PartyVikings Reviews 902

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overskuelig hjemmeside med retvisende lagerstatus. Vi bestilte vel vidende at en enkelt vare (ølkrus) først var på lager et par dage efter bestilling (18. Maj). Den samlede ordre blev afsendt på da... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et plaster på såret for en længe ventet rejse der måtte aflyses grundet alvorlig sygdom. Så købte jeg ind til en lille “ eksotisk “ overraskelses fest og flyttede en lille bid af Thailand til vor... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedre service skal man lede længe efter! Viklet ind i flagguirlander og iført verdens flotteste fødselsdagsslips fra jer, strålede min far på sin 70 års fødselsdag. Jeg glæder mig allerede til næste g... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nemt, simpelt og overskueligt – og priserne er rimelige. Dog lever leveringstiderne ikke helt op til det lovede. Hvis der står, at en ordre betalt inden kl. 17 leveres dagen efter, så forventer m... Toon meer

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord

Altså først og fremmest

Altså først og fremmest, Virkelig godt kunde service. De er mega flinke og der var ingen problemer🔥

Skud ud til Ida flendsborg Jensen🔥

11 oktober 2024

Hej Aslan,

Tak for din gode anmeldelse :) Det er så dejligt at høre du har oplevet en god kundeservice. Godt at høre Ida har givet dig en god oplevelse og at du synes hun er mega flink ;) Det synes vi også.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde problemer med en vare jeg købte…

Havde problemer med en vare jeg købte og henvendte mig til dem, først var det kun kontakt på e-mail, men bagefter blev jeg kontaktet pr. telefonen. Det var rart med en personlig kontakt og fik på den måde den bedste service. Har fået en ny vare tilsendt. Tak til dig Joachim!😊

28 september 2024

Hej Marilian,

Tak for din gode anmeldelse :) dejligt at høre du har fået en god personlig hjælp da du oplevede et problem med en vare.

Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Let returnering

Mine varer kom som aftalt, da noget skulle returneres var Ida Flensborg Jensen i kundeservice helt fantastisk. Hun var sød og hjælpsom, og meget hurtigt fik jeg returlabel og inden for få dage blev beløbet sat ind på min konto. Jeg er meget tilfreds.

17 september 2024

Hej Susan,

Tak for din gode anmeldelse. Dejligt at høre du har fået en god kundeservice af Ida og en løsning på din returnering :) Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Starter godt men slutter skidt

Bestilling og levering var god, men da de indkøbte "lederhosen" gik op i syningen og dette skulle løses, var sagen ene anden.
De 2 første e-mails fra deres kundeservice afviste helt at dække noget, da de jo var gået i stykker mens de var i brug, og derved var der ikke nogen dækning, efter noget skriveri frem og tilbage, fandt vi dog en løsning, derfor de 3 stjerner.
Tror ikke jeg vil handle ved Partyvikings.dk igen i fremtiden, pga alt for meget bøvl ved reklamation, og deres manglende forståelse af købeloven

20 augustus 2024

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre bestilling og levering var god. Kundeservice har haft kontakt til vores leverandør som fortalte at denne skade kan ske hvis fx buksen har siddet for stramt og derfor har fået et stræk i en bevægelse. Den lederhosen kvalitet du har købt er et stof materiale og de kan være sårbare overfor hårde stræk da det er et billigere kostume.

Som du skriver valgte vi at erstatte disse lederhosen stof bukser. Vi håber du følte dig mødt i sidste ende, og vi beklager at processen ikke var tilfredsstillende for dig.

Håber vi får muligheden for at hjælpe dig en anden gang.

Super levering og service

30 augustus 2024

Hej Kuno,

Tak for din gode anmeldelse. Dejligt at høre at både levering og service var super :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min ølbong gik i stykker i fragten

Min ølbong gik i stykker i fragten, og jeg fik erstatning med det samme. God service.

3 augustus 2024

Hej Alexander,

Tak for din gode anmeldelse :) Godt at høre at du hurtigt fik en erstatning når nu du var så uheldig at din vare gik i stykker i fragten.

Flot kundeservice

I forbindelse med ombytning af en vare, fik vi en særdeles flot og ekstrem hurtig behandling af Josefine. Josefine sørgede d. 22.7. på få minutter for at sende returlabel og efterfølgende den ønskede vare d. 23.7. efter vi dokumenterede at have returneret varen. Varen var fremme hos pakkeshop 24.7. Sådan kan det gøres!

22 juli 2024

Hej Jan,

Tak for din gode anmeldelse. Godt at høre Josefine hurtigt kunne hjælpe med en ombytning så du fik hvad du ønskede :)

Stor anbefaling herfra

Det er 4. gang jeg bruger Party Vikings. Har brugt dem både privat og erhvervsmæssigt med stor succes. Godt udvalg og god hjælp i kunderservice hvis man skulle have brug for det.

24 juli 2024

Hej Martin,

Tak for din gode anmeldelse. Dejligt at høre en fast kunde som dig har fået gode oplevelser i kundeservice og at du er tilfreds med vores udvalg. Det betyder rigtig meget for os. Vi glæder os allerede til at hjælpe dig 5. gang ;)

Fantastisk service👌

Hurtig og fantastisk service. En af stængerne til mit nye Thora telt flækkede. Skrev en mail og responsen var lyn hurtig. Kort tid efter var en ny stang sendt afsted til mig, kvit og frit⭐️

23 juli 2024

Hej Randi,

Tak for din gode anmeldelse. Så dejligt at høre at du fik et hurtigt svar og en løsning på problemet :) Vi håber du havde en god teltoplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blev reddet på målstregen!

Jeg stod og manglede solbriller til en fest, da et andet firma havde “glemt” min bestilling. Også selvom jeg fulgte op 3 gange selv.
Men så ringede jeg partyvikings for at være sikker på at de kunne levere. Snakkede med Ida og hun forsikrede mig om at de kunne hjælpe mig. Dagen efter modtog jeg min pakke og festen blev så meget bedre! Tak for hjælpen! 🥳🥳🥳🥳

3 juli 2024

Hej med dig,

Tak for din gode anmeldelse. Godt at høre vi kunne hjælpe dig når nu uheldet var ude et andet sted. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

fin service

jeg har i dag modtaget 4 fine schorts glas uden beregning , som erstatning for fejllevering , så fin service

18 juli 2024

Hej Jonna,

Tak for din gode anmeldelse :) Godt at høre vi fandt en god løsning efter du havde modtaget noget forkert fra os. Vi håber på at få muligheden for at hjælpe dig en anden god gang.

Fantastisk

Alt var perfekt

8 juli 2024

Hej Alexander,

Tak for din gode anmeldelse :) Vi glæder os til at hjælpe dig en anden god gang.

Elendig retur service

Man skal selv minde den om at mam skal have penge retur når man sender vare retur.

Simpelthen ikke i orden at i prøver at løbe med mine 500kr. Ikke så meget som en undskyldning fik man, da jeg gjorde jer opmærksomme på fejlen

15 juli 2024

Hej Emil,

Jeg er ked af at der har været en forsinkelse på din returbehandling. Det er ikke godt nok! Vi oplever desværre nogle gange når fragtmanden har en afløser kørende, at nogle pakker kan blive stillet skøre steder på vores matrikel, da der er flere virksomheder/lagerhaller på adressen. Jeg forsøgte at spørge på dit ordrenummer, uden jeg har modtaget dette, så jeg kan ikke gå dybere ind i sagen.
Du er mere end velkommen til at række ud, men jeg er glad for at du fik dine penge retur.

Håber vi kan hjælpe dig en anden god gang. God dag.

SUPER HJÆLPSOM SERVICE

Da en af de bestilte vare var i restordre, blev min ordre forsinket. Jeg vidste at jeg ikke ville være hjemme når den den kom da jeg var på ferie, hjalp de mig i kundeservice at holde den tilbage til jeg kom hjem igen.
SUPER HJÆLPSOM SERVICE

8 juli 2024

Hej Hans,

Tusind tak for din gode anmeldelse. Så dejligt at høre du har fået hjælp :)

Klasse service 👋

4 juli 2024

Hej Malthe,

Tak for din gode anmeldelse : ) Det er SÅ dejligt at høre du har oplevet en god service!

Mch Joachim

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg købte en paraply, fik den efter 3 dage.. 5 store ⭐️ fra mig..

22 juni 2024

Hej Tenna,

Tak for din gode anmeldelse :) SÅ dejligt at høre du har haft en god oplevelse hos os!

Dårligste beerpongbolde i historien

Deres volde er seriøst det værste nogensinde produceret. De er alt for bløde og kan slet ikke bounce ordentligt. Alt slt for lette til at man kan spille ordentligt

21 juni 2024

Hej Mads,

Vi har 2 kvaliteter af bolde til beer pong. For at imødekomme de prisbevidste og de kvalitetsbevidste.

Som vi skriver er Beer pong bolde en tyndere kvalitet end bordtennis bolde. Herudover anbefaler vi at købe bordtennis bolde for optimal spiloplevelse.

Jeg kan se på din ordre at du har købt den billige udgave, lyder til du måske mere søgte vores bordtennis bolde. Lad os endelig høre fra dig hvis vi skal ombytte dine bolde :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Misvisende billeder på webshoppen …

Købte et par solbriller til voksne (modellen på produktbilledet i webshoppen er en voksen mand), men fik tilsendt et par i børnestørrelse. Jeg troede det var en fejl, men de har kun brillen i børnestørrelse og oplyser at de ikke har fået klager over det. De har tilbudt at jeg kan returnere varen, men jeg finder nok en lille dreng, der kan passe dem.
Stængerne på brillen kan ikke engang nå til ørerne, så det er en børnebrille. Mit barnebarn på 6 år har fået dem, de passer ham perfekt.

18 juni 2024

Hej Lotte,

Den solbrille du har købt er til voksne, det er en one-size. Modellen på billedet på webshoppen er en voksen mand. At brillen er lille og de 2 glas sidder tæt på hinanden, det er vi helt enige i, og det ses også tydeligt på billedet. Det er en brille til 39 kr.

Vi er kede af du ikke synes om modellens størrelse. Du er også blevet tilbudt at sende pakken retur, men vi hørte desværre ikke fra dig.

Ønsker dig en god sommer, og sig endelig til hvis vi skal hjælpe med en retur eller ombytning :)

STOP

STOP
Køb ikke noget her, her er ekstrem dårlig service. Jeg købte et telt. Da de så ikke havde farven jeg bestilte sende de bare en anden farve. Nu er det så mig som står med problemet at få teltet returneret. Vanskelig opgave da jeg ikke kan printe, og firmaet vil ikke rette op på deres fejl og sende mig en returlabel.

17 juni 2024

Hej Jonna,

Det telt du købte sælges i assorteret farver, du fik en gul og andre er sorte. Da det skabte forvirring tilbød vi naturligvis at tage teltet retur, derfor har vi sendt dig en returlabel du skal printe og påføre pakken.

Denne returlabel skal blot udskrives på en almindelig printer og så er pakken klar til retur. Vi sidder klar til at hjælpe hvis der skulle være mere i forbindelse med din retur Jonna.

God dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte mine vare en torsdag og…

Jeg bestilte mine vare en torsdag og allerede fredag kunne de afhentes, det viste sig at der manglede to duge, jeg skrev en mail, efter ParyVikings åbningstid, men allerede dagen efter, før kl. 8, skrev Ida, at hun ville sende to nye, det er da service, jeg ved, hvor jeg skal handle en anden gang :-)

13 juni 2024

Hej Nanna,

Tak for din gode anmeldelse :) Hvor er det godt at høre du fik en hurtig og tilfredsstillende behandling. Vi er glade for at du deler det.

PartyVikings

Lees meer over geverifieerde reviews.