Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine sko fra PYK (ja, voksen-sko, str. 46) har en underspillet lækkerhed, som jeg elsker. Prisen var skarp, men materialerne er lækre og skoen komfortabel. De er testet på cyklen, på café og i de nors... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre sko med bløde såler til de små nye fødder. Mange muligheder for at bygge sin yndlingssko op. Min datter fik et par vinterstøvler sidste år, og de var helt perfekte og holder stadig - men seneste... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode sko! Vi har fundet de perfekte støvler til vores bredfodede dreng. Deres sutsko er virkelige også gode - de er de eneste vi har prøvet, som ikke falder af! Kæmpe anbefaling. Derudover er service... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig fin oplevelse hos PYK, stort udvalg og meget hurtig levering. Jeg havde bestilt en sandal hjem til min datter, ud fra målene på deres hjemmeside, men den virkede lidt for st... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel
  2. Kinderkleding

Geschreven door het bedrijf

Build your own unique children's shoes and help to avoid overproduction and waste of shoes. Handmade in Portugal and delivered within 10 days.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Ventetiden værd

Et genialt bæredygtigt koncept i højeste kvalitet. Jeg ventede en måned på mine støvler, men de var hele ventetiden værd. Tredje gang jeg køber sko her, to gange til min datter, denne gang til mig selv

7 november 2021

Antwoord van Pyk Copenhagen

Hvor er det dejligt at du er glad og tilfreds. En måneds ventetid er for meget, og det vil vi klart gøre bedre til næste sæson! Mange tak for din fine anmeldelse🤍

Rigtig god service

Rigtig god service. Jeg bestilte en forkert størrelse til min søn, og kunne uden problemer få en anden størrelse tilsendt. Trods jeg kontaktede dem om aftenen, så derfor nåede jeg at få den rigtige størrelse tilsendt :)

6 november 2021

Antwoord van Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse, og hvor er det dejligt at du er tilfreds🤍

Lang leveringstid

31 oktober 2021

Antwoord van Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse - og ja, vi kæmper med at få leveringerne ud. Vi er simpelthen blevet taget med storm denne sæson, hvilket jo er dejligt, at så mange elsker vores koncept - men vi ville selvfølgelig have foretrukket at kunne levere hurtigere. Jeg håber i er glade for støvlerne 💜

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Really Nice shooes and a great fit

Really Nice shooes and a great fit. This is our second pair of shooes and absolutely not the last one.

Really nice to hear - And thank you for your lovely review ❤️

Lækre støvler

Lækre støvler, som desværre er for små.

Antwoord van Pyk Copenhagen

Øv! det var træls, specielt når vi ikke laver den større.
Men mange tak for den fine anmeldelse.

5 stars

I'm more than satisfied with the winter shoes for my son!

Antwoord van Pyk Copenhagen

I'm so glad to hear - thank you for the lovely review 💜

Leveringstiden var lang

Leveringstiden var lang - for lang i forhold til at man ikke ved købet blev advaret om at det ville tage en måned.
Men min datter elsker støvlerne, der er flotte og virker som god kvalitet.

29 oktober 2021

Antwoord van Pyk Copenhagen

Leveringstiden har bestemt været for lang og jeg ville ønske jeg kunne have gjort mere. Vi er blevet taget med storm denne sæson, hvilket jo er skønt for os som et nyt firma, men ubelejligt ikke at kunne levere til tiden. Det beklager jeg meget.

Men jeg er meget glad for at du er tilfreds med støvlerne og mange tak for din fine anmeldelse.

Great support and High quality

It took way longer than anticipated but their support gave me updates along the way and made sure i was compensated.
The boots are amazing! So warm and great quality 🤩

26 oktober 2021

I'm so happy to hear that you are pleased - Although the long wait 💜
We are running very fast right now, but hope to deliver all shoes soon.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

FANTASTISK service og ikke mindst…

FANTASTISK service og ikke mindst produkter!! Vores sønner glæder sig top meget til at bruge deres vintersko i år og vi kommer helt sikkert til, at bestille flere sko herfra fremover🙌🏾💛

25 oktober 2021

Antwoord van Pyk Copenhagen

Tak for den fine anmeldelse Bianca, og dejligt at i er glade og tilfredse💜

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.