Ik begrijp die negatieve reacties niet zo goed. Er was in eerste instantie iets misgegaan met de bestelling (zal wel iets technisch zijn geweest, wat ik dan niet begrijp), maar na een telefoontje pri... Toon meer

De levering ging heel vlot, en we kregen ook nog een leuk presentje meegestuurd. Daarna nog even een vraag gehad over een artikel uit de geleverde bestelling en er werd nagenoeg direct op mijn mail ge... Toon meer

Top bedrijf ! Wij bestellen hier al jaren en met het inwinnen van informatie gaat dat super goed via de chat of telefonisch. Laatste bestelling was verkeerd gedaan door ons zelf maar het wordt zonder... Toon meer

1. Groothandelaar
  2. Kantoorartikelen groothandel
  3. Verpakkingswinkel

RAJAPACK Nederland is gespecialiseerd in de distributie van verpakkingen, magazijnbenodigdheden en kantoorartikelen voor élke professional. Om haar klanten tijd en geld te laten besparen, kunnen ze hun aankopen hier groeperen bij slechts 1 leverancier. In haar webshop kan u kiezen uit vele duizenden producten, altijd uit voorraad leverbaar. Als lid van de internationale RAJA Group is RAJAPACK Nederland bovendien actief in meerdere landen, verspreid over heel Europa.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

15 jaar trouwe klant, maar garantie kennen ze niet!

15 jaar trouwe klant, van de 6 dozen krijg je 1x doos met 200 bubble enveloppen zonder plakrand 1x doos met 200 enveloppen waar de bubble verkeerd om erin zit en moet je eerst open snijden om te kunnen gebruiken. Dit gemeld en verwijzen ze naar de verkoopvoorwaarden 8.1 en 8.4
M.A.W. er is na betaling factuur geen garantie te claimen of het moet binnen 5 dagen zijn.
Ik verstuur geen 1800 enveloppen in 5 dagen!!
Maar dat snappen ze niet.
PHHHHH nog meer oud papier 400 enveloppen.
Ga wel naar een ander.

30 mei 2023

Foutieve zending

Foutieve zending
Wij zijn al heel lang klant bij Raja maar wat ik nu meemaakt gaat mijn verstand te boven!!!
Raja maakt een fout in magazijn met verpakken waardoor ik de helft van mijn bestelling op 2 verzend labels krijg en de andere helft nog in hun magazijn staat.
gelijk gemeld en moets ik een formulier invullen van DPD ??
hoezo het is toch niet mijn probleem ?
maar goed ik ben behulpzaam en doe dit gewoon.
2 dagen later had ik de andere helft van bestelling die opnieuw gestuurd was. so far so good zou je denken !!

helaas een week later staat hier iemand van DPD op de stop met formulieren om een onderzoek te starten naar het Manco pakket wat helemaal niet manco is omdat ze 2 pakketlabels op de helf van mijn bestelling hebben geplakt!!!!!
De vraag van DPD of ik 2 zendingen heb gehad is ja en ik heb de labels hier nog.
alleen had 1 label de andere helft van mijn bestelling moeten zijn.
ik heb in goede trouw hier voor getekend.en gelijk met Raja kontakt gezocht om het probleem uit te leggen.
Ze snapte het helemaal !!!
Alleen belde ze mij op dat ik de rekening van de na geleverde halve bestelling moet betalen en hangen mij op dat ik getekend heb voor 1 zending met 2 labels en daarmee bekent dat ik het WEL heb gekregen ????????
Op de een of andere manier kan ik niet aan hun verstand brengen dat ik in eerste instantie de helft van mijn betstelling heb gekregen met 2 VERZENDLABELS MET IEDER EEN EIGEN NUMMER
en dat de helft van mijn bestelling dus in tweeen gesplitst was. waardoor het lijkt alsof ik alles heb gekregen wat dus niet zo is en nu moet ik de na gezonden zending betalen en blijven zich verschuilen dat ik bij dpd hiervoor getekend heb,
ik wordt dus uitgemaakt als dief alsof ik voor ons bedrijf die al meer dan 30 jaar bestaat dat zal doen en al deze moeite voor let op 34 euro?????
het heeft mij nu al zoveel tijd ( geld) en ergernis gekost dat het wel hele dure doosjes zijn geworden!!!!
Het resultaat is dat wij Teleservice Nederland BV geen zaken meer doet met RAJA.
Zo ga je echt niet met klanten om JAMMER

13 maart 2023

Ik sta te kijken van de negatieve…

Ik sta te kijken van de negatieve reviews. Wij kopen behoorlijk wat in op jaarbasis. Bestellingen zijn altijd snel en correct binnen. Mochten we ergens mee zitten of ergens niet tevreden over zijn. Wordt daar altijd snel en goed op gereageerd. En ook daadwerkelijk goed opgelost.

5 januari 2023

Positieve ervaring!

Ik zag een hoop negatieve beoordelingen dus voor ik mijn bestelling heb gedaan, heb ik het bedrijf even gebeld. Persoon aan de telefoon klonk vriendelijk en ik heb toen de bestelling geplaatst (draagtassen). Heb alles zojuist ontvangen. Perfect verpakt, leuke attentie erbij, en helemaal zoals beschreven op de website. Dus ook leuk om dan hier even een positieve ervaring te delen! ps: ik heb een eigen bedrijf en dan is er zelfs de mogelijkheid om achteraf te betalen

4 oktober 2022

Erg slecht bedrijf

Erg slecht bedrijf. Als er iets mis gaat met de levering wat bij mij gebeurde op een verkeerd adres dan denkt dit bedrijf niet meer in oplossingen en kun je zelf voor alles op draaien. Enige waar ze in dit bedrijf op uit zijn is je geld, meedenken of oplossingen zoeken kunnen ze niet.

Zelfs na aangeven dat ik het graag opgelost zie worden en anders als klant weg ben kon de heer Marc allemaal niks schelen. En dan te bedenken dat wij toch voor 200 - 300 per maand aan spullen hier bestelden wat in de toekomst nog veel meer had kunnen worden. Raar dat er zo met klanten wordt om gegaan.

19 augustus 2022

ZEER slechte service

ZEER slechte service ! 2x Klacht gezonden over de kwaliteit van de geleverde materialen echter geen antwoord. Snel op zoek gegaan naar andere leverancier

9 juni 2022

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Order van januari in mei nog niet geleverd. Niemand weet van iets en ze moeten steeds opvragen wat er met de order aan de hand, alleen terugbellen doen ze niet.

4 mei 2022

Als je via de shop besteld.

Als je via de shop besteld.. niks aan de hand. Maar zodra je door een opdringerige verkoper gebeld word en iets via hun besteld gaat het mis. Je besteld dan op rekening en mocht je die nog niet betaald hebben voordat je de volgende order gedaan hebt via de webshop dan vergeet je levering maar. Inmiddels de openstaande factuur 5 dagen geleden betaald, de nieuwe order was al meteen via de site betaald maar nog niet eens een leverdatum bekent. Terwijl ze 24 uurs levering claimen.

Buiten dit gaat het ook altijd fout met bezorgtijden. Je krijgt dan een mail "levering tussen 12:00-14:00"maar dat is dan pas vaak tussen 17:00 en 17:30. Verkopen kunnen ze goed, service is gewoon slecht.

20 april 2022

Onbetrouwbaar bedrijf

Onbetrouwbaar bedrijf. Rekenen hogere prijzen dan aangegeven tijdens het bestellen. Hebben nu al vier keer achter elkaar veel te laat geleverd, die 24 uur die op hun website staat is een absolute leugen. Zeer onklantvriendelijk, slechte service

23 september 2021

Beste klant,
Bedankt voor de beoordeling. Onder welke naam hebt u de bestelling geplaatst? Onder AA Bijoux vinden we geen recente bestelling

Het gaat te goed met dit bedrijf

Het gaat te goed met dit bedrijf. Zeer klantontvriendelijk. Omdat wij na 11 uur geopend zijn moet ik 25 euro extra verzendkosten betalen op orders van rond de 500 euro. Ik ben al jaren klant maar ze zijn me nu kwijt.

8 september 2021

bedankt voor uw beoordeling.
Ons salesteam zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u verder te helpen.

Houdt zich niet aan de afspraken / Onbetrouwbaar

Afspraken gemaakt over prijzen en overstappen voor totaalassortiment voor onze webshop. Bij de eerste bestelling blijken de gemaakte afspraken vergeten en krijg ik een heel onzin verhaal en moet ik de volle pond betalen. Slechte service en slechte salesafdeling. Geen aanrader. Onbetrouwbare partner.

31 augustus 2021

bedankt voor uw beoordeling.

Wij zijn wel tevreden en dat moet ook gezegd worden.

Ik sta nogal te kijken van de negatieve reviews. Ik vind het namelijk niet terecht. Wij zijn heel netjes en correct geholpen en de spullen zijn zeer vlot en netjes geleverd. Er is heel goed gecommuniceerd en we zijn zelfs gebeld. Wij hebben in elk geval goede ervaringen met RAJA Nederland. Dat mag dan ook gezegd worden.

24 juni 2021

Probeert wat te bestellen online maar…

Probeert wat te bestellen online maar kun niet zonder een account maken, OK maar dat kan niet zonder de voorwaarden en nieuwes brieven, ik wil best een account maken maar geen nieuwes brieven, maar met de chat kun het niet vink daar aan zeggen zij, je kun de reklame zelf uitzitten. De chat wil niet chatten en allen bellen leuk maar ik ben doof dus zonder bellen kunnen zijn niets oplossing. Ik zie de antwoorden van Raja zonder account kun je niets bestellen en accepteren de voorwaarden zonder nieuws brieven wil niet de vinkje voorwaarden wil niet je kun allen een vinkje doen en dat zijn nieuws berichten SPAM. Inmiddels heb mij noppen folie bij een ander gekocht zonder account en spam.

4 juni 2021

Beste klant,

bij het aanmaken van een account op onze website dient u het vinkje van de algemene voorwaarden aan te vinken. Het vinkje voor onze nieuwsbriefcommunicatie is niet verplicht. Via mijn account of onderaan een nieuwsbrief kunt u op zich op elk gewenst moment uitschrijven.

Service tot de deur

Levering was snel geleverd echter 1 van de producten in het productieproces zo beschadigd dat deze niet gebruikt konden worden. Bij bellen gaven ze toe dat product kapot was en snel vervangen zouden worden. Nu al 2.5 week aan het bellen en mailen maar nogsteeds geen vervanging. Service is ver te zoeken, mooie woorden maar geen daden. Kan nu al bijna 3 weken geen producten aan me klanten leveren door deze nep service. Duidelijk 1 ster!

3 juni 2021

Beste klant,
na telefonisch contact is de situatie rechtgezet en ontvangt u ook een extra korting bij uw volgende bestelling.
Mochten er nog problemen zijn dan kunt u ons steeds bereiken op het gratis nummer 0800 224 24 24

Speciale sealbags besteld die beter…

Speciale sealbags besteld die beter zouden moeten zijn dan normaal (en dus ook 10x duurder).

Echter in gebruik functioneren deze zeer slecht en gaan stuk. Hier een klacht voor ingediend met als antwoord -> u kunt het product niet retourneren omdat deze niet meer volledig is.

Men spreekt hier over een ondeugdelijk product en dient dus ALTIJD retourgenomen te worden.

Ik ga hier voor de rest ook geen woorden meer aan vuil maken -> VERSCHRIKKELIJK BEDRIJF.

1 april 2021

bedankt voor uw review.
We zouden dit graag samen met u oplossen. Zou u contact met ons willen opnemen via het gratis nummer 0800-224 24 24 of via sales@rajapack.nl.

"gegarandeerde 24 uurs levering is "een streven"

Vandaag een rits van mijn eigen orders moeten cancellen omdat de "gegarandeerde 24 uurs levering" van Raja blijkbaar "een streven" is. Na 2 dagen kwam de helft van mijn order, na 7 dagen de andere helft. Helaas ook nog de verkeerde maat geleverd. Als je niet van slapeloze nachten houdt en wel van je omzet, zou ik een andere leverancier kiezen.

29 maart 2021

bedankt voor uw beoordeling.

Slechtste klantenservice die ik ooit…

Slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Het lijkt alsof het ze niet boeit en willen alles op jou afschuiven. Krijg nog steeds geld van ze, eerste keer en laatste keer dat ik hier heb besteld.

9 maart 2021

Antwoord van RAJAPACK Nederland

Beste Wendy, bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend dat u een negatieve ervaring had. Onze salesmedewerker Matthijs heeft opnieuw contact met u opgenomen om ervoor te zorgen dat de terugbetaling spoedig in orde komt. We zorgen ervoor dat dit in de toekomst sneller opgelost wordt. Vriendelijke groet, RAJA Nederland

Nog nooit zo'n slecht bedrijf…

Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt. Op de site staat binnen 24 uur geleverd. Na 2 dagen niks ontvangen, geen mail, geen bestelling. Weer erachter aan geweest, 1 van de producten was er niet, moest toch nog paar dagen wachten. Komt uiteindelijk wat binnen, mist een deel van de bestelling. Weer achteraan gaan, zou volgende dag geleverd worden. Weer geen tracking, dus weer contact opgenomen. Niemand weet van iets en je mag alles weer opnieuw uitleggen en wachten tot ze het daar een keer snappen. Echt hopeloos. Sluit de toko gewoon en haal de onwaarheden van je site af. Zo kun je niet zijn.

26 januari 2021

Beste klant,
wij zouden dit graag met u willen uitklaren. Zou u contact met ons kunnen opnemen op het gratis nummer 0800-224 24 24 of via sales@rajapack.nl.
Alvast bedankt.

Waardeloos

Ik ben jarenlang klant geweest bij RAJA in NL en DE, nooit problemen gehad en altijd snelle levering, tot het mis ging.

Afgelopen jaar kreeg ik een bestelling binnen en waren de producten van slechte kwaliteit en onbruikbaar. RAJA heeft netjes nog een keer de "juiste" producten opgestuurd en alles leek goed opgelost. Tot ik rekeningen begon te ontvangen voor de onbruikbare producten en ik zelf contact met ze op moest nemen hier over. Daarna begonnen ze DPD langs te sturen om de pakketten op te halen, met alleen 2 problemen:
1. DPD kwam steeds maar met 1 label, ondanks dat ik meerdere keren aan customer service had doorgegeven dat het 2 dozen waren.
2. DPD kwam steeds onaangekondigd langs, ik had geen mogelijkheid om het in te plannen en daardoor hebben ze de pakketten meermaals niet mee kunnen nemen omdat ik niet aanwezig was.

Uiteindelijk kwam DPD toevallig een keertje langs toen ik wel aanwezig was, met 1 label dus heb 2 dozen aan elkaar moeten tapen en heeft de zending zonder bewijs aan mij te geven meegenomen.

Nu ontvang ik nogsteeds rekeningen/aanmaningen want RAJA zegt dat het pakket niet bij hun is aangekomen en DPD niet bij mij is langsgeweest en ik heb geen bewijs van DPD gekregen van het tegendeel.

Update: Ik heb ondertussen het bewijs van DPD weten te krijgen en naar RAJA gestuurd. Volgens DPD hadden ze deze informatie zelf en konden ze zelf inzien dat ze het retour hadden ontvangen.

7 januari 2021

Alvast bedankt.