Tuotteet oli loistavat. Yhden tähden vähensin koska, toimitus luvattiin 2-4 arkipäivässä kotiinkuljetettuna, toki ymmärsin ettei Tanskasta tuossa ajassa, muttei ne kyllä tulleet kotiinkannettuinakaan... Toon meer

Langat olivat odotusten mukaisia, mutta toimitus kesti luvattua kauemmin. Paketti luvattiin toimittaa kotiin, mutta se piti kuitenkin hakea Postista.

Lankojen hinta (usein tarjouksia) ja laatu on hyvä. Postitusta luvataan nopeaksi mutta käytänössä voi mennä vaikka 2 viikkoa ennen kuin langat tulevat. Jos ei ole kiire, niin ei ylipääsemätön ongelma.... Toon meer

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Tuotteet oli loistavat.

Tuotteet oli loistavat.
Yhden tähden vähensin koska, toimitus luvattiin 2-4 arkipäivässä kotiinkuljetettuna, toki ymmärsin ettei Tanskasta tuossa ajassa, muttei ne kyllä tulleet kotiinkannettuinakaan vaan piti hakea postitoimipaikasta.

13 maart 2026

Langat olivat odotusten mukaisia

14 april 2026

Lang leveringstid

Jeg skriver, fordi I reklamerer med 1–3 dages levering. Jeg lagde min ordre søndag, og derfor havde jeg forventet senest levering onsdag. Jeg skal bruge pakken i morgen, men den står ikke til levering i dag heller, selvom der nu er gået 5 dage.

Jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at leveringstiden ikke stemmer overens med det, I lover, og at jeg nu står med en bestilling med levering, jeg har betalt for, som jeg ikke kan nå at bruge til det planlagte.

Jeg har skrevet til jeres kundeservice, men jeres svar er, I har travlt.
Dog undrer det mig at min veninde bestilte EFTER mig og fik hendes pakke FØR mig..
måske man ikke skal skrive at tingene bliver leveret indenfor 1-3 hverdage hvis man ikke kan holde det?

9 januari 2026

Harhaanjohtavat toimitustiedot

Olen ollut tyytyväinen ostoksiini, mutta verkkokaupan ilmoittamat toimitustiedot eivät pidä paikkaansa. Verkko-ostosta tehdessä toimitus luvataan 2-4 päivässä ja toimitustapana on kotiinkuljetus. Kumpikaan ei pidä paikkaansa. Olen tilannut nyt 3 kertaa, ja joka kerta paketti lähetetään vasta 3-4 päivän kuluttua tilauksesta ja sillä kestää parisen viikkoa tulla Tanskasta Suomeen. Kotiinkuljetuksen sijaan paketin on saanut hakea Postin toimipisteestä.

15 december 2025

Hitaampi postitus kun luvattiin ja…

Hitaampi postitus kun luvattiin ja jouduin kysellä seurantakoodin perään, eivät laittaneet automaattisesti toimivaa linkkiä. Tuotteet oli ok ja asiakaspalvelu vastasi hyvällä aikataululla.

19 december 2025

Hei Joanna,

Olen pahoillani, että seurantalinkki ei toiminut.

Olemme jatkuvasti yhteydessä kuljetuskumppaneihimme, tässä tapauksessa DHL:ään, ja huolehdimme siitä, että virhe korjataan.

Olen iloinen, että asiakaspalvelumme pystyi auttamaan sinua nopeasti ja tehokkaasti.

Ystävällisin terveisin

Kuljetusongelmia

Langat oli kuin toivottu. Kuljetuksen piti kestää 2-5 päivää ja tilasin langat kotiin. Ne tulivat 9 päivän päästä haettavaksi postnordin pisteeltä. Muuten tässä ei olisi ollut niin paljoa ongelmaa, mutta langoilla oli akuuttia tarvetta lahjaa varten.

27 november 2025

Hei Elli,

Näen, että pakettisi toimitettiin myöhässä ja vieläpä noutopisteeseen. Tämä on erittäin valitettavaa, sillä olit selvästi valinnut kotiinkuljetuksen.

Mitä tulee mainitsemaasi 9 päivän toimitusaikaan, en tunnista sitä. Tunnustan, että pakettisi toimitettiin myöhässä, mutta seurannan mukaan postin kautta se kesti 7 päivää.

Toivon, että vastaanotetut tuotteet ovat täysin kunnossa. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, voit aina lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@rito.fi

Ystävällisin terveisin,

Hinta oli ok

Hinta oli ok, toimitus riittävän nopea. Tilaus menee vaimolle joululahjaksi, eli tuotteen kokemuksia minulla ei ole.

4 december 2025

Toimitus ihan pielessä,kesti lähes…

Toimitus ihan pielessä,kesti lähes kolme viikkoa.

6 november 2025

Hei Tari,

Olen todella pahoillani, että pakettisi ei saapunut ajoissa.

Huomaan, että olet ollut yhteydessä asiakaspalveluumme, jossa sinulle on selitetty, että olimme tuolloin saaneet paljon enemmän tilauksia kuin odotimme. Tämä pidentää valitettavasti toimitusaikaa.

Kun tällainen tilanne tapahtuu, otamme siitä opiksemme ja olemme nyt paremmin valmistautuneita vastaanottamaan suuremman määrän odottamattomia tilauksia.

Huomaan, että pakettisi toimitettiin 17. marraskuuta, ja toivon, että tilatut tuotteet vastasivat odotuksiasi.

Ystävällisin terveisin