Zoals de meeste reviews hier, de communicatie is slecht daar ben ik mee eens. Voor een Nederlandse site moet er in ieder geval 1 of 2 personen zijn die de moedertaal in dit geval Nederlands... Toon meer
Onze bestelling is een week onderweg geweest. Dit lijkt mij een normale levertijd aangezien het vanuit Duitsland verzonden wordt. We kregen keurig een email wanneer het verzonden was en konden precie... Toon meer
22 dec besteld en tot op heden geen info ontvangen over de mogelijke levering, geen reactie op email. Volgens de site is alles op voorraad, maar in de mail dat het in verschillende magazijnen lig... Toon meer
Na het lezen van de reviews dacht ik; het komt nooit goed met de bestelling, maar ik heb de halsband voor de hond en kattenvoer keurig ontvangen. De bestelling werd netjes bevestigd, ik heb ook gewoon... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
PetsExpert - online shop voor huisdierproducten Zoekt u huisdierproducten van hoge kwaliteit? Welkom bij PetsExpert! Droog- en natvoer, speelgoed, shampoos, en vele andere producten voor uw huisdier – u kunt er zeker van zijn dat u bij de huisdierexpert precies kunt vinden wat u nodig hebt. En we zullen met plezier uw bestelling zo snel mogelijk verwerken! Vul het korte registratieformulier in - het duurt niet meer dan 2 minuten van uw tijd.
2 Trixi voerbakken standaard besteld
2 Trixi voerbakken standaard besteld. Prma standaard voor deze prijs. Zeer aan te bevelen. 4 dagen na bestelling in huis.

Antwoord van Pets-Expert.nl
Fijne winkel tot je iets terug wil…
Fijne winkel tot je iets terug wil sturen dan is t toch wel duur

Ik ben zeer tevreden over Pets Expert.nl
Ik ben zeer tevreden over Pets-Expert.nl.
Uitgebreid assortiment, leuke kortingen en ik word goed op de hoogte gehouden als de verzending iets langer duurt.
Vriendelijke klantenservice en mijn bestellingen worden altijd netjes verpakt.

Antwoord van Pets-Expert.nl
Uitgebreide keuze voor mooie prijs en…
Uitgebreide keuze voor mooie prijs en snelle service

Antwoord van Pets-Expert.nl
Ze konden niet leveren wat ik besteld…
Ze konden niet leveren wat ik besteld had ik had 2 hangmanden licht grijs besteld voor krabpaal kreeg 2 beige na veel heen en weer gemaild te hebben zeiden ze dat dit de goede kleur was hierop heb ik mijn geld terug gevraagd moest het wel zelf opsturen naar hun wat de helft van de aankoop prijs was echt schandalig.

Antwoord van Pets-Expert.nl
Mijn compliment voor het verwijderen van mijn account
Nadat ik een e-mail had gestuurd met de vraag om mijn account te verwijderen werd ik binnen een uur gebeld om te vernemen dat dit in orde gemaakt ging worden.
Het enige wat Pets-Expert van je bewaard zijn de financiële gegevens voor hun administratie.
Bedankt voor uw medewerking en mogelijk een keer tot ziens.

Antwoord van Pets-Expert.nl
Dit is de enige webshop met het merk…
Dit is de enige webshop met het merk Thrive! Super blij mee en ik blijf zeker vaste klant! Levering ook lekker snel.

Antwoord van Pets-Expert.nl
Ben heel erg te vreeden ik vind alleen…
Ben heel erg te vreeden ik vind alleen jammer da het bezorgen zo lang duurt

Antwoord van Pets-Expert.nl
Artikel keuze en artikel kwaliteit is…
Artikel keuze en artikel kwaliteit is het absoluut in orde altijd, maar levering is niet altijd op tijd.
Ligt dat op afstand van klant of zoiets ?

Antwoord van Pets-Expert.nl
Veel moeite om reactie van…
Veel moeite om reactie van klantenservice te krijgen. Producten komen uit Duitsland met lange levertijd (ca 1wk)
Retour van product door onjuiste bestel info van website kost ivm zending naar Duitsland bijna €10, terwijl het eigenlijk hun fout is. In mijn geval bijna de helft van de productkosten. Soms is goedkoop duurkoop

Antwoord van Pets-Expert.nl
Heeft bij mij weken geduurd voor dat ik…
Heeft bij mij weken geduurd voor dat ik het binnen gehad en dat is niet erg als je daar ook van op de hoogte wordt gebracht, maar moest er zelf achteraan zitten en het enige wat ik kreeg was smoesjes waarom het zo lang duurde in plaats van dat ik er iets voor terug kreeg. Als ik dit van te voren had geweten had ik het ergens anders besteld. Ik kreeg uiteindelijk wel alles, maar dat is dan ook het enige positieve.

Antwoord van Pets-Expert.nl
Het duurt even maar dan heb je ook wat!
Het duurt even maar dan heb je ook wat!
Mijn order is keurig geleverd en daar wil ik Pets-Expert
hartelijk voor bedanken.

Antwoord van Pets-Expert.nl
Voor het eerst bij PETS-EXPERT besteld
Voor het eerst bij PETS-EXPERT besteld, mijn honden vinden het voer heel lekker, en dat is belangrijk. Ze hebben altijd NUTRO LIGHT, en nu meng ik nog beetje NUTRO WILD voor de lekker bij!
Alleen voer ik het niet om dat het best prijzig is!
Volgende keer bestel ik eerder, om dat het niet meteen de volgende dag bezorgd wordt.
Ik zag bij het volgen van het pakket, dat het uit Duitsland komt en daarom iets langer onderweg is.

Prima webshop!
De site ziet er top uit. Ik had een bestelling gedaan en las achteraf de reviews. Deze waren op zijn zachtst gezegd niet positief dus ik hield mijn hart vast. Maar alles verliep top. Je moet alleen wel rekening houden dat de kevering iets langer kan duren omdat de spullen uit Duitsland moeten komen. Als je daar rekening mee houdt is het een perfect bedrijf.

Goede site om te kopen
Snelle levering en mooi materiaal zeer degelijk