PartyVikings Reviews 902

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overskuelig hjemmeside med retvisende lagerstatus. Vi bestilte vel vidende at en enkelt vare (ølkrus) først var på lager et par dage efter bestilling (18. Maj). Den samlede ordre blev afsendt på da... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et plaster på såret for en længe ventet rejse der måtte aflyses grundet alvorlig sygdom. Så købte jeg ind til en lille “ eksotisk “ overraskelses fest og flyttede en lille bid af Thailand til vor... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedre service skal man lede længe efter! Viklet ind i flagguirlander og iført verdens flotteste fødselsdagsslips fra jer, strålede min far på sin 70 års fødselsdag. Jeg glæder mig allerede til næste g... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nemt, simpelt og overskueligt – og priserne er rimelige. Dog lever leveringstiderne ikke helt op til det lovede. Hvis der står, at en ordre betalt inden kl. 17 leveres dagen efter, så forventer m... Toon meer

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord

God og hurtig service

God og hurtig service, klart en anbefaling her fra!🫡🫡

2 mei 2025

Hej Daniel,

Tak for din gode anmeldelse :) Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service samt hurtig og professionel service!

Vi er et professionelt eventbureau, der vægter kvalitet og pålidelige leverandører højt – og Partyvikings lever op til begge dele! Altid hurtig levering, god kundeservice og produkter der lever op til forventningerne. Vi kan varmt anbefale Partvikings til indkøb af materialer til din næste fest!

1 mei 2025

Hej Lea,

Tak for din gode anmeldelse. Det er rigtig godt at høre du har haft en god oplevelse med både kvalitet og at du oplever os som pålidelige! Vi er glade for samarbejdet og glæder os over du fortæller om dine positive oplevelser hos os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte et pokersæt den 9 februar…

Jeg bestilte et pokersæt den 9 februar og har stadig ikke modtaget det. Blev SELV nød til at gøre ting ved det og ringe til dem for at få erstatning. Den ordre var åbenbart ikke særlig vigtig👺

9 februari 2025

4 stjerner er også godt

4 stjerner er også godt, og deres service er helt fin, og det ved jeg fordi den vare jeg skulle have desværre viste sig at være udsolgt, og den kunne først leveres efter jeg skulle bruge varen så istedet får jeg et lidt bedre alternativ . Tak for det

4 april 2025

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse :)

Vi er kede af at din bestilte vare ikke var på lager, men vi er glade for din opgradering kunne bruges i stedet. og selv tak :)

Super dygtige og professionelle

Super dygtige og professionelle, jeg modtog min ordre hurtigt og fik mega god hjælp af kundeservice.

Helt klart et sted jeg vil handle igen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 april 2025

Hej Kjeld,

Tak for din gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du har fået leveret din pakke hurtigt og at du har oplevet en god kundeservice. Det betyder meget for os. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang :)

Super god Service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god Service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg modtog en knækket ølbong, hvilket selvfølgelig er uheldigt

Men allerede 2 dage efter havde jeg modtaget en ny💪

8 maart 2025

Hej Patrick,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du har oplevet en god service,, når nu uheldet var ude i fragten. VI glæder os til at hjælpe dig en anden gang :)

Super dygtige og professionelle

27 februari 2025

Hej Anna,

Tak for din gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at du har fået en god oplevelse hos os :) Vi ser frem til at hjælpe dig dig en anden gang.

Mvh joachim

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg lavede en bestilling for knap tre…

Jeg lavede en bestilling for knap tre uger siden, hvor der stod 8-10 dages levering. Siden har jeg ikke modtaget nogen opdatering på ordren, men masser af reklamer fra stedet. Nu ringede jeg til dem og de kunne informere om at hvad jeg havde købt var i restordre og de vidste ikke hvornår den ville komme igen. Men jeg kunne bytte til noget andet af samme værdi. Når jeg giver to og ikke en stjerne, er det fordi de rent faktisk tog telefonen. Men jeg ved stadig ikke om og i så fald hvornår jeg får mine varer.

24 februari 2025

Hej Ulf,

Jeg er ked af at høre at din ordre blev forsinket. Vi fik desværre en ny back order date fra vores leverandør og derfor forsinkelsen.

Da vi blev oplyst om forsinkelsen fra vores leverandør fik du en automatisk mail med ny dato for levering, og det forstår jeg godt er utilfredsstillende. Vi kan ikke gøre så meget mere end at beklage forsinkelsen Ulf.

Datoen for ny levering er oplyst til dig og hvis du ikke kan vente, skal du være mere end velkommen til at annullere ordren.

Lad mig endelig høre om der er andet vi kan hjælpe dig med.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De gav mig fantastisk service selv da…

De gav mig fantastisk service selv da jeg ikke noget at hente min pakke sendte de den igen.

3 februari 2025

Hej Mr. Teddy,

Tak for din gode anmeldelse. Godt vi kunne hjælpe dig med at gensende din pakke så du fik den :) God dag.

Mvh Jaochim

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, hurtig levering, tak for handlen.

19 januari 2025

Hej Tina,

Tak for din gode anmeldelse :) Vi er rigtig glade for at høre du har oplevet både god service og hurtigt levering! Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Virkelig god kundeservice.

Virkelig god kundeservice.
Modtog en glasdispenser som var gået i stykker under fragten. Det er jo hvad der sker. Fik lynhurtigt fat i kundeservice og allerede dagen efter var der sendt en ny afsted med posten.
Servicemindede og venlige medarbejdere.
Og produktet levede også helt op til forventningerne.

21 januari 2025

Hej Marie,

Tak for din gode anmeldelse :) Vi er så glade for at høre du har fået en god oplevelse med vores kundeservice. Sådan som det skal være. Vi er også glade for at produktet levede op til dine forventninger.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Varen de viser er ikke den man modtager

Jeg bestilte som de beskriver på hjemmesiden 100% originale Amerikanske red og blue cups. Jeg har dem i forvejen og derfor vil jeg gerne betale lidt mere og have dem igen. Billedet de har på hjemmesiden er de rigtige kopper, men kopperne man så modtager er desværre IKKE de originale kopper som beskrevet og vist på billedet på deres hjemmeside, men en anden farve, kvalitet og mønster...
Træls oplevelse at billeder og beskrivelser ikke stemmer overens med det man modtager...

2 stjerner fordi de i det mindste tager varen retur og står for fragten.

17 januari 2025

Hej Nicklas,

Vi har fået en ny variant og det var desværre ikke opdateret på webshoppen da du købte. Det beklager vi og derfor tog vi naturligvis dine kopper retur og betalte for returnering. Vi er kede af at du ikke fik det design du ønskede. Vi ønsker dig en god dag.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service og levering men pris afspejler kvalitet

Bestilling, betaling og levering er der intet at sætte en finger på.. men var lidt overrasket over kvaliteten af det man fik.. købte 4 forskellige ting til nytår som jeg skulle have på, men det var i børneklædud kvalitet, og det skal man altså lige være obs på og nok forventeligt til de billigere priser, så selvom det på billedet så fedt ud, var det bare for billigt i virkeligheden til min smag.. ungerne endte med at få det..

27 december 2024

Hej Tobias,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at køre bestilling, betaling og levering gik godt. Jeg er ked af at høre du ikke synes at det udklædningstøj du modtog havde den kvalitet du søgte. Håber vi kan hjælpe dig en anden gang hvor matchet er godt. Generelt hvis du går lidt højere op i pris, så vil kvaliteten også komme med. Rigtig godt nytår Tobias.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Balloner med lyskæde duer ikke

Vi købte 10 balloner med lyskæde til vores fest. Desværre holdt de ikke tætte - mistede luft og blev slappe - så vi måtte kassere det hele - virkelig træls. Til gengæld har PartyVikings fulgt op på sagen og har sendt et tilgodebevis! Det er bare i orden!

29 november 2024

Hej Lisbeth,

Tak for din anmeldelse :) Vi er rigtig kede af at de balloner du modtog ikke holdte luft. Til gengæld er vi glade for at vi kunne hjælpe dig efterfølgende når nu skaden var sket. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Hurtig Levering

Rigtig godt! Jeg bestilte min pakke d.11 november og fik den dagen efter

12 november 2024

Hej Cecilie,

Tak for din gode anmeldelse :) Godt at høre du fik din pakken dagen efter og at din oplevelse var god. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, gode priser og god service

Tak for hurtig levering, gode priser og god service. Denne webshop kan klart anbefales :)

8 november 2024

Hej Donald,

Tak for din gode anmeldelse. Det er så dejligt at høre at du både har fået en god levering, at du synes priserne er fine og at servicen har været god. Tak fordi du deler din gode oplevelse. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte Halloween ting dagen før…

Bestilte Halloween ting dagen før Halloween, og modtog det dagen efter. Tak for superhurtig levering og en sjov Halloween aften.

30 oktober 2024

Hej Peder,

Tak for din gode anmeldelse :) Dejligt at høre levering var hurtig og vigtigst af alt at i havde en sjov Halloween. Vi glæder os til at hjælpe din en anden gang.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte min pakker mandag inde på…

Jeg bestilte min pakker mandag inde på deres hjemmeside står der at der er 1 dags levering da den dag kommer som så er onsdag skriver de at min pakke kommer 6 november og dette kostume skulle jeg bruge på halloween som er den 31 oktober

30 oktober 2024

Hej Frederik,

Det er rigtigt vi har dag-til-dag levering, men det kostume du bestilte var udsolgt med en back order date til 6. november. Vi er kede af at du ikke så det ved bestilling. Derfor har vi nok lavet en ny email flow der med det samme fortæller dette hvis man ikke har set det ved bestilling. Beklager meget det ikke kunne blive leveret før. Håber du fandt et andet kostume.

Rigtig god dag.

PartyVikings

Lees meer over geverifieerde reviews.