Zeer slechte communicatie! Je wordt amper op de hoogte gehouden over problemen met levering. Heb lang geduld gehad omdat het een startende onderneming is met weinig personeel en ze door aangiftes e.d... Toon meer
Order nr 22018 ps5 disc edition besteld met klarna, na recencies te lezen bestelling geannuleerd( meerdere keren ), nooit reactie gekregen of wat. Ben ik blij dat ik nooit een cent betaald heb. Wel zw... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Verkooppunt van PlayStation Consoles en Sony PlayStation gerelateerde producten.
Kabelweg 22, 1014BB, Amsterdam, Nederland
- 0858000251
- info@psonline.shop
- psonline.shop
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Oplichting
Bestelling bij Merchla/shoomer 6 februari gedaan. Een kado voor valentijn. Nog steeds (op 18 maart!) niets ontvangen. Contact proberen op te nemen en een mail gestuurd maar tot op heden geen respons. Volgens mij kan ik naar mijn kado fluiten. Wees gewaarschuwd en bestel niets bij dit malafide bedrijf! Dit ruikt naar oplichting!! Mocht ik mijn kado alsnog ontvangen zal ik mijn recensie bijstellen maar mijn geduld raakt nu wel een beetje op.
Ik krijg nog steeds E399,- retour voor…
Ik moet nog steeds E399,- retour krijgen voor de niet geleverde PS5 . Op mijn mail word niet gereageerd.
Hoe zit dat met psonline.shop .Je kan geen contact met ze krijgen.
Tot op heden al verschillende keren…
Tot op heden al verschillende keren gemaild. Resultaat; geen antwoord en geld nog niet terug.
Ps5 betaald en in eerste instantie niks…
Ps5 betaald en in eerste instantie niks gekregen.
Na een aantal keren te hebben gemaild, toch mijn geld terug gekregen.
Goed opgelost
In september ps2 besteld en betaald
In september ps2 besteld en betaald, nooit ontvangen en ook nooit geld terug gezien, mail dat het terug gestort was maar nooit ontvangen
Wacht al sinds november na volledig…
Wacht al sinds november na volledig betaald te hebben voor play station .
Krijg geen antwoord of een play station.
Ben bang dat me geld kwijt ben
Geen communicatie naar 20 verzoeken geen Ps5 geleveerd en geen Geld gezien word wakker mensen en die die hun Geld weer kregen geef toch geen goede Review de Service was erger dan in de 3de Wereld😅
Wat zijn jullie voor mensen geef me gewoon mijn Geld weer jullie zijn niet normal geen Ps5 en Geld jullie zijn gewoon kijharde oplichters als mensen nog steeds denken geen aangifte te doen want ze kregen hun Geld weer word gewoon waker het zijn oplichters die je Geld behouden als je niets doet!!!(goede scam btw maar nog steeds walgelijk dat jullie Geld Van normale mensen afpaken en nog eens doe aangifte anders zie je je Geld nooit meer)
25 december bij creditcard dispuut…
25 december bij creditcard dispuut aangevraagd 19 februari geld terug
I ordered PS5
I ordered PS5 - never received it and never heard anything back
Ik wil gewoon dat iemand mij iets laat…
Ik wil gewoon dat iemand mij iets laat weten dus hopelijk zien de mensen van psonline.shop dit en sturen ze mij een mail mijn order nummer is 17089
Pre-order PS5. Nooit iets gehad. Ook geen geld terug.
Pre-order voor een PS5 gedaan in oktober 2020 en direct het hele bedrag betaald. Dom achteraf. Niks geleverd gekregen en ook geen geld terug. Aangifte gedaan van internetoplichting. Wegblijven dus. Ook van moeder bedrijven Klymm bv en Klimr bv
Niet 1 ster waard
Niet 1 ster waard. Voor bestelling eerst gebeld. Daar keurig te woord gestaan en dat wekte vertrouwen.
Daarna nooit meer wat gehoord. Ik zou half Januari geleverd krijgen in een 2de levering.
Inmiddels is website uit de lucht en telefoonnr onbereikbaar....
Ik heb aangifte gedaan, maar naar geld kan ik waarschijnlijk fluiten!
Tot op heden al verschillende keren…
Tot op heden al verschillende keren gemaild. Resultaat: geen antwoord en geld nog niet terug. Schandalig gewoon
Jammer dat de verkoop niet is…
Jammer dat de verkoop niet is doorgegaan , volgens mij zijn ze kapot gemaakt door andere die bijna een dezelfde naam gebruikte , desondanks hebben mij netjes terug betaald (€599)
Geduld werd wel even op de proef gesteld
Heel jammer hoe het is gelopen , ik wens ze goede zaken toe , mochten er weer nieuwe ps5 zijn hou ik me aanbevolen
Gr. Cor Zwaan
PSonline.shop verdient echt niet meer…
PSonline.shop verdient echt niet meer dan de laagste score. De beloofde en betaald ps5 is niet tijdig geleverd, ook niet later. Het beloofde contact is niet na 4 dagen gekomen, ook niet later. De beloofde terug betaling is ook niet tijdig gekomen, ook nog niet veel later. Snap niet dat mensen een hoge rating geven enkel en alleen uit opluchting dat hun eigen geld is terug gestort.
Als iemand die zijn geld wel terug heeft gehad hints of tips voor me heeft dan hoor ik het graag op ewaldgolf5 at Gmail.com.
Geld terug maar wel een van de…
Geld terug maar wel een van de slechtste bedrijven die ik ooit heb gezien schandalig hoop dat ze een dikke boete of een taakstraf van 300 uur krijgen ik gun het ze van harte
Opgelicht
Paar keer formulieren ingevuld maar tot op heden niks nada gehoord. Inmiddels vandaag geld op creditcard onder voorbehoud teruggestort gekregen van ING zelf, omdat ik aangegeven had dat ik opgelicht ben
Rafael ik hoop dat karma je pakt
Raffael ik hoop dat karma je pakt
Helaas nog geen geld terug.
Helaas nog geen geld terug.
Wel netjes alles ingevuld en geduldig gewacht en dat doe ik nog steeds.
hoor graag hoe mensen wel zo snel hun geld terug hebben gehad
Ik snap niet zo goed waarom mensen die…
Ik snap niet zo goed waarom mensen die geld terug hebben gekregen blij zijn met het bedrijf en 4 of 5 sterren geven en tevreden zijn met de geleverde diensten. Letterlijk niemand heeft een ps5 gekregen en iedereen heeft zeker2 maanden moeten wachten op het geld terug.
Dit zijn en blijven oplichters!! Ze hebben dit vaker gedaan, alleen deze keer met te grote bedragen waar de politie niet meer omheen kon en er werk van heeft gemaakt. Psonlineshop is er gloeiend bij en is gedwongen door ACM, banken en politie om dit terug te betalen.
Ga nou aub niet verdedigen wat niet te verdedigen valt.
Als dit een bonafide bedrijf was hadden zij gewoon ps5 consoles op voorraad om te leveren op launch zoals zij claimden. Dit was dus niet het geval en was zeker achteraf gezien ook onmogelijk gezien de schaarste en het feit dat zij geen enkel contract hebben met Sony of dealer zijn. Ook sony zelf geeft dit aan.
Dit was gewoon pure oplichting waar ze gelukkig niet helemaal mee wegkomen.
Of ze ook een celstraf tegemoet zullen zien... ik gun het ze van harte.