Jeg havde bestilt to mini frisbees og modtog i stedet 2 discgolf frisbees. Jeg skrev til kundeservice med et billede af tillægs sedlen og det forkerte produkt, og dagen efter blev det rigtige produkt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Overskuelig hjemmeside med retvisende lagerstatus. Vi bestilte vel vidende at en enkelt vare (ølkrus) først var på lager et par dage efter bestilling (18. Maj). Den samlede ordre blev afsendt på da... Toon meer
Et plaster på såret for en længe ventet rejse der måtte aflyses grundet alvorlig sygdom. Så købte jeg ind til en lille “ eksotisk “ overraskelses fest og flyttede en lille bid af Thailand til vor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedre service skal man lede længe efter! Viklet ind i flagguirlander og iført verdens flotteste fødselsdagsslips fra jer, strålede min far på sin 70 års fødselsdag. Jeg glæder mig allerede til næste g... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord
God hjemmeside
Hurtig og god levering, med masser af sjove valgmuligheder inde på deres hjemmeside, nemt at kontakte deres kundeservice indenfor deres åbningstider

Antwoord van PartyVikings
Umulig/Svært at komme i kontakt med
Havde bestilt en ordre som blev delt i 2, så det sidste skulle blive sendt 30/8
Jeg prøvede 3 gange at skrive til dem om jeg kunne regne med dette, da de åbenbart havde trukket for gelé ordren, inden afsendelse, men ingen svar nogle af gangene
Nu har jeg fået besked på at det sidste er sendt idag, og skulle have brugt det i dag til fest, så godt nok skidt service, det gør jeg ikke igen, selv om de har mange sjove ting, men ski skidt at de ikke svarer en, eller sender som aftalt

Antwoord van PartyVikings
Hurtig levering, gode produkter og nem hjemmeside. Det er ikke sidste gang jeg handler her:)

Antwoord van PartyVikings
Vi havde købt to pulverkanoner til…
Vi havde købt to pulverkanoner til vores kønsafsløring, hvor vi synes pulverkanoner var det bedste valg ift. konfetti. PartyVikings var de eneste der tilbød et godt rør, og det var over alt forventning. Derudover var der super hurtig levering.

Antwoord van PartyVikings
Snyder med deres beskrivelser og billeder!
Jeg havde lavet en større ordre på partyvikings.dk med alt jeg skulle bruge til festival. Bl.a. et telt, der blev reklameret som et 2-3 personers telt. De skriver om teltet, at der er plads til ekstra opbevaring, hvis man ikke bruger den tredje soveplads. Vi skulle sove to personer, min veninde kunne ikke ligge udstrakt i teltet, og da vi endelige fik mast vores to luftmadrasser ind (de mindste fra Harald Nyborg), var der bestemt ikke plads til andet.
Derudover havde jeg bestilt en hængelås til teltet, den jeg modtog var plastik og en helt anden, end den de bruger som billede på hjemmesiden. Yderligere kunne man ikke indstille egen kode (samtlige familiemedlemmer og venner forsøgte, og jeg har nok læst alle instruktioner for hængelås med kode på nettet.) Jeg kontaktede partyvikings og fik at vide låse funktionen virkede, jeg kunne bare ringe til dem, og så ville de forklare? (Det gjorde jeg ikke) Derudover skrev de, at de ville ændre billedet af låsen med det samme. Det har de stadig ikke gjort her en uge senere. Useriøs virksomhed.

dårligt produkt
den kom en dag senere end forventet, men det sker og jeg er ret lige glad med det bare så længe at den kommer. men, for det første kom der ingen manual. for det andet var produktet, ubrugligt. den kom i dele og skulle samles, men det var næsten umugligt at gøre da det sad alt for stramt. en af tingene der sad skruet fast, var løs, og pumpen gik i stykker efter første brug.
Redigering:
Produktet hed spikeball og det var rørene der skulle forme trampolinen der ikke passede. Der er kroge på rørene, og det var en af dem der sad løs.
Produktet bliver sent tilbage

Antwoord van PartyVikings
Det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra
Bestilt mandag aften, kom onsdag morgen.
Hurtig levering og gode priser, det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse
Modtog en defekt vare, det kan man jo ikke undgå at det sker en gang i mellem. Så jeg skrev til kundeservice og sendte billeder af varen
Der blev tilsendt en ny vare helt uden problemer
Det er kundeservice i topklasse

Mega iorden kunde service
- super hurtig levering✅
- produkter i god kvalitet✅
- gode priser✅
- sødt og rart personale✅

Super god service
Super god service! Jeg havde lidt problemer med en varer, men blev strakt kontaktet og deres kundeservice var i top. Det er en virksomhed man kan stole på.

Tolle Auswahl an Pen*s-Gadgets
Tolle Auswahl an Pen*s-Gadgets. Genau nach meinem Geschmack! Gerne wieder!!
Klar anbefaling!
Vores klasse har vundet en mega fed konkurrence! Vognturen, drikkelse, pynt mm. 🎊 Vi er alle mega glade og de er super søde, samt service i top. Klar anbefaling!

Antwoord van PartyVikings
De sendte det forkerte produkt og de…
De sendte det forkerte produkt og de svarer ikke på min 3 emails der er sendt.
Update:
Efter anmeldelsen skrev ejeren til mig direkte for at løse problemet og tilbød en rabat på 150 kr fordi det var det forkerte produkt.
Efter en mærkelig ide om at jeg skulle ændre min anmeldelse før jeg kunne få de 150 kr tilbage så sendte han endelig de 150 kr. Som aftalt.
Herefter har jeg ændret anmeldelse fra 1 til 3. Kun pga. Rabatten på 150, ikke pga service.

Kæmpe anbefaling herfra
Vi vandt deres mega fede konkurence, troværdig virksomhed, fede produkter og god kundeservice gennem processen. Kæmpe anbefaling herfra:)

Antwoord van PartyVikings
Mega luksus lige at vinde alt det gejl
Mega luksus lige at vinde alt det gejl til studentertiden næste år🤩🤟🏼

Vi vandt en konkurrence
Vores klasse vandt en konkurrence, som giver os en mega fed studentertid næste år!

Antwoord van PartyVikings
Min klasse og jeg vandt en præmie til…
Min klasse og jeg vandt en præmie til en værdi af 150.000 hvilket indebar en studentervogn, en masse alkohol, 500 kr til vores huer individuelt og en reunion tur til KBH

vundet 150.000
Vores klasse har vundet hele 150.000 kr! Helt utroligt. Partyvikings har gjort det muligt for os at få den vildeste vip-stidenterkørsel inkl. en reunion tur til København!
Vi er så taknemlige for denne fede konkurrence! Stor anbefaling!

Antwoord van PartyVikings
Lees meer over geverifieerde reviews.