bestelling geplaats, betaald en wordt dezelfde week leveren. Ivm persoonlijke omstandigheden een week uitgesteld in overleg met klantenservice en bevestigd. Op datum beoogde levering wordt niks geleve... Toon meer
Na de verhalen gelezen te hebben op trustpilot was ik toch heel sceptisch over radiator outlet.com Daarom ook via Klarna de betaling Verschillende keren gemaild over de voorzet radiator omdat... Toon meer
Service bij radiator outlet is top wij hadden de radiator besteld en was beschadigd hij werd keurig omgeruild na een maand wilde we de nwe radiator monteren maar kwamen tot de ontdekking dat we toch v... Toon meer
Probeer de klantenservice al meerdere dagen op meerdere tijdstippen te bereiken. Wordt niet opgenomen en na tien minuten in de wacht wordt de verbinding verbroken. Radiator zou een maand geleden al ge... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Uitstekend
Uitstekende telefonische bereikbaarheid.
Uitstekende uitleg aan telefoon.
Goede ontvangst in (kleine) showroom.
Echt Rotterdams
Gigantisch veel op voorraad.
Meedenkend personeel
Dit is een bedrijf voor installateurs en ervaren doe het zelfers, ga voor een makkelijke ervaring gewoon naar 1 van de aangesloten installateurs.
Wat een super leuke spontane dames…
Wat een super leuke spontane dames achter de bali toen ik binnen kwam.
Heel goed geholpen.
omruilen paneel radiator ging super vlotjes…
via online een paneel radiator besteld - toch bleek deze niet goed te zijn . ik had een andere model nodig..
in de file dag - kwam ik pas 1 minuut voor 18.00 uur bij de showroom, zij hebben mij geholpen en de boys van het magazijn ook
ik was super opgelucht dat ik deze mocht omruilen in Rotterdam... super personeel bij klanten service - administratie en bij het magazijn. Fan erwin
Wij zijn bij de koopavond spontaan…
Wij zijn bij de koopavond spontaan langs geweest om een radiator aan te schaffen. Heel goed geholpen. De medewerker wist precies waar ze het over had, hierdoor hebben wij een goede keuze gemaakt. Inmiddels hebben wij de radiator ook opgehangen in onze badkamer. Het werkt uitstekend en verwarmt onze badkamer en handdoeken goed !
Snel en vriendelijk
Snelle reactie. Kon m'n bestelling nog wijzigen. Mooie kachels
Prima zaak
Prima zaak, ook soepel met evt omruilen en of advies, heel fijn!
Top bedrijf!!
Radiator-Outlet.nl is echt een top bedrijf!! Goed service, klantvriendelijk en heeft ook hele mooie radiatoren. Ik ben heel tevreden met de E-Rack die ik heb gekocht, het is heel handig en geeft goed warmte af. :)
Verder vind ik dat dit bedrijf veel meer aandacht en positieve reacties moet krijgen. :(
Ik raad iedereen aan om een keertje langs te gaan indien je een radiator nodig hebt. Ik kom sowieso nog eens een keertje langs om ook nog een gegroefde radiator te regelen, die zijn echt prachtig
Veel dank Radiator Outlet!
De groeten, Marlijn van den Berg.
Imad heeft ons uitstekend geïnformeerd…
Imad heeft ons uitstekend geïnformeerd en geholpen
Uitstekende service en kwaliteit
Uitstekende service en kwaliteit. Scherpe prijs ook
Zeer tevreden
Netjes geholpen in de winkel
Netjes geholpen in de winkel. Goed advies
Radiator-Outlet.nl is de juiste naam en wordt verward door mindere concurrenten!
Voor de brexit heb ik spullen gekocht bij Radiator Outlet uit Engeland. Na de Brexit kwam ik op Radiator-Outlet.nl terecht omdat de andere niet meer te betalen is en ik slechte ervaring mee heb. Ik dacht eerst dat het het zelfde bedrijf was, maar nee. De slechte reviews hebben grotendeels met dat Engelse bedrijf te maken heb ik het idee. Ik ban van aankomst tot aan de installatie zo ontzettend goed geholpen dat ik de slechte reviews voor geen meter vertouw!
Jongens jullie verdienen het beste!
Slechte service en afspraken niet nagekomen
Na duidelijke afspraken met de klantenservice over het later retourneren van accessoires in verband met loodgieter wachtrijen, mochten we deze terugsturen omdat we toch andere accessoires nodig hadden voor de verwarming. Alles was al geregeld, retourformulier ingevuld en de accessoires netjes teruggestuurd.
Nu zeggen ze ineens dat we te laat zijn en weigeren ze ons geld terug te geven, ondanks dat dit van tevoren was afgesproken. Echt slechte service, ik voel me misleid. Ze houden zich gewoon niet aan hun eigen afspraken. Pas op als je met Tineke afspraken maakt. Die komt ze dus niet na!
Radiator niet geleverd volgens afspraak
Ik heb een radiator besteld bij dit bedrijf, omdat dit op dezelfde dag nog verzonden zou worden. Helaas na 8 dagen nog niets ontvangen. Wel na 4 dagen een bericht dat het was overgedragen aan DHL. Vervolgens blijkt, nadat ik het zelf ging navragen, dat het product niet op voorraad is en pas over 5 weken geleverd kan worden. En daar informeren ze mij niet uit zichzelf over dus!
bestelling gedaan op 6 augustus voor…
bestelling gedaan op 6 augustus voor een artikel dat ik echt nodig had ivm het dichtzetten van een plafond
na bijna een week niets te hebben ontvangen maar even gemaild ,ze gaven te kennen dat ze met vakantie waren en dat ik dit heb gemist vreemd niets gezien maar oke kan zo zijn ,nu 12 augustus gaan ze weer uitleveren mijn bestelling zou worden meegegeven voor de duidelijkheid 12 is op een maandag elke dag vragen is het al verstuurd ja is verstuurd nu maandag 19 nog niets hoe dan??
nu 20 augustus ontvangen
Bizar slechte klantenservice
Bizar slechte klantenservice. Ik had wat aankopen teruggestuurd. Retourformulier via google gevonden en voor 19 euro teruggestuurd. Vervolgens na 2 weken contact opgenomen omdat ik niks hoorde van mijn retour. Vervolgens te horen gekregen dat het pakketje niet ontvangen kon worden wegens vakantie en dat ik dit ergens op de website had moeten lezen. Het pakketje lag nog bij Postnl punt en zou teruggestuurd worden. Kortom omdat zij op vakantie waren kan ik fluiten naar mijn geld en is het recht van retour onmogelijk gemaakt. Ik zal het hier niet bij laten zitten! Verder geven ze aan dat ze nooit retourkosten terugbetalen terwijl op hun website dit heel anders vermeld staat. Koop nooit wat bij radiator-outlet
Bestelling komt niet op tijd, geen terugbetaling na annulering.
Bestelling komt niet op tijd.
Na annuleren van bestelling wordt er niet terugbetaald.
Retourneren order 218573 & 216892
Retourneren order 218573 & 216892
Wacht nog altijd op terugbetaling ondanks meerdere herinneringen gestuurd te hebben. Retour gestuurd op 5 juni. Inmiddels is het 5 augustus. Ontzettende slechte afhandeling.
Komt geen afspraken na.
Bij mijn bestelling wordt online aangegeven dat de bestelling die voor 15:30 besteld wordt de volgende dag geleverd wordt. Er wordt inderdaad een mail verzonden naar mij over de status een aantal uur na de bestelling. Hierin wordt aangegeven dat de bestelling klaarligt voor afgehaald te worden door Post NL of Packs BV. De rug wordt direct gedekt in diezelfde mail waarbij Radiator Outlet aangeeft dat wegens tijdelijke drukte de levertijd iets langer kan duren. Deze mail had ik echter 4 werkdagen eerder dan vandaag gekregen. Vandaag maar eens zelf geprobeerd met Radiator-outlet te bellen. Helaas is na 10x bellen nog geen contact geweest met klantenservice. Ook de mail die ik 8 uur eerder stuurde is nog niet beantwoord!
Slechte administratieve afhandeling
De designradiator die ik heb besteld was niet op voorraad. Ik kon voor dezelfde prijs een ander model krijgen. Deze heb ik zelf afgehaald omdat ik anders in tijdnood zou komen. Vervolgens heb ik meerdere keren gebeld en gemaild om te vragen naar de correctie factuur en een kleine terugbetaling. Ik ben nu een aantal weken verder en kom niet verder dan de klantenservice. Eigenaar Hassan neemt kennelijk niet de moeite om op mijn vragen te reageren. Ik denk dat ik kan fluiten naar mijn geld en zonder de juiste factuur kan ik ook geen aanspraak maken op garantie. De administratieve afhandeling is bij dit bedrijf ronduit slordig en zeer klant onvriendelijk dus wees gewaarschuwd als u hier iets wilt bestellen. Afspraken worden niet nagekomen!