Ik heb op 1/1 een paar schoenen besteld van Isabel Marant. Helemaal verheugd op mijn pakket verwacht. Vervolgen erachter gekomen dat mijn pakket 'bezorgd' is door POSTNL maar het is nooit bij mij aang... Toon meer
Aantal maanden geleden burberry schoenen aangeschaft bij shoebaloo Rotterdam en tot mijn spijt laten er al bepaalde dingen los zonder de schoenen veel gedragen te hebben. Normaal zou ik terug gaan naa... Toon meer
Me ervaring met Shoebaloo is simpelweg goed. Het bestelde product is nieuw in verpakking aangekomen waardoor ik achteraf dus geen zorgen meer had of ik een gedragen paar zou ontvangen. En verzending... Toon meer
Prada sneakers gekocht en na 2 maanden ging de stof van één de sneaker los. Shoebaloo klantenservice gemaild en binnen een dag kreeg ik reactie en kon ik de sneaker meteen terug sturen ter reparatie.... Toon meer
Your first stop for designer luxury sneakers, bags, and accessories with over 30+ brands online, and stores in Amsterdam, Rotterdam, and Maastricht.
Koningsplein 5-7, 1017BB, Amsterdam, Nederland
- 020-6238086
- customercare@shoebaloo.nl
- shoebaloo.nl
Mooie collectie, topservice
Mooie collectie, topservice met een glimlach...Shoebaloo verdient een dikke tien!

Antwoord van SHOEBALOO
Duidelijke updates over de bestelling…
Duidelijke updates over de bestelling per mail, snelle levering. Soms werkt de website niet helemaal goed.

Antwoord van SHOEBALOO
Eerlijke nette fijne webshop met mooie…
Eerlijke nette fijne webshop met mooie producten.

Antwoord van SHOEBALOO
Super blij met mijn bestelling
Super blij met mijn bestelling. Vrijdagmiddag besteld en zaterdagmiddag was het al bezorgd. Bedankt voor jullie goede service 👌

Antwoord van SHOEBALOO
Mooie artikelen en supersnelle…
Mooie artikelen en supersnelle bezorging!

Shoebaloo
Shoebaloo staat voor mooie merken, kwaliteit en perfecte service. Altijd mooi verpakt, en snel verzonden. In de sale mooie aanbiedingen en wederom dezelfde goede service.

Team Rotterdam denkt in oplossingen
De Sales advisors (‘SA’) van Shoebaloo Rotterdam zijn service gericht en denken dan ook in oplossingen. Uiteraard waren mijn mooie schoenen, van de nieuwe collectie. Deze staan wel op de website maar waren helaas nog niet in de winkel te koop. Wekelijks komt er voorraad binnen echter voor de SA’s is het altijd een verrassing wat er nieuw binnenkomt. Om mij meer zekerheid te bieden stelde de SA voor om de mooie schoenen (vrijblijvend) in mijn maat te bestellen. Zoals afgesproken kreeg ik een belletje zodra ze binnen waren. Ik ben nu een paar mooie schoenen rijker. Normaliter schrijf ik geen reviews. Voor mij is dit een mooi schoolvoorbeeld van een win-win-situatie, welke ik in Nederland in de Retails helaas te weinig tegenkom. Keep up the good work Team Rotterdam!

Goede snelle levering!
Goede snelle levering en ik ben blij met mijn schoenen. Ondanks ik de schoenen uiteraard hou, vind ik wel dat Shoebaloo heel duidelijk is omtrent de verwachtingen bij een eventuele retour. Dat is wel fijn te weten.

Snelle afhandeling en service
Snelle afhandeling en service, s’ochtends besteld en na 2 uur al gebeld dat ik ze al klaarstonden voor pick-up.

Top winkel!!
Overzichtelijke shop en ongelofelijk snelle verzending. Gisteren besteld en vandaag geleverd!!

Antwoord van SHOEBALOO
Zeer slechte service, beschadigd artikel ARROGANTIE ten top!
Zeer slechte service, beschadigd artikel, arrogante houding. Schoenen ontvangen met schade, laatste paar. Ik heb direct na ontvangst contact gelegd met de klantenservice en aangegeven dat ik de schoenen zou willen houden maar dan wel een(kleine) compensatie zou zien ivm de schade. Telefonische klantenservice reageert begrip vol en geeft dit door aan de online klantenservice. Online afdeling reageert echter dat ze niet aan “extra korting” doen, ik had al “genoeg korting” ontvangen. Als “service” mag ik ze terugsturen. Echter is dat geen service, maar mijn recht. Ik vind het te betreuren hoe ik wordt te woord gestaan door de online manager. En hoe er per mail wordt gereageerd door Mischa. Op zijn minst zouden ze de verzendkosten voor rekening kunnen nemen bij het leveren van een beschadigd artikel.
13/09 De prijzen staan vast, maar vervolgens bieden ze 2 weken na mijn bestelling wel 20% aan op alle sale items. Deze actie bieden jullie regelmatig, dus hoe kan het dat je dit niet aan een klant bied die schoenen in verwaarloosde staat ontvangt. Dat zou voor jullie staan! Daarnaast is het en het allerminste wat je kunt doen is de verzendkosten aan mij vergoeden. Echt onbegrijpelijk hoe jullie zulke dure artikelen durven te leveren in slechte staat, en vervolgens niet mee denken in een gepaste oplossing.

Love Shoebaloo
Leuke shop en vriendelijke bediening in Maastricht!

Top!! schoenen en bediening
Hoi, Shoebaloo Maasstricht: Zeer vriendelijk en behulpzaaam, ben er af en toe binnengelopen dat ik niets heb gekocht, totaal geen probleem. Ook zijn er momenten geweest dat ik twee paar heb gekocht omdat ik moeilijk kon kiezen. Dus zeker een aanrader als je top schoenen wil. Grtjs Frank

Pas op mensen!!
Pas op mensen!!! Ik heb hier 2 dagen geleden dior schoenen gekocht deze scheuren aan beide kanten, de klantenservice zegt deze waren in uitverkoop geen garantie na 1 keer dragen echt bizar. Ook stel ik mij de vraag of er geen namaak verkocht word vooral in de uitverkoop ik zal dit ook uitzoeken er zijn hier meerdere klachten over pas op met deze winkel!! Zeer onprofessioneel ik zal dit blijven updaten ook de.politie is op de hoogte van deze rip je hebt normaal 30 dagen garantie

Snel service
Snel service, erg hulpzaam medewerkers. En alle belangrijkste, hele mooie schoenen 👍🏻