Banner for Rentcars

Rentcars Reviews

179.840

4,5

Dit was de tweede keer dat ik een wagen huurde via Rentcars. Handig omdat je meteen via meerdere verhuurbedrijven kan zoeken, en toch een vrij goed beeld hebt van wat je mag verwachten.

Wij kwamen aan in Sta Cruz Bolivia en Europcar gaf aan dat er geen auto’s beschikbaar waren. Terwijl we van Rentcars een bevestiging hadden gekregen en onze betaling ook is afgeschreven. Maar Rentca... Toon meer

Fijne mensen, eerlijke behandeling, geen kleine lettertjes. Auto's waren wat gedateerder dan je in Nederland gewend bent, maar hey, je wilt van A naar B, en geen prijs winnen. Erg prettig dat je het 0... Toon meer

Via Viaggriari auto gehuurd Cagliari airport. Fijne nette auto. Goed ontvangst. Bij inleveren auto had ik de auto verkeerd weggezet ( beetje onduidelijk bij de airport zelf). Medewerker Matteo is... Toon meer

1. Autoverhuur
  2. Autoleasebedrijf
  3. Carpoolplek

Over Rentcars

Your global mobility partner

Connect with more than 380 car rental companies around the world.

Logos Trustpilot

Founded in 2009, Rentcars is the largest online car rental platform in Latin America and one of the global leaders in the industry. Our purpose is simple: to connect people with the best car rental options around the world — backed by great customer support and a smooth experience from start to finish.

Want even more exclusive benefits?

Sign up to receive special offers, discount coupons, and travel inspiration straight to your inbox.

Send me the best deals

Renting made simple: your car in 3 simple steps

1. Search
Choose from a wide range of cars in over 40,000 destinations across 160 countries.
2. Compare
Easily compare prices and rental conditions from hundreds of trusted providers.
3. Book
Reserve your ideal car — quickly, securely, and your way.

Promotion box for Rentcars

Travel Smart. Save More.

Find the best prices and exclusive deals on one single platform.

Uitstekend

180K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(179.840)

24.569 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik probeer tevergeefs Rentcars te…

Ik probeer tevergeefs Rentcars te pakken te krijgen, maar dit blijkt vrijwel onmogelijk. Ik heb een personenbus gehuurd voor begin juni en onze vluchttijden zijn veranderd. Nu probeer ik dit tevergeefs door te geven aan Rentcars of de autoverhuurder direct, maar niemand reageert. Sterker nog, het verhuurbedrijf Exclusive Rent a Car lijkt niet eens te bestaan. Althans er is nergens iets te vinden op internet en telefoon wordt niet beantwoord. Ik maak mij ernstige zorgen. Mocht de moderator van Rentcars dit lezen, dan graag contact met mij (laten) opnemen.

30 april 2022

Hi, Michel.

We hope you are well.

We appreciate your feedback and are sorry to hear about your experience. We would like to understand better what happened and receive your notes in a more dynamic way, and therefore we contact you by email, through protocol 948414. We will do our best to reverse your negative experience.

Always count on us!

Rentcars team.

Door Rentcars gecanceld

Bij het ophalen van de gehuurde en betaalde auto werd mij verteld dat ik een half uur te laat was met ophalen!?
Ik had al betaald en er was vertraging op het vliegveld.
Maakte niet uit de autohuur was gecanceld!!
Kon wel dezelfde auto opnieuw huren voor 3X de prijs.
Mijn geld was ik kwijt.

21 januari 2022

Lieve Rinus.

We hopen dat het goed met je gaat.

Ten eerste, het spijt ons te horen dat uw huur in Málaga niet mogelijk was. Met betrekking tot de annulering, is het belangrijk om te benadrukken dat de respijtperiode voorzien op onze algemene voorwaarden is tot 30 minuten, zijnde de huur automatisch geannuleerd daarna.

In dergelijke gevallen zou een vergoeding in rekening worden gebracht over het betaalde bedrag, echter, denken aan uw tevredenheid, zullen we afzien van het en volledig terugbetalen van het betaalde bedrag.

Om verder te gaan met de terugbetaling, zal een van onze agenten contact met u opnemen op de rinusneele@*****il.nl. controleer uw spam mailbox.

Rent cars team.

Scam via paypal boekingen

Scam, kan niet anders zeggen. Had een auto geboekt en volledig betaald via paypal. Bij europcar aangekomen wilden ze toch ook een creditcard zien. Heb direct contact proberen op te nemen en de boeking te cancelen via het platform. Het is nu 4 dagen later en tot nu toe zonder succes. Alleen geautomatiseerde emails, whatsapp autoresponder en telefoon krijg je bandje te horen. De chatrobot carol is kennelijk ook ontslagen en geeft niet thuis. Dus kan niet anders concluderen dat rentcars vandaag de dag een grote scam is.

Dank voor de reactie maar ik ben mijn spam ook al 4 dagen aan het controleren op een mail van jullie support team. ps de opmerking mbt creditcard hoort niet in de algemene voorwaarden thuis dit is iets waarop je een boeking moet blokkeren als iemand geen creditcard heeft. En zoveel onbereikbaarheid van rentcars staat dat ook in de algemene voorwaarden?

23-01-2021 Beste rentcars, het is nu alweer 4 dagen geleden dat ik heb gereageerd op Pedro, er is geen reactie op mijn RSVP en weet dus niet of het is aangekomen. Er wordt melding gemaakt van een respons tijd van 15 dagen ? kunnen jullie jezelf nog wel serieus nemen met dit soort tijden?

15 januari 2022

Lieve Arthur.

We hopen dat het goed met je gaat.

Ten eerste, het spijt ons te horen dat u uw huurauto niet met Europcar kon ophalen. Zoals vermeld in onze algemene voorwaarden, is een creditcard nodig voor de succesvolle afhaling, zelfs als de vooruitbetaling via PayPal wordt gedaan.

Om u verder te helpen, zal een van onze agenten contact met u opnemen via e-mail. Gelieve te controleren uw spam box ook.

Rent cars team.

Huur hier nooit een auto.

Huur hier nooit een auto.
Oplichting en onbeschoft personeel

13 oktober 2021

Hallo Thea,

We hopen dat het goed met je gaat.

Het spijt ons te horen over uw negatieve ervaring. Helaas konden we uw boeking niet vinden, dus het is mogelijk dat u rechtstreeks bij het autoverhuurbedrijf heeft geboekt of zelfs bij een andere website die niet gerelateerd is aan Rentcars.com. Kunt u ons een e-mail sturen op support@rentcars.com, zodat we kunnen vaststellen of dit het geval is en u op de juiste manier kunnen helpen? Bedankt!

Ons team staat volledig tot uw beschikking!

Het Rentcars-team.

Super service

Super service! Bleek dat mijn betaling niet gelukt was maar ze hebben me hierop geattendeerd en ondanks dat prijs al verhoogd was me een nieuw voorstel gegeven met de oude prijs! Geweldige service terwijl het al later op de avond was. Topservice!

27 augustus 2021
Reviews in alle talen tonen. (179.840 reviews)