Happy and Healthy dogs! Mijn meiden (Labradoodles) verkiezen dit voer boven (dat smerige) natvoer uit kuipjes, blikken e.d. Hun ontlasting is er echt op vooruit gegaan (minder plakkerig, iets wat m... Toon meer
Het eten is super lekker volgens Dexter. Gemakkelijk op vakantie. Zelf even afpassen in een afsluitbare zak of Tupper. Licht in gewicht en volume ook belangrijk in de camper bij meenemen. De service i... Toon meer
Ik ben in januari begonnen met pure pet food, woezel had veel last van zijn poten en oren (soort rode jeukende uitslag) waar hij constant aan het likken was. Nu is hij meer ontspannen en de uitslag... Toon meer
Geweldige klantenservice Ik had per ongeluk een verkeerd abonnement afgesloten Ze hadden alle begrip en hebben me meer dan goed geholpen M’n honden moesten even wennen maar ze vinden het heel lekker... Toon meer
Pure Pet Food is a Yorkshire-based company on a mission to make feeding your dog simple. We create natural, healthy dog food designed to take the stress out of mealtimes. Our recipes are made using natural drying techniques to lock in goodness. Just add water and stir to quickly rehydrate the food and create a fresh, nutritious meal your dog will love. Everything we do is rooted in care - for dogs and the families who love them. We believe feeding your dog shouldn’t feel confusing or overwhelming. That’s why we focus on real ingredients, clear advice, and recipes that support your dog’s wellbeing, inside and out. Born in a family kitchen and built on honesty and common sense, we’re here to help you feel confident about what’s going in your dog’s bowl - no fuss, no fluff, just thoughtfully made food you can trust.
Unit 4 Chain Bar Rd, Cleckheaton, BD19 3QF, Cleckheaton, Verenigd Koninkrijk
- 0113 868 4737
- hello@purepetfood.co.uk
- purepetfood.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geweldige klantenservice
Geweldige klantenservice
M’n honden moesten even wennen maar ze vinden het heel lekker nu Geen gesjouw meer met zware zakken en makkelijk klaar te maken Ik ben fan!
Top product
Sinds we deze voeding gebruiken is de vacht en stoelgang van onze hond met enorme sprongen vooruitgegaan. Het is super gemakkelijk klaar te maken, vers en handig om in grote voorraad in huis te hebben.
Ook de klantenservice en communicatie is top!
Diep onder de indruk van het totaalplaatje!
Onze teckel moest zacht voedsel eten na het trekken van een kies. Met al een tijdlang Pure Pet Food in mijn achterhoofd, was dit het moment het te proberen. Er was door de getrokken kies geen tijd voor een overgang van brokken naar PPF, ze ging er direct op over en dat verliep, gelukkig, heel goed! Tijdens het wachten op mijn bestelling, wat snel verliep, gaven we natvoer. Hoewel onze teckel ook dat prima vond, vonden wij dat minder qua geur en bereiding (ook op de nuchtere maag 's morgens). Met PPF is dit zo anders! Prima en snel te bereiden, amper geur en ik heb (naast dat je weet dat het verantwoorde voeding is) echt het gevoel iets goeds voor te schotelen. Wat opvalt, is dat ze echt langer bezig is met haar eten, ze eet rustiger. Wat fijn is om te zien. Oja, toen ik de eerste zak open maakte, vroeg ik me af hoelang de sluiting het zou volhouden, maar keer op keer laat het zich goed en makkelijk afsluiten! Wij zijn bijna om, het is het prijskaartje dat ons nog iets van tegenhoudt... Het geld is het dubbel en dwars waard evenals dat wij het onze teckel gunnen! Maar het moet financieel wel haalbaar zijn. (Daarom 4 ipv 5 sterren.)
Super fijn geholpen overal een…
Super fijn geholpen overal een oplossing voor
Eindelijk voer waar Marley blij van wordt
Marley is 9 maanden en sinds kort volledig over op Pure Pet Food kalkoen. Ze vindt het heerlijk en de overstap ging super makkelijk. Voor ons ook ideaal om mee te nemen op pad.
Service is prima maar de dosering wordt…
Service is prima maar de dosering wordt afgesteld op het huidige gewicht niet het streefgewicht en daarnaast is het gewoon een hele dure zak met rijst groente en vlees waar je zelf water aan toe moet voegen. Heel makkelijk zelf samen te stellen met bijvoorbeeld Rodi schijven /blikjes groente en gekookte rijst! Of je kookt het vers voor wie de tijd en het geld heeft. Maar deze prijzen ga ik voor dit niet meer betalen 🥵🥵🥵

Antwoord van Pure Pet Food
Beide honden maltipo en engelse bulldog…
Beide honden maltipo en engelse bulldog eten het niet. 2e Levering gekregen na stopzetten. Geprobeerd cintact te krijgen om evt niet geopende pakketjes te kunnen retourneren maar helaas geen reactie. Hopelijk na dit bericht reactie om evt niet geopend voer te kunnen terug sturen!

Antwoord van Pure Pet Food
Helaas wordt mijn hond onvoldoende verzadigd.
Makkelijke aanvraagprocedure. Er wordt echt gekeken naar hoe jouw hond is en wat deze nodig heeft. Gestart met proefpakket daarna abonnement genomen. Makkelijk zelf te wijzigen en keuze uit meerdere smaken. Mijn hond vond ze allemaal lekker. Vandaag wel het abonnement stopgezet om het volgende: Mijn hond bleef trek houden en werd onvoldoende verzadigd met de voorgeschreven hoeveelheid. In Januari gestart en inmiddels is mij hond meer dan een kilo afgevallen. Er werd geopperd de hoeveelheid op te hogen alleen valt de prijs dan ver buiten mijn budget.
Onze krijgt last van zijn buik en…
Onze krijgt last van zijn buik en darmen. Voor ons geen succes. Meer dan de helft weg gegooid.

Antwoord van Pure Pet Food
Mijn Franse Bulldog staat elke keer te…
Mijn Franse Bulldog staat elke keer te springen voor haar eten. Ze vindt het heerlijk! Met haar allergie ben ik een tijd op zoek geweest naar de juiste voeding
Top klantenservice ook, op 1 smaak reageert ze niet goed maar dit werd kosteloos opgelost met eerst nieuwe proefzakjes en nu over op de nieuwe smaken. Ben zeer tevreden en Ivy helemaal 😁
Verpakking goed, voer helaas geen succes
Verpakking goed, duidelijke instructies en op tijd geleverd. Helaas vinden onze beide honden (Maltipoo) het eten niet lekker. Ik wilde dit proberen als alternatief voor onze vakanties. Ze eten normaal Bella&Duke en Butternutbox, hier moet ik echter een koeler voor hebben en een vriezer op locatie. Pure pet food leek een goede oplossing, maar helaas niet. Ik vind zelf de consistentie ook "vreemd" en de geur is als brokken. Voor ons dus geen succes. Ik denk dat als je hond brokken of ander minder goed kwaliteit voer gewend is, ze het wellicht lekker vinden. Kan echter niet tippen aan voorheen genoemde merken.

Antwoord van Pure Pet Food
Het voer zelf is echt uitstekend
Het voer zelf is echt uitstekend. Mijn hond doet het er heel goed op en vindt het duidelijk lekker.
Wat minder goed werkt is het abonnements en leveringssysteem. Dit werkt met vaste cycli van 28 of 56 dagen in plaats van kalendermaanden, waardoor het lastig te plannen is.
Ook werd er pas een korting aangeboden op het moment dat ik aangaf het abonnement te willen stoppen of te duur te vinden.
Het proefpakket sluit daarnaast niet direct aan op een volledige periode, waardoor je snel met overlap of een gat in voorraad zit.
Samengevat, het product is top, maar het abonnementsmodel is voor mij persoonlijk niet praktisch. Helaas heb ik moeten vragen om mijn account te verwijderen

Antwoord van Pure Pet Food
Zeer teleurstellende ervaring met Pure…
Zeer teleurstellende ervaring met Pure Pet Food.
Ik had hoge verwachtingen van dit bedrijf, maar helaas viel alles tegen. De levering duurde veel langer dan aangegeven en de communicatie met de klantenservice was traag en onduidelijk. Toen het voer uiteindelijk aankwam, wilde mijn hond het nauwelijks eten. Na een paar dagen merkte ik dat mijn hond last kreeg van zijn maag.
Voor de hoge prijs had ik veel betere kwaliteit en service verwacht. Er zijn genoeg andere merken die goedkoper zijn en betere resultaten geven.
Voor mij helaas geen tweede bestelling. 👎🐾

Niet aan beginnen
Proefpakket aangevraagd en ook ontvangen. Vervolgens gewacht op de volgende leveringen, maar die kwamen nooit. Alleen constant mails dat het afschrijven niet gelukt was, wat gek was aangezien er nooit iets van mijn rekening afgeschreven is en ze zeker het goede rekeningnummer hadden, omdat ik de eerste keer via ideal betaald had. Uiteindelijk maar opgegeven. In Januari moest ik mijn hond laten inslapen. En toen stond in Maart ineens de bezorger op de stoep, met voer voor mijn hond... Bijna een half jaar na het proefpakket.
Mail gestuurd, geen reactie. Bericht op Facebook geplaatst, geen reactie en bericht verwijderd. Wel nog een mail ontvangen met een "verrassing voor .....".
Nog nooit zo'n bizar bedrijf meegemaakt.

Bounce is er gek op!
Pure Pet food heeft geweldig voer. Onze Tibettaanse Terriër Bounce is er gek op. Het abonnement is super gemakkelijk en prima afgestemd op de hoeveelheid. Het voer is gedroogd en heeft alleen gezonde natuurlijke ingrediënten het zit in zakken die heel fijn zijn af te sluiten dmv een soort klitteband. Bounce heeft prima ontlasting en is mooi op gewicht.
Echt een aanrader voor mensen die voor super goed voer willen gaan wat ook nog erg gemakkelijk in gebruik is. Warm water erbij en roeren en onze hond springt boven het aanrecht uit. Maarja hij heet niet voor niets Bounce...
Fijne en kundige klantenservice.
Naar aanleiding van enkele vragen van mijn kant ben ik heel snel en vriendelijk geholpen. We zijn snel tot een goede afspraak gekomen nadat alle opties mij waren voorgelegd. Ik ben daar heel goed mee geholpen. Mijn 3 Cocker Spaniëls eten het graag en hebben een prima ontlasting. Goede ingrediënten en proces van productie.
Bedankt.
Geweldig!
Fijne klantenservice, gebruiksvriendelijke app en allerbelangrijkst: super lekker en hoog kwalitatief voer voor onze hond.
Blije hond
Zeer tevreden over de voeding en de opvolging van de klantenservice.
Boezy, een Australian Labradoodle had veel allergische klanten behalve bij lam brokken maar die at ze op een gegeven moment niet meer. Nu krijgt ze kalkoen en lam en dat gaat prima! En ze vindt het er lekker. Zoveel vertrouwen in Pure dat we volgende week het vismenu gaan proberen.
Begrip bij een misverstand van een…
Begrip bij een misverstand van een bestelling