Op 5 maart een bank en 4 stoelen besteld, dus levertijd uiterlijk augustus. Levertijd 18 tot 24 weken. Na 26 weken nog geen reactie ontvangen. 3 keer gebeld en gevraagd door management terugge... Toon meer
Ben heel goed geholpen om een bank te vinden die aan mijn eisen voldoet. De verkoopster dacht echt met me mee. Kan nog niets zeggen over de kwaliteit of de levering, maar de ervaring in de winkel van... Toon meer
We gingen naar de winkel om naar de banken te kijken, we waren niet van plan om er meteen een te kopen.Maar zijn verkooppraatje was zo goed dat we diezelfde dag nog een bestelling plaatsten... Hartel... Toon meer
Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen. Met maar liefst 49 Megastores verspreid over Nederland, België en Duitsland is er altijd een showroom bij u in de buurt. Dankzij onze unieke Giant Take Away-formule profiteert u van een scherpe prijs én kunt u uw nieuwe bankstel, hoekbank, loungebank of fauteuil vaak direct uit voorraad meenemen. Onze collectie volgt altijd de nieuwste woontrends en is verkrijgbaar in een breed scala aan bekledingen en kleuren. Uw ervaring staat bij ons centraal. We horen dan ook heel graag hoe u uw aankoop en ons advies heeft ervaren. Met uw feedback kunnen wij onze service en dienstverlening continu blijven aanscherpen!
Waldorpstraat 144, 2521 CD, Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review
Goed geholpen, netjes, beleefd en meedenkend.
Zeer goede plek hee klant vriendelijk zeker een aanrader ik kom zeker terug

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Fijn geholpen met de prachrige bankstel uitkiezen

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Super vriendelijk verkoper Yahya. Heeft ons goed geholpen! Luisterde goed naar onze wensen en gaf passend advies!

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Wat een top ervaring! We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe bank en hier eindelijk geslaagd. We zijn vanaf het eerste moment heel vriendelijk en zonder opdringerig te zijn geholpen. Er werd echt meegedacht over wat bij ons interieur en gezin past.
De bank zit fantastisch, de kwaliteit is super en de afwerking is prachtig. Ook de levering en montage waren perfect geregeld. Wij zijn er ontzettend blij mee!

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Hele lieve mensen helpen je graag. Vragen worden beantwoord ook al staat de winkel vol. Neem de tijd voor de klant super bedankt

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
We zijn goed en eerlijk geholpen door Tony. Een vrolijke man en doet zijn werk met liefde.

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Op 5 maart een bank en 4 stoelen besteld, dus levertijd uiterlijk augustus.
Levertijd 18 tot 24 weken.
Na 26 weken nog geen reactie ontvangen. 3 keer gebeld en gevraagd door management teruggebeld te worden is niet gebeurd. Het 4e telefoongesprek werd mij verteld dat het waarschijnlijk pas in oktober geleverd zou worden. Onvoorziene reden was vakantie, is voor mij geen goede reden.
Nu heb ik een mail gestuurd om de koop te annuleren en mijn voorschotbedrag terug te ontvangen. Tot op heden geen reactie.

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Super fijn geholpen. Vriendelijke medewerker, duidelijke informatie en een mooie deal!

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Kan nog niets zeggen over de kwaliteit of de levering, maar de ervaring in de winkel van het filiaal in de Megastores in Den Haag was iig zeer positief.

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Wij werden Heel goed geholpen en hebben onze droom bank gevonden. Super fijne ervaring!

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Perfect geholpen door Jayden en zeer tevreden over de opties en keuzen welke aangeboden waren.

Goede service klantvriendelijk snel geholpen 10

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Seat & Sofa heeft mooie meubels en veel keuze. De bank die ik heb uitgekozen zit heerlijk en ik ben er erg blij mee! Personeel is ook vriendelijk. Het is zeker een aanrader!

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Erg tevreden over deze meubelwinkel! De bediening was heel vriendelijk en behulpzaam. Mooie keuze aan meubels en goede service. Zeker een aanrader!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super fijn geholpen door Katarzyna! Heel vriendelijk, behulpzaam en nam echt de tijd voor ons. Erg prettig geholpen, bedankt! 😊