bestelling geplaats, betaald en wordt dezelfde week leveren. Ivm persoonlijke omstandigheden een week uitgesteld in overleg met klantenservice en bevestigd. Op datum beoogde levering wordt niks geleve... Toon meer

Na de verhalen gelezen te hebben op trustpilot was ik toch heel sceptisch over radiator outlet.com Daarom ook via Klarna de betaling Verschillende keren gemaild over de voorzet radiator omdat... Toon meer

Service bij radiator outlet is top wij hadden de radiator besteld en was beschadigd hij werd keurig omgeruild na een maand wilde we de nwe radiator monteren maar kwamen tot de ontdekking dat we toch v... Toon meer

Probeer de klantenservice al meerdere dagen op meerdere tijdstippen te bereiken. Wordt niet opgenomen en na tien minuten in de wacht wordt de verbinding verbroken. Radiator zou een maand geleden al ge... Toon meer

2,6

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,6

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

weinig warmte uit radiator oppio 60/120

Elec radiator gekocht voor in de badkamer komt weinig warmte uit. Review geschreven maar heb het idee dat die niet geplaatst wordt omdat hij niet heel positief is. Dus had beter eerst hier de reviews gelezen iets van haastige spoed zelden goed

14 oktober 2025

Waardeloos bedrijf

Geen service. Twee loodzware radiatoren worden aan de voordeur gezet. Twee vrouwen, waarvan een oude dame moeten ze binnen zetten. Was alleen de voordeur binnen gaan en neerzetten. Staat in de ordebevesting wordt mee geschermd. Nederland op zijn best.

30 september 2025

No Show afspr

No Show afspraak.

Tot 2 maal toe leveren ze niet.
Hiervoor heb ik dus ook tot 2 maal toe mijn hele dag thuis moeten wachten op mijn bestelling en moet ik zelf elke keer bellen met de vraag wanneer ik ze kan verwachten. Eerst voor 12 uur, daarna voor 14 uur en vervolgens is het bestelde product niet ingeladen.

Vorige week stond de levering gepland en had ik hier een bevestiging van ontvangen en na bellen kreeg ik om 17:15 uur te horen dat mijn bestelling nog helemaal niet binnen was om te kunnen leveren.

Daar heb ik dan 2 vrije dagen voor op moeten nemen.

Ze geven aan dat je ze kunt appen voor een tijdsindicatie. Nou daar word ook rustig op geen 1 van de 3 appjes op gereageerd.

Goede service dit !

19 september 2025

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf. 4 radiatoren gekocht, laten installeren door de loodgieter. 1 hiervan lekt, waardoor de gehele pasgeschilderde muur weer opnieuw geschilderd kan worden door onze schilder. Contact opgenomen, maar de wettige garantietermijn geldt bij dit bedrijf niet. Ze schuiven het af op een ‘installatiefout’ en geen ‘productfout’. Terwijl de andere producten geen problemen hebben. Vreselijk bedrijf en geen enkele tegemoetkoming. Wij bestellen hier nooit meer.

18 september 2025

Bestel je 5 weken voor tijd een…

Bestel je 5 weken voor tijd een radiator, bellen ze 1 dag voor tijd af dat ze ‘m niet kunnen leveren. Vrij genomen, een loodgieter al besteld… En nu moet ik wéér een maand wachten! Belachelijk!

19 augustus 2025

Onbetrouwbare leverancier

Onbetrouwbare leverancier. Komen levertijden niet na en informeren klanten hier pas op het laatste moment over zodat je, wanneer je de radiatoren zakelijk plaatst, wel akkoord moet gaan met het alternatief wat zij bieden. Deze gang van zaken inmiddels drie keer mogen ervaren. Wij bestellen er niets meer.

28 juli 2025

Top!

Snelle levering. Toen er iets niet bleek te kloppen is dit snel en super opgelost. Fijne en snelle reactie op al onze vragen.

12 juni 2025

Slechte kwaliteit en geen service

Slechte kwaliteit en geen service

Ik heb een radiator besteld en al na drie maanden begon de verf los te laten. Op meerdere plekken is de verf gaan bladeren en is er zelfs roestvorming ontstaan. Dit hoort natuurlijk niet bij een product dat net nieuw is.

Toen ik contact opnam met het bedrijf, werd er totaal geen passende oplossing geboden. Er wordt nauwelijks meegedacht en de verantwoordelijkheid wordt afgeschoven. Erg teleurstellend om zo behandeld te worden na aankoop.

Kortom: slechte kwaliteit en gebrekkige service. Ik zou hier niet nog eens iets bestellen.

27 mei 2025

Onze ervaring met Radiator-Outlet.nl…

Onze ervaring met Radiator-Outlet.nl was helaas teleurstellend. Bij het retourneren van producten werden we op geen enkel moment geïnformeerd over hoe we deze precies moesten verpakken. Ook op de website is dit nergens duidelijk terug te vinden, terwijl dit blijkbaar wél van groot belang is voor het terugkrijgen van je geld.

Bovendien wordt op de website gesuggereerd dat alle betalingen worden vergoed, maar in werkelijkheid worden retourkosten niet vergoed en biedt het bedrijf ook geen hulp bij het retourproces. Dat voelt misleidend.

Toen wij artikelen retour stuurden, werd een deel daarvan afgekeurd vanwege schade die volgens ons tijdens het transport is ontstaan. We hadden alles stevig ingepakt, maar kregen alsnog nul begrip. Volgens Radiator-Outlet was de schade onze fout, zonder enige bereidheid om dit nader te onderzoeken.

Het voelt alsof hier de verantwoordelijkheid geheel bij de klant wordt gelegd, wat erg teleurstellend is. Voor ons was dit een dure les en geen prettige ervaring.

16 april 2025

Niks bestellen hier

Electrische radiator besteld, er wordt een ander merk geleverd dan op de website. Raar buitenlands product. Komt totaal geen warmte vanaf, kreeg een nieuwe geleverd. Deze verwarming zat volledig in elkaar. Wederom terug gestuurd. Nu na heel veel contact en slechte response na 15 dagen nog mijn geld niet terug.

Een advies, hier niks bestellen. Ook zeer mijn twijfels over de echtheid van de positieve reviews.

11 april 2025

Oplichters OPGELET!

Ze zouden vandaag iets leveren. Helemaal geen track&trace code gehad, dus ik dacht laat ik maar even bellen. Zegt mevrouw het word vandaag niet meer bezorgd. Uh pardon? Waarom wordt er niks laten weten dan? Waarom moet ik daar zelf achter aangaan? Zegt mevrouw aan de telefoon ‘als je iets besteld op de site en er staat dat het nog op voorraad is, kunnen we het niet garanderen dat het geleverd wordt omdat als iemand hem eerder kan ophalen word die weggeven’ sorry maar welk achterlijk bedrijf doet dit?! Nou dan moeten we weer paar weken wachten tot dat de vracht er is, maar als het op die dag weer op is moet je weer wachten. Dus in principe moet je geluk hebben of ze het product wel hebben? En dit is nou hoe bedrijven je willen oplichten! Laten betalen maar bezorgen wanneer ze het product op voorraad hebben en wanneer hun het uitkomt! Bespaar je zelf wat moeite en geld en bestel hier niet!

3 maart 2025

Ze houden niks voor je apart dus bestel hier niks!

We hadden een radiator voorpaneel besteld. Er stond ‘op voorraad’ nou prima, besteld en ze zouden het leveren. Op de dag zelf kregen we geen mails hoelaat het eraan zou komen. Nou gebeld en kreeg als antwoord “de vracht is nog niet binnen dus je moet nog 2 weken wachten” dus ik vraag naar de voorraad. Wat blijkt? Als je het heb besteld en iemand anders kan eerder dan de bezorgdatum dan geven ze hem gewoon weg! Ze houden het niet voor je apart! Dus moet je maar geluk hebben als de volgende vracht komt! Hebben ze het dan weer niet op voorraad? Dan mag je weer gaan wachten op de volgende! Te gek voor woorden is dit!

11 maart 2025

Let op!

Let op!

Dit bedrijf voldoet niet aan zn eigen voorwaardes. Afgegeven levertijden of voorraden zijn kloppen niet op de site.

Totaal onredelijke klantenservice. Zijn totaal niet flexibel in levering.
Mocht je uit Brabant komen, bezorgen ze alleen op dinsdag en vrijdagen maar alleen als het op voorraad is. Mocht dat tegen afgesproke levertijd uit voorraad gaan. Ben je de pineut en moet wachten op de volgende vracht wat weer weken kan duren.

Ik heb nu al bijna 2 weken gewacht met een afgesproken levertijd. Op de verwachte dag krijg je niks te horen (zelf actie ondernemen) en dan krijg je te horen dat het niet op voorraad is en nog anderhalve week duurt.

Dan krijg je van de Klantenservice alleen maar te horen dat ze niks kunnen doen. Maken geen uitzondering op levertijd. Doen er gewoon niks aan.

Dit is echt de laatste keer dat ik hier ga bestellen.

11 maart 2025

Ja we maken een fout, nee we helpen u niet

Slechte klantenservice die zelf aangeven de klant verkeerd te hebben geïnformeerd, maar dit niet recht willen zetten. LET OP: JE WORDT VOOR DE GEK GEHOUDEN OP DE PAGINA VAN DE RADIATOR VOORPLAAT. Zijplatenset en bovenrooster bij radiator voorplaten die je zou kunnen bijbestellen komen namelijk niet overeen met de losse prijzen zichtbaar op de website! Ik naam aan dat het hier misging met de combi korting, maar ze geven aan dat het dropdown menu niet werkt niet en je deze zelf voor de losse prijs aan je bestelling toevoegen. Ze zijn hiervan op de hoogte, maar in de tussentijd wordt de klant toch misleid en is er geen ruimte om hierin tegemoet te komen wanneer er contact gezocht wordt. Echt typisch het motto: Ja we maken een fout, nee we helpen u niet.

4 maart 2025

Ik had probleem met aansluiten

Ik had probleem met ruimte voor aansluiten onderblok en ben langs geweest in de winkel. En ben heel goed geholpen.

Mooie producten en goede service is wat ze bieden.

Echt een aanrader!

26 februari 2025