SB Værktøj A/S Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte en mobil aircondition hos SB Værktøj i Viborg , kommer hjem og kan se den er alt for voldsom til det rum den skulle bruges i , kontakter så SB Værktøj i Viborg om jeg kan levere den tilbage 2... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde akut brug for en højtryksrenser og bad om hurtigst mulig levering, da jeg afgav min ordre. Jeg bestilte efter kl. 15, og allerede næste morgen kl. 08:30 stod en 100 kg højtryksrenser ved mi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klasse kundeservice!!! Jeg købte et gasblus som jeg først fik brug for flere måneder efter mit køb og derfor havde det stået uåbnet. Det viste sig så at være knækket da jeg åbnede det. (formodentl... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4. Beveiligingsmaterialenwinkel
  5. Gereedschapsruimte
  6. Lastechniekwinkel

Geschreven door het bedrijf

SB Værktøj A/S er leverandør af maskiner, værktøj, kompressorer, svejsere, værktøjs- og bearbejdningsmaskiner, maling, arbejdsbeklædning, sikkerhedssko, sikkerhedsudstyr, trailere, gas, grill, køl, el-artikler,olie, papirvarer og tekniske artikler. SB Værktøj forhandler et produktmix, ud fra et skarpt fokus på kvalitet, til erhverv og private. Vi tager imod gængse kreditkort samt MobilePay. SB Værktøj forhandler stærke mærkevarer, samt mange andre kvalitetsvarer. Er du i tvivl eller mangler du noget i vores webshop, er du også altid velkommen til at kigge ind i SB Værktøj's fysiske butik eller ringe til en af vores dygtige medarbejdere, der står parat til at hjælpe dig. SB forhandler ikke hvad som helst, men fører et produktmix, udfra et skarpt fokus på kvalitet. Vi henvender os typisk til professionelle brugere eller den kræsne del af det private marked. SB sælger via e-handelsløsning. SB's e-handelsløsning er godt etableret på hovedmarkedet, som fortrinsvis er Danmark.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Amatør forretning !!!

Efter at have klaget over manglende service her på sitet, skete der pludselig noget iht håndtering af ordre, hvor jeg samtidig fik tilbudt reducering af pris. Jeg fik varerne hurtigt herefter og takker for hurtig sagsbehandling !

Køb ALDRIG noget på dette site.
Det er den mest amatøragtige webshop og dertilhørende service eller mangel på samme.
Jeg har købt for knap kr. 2.000,- og fik besked om levering indenfor 5 arb dage (hvilket er en hel del for indenrigs transport, men ok de oplyser det). Skulle man ikke modtage det inden for de 5 dage, ville man blive kontaktet.
Jeg er overhovedet ikke blevet kontaktet og de svarer ikke på mine henvendelser pr mail.
Kan på INGEN MÅDER anbefale dette site - køb andetsteds - de fortjener ikke dine penge !!!

7 maart 2022

Hej Morten.
Vi er glade for at vi fik løst problemet med din forsendelse og at du er glad for det vi aftalte, det lød du i hvert fald til at du var på den mail du sendte til os... Du talte om at du ville ændre din rating?

Hej Morten. Vi beklager det forløb du har haft på din ordre, heldigvis er det meget få gange det sker. Jeg har sendt dig en privat e-mail, som du forhåbentlig bliver tilfreds med og forklaret dig forløbet på din ordre... Hav en god dag :-)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bestillings ID kontra Fatura

Bestiller 3 vare som fremgår af bestillings ID d. 10/01, da pakken modtages stemmer dette ikke overens med hverken faktura eller indhold. En at varene er ændret uden samtykke fra købers side.

SBnet.dk kontaktes hvor man bliver mødt med en undren over at dette kan lade sig gøre. Efter nogen tid kommer vi til enighed om at den korrekte vare skal eftersendes.

8 dage efter konaktes SBnet.dk da den korrekte vare stadig ikke er modtaget. Her kan man igen se problemet, men skal undersøge nærmere og vende tilbage.

Her vender sælger hurtigt tilbage med besked om at varen sendes d. 1/2. Da varen ikke er modtaget d. 4/2 og morgenen kontaktes Sbnet.dk igen. Her ses det at vare netop er blevet afsendt og varen modtages d. 05/02.

Ud fra andre brugeres anmeldelser ser dette ikke ud til at være normalen. Derfor gives trods alt 3 stjerner.

8 februari 2022

Antwoord van SB Værktøj A/S

Hej Søren. Vi beklager at du har været i gennem et lidt uheldigt forløb her og vi følger op på de ting du skriver, da det selvfølgelig ikke må forekomme og heldigvis er det sjældent at det sker. Mange tak for din anmeldelse og hav trods alt en god dag - Du er altid velkommen tilbage i webshoppen til en forhåbentlig mere gnidningsløs oplevelse...

God oplevelse

Hurtig levering. God indpakning.
Vi fik præcis det produkt vi bestilte (3M Peltor høreværn) og er rigtig glade for det.

2 februari 2022

Antwoord van SB Værktøj A/S

Hej, mange tak for anmeldelsen, vi er glade for at kunne hjælpe :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super fin pris og produkt - med plads til forbedringer

Har købt nogle bib overalls, og er rigtig glad for dem. Både prisen og kundeservicen var god.
Grunden til at SB værktøj ikke får maksimal mængde stjerner kommer her:
pkt 1: Bestilte fredag i sidste uge, og får en ordrebekræftelse uden forventet leveringsdato. Tænker den kommer senere, og pga pinse giver jeg dem til tirsdag eftermiddag, hvor jeg intet hører fra dem. Ringer ind, og får fat i en venlig kundeservice, som fortæller at de ikke er på lager, men er blevet bestilt hjem. De vil sende mig en mail, når den bliver afsendt fra butikken, hvilket de også gør. I dag har jeg bukserne hvilket er super fint. Måske man kunne oplyse på sitet at produktet ikke er på lager, og der kan forekomme lidt tid inden der gives en estimeret leveringsdato.
pkt. 2: Hvorfor koster det ca 60 kr at få leveret til København - måske SB kunne få en bedre deal med andre leverandører?
Det skal dog nævnes at jeg sagtens kan finde på at handle hos SB igen.

28 mei 2021

Hej John.
Mange tak for din anmeldelse :-) Vi er glade for at have betjent dig på en god måde.

Til information står der lagerstatus på alle vores varer i webshoppen, i dit tilfælde 2-5 hverdage. Vi bestræber os på at få sendt produkterne hurtigst muligt og kommer vi ud over den tid vi har skrevet, forsøger vi altid at få fat på kunden.

Hav en dejlig dag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering.
Jeg bestilte et par NokNok sikkerhedstræsko uden kap til min kæreste. Nu er han blevet træt af at jeg stjæler dem hele tiden, så nu har jeg bestilt et par til mig selv i min egen størrelse :)
Super god kvalitet. Jeg glæder mig til at modtage mit eget par!

27 april 2020

Antwoord van SB Værktøj A/S

Hej Sofie. Mange tak for din anmeldelse, det er altid godt når vores kunder er tilfredse :-) Hav en god dag.

Problemfri handel

Købte en AC Hydraulics donkraft hos dem.

Fin hjemmeside og super seriøs forretning. Da den, som skrevet, skulle sendes med fragtmand, ringede de og spurgte hvor den evt. måtte stilles osv.

Kan varmt anbefales !

15 januari 2020

Antwoord van SB Værktøj A/S

Hej Brian. Mange tak for din anmeldelse. Vi bestræber os på at hjælpe vores kunder bedst muligt og give en god købsoplevelse. God dag til dig.

Alt i orden

Alt i orden. Bestilte sent torsdag aften og fik levering mandag.
Hurtigere og bedre kan man vel ikke forlange det. Tak.

4 maart 2019

Antwoord van SB Værktøj A/S

Hej Lars, tak for din anmeldelse, dejligt du havde en god oplevelse :-)

Megaflinke og lynhurtige

Tager telefonen med det samme, er megaflinke og dejligt ukomplicerede, kender deres produkter og giver god vejledning. Og så er de lynhurtige, også når en vare (i mit tilfælde en termodragt) skal byttes til en anden størrelse. Virkelig en god oplevelse!

21 februari 2019

Intet at frygte

Jeg bestilte torsdag d. 28-12 ved 12 tiden et wok-gasblus, og det kom d. 29-12 til GLS pakkeshop til afhentning fra kl. 11.40. Den var virkelig pakke godt ind, og alt var som det skulle være. Kendte ikke butikken før, og slog den op her, men intet var her.

Derfor denne anmeldelse, så andre kan se at det er en ægte butik, og de levere det de lover.

Kan kun anbefale SB værktøjs webshop.

30 december 2018

Antwoord van SB Værktøj A/S

Mange tak for anbefalingen :-)

Super service hos SB i Viborg

Alle butikker med web salg er lige gode, lige indtil man står med et fejlbehæftet produkt! Jeg havde bestilt en gas varmekanon, den blev leveret på 2 hverdage, jeg havde den onsdag, men havde først tid og mulighed for at teste den fredag, og skulle holde telt fest lørdag kl 14.
Da den fejlede fredag aften, tog jeg via messenger kontakt til SB som kunne oplyse at de havde 1 tilbage på lager, og jeg kunne få den byttet lørdag hvis jeg kunne komme til butikken i Viborg. Jeg kørte fra Nørresundby til Viborg lørdag, og mødte en super venlig og imødekommende service! Desværre var den de havde på lager også fejl behæftet, men jeg blev opgraderet til en større model uden beregning, så herfra skal lyde en stor tak for hurtigt og effektivt at løse mit problem!

24 april 2018

Fin service.

Jeg skulle bestille en højtryksrenser på deres hjemmeside. Var i tvivl om hvilke koblinger der skulle bruges for at den var klar til brug ved modtagelse. Da jeg ringede snakkede jeg med en venlig ekspedient hvad han snakkede om. Så vi fandt frem til hvilke ting jeg skulle bestille. Modtog min højtryksrenser 2 dage efter. Super.

10 januari 2012

Imponerende leveringstid/service!

Købte et par Peltor høreværn m radio i Februar, desværre blev de forkerte leveret, men efter tlf samtale, blev de forkerte afhentet dagen efter og de rigtige leveret efterfølgende. Trods fejlleverancen, gik der ialt kun 5 dage inklusiv weekend, så det kan der ikke klages over....... ...Desværre gik radioen i stykker efter et stykke tid. (producent fejl), men efter tlf samtale tirsdag eftermiddag, sendte jeg de defekte retur og Torsdag eftermiddag, modtog jeg så et par nye.
Det vil jeg kalde førsteklasses service.........
Vil helt klart anbefale SB .......

2 mei 2011
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Manglende special værktøj

Jeg har købt en Kompostkværn af mærket VIKING GE 150 hos dette firma, levering forløb uden problemer.

Da jeg skulle samle kompostkværnen manglede der en special møgle for at jeg kunne montere den tragt som man fører grene og plante dele ind i.

Jeg har sendt flere mails til butikken og anmodet om at få tilsendt dette værktøj men der sker ikke noget, en telefon opringning har ikke løst problemet.

Så nu har jeg en kompostkværn til over 3000,- som jeg ikke kan bruge surt

13 mei 2010

En lidt anderledes oplevelse

Jeg var lidt betænkelig i starten da der blev trukket på Dankortet før afsendelse, men alt gik alligevel fint og jeg fik en fin tilbagemelding på spørgsmål.

Varen var yderst tilfredsstillende og prisen forventelig så jeg handler gerne der igen.

29 augustus 2008