Een zo goed als nieuwe luchtbevochtiger, Qlima h824, gekregen en deze deed het de eerste paar dagen geweldig. Totdat er n rood lampje ging branden. Ik heb netjes formulier ingevuld voor reparat... Toon meer
Ik vind ook dat hij erg ruikt naar petroleum terwijl ik de wlima kristal gebruik: ook maakt hij meer lawaai als gedach Ik heb het type laserkachel SRE 3531 TC-3 Wel gemakkelijk in gebruik nemen alle... Toon meer
Zojuist onze Qlima SRE8040 C petroleumkachel ontvangen. Makkelijk in gebruik te nemen en geeft meteen een heerlijke warmte af. Prima kachel dus en ben zeer tevreden. Reukloze brandstof Qlima Kristal g... Toon meer
Kwaliteit van lucht in huis zorgt voor welzijn van jou en je gezin. Expert in klimaatbeheersing en comfort in huis. Ruim 20 miljoen producten verkocht
Kanaalstraat 12C, 5347 KM, Oss, Nederland
- 0412-694 694
- sales@pvg.eu
- qlima.nl
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Oil indicator met volle tank
In september heb ik een Qlima kachel SRE 4035TC gekocht, sinds een paar dagen brand hij een minuut of 20 en dan hoor ik een piep en geeft hij de oil indicator aan terwijl deze vol is. Hij gaat dan terug naar de laagste stand en houd hem daarin waardoor de temperatuur niet omhoog gaat. Ik zou graag weten wat er mis is, ik kan de storing nergens vinden in de handleiding en ook niet op internet.

Compliment
De klantenservice van Qlima wil ik graag een groot compliment geven. Ze nemen uitgebreid alle tijd voor elke vraag en geven antwoorden die in de praktijk de oplossing brengen.

Antwoord van Qlima
Een qlima laserkachel gekocht vorig…
Een qlima laserkachel gekocht vorig jaar. Deed het prima tot nu toe temperatuur 24 room temperatuur 13 hoe krijg ik die room temperatuur omhoog hij slaat af bij 17 graden

Antwoord van Qlima
Afstandsbediening van de sfeerhaard na…
Afstandsbediening van de sfeerhaard na een jaar stuk.
Sfeerhaard efe2018.
Slecht geholpen na tel contact. Service 0,0.
Nooit meer iets kopen bij dat bedrijf. Qlima.
Helaas nog niets vernomen van qlima. ( Datum 20/12)
Nog steeds geen contact gehad met Qlima.( datum 22/12)
Klacht nog niet verholpen ( 17/01)

Qlima SRE3230TC-2, een ongeleid projectiel
Vandaag een Qlima SRE3230TC-2 gekocht. Het eerste wat opvalt is de herrie van de ventilator ook als de ingestelde temperatuur bereikt is, blijft deze maar doorgaan. Ik kan nergens vinden of dit ook zo hoort. Bij het bereiken van de ingestelde temperatuur zou je verwachten dat de kachel het rustiger aan gaat doen, hij blijft maar in vol vermogen doorstoken.
Kortom het lijkt wel of er niets te regelen valt qua temperatuur.

Qlima SRE 4035 TC
Beste Qlima. Ik heb nu 3 maanden een 4035TC en was daar diep gelukkig mee tot afgelopen week. Ik krijg nu elke keer na een minuutje draaien storingscode E 13 in beeld en de kachel slaat uit. Maanden vlekkeloos gedraaid en nu heb ik er niets meer aan. Wat kan ik doen dit euvel te verhelpen?

Antwoord van Qlima
Qlima kachel SRE 3230TC2 kachel geeft…
Qlima kachel SRE 3230TC2 kachel geeft aan dat de brandstof op is terwijl de tank vol is en gaat na ongeveer 20 minuten uit. Dit is waardeloos. De tijd dat hij brand wordt doeet hij het goed

Qlima R8128S
Qlima R8128S gekocht via bol.com voor in onze living. Had speciaal gekozen voor dit model omdat dit op batterijen werkt en niet op elektriciteit. Hij verwarmt idd wel prima maar valt regelmatig uit, soms na een half uur, soms na 2 uur. Onze terrasdeur staat zo'n 10 cm open om te verluchten. Langs de ene kant verwarming van de kachel maar langs de andere kant komt er koude lucht binnen, niet echt efficiënt. Het stinkt ook verschrikkelijk, tot in de gemeenschappelijke delen. Als ik de lift uitkom op mijn verdiep, ruikt heel de gang naar petroleum. Had gelezen dat er enkel reuk is bij op en afzetten maar dat is niet zo, het stinkt constant. Bij het uitzetten moeten we de terrasdeur echt helemaal openzetten om de geur wat te doen verdwijnen wat als resultaat geeft dat alle warmte ook meteen weg is. Had ik het op voorhand geweten, had ik het niet gekocht

Antwoord van Qlima
Beste koop ooit dat ik heb gedaan
Beste koop ooit dat ik heb gedaan . Heerlijke warmte en heel zuinig met brandstof.
Absoluut geen geur. Aanrader.

Qlima kachel aangekocht SRE 3230TC2
Qlima kachel aangekocht SRE 3230TC2, hij brand altijd 20 minuten en dan hoor ik piep en geeft hij aan de oil indicator aan terwijl deze vol is...ik zou graag weten wat ik ..nu moet doen..zeer vervelend..want hij gaat dat terug naar de laagste stand n houd hem daarin..

Prima laser kachel Top Japanse kwaliteit
Prima laser kachel Is een behaaglijke warmte Werkt perfect Mooi om de gas rekening te dempen Superblij mee Qlima Top kwaliteit uit Japan wat ik gewend ben van hun !
We hebben nu de QLima SRE 3220 TC-2 een…
We hebben nu de QLima SRE 3220 TC-2 een maand of 3 in huis. In September/Oktober was dit perfect. Klein, stil en gaf genoeg warmte af om het huis te verwarmen met een blauwe vlam.
De laatste weken volledig onbruikbaar, zodra de luchtvochtigheid toeneemt is de vlam rood, ruik je het best wel sterk en neemt de hoeveelheid CO2 snel toe en gaat mn alarm af. Met het raam open hou je wel de luchtkwaliteit onder controle maar met een buiten temperatuur van 5c is het effect van verwarming dan compleet weg.
Overal: Bruikbaar in de periodes als het niet regent maar als het koud en nat is heb je er niets aan.

Ventilatie
De SRE3230TC-2 gekocht maar slaat erg vaak uit terwijl er goed word geventileerd kan toch niet de bedoeling zijn dat je alle ramen en deuren open zet

Antwoord van Qlima
Ik heb de qlima R 8128s c-2 gekocht…
Ik heb de qlima R 8128s c-2 gekocht afgelopen zomer maar gebruik hem nu pas.
De knop die ik moet draaien pakt vaak niet en net toen hij al een half uur uit stond begon hij een ratelend geluid te maken.
Wat klopt er niet?

Antwoord van Qlima
9046 tc qlima blijft lawaai van een…
9046 tc qlima blijft lawaai van een föhn maken alook is hij op temperatuur. Mensen schrijven dat hij geruisloos verwarmt? 🤔 Is er iets mis? Heeft iemand ervaring hoe hij moet klinken? 🤔
Ik merk ook dat hij in de spaarstand uit gaat als je hem 3 a 4 graden lager zet. Dat is vervelend. In de winkel zeiden ze dat hij dan aanblijft en alleen minder warmte afgeeft. Met opstarten geeft hij namelijk opnieuw de geur af.

Antwoord van Qlima
Op zich heel blij met Qlima 8040,ruimte…
Op zich heel blij met Qlima 8040,ruimte is snel op temp.
Maar nu na een maand te hebben gebruikt begint hij tussendoor soms te brommen ratelen..geen idee wat er dan aan de hand is?

Qlima split airco teleurstelling
Een Qlima split airco gekocht, type SC 6135.
Nu blijkt dat ik de inverter (buitenunit) niet op de geplande plaats kan zetten, is het slangenpakket van 4 mtr. te kort.
Dus Qlima bellen. 'Nou, dan hebt u een probleem; daar zijn geen langere slangen voor. Dan zou u een ander type moeten bestellen. Dan kiest u een losse binnen - en buitenunit en vervolgens kiest u uit verschillende lengtes slangen.
Dus dán zijn ze wél te koop! (uiteraard een stuk duurder)
Alles opgeteld: een dikke NUL voor PGV Holding, leverancier van Qlima.
Ik ga nu kijken of andere bedrijven wel een langer slangen pakket kunnen/willen leveren.

Antwoord van Qlima
We hebben de Qlima laserkachel SRE9046C…
We hebben de Qlima laserkachel SRE9046C bij de Praxis gekocht en hij verwarmt eventjes alleen na 2 minuten geeft hij E17 aan omdat er niet genoeg zuurstof in de lucht is.Heb wel gelezen dat daar meer mensen last van hebben…

Antwoord van Qlima
De Qlima SRE 8040TC laserkachel…
De Qlima SRE 8040TC laserkachel aangeschaft om de woonkamer te verwarmen. Na de handleiding én Youtube filmpjes bekeken te hebben is de ingebruikname makkelijk. Na enkele minuten! was de kamer van 16 tot 19 graden verwarmd. Vullen met de bijgeleverde handpomp moet men wel buiten doen ivm brandstof morsen. Nadeel is de dure brandstof Qlima extra of Kristal. Al met al tevreden over dit type kachel
qlima kachel wilde niet ontsteken
Na aantal keren gebruik wil qlima kachel niet ontsteken. Via klantenservice van het bedrijf qlima een uiterst deskundige medewerker gesproken die stap voor stap het proces per telefoon heeft begeleidt. Bij afronding zijn naam heeft genoemd , mocht proces niet afdoende zijn dan belt U maar terug naar mij. Maar ik verwacht en hoop U niet meer aan de telefoon te krijgen. Waar vind je nog zulk deskundig en geduldig personeel Chapeau