Overskuelig hjemmeside med retvisende lagerstatus. Vi bestilte vel vidende at en enkelt vare (ølkrus) først var på lager et par dage efter bestilling (18. Maj). Den samlede ordre blev afsendt på da... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Et plaster på såret for en længe ventet rejse der måtte aflyses grundet alvorlig sygdom. Så købte jeg ind til en lille “ eksotisk “ overraskelses fest og flyttede en lille bid af Thailand til vor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nemt, simpelt og overskueligt – og priserne er rimelige. Dog lever leveringstiderne ikke helt op til det lovede. Hvis der står, at en ordre betalt inden kl. 17 leveres dagen efter, så forventer m... Toon meer
Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastisk imødekommenhed.
Fantastisk imødekommenhed og super professionel håndtering både før og efter.
Helt klart anbefalelsesværdig.

Antwoord van PartyVikings
Partyvikings er klart et besøg værd
Partyvikings er klart et besøg værd. Super spændende udvalg til mange festlige anledninger. Virkelig god service, altid behjælpelige og til skarpe priser. Det vi har fået har altid været i orden og leveret til tiden. Varmeste anbefalinger herfra.

Fed oplevelse
Jeg var den heldige vinder af en studenterkonkurrence og den service der fuldte med præmien var helt i top! Under hele processen, var medarbejderne gode til hurtigt at svare på spørgsmål og give andre tilbud. Alt i alt en helt fantastisk og imødekommende kommunikation, service og medarbejdere :)

Bedste service og party-gadgets
Bedre service skal man lede længe efter! Viklet ind i flagguirlander og iført verdens flotteste fødselsdagsslips fra jer, strålede min far på sin 70 års fødselsdag. Jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg skal finde party-gadgets hos jer. Af hjertet tak. Vi ses <333

Antwoord van PartyVikings
Top service fra start til slut
Fantastisk service fra teamet, vi har brugt dem igennem mange år til vores arrangementer :)
Hvis der var noget de ikke har på deres hjemmeside har de altid været behjælpelige med at finde det og få det hjem til en

Antwoord van PartyVikings
Ida i kundeservice har været en absolut…
Ida i kundeservice har været en absolut stjerne i forhold til at hjælpe med bestilling af coolers. Tak endnu en gang :-)

God service.
God service.
Vi bestiller altid pynt til følsdage, konfirmation osv.
Produkterne er i virkligt god kvalitet, prinserne er også god!!
Vi var meget tilfredse fra køb til afhentning, da virksomheden har adgang til at levere og afhente produktet. og siden er meget pålidelig! og produkterne er meget godt illustreret, tillykke til holdet

Forkert vare
Efter at have fået forkert vare, og hermed har sendt en mail til dem, om at jeg ikke har bestilt denne vare men en anden, er jeg blevet mødt med et opkald om en fejl i systemet og fået løst problemet via opkaldet. 👍🏻

Antwoord van PartyVikings
Pynt til konfirmation ikke sendt, ingen svar.
Bestilte pynt til konfirmation i april.
Varen er aldrig dukket op. Har sendt mail 26.03. Ingen svar. Rimelig dårlig service.

Super oplevelse. :)
Overskuelig webshop, gode produkter. hurtig levering og billige priser. Super oplevelse. :)

Fjernlager
Fremgår ikke tydeligt af ordresiden eller odrebekræftelsen at produktet er på fjernlager og først kan sendes flere uger efter. Fik pengene tilbage men lidt irreterende oplevelse

Antwoord van PartyVikings
En dag siden jeg bestilte og er her allerede
En dag siden jeg bestilte og er her allerede .
Og Bille laviring og er en god Konfirmations gave

Antwoord van PartyVikings
Er helt paf over hurtig levering
Er helt paf over hurtig levering. Sådan skal det gøres 💪🏻

mønstrede servietter
Bestilte mønstrede servietter, PartyVikings glemmer bare at fortælle at mønstret kun er på forsiden. Dvs at folder man servietten ud er 3/4 dele hvid med en mønstret kant...
Absolut ikke prisen værd!!!
Jeg har nu talt med Joakim fra Partyvikings og er vi er blevet enige om en kompensation, som vi begge er tilfredse med.

Antwoord van PartyVikings
Bestilte floriserende hatte til 49,-…
Bestilte floriserende hatte til 49,- stk i den tro de var filt.
Det er en plastick hat til en værdi på max 10,-
De undgår behændigt at beskrive hvad hatten er lavet af, i produkt beskrivelsen, blot salgs gas!
Det lagde så tillids neaveu til dette firma.
Selv VISH er bedre kvalitet.

Antwoord van PartyVikings
Definitiv nicht zu empfehlen! Teile Fehlen, Widerruf wird Ignoriert erst auf nachfrage Retourenlabel für Alle Pakete
Definitiv nicht zu empfehlen!
Als erstes Extragebühren für PayPal … Macht heute eigentlich keiner mehr, aber nun …
Ich habe ein Festivalset für einen Geburtstag bestellt, allerdings selber nicht darauf geachtet, dass der Artikel erst nach dem eigentlichen Geburtstag lieferbar ist: Mein Fehler.
Als mir das aufgefallen ist, habe ich das Widerrufsformular ausgefüllt und per Mail an den Shop versandt und jetzt geht die Geschichte los!
Ca. 3 Std. nachdem ich den Widerruf versandt habe, kommt eine Paketankündigung von GLS. Ca. 2 Min. nach der Paketankündigung eine Mail, dass der Widerruf nicht rechtzeitig ankam, … nun gut dachte ich mir kann passieren warten wir ab.
Das Paket kam an. 2 Teile fehlen. Mail an den Shop, mit Bildern und der Beschreibung, was fehlt. Rückmeldung, da gibt es seit einiger Zeit Lieferschwierigkeiten.
Also nach dem Widerruf, schnell das Paket "Wissentlich" unvollständig versandt!
Dann die Rücksendung vorbereiten, weil den Billigen China Müll, der überteuert angeboten wird, verschenke ich nicht!
Die Ware kam in 2 Paketen und über die Reklamationsseite kann nur ein Etikett ausgestellt werden … wieder eine Nachfrage per Mail, dass ich ein zweites Retourenlabel benötige.
Immerhin kam die Rückerstattung ein Tag nachdem alle Pakete dort angekommen sind.
Ich habe parallel PayPal eingeschaltet in der Hoffnung, dass irgendwas gegen solche Betrüger unternommen wird.
Hurtig levering! Min pakke blev sendt afsted en time efter bestilling og ankom næste dag! Kæmpe anbefaling!

Antwoord van PartyVikings
Lees meer over geverifieerde reviews.