Ik heb een bestelling geplaatst op 26 juni. Tot op heden niks vernomen en verzonden. Ik heb ook gemaild en krijg geen reactie. Zo zonde want ik heb vaker hier besteld. Dit is mn 3e keer dat ik een zwe... Toon meer
Op zoek naar UV zwemkleding voor mijn kleinzonen op internet deze mooie website gevonden. Twee mooie sets gekocht. Bestelling proces is goed en eenvoudig. Uitlevering geschiede dezelfde dag. Snel... Toon meer
Twee badpakken voor mijn dochter besteld, maar helaas passen beide haar niet. De twee badpakken meer dan een maand geleden terug gestuurd in originele staat, originele verpakkingen en met de toegevo... Toon meer
Super snelle service, meteen reactie binnen 1 minuut op mijn vragen. UV Polo Shirt Olive green lijkt precies zoals online. Erg mooie kleur! Maten vallen wel klein, dus maatje groter bestellen.
Seabass is a solutions-oriented brand creating sustainable UV-Protective Swim & Resort Wear. Seabass creates swim and resort wear that protects your skin against UV, dries quickly, feels comfortable, and looks elegant all-in-one. Ultimate versatility for all day use. By using high quality materials made of recycled ocean waste, Seabass contributes to ocean cleanups, so next generations can enjoy clean beaches and oceans. The full collection is fairtrade and handmade in Portugal, cultivating the timeless elegance and classic charm of the best resorts where sunshine meets style.
Passeig del Ferrocarril 337, 08860, Castelldefels, Barcelona, Spanje
- info@seabass-official.com
- seabass-official.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Joggingpak
Wij hebben voor onze zoon een Seabass joggingpak. Mooie kwaliteit en ook na het wassen blijft de tekst en kleur mooi. De maten vallen zoals aangegeven. Een pak om in te wonen aldus zoonlief.
Mooie kwaliteit stof
Onlangs de tracksuit besteld voor mijn zoontje en de kwaliteit is echt zo mooi. De stof ademt en voelt heel fijn/ rijk aan. Ik ga zeker nog meer bestelling doen.
Gaaf design en goede kwaliteit!
Super mooie zwembroek voor ons zoontje gekregen van Seabass. Gaaf design en uitstekende kwaliteit!
Leopard Rain Jacket
Leopard Rain Jacket voor men zoontje genomen en hij wou er meteen zelfs in slapen. Super knap en geweldige kwaliteit!
Blije klant
Kwaliteit van de materialen is geweldig. De kleur keuze en hoe de kleuren na het wassen eruit zien is precies hetzelfde. Zeker een aanrader voor iemand die opzoek is naar kwaliteit en detail.
Wij hebben de Anorak Rain Jacket
Wij hebben de Anorak Rain Jacket voor onze puber zoon. Regenjassen zijn zo niet cool, maar deze draagt hij bijna iedere dag! Super tevreden over de snelle levering. De eerste keer was de maat te groot, dus teruggestuurd. Een maat kleiner werd ook weer snel geleverd en netjes verpakt. Echt een cadeautje om uit te pakken.
Happy Customer!
Wij hebben de Anorak Rain Jacket Next Level in ons bezit, wat een geweldige regenjas. Print is mooi, kwaliteit voelt goed, helemaal leuk. Dit is zeker niet het laatste product wat ik van jullie wil hebben :) Keep up the good work!
Wij hebben een prachtige anorak…
Wij hebben een prachtige anorak regenjas in ons bezit. Een maatje groter zodat onze zoon er wat langer mee kan doen en er bovendien ook een jas onder kan dragen bij zeer koud weer. Kwaliteit van deze jas is perfect! Ontzettend blij mee 😀. Dikke 10
Super gave hoodie van topkwaliteit en…
Super gave hoodie van topkwaliteit en ook nog eens heel mooi verpakt!
Echt een super fijne regenjas
Echt een super fijne regenjas. Zit heel lekker en krijg veel complimentjes als ik hem aanheb. Heel blij mee
Kwalitatieve sweater
Onwijs blij met deze hoodie. Hij valt wat oversized waar ik juist wel van hou bij kinderen. Kwalitatief mooi afgewerkt.
Superblij met de mooie hoodie
Superblij met de mooie hoodie! Kwaliteit, kleur, pasvorm zijn top! Wij zijn fan!
Prachtige sweater ontvangen
Prachtige sweater ontvangen! Van zeer goede kwaliteit. Heel blij mee.
De kwaliteit van de hoodie is bijzonder…
De kwaliteit van de hoodie is bijzonder goed!
Regenjas
We waren al super blij met de uv polo’s en zwembroeken afgelopen zomer.
En nu zijn we helemaal weg van de regenjas. M’n zoon wil hem elke dag aan regen of geen regen.
Exclusieve UV zwemkleding zijn geld dubbel en dwars waard
Bestelling proces is goed en eenvoudig. Uitlevering geschiede dezelfde dag. Snel in huis dus. Mooie verpakking.
Hoge kwaliteit stof en de kleuren blijven mooi na het wassen. Stof is van duurzaam materiaal.
Aanrader voor duurzame, kwalitatief hoogwaardige UV zwemkleding.
Perfecte Kwaliteit.
De kwaliteit van de kleding is super.
Blijft heel mooi van kleur en vorm.
Is echt een aanrader ter bescherming van de kinderen tegen de zon.
De kwaliteit is zo prachtig
De kwaliteit is zo prachtig! Wij zijn hebben er veel plezier van en het blijft mooi na elke was beurt!
Super service
Super service, vriendelijk contact via email/klantenservice en snelle verzending!