Qarry: Makes You Deliver with a Smile. Bij Qarry geloven we dat stadslogistiek efficiënt, moeiteloos en altijd met een glimlach moet verlopen. Daarom hebben we een voertuig ontwikkeld dat niet alleen groot in laadvermogen is, maar ook compact en wendbaar genoeg om elke levering in de binnenstad soepel te laten verlopen. Groots laadvermogen in een compact voertuig. Met Qarry vergroot je je leveringscapaciteit in de binnenstad dankzij de ruime laadinhoud van 2800 liter. Of je nu producten, pakketten of benodigdheden vervoert, Qarry maakt het eenvoudig om meer te vervoeren in minder ritten. Bovendien versterkt Qarry met jouw eigen branding je merk, waardoor elke levering niet alleen efficiënt, maar ook herkenbaar is. Snel en soepel door de stad. Qarry’s ongeëvenaarde wendbaarheid en scooter-kenteken zorgen ervoor dat je moeiteloos door drukke stadscentra kunt navigeren. Chauffeurs waarderen het 100% elektrische rijcomfort, de stilte van het voertuig en het gemak waarmee ze overal kunnen komen en parkeren. Nederlandse kwaliteit en service met een glimlach. Qarry wordt in Nederland gebouwd volgens de hoogste automotive standaarden, wat betekent dat je kunt rekenen op een duurzaam en betrouwbaar voertuig. Maar we gaan verder dan alleen het leveren van een kwaliteitsproduct. Ons serviceteam staat door het hele land voor je klaar, zodat je altijd zorgeloos kunt rijden en je klanten met een glimlach kunt bedienen.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Snelle levering, goede garantie. Bij levering waren een paar dingen niet correct, is gelijk opgelost.

28 november 2024

De Qarry is slim en leuk

De Qarry is slim, leuk, snel, ruim, groen en valt enorm op. Ik woon en werk als schilder in de oude binnenstad en de Qarry is alles wat ik nodig heb. Ik rij overal binnendoor en kan altijd parkeren bij mijn klus voor de deur.

18 november 2024

voor moss.today een schot in de roos

Na lang en veel testen is de qarry is voor ons het ultieme transportvoertuig. Zero Emissie, tot wel 3m3 laadvermogen, een plaatje in het straatbeeld en tijdens onze werkzaamheden staan we niemand in de weg.

Technisch een mooi apparaat en het is een feestje om met de qarry onderweg te zijn. Wendbaar, snel, veilig en ook ruimte om af en toe een bocht rond te driften :-)

Niet onbelangrijk, hetqarry team staat altijd voor ons klaar! In geval van service helpen ze ons binnen 24 uur weer op weg, onze feedback neemt het team serieus en passen daar ook indien mogelijk de voertuigen op aan.

We hebben er nu 2 rondrijden, maar na 2 komt 3 ;-)

Waarom 4 sterren na zo'n review en geen 5??
Er is altijd ruimte voor verbetering!

24 oktober 2024

Bedankt voor je geweldige review Moss! 😊

Service gericht

We zijn ontzettend tevreden over onze keuze voor de Qarry en de service die zij daarbij hebben geleverd. Vanaf het moment dat we in contact kwamen met Qarry, was het duidelijk dat we met een professioneel en klantgericht bedrijf te maken hadden. Het bestelbusje zelf is van uitzonderlijke kwaliteit en heeft onze verwachtingen op verschillende vlakken overtroffen.

Het elektrische bestelbusje biedt niet alleen een milieuvriendelijke oplossing voor ons diensten, maar is ook verrassend krachtig en efficiënt. De actieradius is meer dan voldoende voor onze dagelijkse ritten, en we hebben gemerkt dat de kosten voor opladen aanzienlijk lager liggen dan bij traditionele voertuigen. Dit maakt het niet alleen een duurzame keuze, maar ook een zeer kosteneffectieve voor ons bedrijf.

Wat de ervaring met Qarry echt bijzonder maakte, was de service die we hebben ontvangen. Vanaf het eerste contact was het team van Qarry zeer behulpzaam en geduldig in het beantwoorden van al onze vragen. Ze gaven deskundig advies en hielpen ons bij het kiezen van het juiste model dat perfect aansloot op onze bedrijfsbehoeften. Het bestelproces verliep soepel, en we werden voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang.

Ook na de levering van het elektrische bestelbusje bleef de service uitstekend. Qarry bood uitgebreide ondersteuning bij de ingebruikname van het voertuig en zorgde ervoor dat we volledig vertrouwd raakten met de nieuwe technologie. Eventuele vragen of zorgen werden snel en professioneel behandeld, wat ons veel vertrouwen gaf in hun product en hun service.

1 september 2024

Bedankt voor je geweldige review Lionel! 😊

Super bedrijf

Super bedrijf, zeer betrokken.. denken continu met je mee, en hebben een verdomd goede carry op de markt gezet!!

28 augustus 2024

Antwoord van Qarry

Bedankt voor je geweldige review! 😊

We zijn blij dat je tevreden bent met jullie Qarry en onze service.

Dank voor je vertrouwen in Qarry.

- Team Qarry

Qarry zorg dat je nooit meer stil staat

Qarry levert naast een goed werkend en mooi product ook de service die je nodig hebt om nooit meer stil te hoeven staan.

19 augustus 2024

Antwoord van Qarry

Bedankt voor je geweldige review! 😊 We zijn blij dat de Qarry en onze service je helpen om altijd met een glimlach door te blijven rijden!​

Bedankt voor je vertrouwen in Qarry.

- Team Qarry

Reviews in alle talen tonen. (8 reviews)