bestelling geplaats, betaald en wordt dezelfde week leveren. Ivm persoonlijke omstandigheden een week uitgesteld in overleg met klantenservice en bevestigd. Op datum beoogde levering wordt niks geleve... Toon meer

Na de verhalen gelezen te hebben op trustpilot was ik toch heel sceptisch over radiator outlet.com Daarom ook via Klarna de betaling Verschillende keren gemaild over de voorzet radiator omdat... Toon meer

Service bij radiator outlet is top wij hadden de radiator besteld en was beschadigd hij werd keurig omgeruild na een maand wilde we de nwe radiator monteren maar kwamen tot de ontdekking dat we toch v... Toon meer

Probeer de klantenservice al meerdere dagen op meerdere tijdstippen te bereiken. Wordt niet opgenomen en na tien minuten in de wacht wordt de verbinding verbroken. Radiator zou een maand geleden al ge... Toon meer

2,6

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,6

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Radiator nooit ontvangen

Radiator werd zogezegd geleverd, maar we hebben deze nooit ontvangen. Meerdere mails gestuurd, proberen bellen en via de LiceChat geprobeerd, maar nergens een antwoord te krijgen.

9 september 2023

Het duurde even

Ik koop een design radiator en monteer het verwarmings element. Het element wordt niet warm. Dus defect. Ik schrijf een mail en krijg als antwoord dat ze 5 dagen nodig hebben om met hun leverancier te overleggen.
Goedemiddag meneer

Bij een schademelding hoort bij ons een bepaalde procedure die ik moet volgen.

Het kan TOT 5 werkdagen duren, waarschijnlijk heb ik na het weekend al reactie.

Ik hoop op uw begrip in deze.

---

Ingrid Duinhouwer
Afdeling Aftersales

Waarom is mij een raadsel. Er zijn namelijk 3 mogelijkheden: 1 Geld terug, 2 Omruilen of 3 reparatie.

Na 7 dagen uiteraard geen antwoord.
Ingrid het gaat om bonnummer 91049.

----

Het duurde even maar er kwam een reactie waarbij men kostenloos het product wilde omruilen. Dat is per post gedaan zonder kosten.
Het element dat ik toen ontving was ook niet in orde (het scherm was defect). Ook deze is kostenloos omgeruild.
De radiotor werk nu naar behoren en ik ben een tevreden klant.

Kortom: het gaat niet even vlot maar uiteindelijk goed opgelost. Top !!!

1 september 2023

Ik had een radiator geretourneerd en…

Ik had een radiator geretourneerd en die was 25 juli ook bij hun geleverd (track/trace). Vervolgens 6 weken later en 3 telefoontjes verder ben ik erachter gekomen dat ze het "kwijt" zijn geraakt en ik maar moet wachten tot ze het gevonden hebben.

Dat ze het kwijt zijn geraakt is natuurlijk niet mijn probleem en ze tonen totaal geen begrip.

Verschrikkelijk bedrijf waar ik nooit meer wat ga kopen!

22 augustus 2023

Meer dan een maand geleden iets besteld…

Meer dan een maand geleden iets besteld (een simpele slang), na twee weken wachten zelf de vraag gemaild wanneer ik die zou krijgen. Mail terug: zou de dinsdag daarop komen, kwam niet. Daarna weer gemaild, geen reactie, paar dagen later weer gemaild en via de website bericht geschreven, geen reactie. Weer paar dagen later nogmaals gemaild, paar keer proberen te bellen maar alleen een bandje na lang in de wacht. Klacht in gediend via de mail en geld terug geëist, ook daar geen enkele reactie op. Inmiddels de slang via ander bedrijf besteld, goedkoper ook nog, was binnen twee dagen in huis. Conclusie Radiator Outlet: Waardeloos bedrijf, leveren niet, niet te bereiken, geen service, geen geld terug. Oplichters?

8 augustus 2023

Zeer slechte service

Radiator ontvangen zonder bevestiging materiaal
10 gebeld 2 keer een nieuw setje gekregen een gebruikt dus alles krom tweede voor een ander merk
conclusie je zit met een radiator waar je niets mee kan
Dus doet geen zaken met deze mensen onvertrouwbaar

27 juni 2023

Zeer ontevreden ik koop hier nooit meer…

Zeer ontevreden ik koop hier nooit meer !!! Radiator gekocht die niet past de retour zelf mogen betalen 50,-euro!! Dan te horen krijgen dat de retour niet aanvaard word !!! En binnen de 5 dagen moet ik van België naar Nederland de radiator ophalen of het wordt weg gesmeten !! DIEFSTAL noem ik dat !

12 mei 2023

Gaat teveel mis en communicatie erg traag

Gebeld over informatievraag mbt radiator, zouden terug gebeld worden uiteindelijk 2 dagen later zelf terug gebeld, weer beloofd vraag door te spelen uiteindelijk week gewacht en weer niet terug gebeld. Zelf weer gebeld en uiteindelijk was de vraag snel beantwoord door even mee te kijken (fout op de website). Zwarte radiator besteld, levertijd niet super snel, witte geleverd. Om kunnen ruilen, zou gelijk worden opgestuurd uiteindelijk weer langer moeten wachten en week verder, bij installatie bleken er deukjes in de buizen te zitten. Gebeld en gemaild met foto's, einde van de dag zouden we reactie kunnen verwachten volgens vriendelijke telefoniste, er was geen achterstand in mailing, einde dag geen reactie, gebeld met vraag of mail was aangekomen dit werd bevestigd beloofd om voor vrijdag reactie te geven. Uiteindelijk vrijdag, werkdag voorbij maar nog geen mail/telefoontje. Denk erg goed na of je hier wel bij wilt bestellen gaat teveel mis en wordt niet adequaat gereageerd.

3 mei 2023

Koop niet bij radiator-outlet.nl!

Ik bestel 9 radiatoren voor een kantoor dat ik aan het bouwen ben.

Netjes worden 9 dozen geleverd zonder enige beschadiging. Stickers er op alsof ze zo uit de fabriek komen.

Zoals dat gaat in de bouw loopt het wat uit dus ik ga ze pas na enige tijd monteren. Blijkt 1 van de 9 radiatoren gebruikt te zijn. Op meerdere plekken schade, deuken, verf eraf en de ophangbeugels overduidelijk gebruikt. Ik denk, dat lost radiator-outlet.nl wel op maar nee, je MOET BINNEN 48 uur schade melden anders heb je pech.

Ze pakken dus een gebruikte radiator in en als je niet binnen 2 dagen dit meldt heb je pech. Echt enorm klantonvriendelijk maar ook gewoon oplichting. Gewoon tweedehands radiatoren inpakken en hopen dat men het pas na 2 dagen merkt. Schande! Heel ontevreden.

25 april 2023

Radiator beschadigd en slechte kwaliteit

De radiator die ik ontving was beschadigd, er zat een deukje in. De kwaliteit van het lakwerk laat ook te wensen over. Dit lijkt op een minderwaardig product waar wel een volle prijs voor betaald is. Bovendien ontving ik geen factuur.
5 dagen na contactname met de helpdesk heb ik nog geen reactie ten gronde ontvangen.

31 januari 2023

Vriendelijke verkoper

Super geholpen, zeer kundig en vriendelijke verkoper nam tijd voor mij.

Ben ook ontzettend blij met mijn zwarte verticale radiatoren.

Zeker aan te raden.

11 december 2022

Leveren kapotte radiator en niet klantvriendelijk

Een mooie design handdoek radiator besteld. Werd netjes geleverd 2 dagen later. Verpakking zag er intact uit en tijdens een snelle blik zagen we dat het de radiator was die we besteld hadden.
Door wat vertraging in de verbouwing konden we de radiator pas 17 dagen later installeren. Toen we de verpakking er helemaal af hadden bleek er bovenin een flinke deuk te zitten en de stang verbogen.
Gebeld maar werd niet opgenomen. Gemaild naar het adres waarheen we zouden kunnen reageren als er iets zou zijn.
Geen reactie dus de volgende dag gebeld. Ander mail adres gekregen waarheen we konden mailen.
Een mailtje met "graag uw factuur nummer vermelden" kregen we terug. (reageren met iets in de trant van "wat vervelend, we kijken graag met u mee.Zou u ons uw factuur nummer kunnen geven" had vriendelijker geweest)
Maar goed, de gewenste info gegeven om vervolgens te horen te krijgen dat de 14 dagen retourbeleid verstreken zijn en ze weinig kunnen betekenen.

Op mijn mail over er echt niks meer mogelijk was, niks meer gehoord.
We hebben in alle ruimtes nieuwe radiatoren nodig maar het vertrouwen in Radiator-Outlet.nl is bij ons weg en zullen daar niet meer gaan bestellen.
Nu eerst opzoek naar een nieuwe radiator voor de badkamer want degene die zij geleverd hebben is niet bruikbaar en roest waarschijnlijk binnen korte tijd op de beschadiging door....

17 oktober 2022
Reviews in alle talen tonen. (122 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken