Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine sko fra PYK (ja, voksen-sko, str. 46) har en underspillet lækkerhed, som jeg elsker. Prisen var skarp, men materialerne er lækre og skoen komfortabel. De er testet på cyklen, på café og i de nors... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre sko med bløde såler til de små nye fødder. Mange muligheder for at bygge sin yndlingssko op. Min datter fik et par vinterstøvler sidste år, og de var helt perfekte og holder stadig - men seneste... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode sko! Vi har fundet de perfekte støvler til vores bredfodede dreng. Deres sutsko er virkelige også gode - de er de eneste vi har prøvet, som ikke falder af! Kæmpe anbefaling. Derudover er service... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig fin oplevelse hos PYK, stort udvalg og meget hurtig levering. Jeg havde bestilt en sandal hjem til min datter, ud fra målene på deres hjemmeside, men den virkede lidt for st... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel
  2. Kinderkleding

Geschreven door het bedrijf

Build your own unique children's shoes and help to avoid overproduction and waste of shoes. Handmade in Portugal and delivered within 10 days.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pyk Copenhagen is the best!!

I am very happy to shop at Pyk Copenhagen.From booking to reception went just a few days. And the shoes are of high quality and the color absolutely amazing.Now I am just looking forward to giving them as a gift to the little one. Will definitely keep an eye on the website for future trades.

22 november 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fine børnesko og super service

Fine børnesko og super service.
Desværre er deres damestøvler meget smalle og det er svært at finde ud af hvilken størrelse man skal bruge ud fra deres størrelses guide.

22 november 2021

Antwoord van Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse, men ked af at det var svært - det må vi have kigget på 🤍

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vanvittig leveringstid og dårligt produkt!!

Fik leveret halvdelen af min ordre efter lang tids forsinkelse. Den anden halvdel har jeg aldrig modtaget og de kunne fortsat ikke fortælle hvor længe der ville gå. Støvlerne jeg modtog levede på ingen måde op til forventningerne. De lugtede virkelig kemisk og var ikke lækre prisen taget i betragtning! Jeg sendte støvlerne retur, men hørte aldrig fra dem. Efter yderligere to uger tog jeg selv kontakt og fik slettet ordren. Jeg vil ikke anbefale PYK Copenhagen! PS: forklaringen på den kemiske lugt var den stærke, ikke vandbaserede lim, der blir brugt til at samle sål og støvle- dette er ikke et godt, miljøbevidst produkt!!

19 november 2021
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Delivery time more than 7 weeks (still waiting)

Delivery time children boots more than 52 days.
Leveringstid børnestøvler: Over 52 dage. Jeg har endnu ikke modtaget støvlerne, der er bestilt for over 7 uger siden.

16 november 2021

Hej Christina,

Jeg beklager meget den lange ventetid, hvilket jeg har forsøgt at holde opdateret om undervejs.

Vi er simpelthen blevet taget med storm i denne sæson, hvilket jo er fantastisk for en ny virksomhed som os, men det gør klart ondt, ikke at kunne levere som lovet - Det ærgrer vi os meget over.

Tak fordi du holdt ud, uden at annullere og jeg håber, at din genbestilling indikerer, at du er glad og tilfreds for produktet 🤍🙏🏽

De bedste hilsner
Jessica

Endelig..super fine vinterstøvler

Endelig..super fine vinterstøvler, men øv hvor har de også været længe undervejs, derfor det ikke blev til 5 stjerner. Servicen efterfølgende har dog været helt i top, da støvlerne var for små, fik efter et par dage efter nogle nye. Vi glæder os til at teste dem af og se om de er lige så gode, som de ser ud 🤩

16 november 2021

Antwoord van Pyk Copenhagen

Det har bestemt været noget af en omgang i denne sæson. Vi er meget taknemmelige for al den opmærksomhed vi har fået, men ville helt klart ønske, at vi kunne have leveret som lovet.
Mange tak for din fine anmeldelse 💜

Super lækre vinterstøvler

Super lækre vinterstøvler, hvor det er tydeligt at der er gået op i bæredygtighed 💚

15 november 2021

Antwoord van Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse og skønt at du er glad og tilfreds.

Happy

Jeg er så glad for støvlerne til min datter. Bedste kvalitet og super smukt design.

15 november 2021

Antwoord van Pyk Copenhagen

Hvor dejligt at høre - mange tak for din fine anmeldelse 🤍

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nice shoes for a good price

Nice shoes for a good price. Although the delivery was a couple of weeks delayed, there was a good communication with the seller.

14 november 2021

Antwoord van Pyk Copenhagen

Thank you very much and i'm happy that you are pleased with the shoes 🤍

Helt igennem god service

Helt igennem god service! Konceptet er super godt, støvlerne jeg bestilte bliver først lavet når jeg bestiller dem. Da de havde fået ret mange ordrer kunne de ikke følge med og var forsinket med leveringen, men dette blev jeg hurtigt orienteret om, og den nye estimeret leveringsdato blev overholdt. Jeg vil til enhver tid anbefale Pyk Copenhagen ☺️

13 november 2021

Antwoord van Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse, og hvor dejligt at du er glad og tilfreds, til trods for forsinkelsen 🤍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

These shoes are very comfortable…

These shoes are very comfortable without being less stylish, and they feel very well made.

13 november 2021

Antwoord van Pyk Copenhagen

Thank you so much for your lovely review and I'm happy to hear you are pleased with the shoes 🤍

Fantastisk sted at handle

Fantastisk sted at handle. Skoene er så lækker en kvalitet og ikke mindst flotte. Selv om det tog lidt længere tid end forventet, så er kundeservice helt i top og jeg blev informeret undervejs hele tiden, så intet negativt at sige der. Virkelig værd at handle her og gør det gerne igen.

9 november 2021
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse og hvor er det dejligt at du er glad og tilfreds med skoene 💜

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super lækre støvler og fedt koncept med…

Super lækre støvler og fedt koncept med at de først bliver produceret efter bestilling. Eneste grund til at de ikke får fuldt hus i stjerner er at jeg ventede ret længe . Dog var de søde til hele tiden at holde mig underrettet i hvor langt i processen mine støvler var :)
Handler der gerne igen

9 november 2021

Antwoord van Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse. Og hvor det dejligt at høre at du generelt er tilfreds. Enig i at leveringen har været for lang, og vi arbejder meget med det, og er klart blevet klogere til næste sæson 💜

Lækre Gry støvler

Lækre Gry støvler, med fantastisk pasform, og meget sød kundeservice ⭐⭐⭐⭐⭐

8 november 2021

Dejligt at høre! Mange tak for din fine anmeldelse 💜

Easy to Order

Easy to Order - beautiful shoes. This is our 5th pair from Pyk❤️

8 november 2021

Thank you Louise - I'm happy that you are pleased! 💜

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.