Een zo goed als nieuwe luchtbevochtiger, Qlima h824, gekregen en deze deed het de eerste paar dagen geweldig. Totdat er n rood lampje ging branden. Ik heb netjes formulier ingevuld voor reparat... Toon meer
De Qlima SRE 8040TC laserkachel aangeschaft om de woonkamer te verwarmen. Na de handleiding én Youtube filmpjes bekeken te hebben is de ingebruikname makkelijk. Na enkele minuten! was de kamer van 16... Toon meer
Ik vind ook dat hij erg ruikt naar petroleum terwijl ik de wlima kristal gebruik: ook maakt hij meer lawaai als gedach Ik heb het type laserkachel SRE 3531 TC-3 Wel gemakkelijk in gebruik nemen alle... Toon meer
Zojuist onze Qlima SRE8040 C petroleumkachel ontvangen. Makkelijk in gebruik te nemen en geeft meteen een heerlijke warmte af. Prima kachel dus en ben zeer tevreden. Reukloze brandstof Qlima Kristal g... Toon meer
Kwaliteit van lucht in huis zorgt voor welzijn van jou en je gezin. Expert in klimaatbeheersing en comfort in huis. Ruim 20 miljoen producten verkocht
Kanaalstraat 12C, 5347 KM, Oss, Nederland
- 0412-694 694
- sales@pvg.eu
- qlima.nl
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Lucht ontvochtiger D 825 PA Smart uitstekend
We hebben de lucht ontvochtiger D 825 PA Smart aangeschaft en die werkt nu uitstekend.
Het water reservoir wilde niet vol lopen, maar er zat wel water in de machine. Na contact met Robert van de support desk bleek dat er twee reservoirs zijn, waarvan de interne gebruikt wordt door de machine zelf voor o.a. koeling.
Als deze vol is wordt het uitneembare reservoir pas gevuld. Let op, dit staat niet in de handleiding.
Nu een paar dagen in huis en de D 825 voldoet aan onze verwachtingen. Plus goede service en adviezen van de Qlima support desk ontvangen
Vervangen van wiek
Heb kachel gebruikt en voor het nieuwe seizoen moest ik wiek vervangen. Dit is zulk een moeilijke klus, zelfs met hulp van YouTube filmpje, dat onze uiterst handige klusjesman er na een uur de brui aan gaf. De kachel werkte niet.
Dan terug gebracht naar de winkel voor het vervangen van de wiek (kachel was nog onder garantie - 2 jaar oud). Toch krijg ik een rekening gepresenteerd van 102,20 euro omdat er aan de kachel "geprutst" was.
Terug thuis blijkt de kachel nog steeds niet te werken!
Qlima gh 8034 aangekocht ,top product
Qlima gh 8034 aangekocht ,top product

Vervangen.
Hoi , mijn bijna 2 jaar oude airco buiten unit maakte nogal wat herrie als ie draaide . Zowel met koelen als verwarmen . Een monteur is geweest tot 2 maal toe en het probleem was niet op te lossen , dus heeft Qlima de complete unit gratis vervangen door een nieuwe.
Klasse van Qlima !!!

Antwoord van Qlima
De Qlima D820 A Smart waarvan ik 2…
De Qlima D820 A Smart waarvan ik 2 toestellen heb aangeschaft voldoen aan al zijn voorwaarden die ik voorop gesteld had. Ik vind het spijtig dat je niet rechtstreeks bij Qlima kan bestellen en dat het via dealers moet gaan en dan moet je constateren dat je een verschil hebt van 60 € op de advies prijs.

Split airco 5001
1 week geleden een nieuwe splitairco gekocht de qlima 5001.
Er zit een afvoerslang bij maar NERGENS staat in de beschrijving wat je daarmee moet.
Er zit zowel op de buiten als de binnenunit een stop aan de onderkant.
Teruggeweest naat de winkel en die wisten het ook niet echt....waarschijnlijk voor het aftappen van het water bij verplaatsen.
Goed ik heb de airco aangezet en na een half een begon hij te brommen en kreeg ik een foutcode FL.
Waterbak vol en ik moet contact opnemen met de leverancier.
Ik heb toen de binnenunit met de slang afgetapt en de slang er maar aan laten zitten.
Sindsdien doet ie het prima.
Gelijk woensdag qlima support gebeld en gevraagd hoe het nou precies zit.
De vriendelijke dame aan de telefoon snapte er volgens mij ook niks van en zei dat ik maar via de site mijn verhaal moest doen.
Ga ik naar de site staat mijn split airco er niet eens tussen.
Ik vind het een hele slechte zaak dat je gewoon niemand kan spreken die er verstand van heeft en mij kan uitleggen hoe het nou allemaal zit.

Nooit meer qlima
3 jaar geleden een zware airco van qlima gekocht bij warmteservice dacht de s 5248 na een jaar haalde de airco 18 graden koelen al niet meer en nu 3 jaar na aanschaf hangt die voor de sier aan de muur spijt van deze dure aan/miskoop, bij warmteservice nog geprobeerd verhaal te halen maar helaas niets wel viel mij op dat warmteservice die destijds qlima de hemel in prees het merk qlima niet meer in de winkel hebben zij geven nu de voorkeur aan mitsubishi

Qlima split airco MS-AC 5001
Qlima split airco MS-AC 5001 gekocht voor in de caravan. Mooi en eenvoudig apparaat. Koelen doet hij goed en is echt stil wat betreft de binnenunit. Hij is makkelijk te monteren in de caravan, al gaat het met 2 man net iets makkelijker. Wat erg fijn is, is dat de de binnenunit los van de beugel geplaatst kan worden.
Behoorlijke tegenvaller is de buitenunit. Deze maakt zeer veel geluid en wordt op de camping zeker niet getolereerd. Zelf dan maar gekozen om hem aan de luifel zijde te hangen. Maar dit is zeer storend!! Jammer van zo'n mooi apparaat maar ik had hem niet nog eens gekocht.

Antwoord van Qlima
Apparaat na 1,5 jaar een foutmelding…
Apparaat na 1,5 jaar een foutmelding moest koelmedium vervangen worden, echter dit moet door de leverancier gebeuren. na ongeveer 3 weken hebben wij een nieuwer model ontvangen.
PRIMA

Antwoord van Qlima
Good devices, but poor after service and parts availability
Vlotter van luchtontvochtiger (minder dan 1 jaar oud) was het magneetje lost gelaten van het piepschuim, enige wat de klanten service doet is een onderdeel nummer geven en zeggen dat je het bij een 3e partij (ze verkopen geen onderdelen aan consumenten) moeten kopen voor veel te veel geld (26 euro for een stukje piepschuim met een magneet er ingelijmd).
Jammer want we hebben deze luchtontvochtiger en een airco van dit merk die beiden solide aanvoelen, alleen blijkbaar als je een onderdeeltje nodig hebt is dit erg lastig te verkijken en behoorlijk prijzig.

Werkt prima
De ontvochtiger werkt prima en is handig te bedienen via de app. De ontvochtiger is wel wat zwaar. Het grootste 'nadeel' is dat de ontvochtiger behoorlijk wat geluid produceert. Ik had verwacht dat deze een stuk stiller zou zijn.

Antwoord van Qlima
Airco was buiten de garantieperiode…
Airco was buiten de garantieperiode kapot gegaan. Via Airco specialist Witsiers toch vervangen. Al met al een fijne ervaring, aanbevolen dus!

Qlima e13 foutmelding
Eind oktober Winter komt dr aan Besluit nog een Qlima kachel voor kantoor/slaapkamer(ongeveer 6 vierkante meter) te kopen.Bij Karwei in Amsterdam. Koop het met bijbehorende petroleum.Werkt goed Begin januari petroleum op. Gebruik 2 kachels(Eerst gekochte Qlima werkt prima) dus dat gaat sneller.
11 januari vriest buiten tot - 7 Doe kachel aan zoals altijd. Na ongeveer uurtje stopt de kachel ermee Geeft E 13 aan. Check internet kan verschillende oorzaken hebben Maar het is een FOUTMELDING!! laat de kachel even halfuurtje Dan wordt het toch weer akelig koud Tis tenslotte winter. Doe weer aan binnen een minuut weer de FOUTMELDING. Heb weliswaar dubbele ramen met boven een ventilatie bron gemonteerd. Je ruikt kachel bijna niet maar je moet toch ventileren. Bel Karwei. Inmiddels ben ik zeker 5 maal gebeld met dame van Karwei(complimenten voor haar inzet) Qlima komt met steeds nieuwe vragen Het personeel van Karwei moest de vloeistof ruiken in apparaat Waar stond mijn kachel hoeveel vierkante meter Ventileerde ik wel Allemaal vragen via Qlima naar Karwei En de dame van Karwei belde mij steeds met nieuwe vraag. Het laatste telefoontje vroeg medewerkster Qlima de kachel buiten!!! te zetten aan te doen en achter op parkeerplaats bij de Karwei te kijken wat er gebeurt. Ja mensen we hebben het over kachel! Die buiten uit geprobeerd moet worden. Heb zomaar gevoel dat ik hier nog niet klaar mee ben. Maar zal dit als deel 1 hier plaatsen op 12 januari.Zal het vervolg hier ook plaatsen ook als het goed afloopt.Nogmaals complimenten voor Personeel Karwei Qlima traineert op dit moment.Heb de oudere goedwerkende Qlima weer op slaapkamer/kantoor. Deze werkt naar behoren. Maar wat een gedonder zeg service!!
ps: Wat vervelend van Qlima hebben we niks aan Jullie hebben ook 5 maal met Karwei gebeld Jullie hadden ook rechtstreeks naar mij kunnen bellen.

Antwoord van Qlima
Inmiddels de 3e kachel via de karwei…
Inmiddels de 3e kachel via de karwei gekregen maar steeds doen ze het niet. Nu de laatste die er op dit moment nog staat. Geeft steeds melding dat de tank leeg is terwijl deze vol is. Ik haal de tank eruit en doe de dop er op nieuw op en na 15 min ongeveer weer.
Ben er echt helemaal klaar mee. Deze is pas een week oud. Filter schoongemaakt en niks helpt..

Antwoord van Qlima
Olie is echt niet reuk vrij
Heb sinds kort een qlima kachel in gebruik..had ook de passende qlima olie bij gekocht..de kachel heb ik nu meer al 10 keer gebruikt en ik moet zeggen dat de stank van het olie dodelijk stinkt..wat zegt qlima? Reuk vrij? Vergeet het maar..ben erg teleurgesteld omdat ik samen met de olie een paar honderd euro heb weg gegooid

Vorst beveiliging
Qlima aangeschaft bij ‘n bouwmarkt.
Deels waarschijnlijk mijn eigen schuld maar ik vind het onlogisch dat er bij het type welke ik heb aangeschaft geen vorst beveiliging stand aanwezig is. Bij latere modellen is deze keuze namelijk wel mogelijk.
Het zou ook geen probleem zijn als de kachel zichzelf niet na 36 / 48 uur volledig uitschakelt. Langer dan 2 dagen laten werken kan dus gewoon niet.
Mijn advies koop dit product niet als je langer dan 2 dagen ‘n ruimte wenst te verwarmen.

Antwoord van Qlima
voor mij steeds Qlimamijn derde aankoop bij Qlima eerst twee…
mijn derde aankoop bij Qlima eerst twee maal lazer kachel SRE 3631 TC 2 heel jaar gebrand zonder problemen en nog steeds goed.
Nu nog nieuwe aangekocht Qlima SRE 8040 prachtig toestel verwarmd zeer goed zeer te Vreden over Qlima producten

Antwoord van Qlima
Service en garantie tot de deur
Service en garantie tot de deur. Mijn advies: koop geen producten van Qlima

Antwoord van Qlima
verwarmt door bij het bereiken van de ingestelde temperatuur
Ik ben op zich tevreden over Qlima SRE3531C-2; ik heb er 2 in huis staan. Het enige nadeel vind ik dat de kachels op vol vermogen blijven draaien als de ingestelde temperatuur bereikt is. alleen door het gebruik van de save knop stopt het bij 3 graden boven de ingestelde temperatuur, maar dan schakelt hij uit en gaat pas weer branden als de temperatuur 1 graad onder de ingestelde temperatuur is gezakt; dat is een verschil van 4 graden; dat is wel erg veel en niet comfortabel in het gebruik.