Overskuelig hjemmeside med retvisende lagerstatus. Vi bestilte vel vidende at en enkelt vare (ølkrus) først var på lager et par dage efter bestilling (18. Maj). Den samlede ordre blev afsendt på da... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Et plaster på såret for en længe ventet rejse der måtte aflyses grundet alvorlig sygdom. Så købte jeg ind til en lille “ eksotisk “ overraskelses fest og flyttede en lille bid af Thailand til vor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedre service skal man lede længe efter! Viklet ind i flagguirlander og iført verdens flotteste fødselsdagsslips fra jer, strålede min far på sin 70 års fødselsdag. Jeg glæder mig allerede til næste g... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nemt, simpelt og overskueligt – og priserne er rimelige. Dog lever leveringstiderne ikke helt op til det lovede. Hvis der står, at en ordre betalt inden kl. 17 leveres dagen efter, så forventer m... Toon meer
Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fantastisk service og gode produkter
Så købte jeg ind til en lille “ eksotisk “ overraskelses fest og flyttede en lille bid af Thailand til vores sommerhus.
Bestilte udstyr hos Party Vikings
Lynhurtig levering. Desværre var der en fejl levering imellem mine varer. En mail blev sendt og få minutter fik Jeg en opringning fra Sofie. Hun sørgede for at jeg fik det rigtige produkt dagen efter og retur label så jeg kunne returnere det der var forkert. Udsædvanlig god service og virkelig gode produkter. Tak til Party Viking for at gøre vores lille arrangement helt autentisk 🌴

Antwoord van PartyVikings
Jeg modtog desværre et defekt produkt
Jeg modtog desværre et defekt produkt, men efter nogen få beskeder sammen sendte de mig et nyt, helt uden problemer eller besvær!
Skide god kundeservice og en stor anbefaling her fra! ⭐⭐⭐⭐⭐
PS. Skide fede produkter de handler med!

Antwoord van PartyVikings
Hjælpsom kundeservice og hurtig…
Hjælpsom kundeservice og hurtig levering.
Fik super support fra Sofie til at finde de rigtige produkter og modtog ordren allerede dagen efter.

Antwoord van PartyVikings
God service og brugervenlig site!
Jeg har haft en super god oplevelse med PartyVikings, igennem hele processen :)

Fantastik kundeservice
Jeg var i tvivl omkring udlejning af boksemaskiner, hvordan de bliver leveret til ens adresse. Jeg kontaktede deres kundeservice og fik hurtigt et svar

Antwoord van PartyVikings
Hurtig levering og god kvalitet
Bestilte en elektronisk lighter, den kom 3 hverdage senere, alt der super fint ud og den virker umiddelbart, som den skal👌
Hurtig levering og god kvalitet.

Durchwachsenes Shoppingerlebnis
Leider sind mehrere Dinge anzumerken.
- Bestellung: Extrakosten für Zahlmethode Paypal? Im Ernst?
- Lieferkosten: unten auf der Website steht: Versandkostenfrei ab 49€. Im Bestellprozess hier es dann ab 69€. Tatsächlich versandkostenfrei war die Bestellung aber letztlich nur, wenn ich an eine Abholstation liefern lasse, für eine Lieferung nach Hause hätte ich trotz Erreichen des Mindestbestellwerts nochmal 5€ zahlen sollen.
- Lieferung: Habe mir während der Bestellung einen Abholshop in der Nähe ausgesucht. Nach Abschluss der Bestellung wurde diese aber an einen völlig anderen geschickt, am anderen Ende der Stadt (45min Fahrtweg). Zudem war das für den Artikel viel zu große Paket eingedrückt und wurde mehrmals nachgeklebt.
- Produkt: Im Shop wurde angegeben, der bestellte Pullover bestünde aus Baumwolle, tatsächlich ist es Acryl.
Fazit: den Angaben auf der Website ist leider in mehreren Fällen nicht zu trauen.
Dårlig service
Dårlig service. Ventede 3 uger på en bestilling og da jeg rykkede for varen fik jeg besked om at jeg ville få varen om en måned, måske.
Ikke fedt når man venter på en julegave

Antwoord van PartyVikings
Hurtig svar på mail, men lidt uheldig oplevelse i kundeservice
Jeg skulle bruge et par lederhosen til en oktoberfest, som de havde en god pris på, og havde haft det i flere dage. Jeg havde besluttet mig for at købe, men jeg skulle lige høre kundeservice om forskellen på to af deres produkter, og da jeg fik svar 1 time senere, var prisen pludselig steget fra 499,- til 899,-.
Fik at vide at der ikke var noget at gøre...
Update: Jeg er nu blevet kontaktet af CEO, Joachim med uddybende forklaring på hvad der er sket. Produktet var udgået, men ikke taget af shoppen og ingen tydelig indikation heraf. Så desværre fik jeg en forkert information fra kundeservice i første omgang.

Antwoord van PartyVikings
Rigtig god service fra Sofie i…
Rigtig god service fra Sofie i kundeservice.

Antwoord van PartyVikings
God oplevelse med deres kundeservice
God oplevelse med deres kundeservice. Fik god og hurtig rådgivning over telefonen.

Elendig service
Elendig service, jeg fik en pakke med en edderkop med lys i der var defekt ved modtagelse. Jeg har skrevet 4 mails til dem ang. retur, men de svarer ikke på mine mails. Jeg handler ALDRIG der igen, 109kr. for en ubrugelig plastik edderkop

Prank med edderkop - kasser
Købte to af de der ‘prank med edderkop’ -kasser og de var i så elendig kvalitet, at de bogstaveligt faldt fra hinanden, så snart jeg fjernede den plastic der sad omkring dem. Totalt ubrugeligt skrammel. 200 kr + fragt ud i lokummet! 🤬

Antwoord van PartyVikings
Et godt produkt i en god kvalitet
Et godt produkt i en god kvalitet. Desuden blev varen leveret inden for to dage.

Bloß nie wieder!
Habe vor einiger Zeit zwei faltbare Flaschen und ein Schloss bestellt. Die Flaschen haben keinen Tag gehalten, danach sind sie an den Falten aufgerissen. Bei dem Zahlen-Schloss stand in der Artikelbeschreibung von der Marke ABUS. Das war auch auf dem Bild abgebildet. Bekommen habe ich ein super billiges No-Name Produkt. Das schlimmste daran ist, daß bei dem Schloss kein Code dabei war. Alle Standardcodes ausprobiert, ging nicht auf. Auf E-Mails reagiert das Unternehmen nicht.
Also lasst euch nicht von den Dänen verarschen und kauft bei bekannten Plattformen, wo man wenigstens was zurück schicken kann oder einen Support erwarten kann.
Fantastisk kundeservice
På trods af nogle udfordringer med min bestilling, så var Joachim mega hurtig til at tage kontakt og være mig behjælpelig med min ordre.

Overholder ikke leveringsdato
Bestilte en vare en juli. Har efterfølgende fået e-mails med beskrivelse af forsinkelse og med ny leveringsdato, som så heller ikke bliver overholdt. Stadig ikke modtaget varen.

God hjemmeside
Hurtig og god levering, med masser af sjove valgmuligheder inde på deres hjemmeside, nemt at kontakte deres kundeservice indenfor deres åbningstider

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.