PSOnline.shop By Klymm B.V. Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,2

Bestelling bij Merchla/shoomer 6 februari gedaan. Een kado voor valentijn. Nog steeds (op 18 maart!) niets ontvangen. Contact proberen op te nemen en een mail gestuurd maar tot op heden geen respons.... Toon meer

Zeer slechte communicatie! Je wordt amper op de hoogte gehouden over problemen met levering. Heb lang geduld gehad omdat het een startende onderneming is met weinig personeel en ze door aangiftes e.d... Toon meer

Order nr 22018 ps5 disc edition besteld met klarna, na recencies te lezen bestelling geannuleerd( meerdere keren ), nooit reactie gekregen of wat. Ben ik blij dat ik nooit een cent betaald heb. Wel zw... Toon meer

Pre-order voor een PS5 gedaan in oktober 2020 en direct het hele bedrag betaald. Dom achteraf. Niks geleverd gekregen en ook geen geld terug. Aangifte gedaan van internetoplichting. Wegblijven dus. Oo... Toon meer

1. Elektronicawinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Verkooppunt van PlayStation Consoles en Sony PlayStation gerelateerde producten.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

PSOnline.shop

Update 6-1-21: aantal sterren verlaagd omdat ps5 nog steeds niet geleverd is. Het bedrijf is alle orders aan het annuleren en iedereen die met iDeal betaald heeft terug aan het betalen. Op zich goed nieuws ware het niet dat een bedrijf natuurlijk niet zo met hun klanten kan omgaan. Ik heb ze echt steeds het voordeel van de twijfel gegeven maar er wordt een keer een grens bereikt. Ik vermoed dat er nooit PS5’s zijn geweest.

8-12-20: Ook ik ben vandaag gebeld door Psonline.shop. Vriendelijk te woord gestaan. Uitleg gekregen over stand van zaken en al mijn vragen kunnen stellen. Zodra blokkade van de bankrekening af is, worden de PS5 direct geleverd. Ben blij dat ik gebeld ben en ik heb er vertrouwen in. Tuurlijk zijn er dingen niet goed gegaan maar deze jongens doen nu echt hun best om de klanten weer tevreden te krijgen. Er zijn genoeg PS5 consoles voor de preorders van de eerste oplage. Verwachting is nog steeds dat ze tussen 10 en 20 december kunnen gaan versturen mits de blokkade eraf is.

@Hendrik Zijlstra

@Hendrik Zijlstra. Dit bedrijf gebruikt een duits bankrekeningnummer (dit alleen al is DE rode vlag dat dit niet pluis is). Dus ING heeft hier niks mee te maken. Google Klymm mensen.. en Google veiligheidsetje.nl.. Weet niet of de site nog online is maar gebruik domeinhost checker. Het ligt er zo ongelooflijk dik op dat dit een scam is.

Ps5's worden voor 800 euro verkocht op marktplaats en Ebay. Waarom zou dit startende bedrijf ze voor 500 aan jullie verkopen? En als ze ergens in hun opslag liggen waarom wachten tot hun bankrekening gedeblokkeerd wordt? Stap zelf in je auto en ga ze bij mensen thuis brengen.

Ik vind het zo erg voor de gedupeerden, maar het is belangrijk om de realiteit onder ogen te zien. Dit is een scam.

8 december 2020

Vandaag gebeld door Psonline(niet te…

Vandaag gebeld door Psonline(niet te verwarren met ps5online). Ben vriendelijk te woord gestaan. Psonline heeft mij ingelicht over de huidige stand van zaken en dat zij druk bezig zijn met het deblokkeren van hun Ing rekening. Dit gaat moeizaam omdat zij worden verward met ps5online. Dit blijken oplichters te zijn. Zodra de blokkade is vrijgegeven kunnen de ps5's worden bezorgd. Het gesprek heb ik als positief ervaren. Het heeft me enigzins gerustgesteld en weer vertrouwen gegeven. Het blijkt dat ik bij de eerste oplage zit. Verwachting is dat tussen 10 en 20 december wordt geleverd.

8 december 2020

We hebben gisteren update gehad van…

We hebben gisteren update gehad van psonlineshop (niet ps5online!! )via de mail, mensen kijk eerst je mail na en als je hem niet ziet staan kijk dan eerst of hij bij je SPAM berichten staat voor dat je hier weer domme reviews neer zet!! Beetje zelf nadenken mag ook mensen....

8 december 2020

Mijn zoon heeft volle bedrag betaald…

Mijn zoon heeft volle bedrag betaald 499 euro betaald om de ps 5 in nov te krijgen ..hier ook geen antwoord op me annulering email geen telefoontjes word beantwoord en als hun zogenaamd niet willen dat mensen hun bedrijgen en aanvallen dan moeten ze tenminste netjes mensen op de hoogte houden van wat gaande . nu heb ik een heel verdrietig kind die hard heeft gewerkt voor zijn centje wie gaat hem zijn geld terug !!!!!!!!!

8 december 2020

Mensen ik heb net een van de…

Mensen ik heb net een van de werknemers gesproken en het komt echt goed. hun rekening is geblokkeerd bij ING en kunnen geen verzendingen doen omdat er geen geld is, dit is echt waar. graag goede review schrijven zo dat de bank en de politie dit ook ziet. en dan kunnen hun gewoon weer hun werk doen en nieuwe klanten helpen en terug stortingen naar mensen doen die geannuleerd hebben. bij uitleg wil ik me nummer wel geven 06-29096209

Beste Klant.

Onze excuses voor wat er nu allemaal gaande is.
Via deze email proberen wij de klanten te bereiken die evt nog vragen hebben over onze status en de situatie die nog steeds bezig is.

Wij zijn druk bezig met het terugbellen van alle klanten die het terugbel formulier hebben ingevuld.
Op dit moment zitten er daar nu 427 klanten in die gebelt moeten worden wij hebben momenteel 244 klanten al gesproken. Als u op deze lijst staat wordt u gegarandeerd terug gebelt.

Onze klantenservice is erg slecht bereikbaar en wij hopen doormiddel hiervan de klant de kans te geven om contact met ons te zoeken.

Update #2 van ING.
Wij hadden erg positief nieuws ontvangen afgelopen woensdag van de ING helaas is dit afgelopen vrijdag weer volledig omgedraaid en wij zien dat de ING niet volspoedig mee werkt en met steeds meer en absurde vragen komt m.b.t de blokkade. Wij hebben tot nu toe altijd volledig meegewerkt en alle informatie verschaft aan de ING die gevraagd werdt maar er komen steeds meer vragen bij.

Daarom zijn wij begonnen met een kort geding traject met de hoop dat ING de druk ziet van deze situatie want in onze ogen wordt deze druk niet gevoelt die wij nu als onderneming voelen.

Blokkade was vanaf 20 november het is nu 7 december en de blokkade of een mogelijkheid om onze facturen en evt klanten terug te betalen is nog steeds niet aanwezig.

ING luistert niet!
-------
Wij vinden het erg spannend en vervelend voor de klanten en ons zelf.
PSonline.shop heeft altijd de juiste intenties naar de klanten gehad helaas door de enorme golf van reacties en emails die gestuurd zijn hebben wij niet overal op kunnen reageren met de mankracht die wij hadden.

Via Discord maar ook op Facebook werden er dagelijks updates geplaatst. Wij gaan proberen dit ook vaker per email te doen.
U kunt dus binnenkort snelle updates verwachten aan onze kant en hopen dat de klantenservice snel weer voor u klaar kan staan aan de telefoon.

Gespreken met het ACM ( Autoriteit concument en markt )/ Consuwijzer zijn ook in volle gang.
En staan wij in nauw contact met deze instanties om er voor te zorgen dat de problemen niet heviger uit de hand lopen.

--------
Ook zien wij dreigementen op de platformen tegenkomen naar medewerkers van Klymm B.V.
Deze nemen wij erg serieus op en melden dit met de gegevens die wij hebben aan de Politie.

Wij begrijpen heel goed hoe het op dit moment is en wij begrijpen dat iedereen die nog niks ontvangen heeft met spanning afwacht tot hun pakket binnen komt. Wij zien niets liever dan blije klanten de mooie en volspoedige toekomst tegemoet.

Alle medewerkers van Klymm B.V.

aangifte gedaan

aangifte gedaan, geen communicatie....niks. heb geld terug gevraagd, maar krijg of zie niks.

order 12820

Sterkte mensen..

Sterkte mensen..

Ik heb geluk gehad met mn pre order bij Intertoys. Ik heb daarvoor ook deze site gezien maar ergens kreeg ik al heel snel het vermoeden dat t niet klopte. Gelukkig nooit een betaling gedaan.

Jullie geld zullen jullie helaas voor altijd kwijt zijn. Dus zet maar uit je hoofd dat je hier nog iets van ziet. Je kan aangifte doen. Dat zal er toe leiden dat de daders van deze oplichtsite ooit moeten boeten voor het leed dat ze anderen hebben aangedaan.

Maar jullie geld is allang verbrast of doorgesluisd.

Het is triest dat zo'n site zo lang (gehele zomer en herfst) tijdens preorder tijd online kan blijven terwijl je van te voren op je vingers kon uittellen dat het scam was..

Als grote retailers zoals mediamarkt etc maar enkele ps5's kregen hoe kon je dan denken dat zo'n nietszeggend onbekende vreemde webshop ooit een ps5 kon aanleveren.

Jullie kunnen allemaal aangiftes gaan doen want die ps5's en terugbetalingen zullen nooit jullie kant opkomen.

En dan kan zo'n rare snuitvogel hier 5 sterrenreviews gaan schrijven wat ie wil.

Nogmaals sterkte mensen.

8 december 2020

PSOnline graag de bestelling annuleren !!…

De afgelopen weken meerdere mailtjes naar info psonline nl en annuleren psonline nl gestuurd met het verzoek de bestelling van de PS5 te annuleren.
Voor de 4e keer, graag mijn bestelling met nummer 20926 annuleren.
Het betreft een bestelling met de betaaloptie Klarna.
ING heeft jullie rekeningen geblokkeerd, maar dat heeft toch niets met Klarna te maken ?
Ik plaats hier maar weer een bericht, want op mail reageren jullie niet, en de telefoon wordt ook niet opgenomen ):

Slechtste webshop ooit!!!

Na de orderbevestiging nooit meer iets vernomen van deze waardeloze webshop.
Totaal geen directe communicatie alleen loze beloftes via een discord server en een tekstbalkje op de site..
Nog steed niet gebeld,geen mail helemaal niks van deze prutsers.
Ben er klaar mee heb en aangifte gedaan en via de CC geld terug gevraagd.
Is er iemand hier die van hun een PS5 heeft ontvangen?????

Hallo allemaal,

Update: Ik heb uiteindelijk ook mijn geld terug gestort gekregen!
Bedankt!

Hallo allemaal,

Hier ook nog steeds niks. @Bram groot gelijk hoor. Volg je posts al sinds medio November en je ben lang genoeg positief gebleven meen ik. Zelf ook 2 weken geleden begonnen met annuleren nog niks binnen na 10 reminders. Heb ook ultimatum gesteld deze week. Anders ook aangifte. Wat een drama dit bedrijf zeg. Ze hebben 15 man geleverd, tuurlijk. En zijn verhuisd vanwege doodsbedreigingen, geloof je het zelf, dat pand stond al 3 maanden leeg dus dan werden ze al bedreigd voordat het hele zaakje begon te stinken. Ben ook niet gebeld, de zoveelste belofte die niet is nagekomen door ps online shop. Nee maar hij heb m al binnen en ze broer is gebeld maar natuurlijk. Heel toevallig allemaal. @psonline ik wil dat jullie mij mailen of bellen ordernummer 7923! Geld terugstorten, volledig betaald per ideal 20 september. Als ik Vrijdag niks gehoord heb, aangifte en evt andere instanties die ik moet inschakelen om jullie op te laten pakken. Jullie gaan hier in ieder geval niet mee weg komen, dat beloof ik.

7 december 2020

@keyanvanzon dus je moet maar geluk…

@keyanvanzon dus je moet maar geluk hebben dat je hem hebt??? Afspraak was 19 november in huis niet dat als je geluk had dat je hem 19 november in huis zou hebben. Alsof je een lootje trekt.

Rot, op!!!! communicatie is sowieso crap en ze mogen van alle gedupeerde snel het geld retour sturen.

Disorder ken ik niet en ik weet niet hoe dat werkt dus dan wordt ik ook maar niet geïnformeerd heel handig dit allemaal. Met open ogen ingetuind bleghh van hardwerkende mensen hun geld in ontvangst nemen
Heb zelf gelukkig al aangifte gedaan!

7 december 2020

Op 17 November nog telefonisch contact…

Op 17 November nog telefonisch contact gehad om te vragen of ik de PlayStation 5 digital kon bestellen, de levering zou begin januari zijn of nog voor de kerst.
Toen kreeg ik bericht dat deze was geannuleerd. Ik had via Klarna,achteraf betalen bestelt,want ik vertrouwde het niet helemaal.
Daarna heb ik 2 dagen aan de telefoon gehangen om nogmaals contact met ze te krijgen met de vraag waarom mijn bestelling geannuleerd was. Nooit gehoor gekregen,ook geen reactie op mijn 5 mailtjes.
Helaas weet Klarna van niks en staat de betaling nog open,die ik natuurlijk niet ga betalen.
Psonline heeft de annulering nooit doorgegeven aan Klarna,dus wat nu te doen.
Verschrikkelijk dat al zovele hiervan de dupe zijn geworden!.

Verschrikkelijk wat een bedrijf

Verschrikkelijk wat een bedrijf! Order al meerdere malen geannuleerd en totaal geen response. Ook mijn geld nog niet teruggestort gekregen. Ik heb zojuist een mail gestuurd met een laatste ultimatum. Voor het einde van de week verwacht ik een reactie, zoniet dan ga ik aangifte van fraude doen.

Heb toch geld terug na 2 ruim twee weken na annulering

Ik heb vandaag mijn geld terug gestort gekregen op mijn credit card.
Het is dus geen oplichting jammer dat ik geen ps5 heb maar vind wel zo eerlijk om review te update

Eerdere review

Ik heb twee weken geleden mij order geannuleerd via de website en diverse mails ik hoor niks krijg geen reactie morgen ga ik aangifte doen en rechtsbijstand inschakelen. Helaas wil dit niet maar zie geen andere optie. Heb niks geleverd gekregen netjes order geannuleerd en wil gewoon mijn geld terug termijn van 2 weken is morgen verstreken voor terugebetalen dus lang genoeg gewacht mocht ik mijn geld als nog retour krijgen zal ik mijn review aanpassen mijn order is 12427

7 december 2020

Ik lees alleen maar reacties van mensen…

Ik lees alleen maar reacties van mensen die blij zijn dat ze een telefoontje gehad hebben.

Hoe naïef kun je zijn. Ze schuiven de leverdatum steeds weer een paar dagen / weken op.
Steeds met een ander mooi verhaal / excuus.
En de smoes dat hun rekening is geblokkeerd zoals op de discord chat werd mede gedeeld is natuurlijk ook wel erg gemakkelijk.
Ik heb maar 1 persoon gezien die de PS5 heeft ontvangen dat is Maikel die de discord chat overzichtelijk hield. Zou me niets verbazen als ze op marktplaats eentje besteld hebben voor Maikel om het geloof en de hoop hoog te houden. Genoeg geld al binnen geharkt om wel een persoon te voorzien van een PS5

Wacht nog steeds op mijn 100 euro retour.

@Keyanvz: Kijk even goed na hoe positief mijn eerste 5 reviews waren, dus spreek niet van domme / nutteloze reacties! Je praat voor je eigen niveau. Ik heb later de sterren overal aangepast naar 1 ster.
Dit omdat iemand mijn geld heeft ontvangen maar nog te vuil is om een email als reactie te sturen binnen 20 dagen. Pas nadat ik een aangifte nummer van de politie door stuur krijg ik een reactie.

Ik gun dit bedrijf dus helemaal niets, kijk ook even hoe de andere webshops van hun beoordeeld zijn.
Maar wel knap dat jij het een hele prestatie vind dat 15 man nu hun PS5 ontvangen hebben sinds 19-11... als het al zo is.

Gr Bram van Engeland

6 december 2020

Mijn vriendin heeft voor kerst een ps5…

Mijn vriendin heeft voor kerst een ps5 besteld en heeft inmiddels ook een email gekregen dat we hem tussen 15 en 18 december zullen ontvangen en nee ik ben niet een handlanger van hun wou gewoon laten weten dat er wel gereageerd word.
Ook ik zit vol spanning te wachten of die wel binnen zal komen.

6 december 2020

Jammer

Zo'n beetje dezelfde ervaring als de rest hier.
Aanbetaling van 100 euro gedaan, nooit meer reactie gehad op enige mail daarna.
Telefonisch al helemaal niet te bereiken.

Paar dagen geleden maar aangifte gedaan (PL2600-201203-059376901)

5 december 2020

Enige vorm van communicatie ontbreekt

Enige vorm van communicatie ontbreekt. Ben al 2 weken bezig contact te zoeken (via telefoon, alle emailadressen info at website naam annuleren at website naam en zelfs via retour at website naam. Helemaal niks! Ook het annuleren via de website meerdere malen gedaan. Inmiddels staat op de site dat ze binnen 2 dagen reageren op annuleringen en binnen 4 dagen op mails. Helemaal niks nada noppes.

Drukte of niet, dit is verre van professioneel. Als het zo druk is, met alle mensen die vanwege corona op zoek zijn naar werk had je allang mensen bij kunnen schakelen! Daarnaast, hoe moeilijk is het om via standaard mails te beantwoorden zodat er in elk geval een vorm van reactie komt.

Nooit gedacht dat het mij zou gebeuren, maar helaas pindakaas. Eens moet de eerste keer zijn. Inmiddels is aangifte gedaan. Heb ze een ultimatum gegeven met volledige terugbetaling voor 9 december. Dan ben ik nog coulant. Als ze dat doen trek ik mijn aangifte in. Doen ze dat niet zoek ik de media op en rechtsbijstand is inmiddels ook ingeschakeld.

Zelfs al zou deze webshop legitiem zijn, hoe zij omgaan met hun communicatie. Schandalig. Maar ik vrees dat dit niet legitiem is. Wat ben je ook een zak stinkende ballen als je op deze manier mensen geld afhandig maakt. Helemaal in dit toch al 'fantastische' jaar. Hoop dat ze trots zijn op zichzelf.

4 december 2020