG en Electrolux horen bij elkaar.

Groet, Team PartsNL.

Superservice, overtreft zelfs mijn goede eerdere ervaringen.

Ik heb al vaker bij Parts onderdelen besteld en was heel tevreden, dus toen ik voor verschillende apparaten weer iets nodig had, heb ik dat in één bestelling gedaan. Inmiddels ben ik méér dan tevreden, vooral over de manier waarop het bedrijf met me meedenkt.
Omdat de rubber pakking voor mijn blender niet op de site stond heb ik gebeld, waarna ik alsnog het juiste item aan mijn lijstje toe kon voegen.
Later bleek dat die pakking 19 dagen levertijd had. Weer bellen. Inderdaad wilde men wachten met verzenden tot alles bij elkaar was, maar toen ik uitlegde dat ik een ander item uit de bestelling direct nodig had was dat geen probleem. Een dag later had ik alles in huis, op die pakking na, die volgde nog.
Echt superservice! <3
Ik lees in hier in 1-sters reviews dat mensen het verkeerde item geleverd kregen, ik denk dat het bij twijfel vooral belangrijk is om te bellen en te overleggen. Ik heb zelf ervaren dat dat het beste werkt en dat de medewerkers van Parts je dan zeer terwille zijn.

14 juli 2023

De winkel in Castricum doet niet aan…

De winkel in Castricum doet niet aan retourneren. Bij het retourbrengen van een niet gebruikte stofzuigerslang verzon de verkoper beschadigingen, die zelf met een microscoop niet te vinden zijn.

30 mei 2023

Onderdeel opgezocht met modelnummer,ik…

Onderdeel opgezocht met modelnummer,ik heb op website van Partsnl onderdeel kunnen vinden,foto's vergeleken: online beschikbaar staat er,ik bestel het en wat gebeurt er ze sturen zomaar een ander onderdeel op( goedkopere model) en als uitleg zeggen ze dit past ook.ik heb wel dubbel betaald.ik zou wegblijven want je krijgt het toch niet uitgelegt.ik heb de moeite gedaan.je word niet geholpen

31 mei 2023

Beste Erol,

Wij hebben getracht uit te leggen dat je betaald voor een origineel product. Het bestelde item wordt ingekocht bij Whirlpool zelf en is door de fabrikant gewijzigd. Het goedkopere onderdeel is niet verpakt in een Whirlpool gesealde verpakking.
Zoals eerder aangegeven via e-mail berichten kun je het onderdeel gewoon retourneren als je niet tevreden bent.