SHOEBALOO Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

Ik heb op 1/1 een paar schoenen besteld van Isabel Marant. Helemaal verheugd op mijn pakket verwacht. Vervolgen erachter gekomen dat mijn pakket 'bezorgd' is door POSTNL maar het is nooit bij mij aang... Toon meer

Aantal maanden geleden burberry schoenen aangeschaft bij shoebaloo Rotterdam en tot mijn spijt laten er al bepaalde dingen los zonder de schoenen veel gedragen te hebben. Normaal zou ik terug gaan naa... Toon meer

Me ervaring met Shoebaloo is simpelweg goed. Het bestelde product is nieuw in verpakking aangekomen waardoor ik achteraf dus geen zorgen meer had of ik een gedragen paar zou ontvangen. En verzending... Toon meer

Prada sneakers gekocht en na 2 maanden ging de stof van één de sneaker los. Shoebaloo klantenservice gemaild en binnen een dag kreeg ik reactie en kon ik de sneaker meteen terug sturen ter reparatie.... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Your first stop for designer luxury sneakers, bags, and accessories with over 30+ brands online, and stores in Amsterdam, Rotterdam, and Maastricht.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super slechte service

Super slechte service. Bij volledige retour worden er alsnog verzendkosten van €6,95 in rekening gebracht voor de retourstikker. Het gaat niet om de €6,95 maar ik vind dit absoluut geen service. Voor mij geen Shoebaloo meer.

5 juli 2021

Hi S H,

Wij streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijk service te bieden en vinden het daarom erg jammer om terug te lezen dat je dat niet zo hebt ervaren.

Online klanten hebben verschillende opties wanneer zij een product wensen te retourneren: naast het online ruilen of retourneren, kan de bestelling ook in 1 van onze winkels geruild en geretourneerd worden.

Onze Loyalty members hoeven zelfs helemaal geen verzendkosten te betalen, ook niet na het online retourzenden. Het is volledig kosteloos om Loyalty member bij ons te worden en je begint direct met punten sparen.

Alleen maar positief

Schoenen besteld die mooi verpakt zijn en snel geleverd. Top service!!

4 juli 2021

Hi Martijn,

Bedankt voor je positieve feedback. Wat super om terug te lezen dat je onze service zo goed hebt ervaren! Tot de volgende keer!

Topservice

Super snelle bezorging, had het de volgende dag binnen. Daarnaast hebben ze veel betaalmogelijkheden en goede sales!

3 juli 2021

Hi Kimberly,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze uitgebreide review. We zijn erg blij met alle positieve feedback! Tot de volgende keer!

Perfecte service!!

30 juni 2021

Hi Irene,

Wat fijn om terug te lezen dat je onze service zo goed hebt ervaren. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze feedback achter te laten! Tot de volgende keer!

Team SHOEBALOO

Schoenen gekocht met een productiefout maar dat is mijn eigen probleem bij Shoebaloo

Schoenen gekocht met een productiefout. Wou eventueel ruilen voor dezelfde schoenen maar deze was niet op voorraad. Vervolgens een andere schoen uitgezocht waarvoor ik bij moest betalen. Geld terug was absoluut geen optie. Het mooiste is dat diezelfde schoen met productiefout weer terug in de verkoop is gegaan... want opeens staat die een uur later weer op voorraad in dezelfde vestiging. Schandalig voor een winkel die schoenen verkoopt met een gemiddelde prijs van 400 euro. Koop hier AUB niet want ze houden je een maand aan het lijntje want de manager is er niet. Er stonden 6 man personeel binnen en 2 klanten en beide klanten waren er niet om te kopen maar om te klagen over de slechte schoenen.

29 juni 2021

Beste Ricardo,

We vinden het jammer dat je niet tevreden bent met onze service. Ons team in Rotterdam heeft je namelijk zo goed mogelijk, binnen de mogelijkheden, geprobeerd te helpen. We hadden je graag voorzien van hetzelfde paar schoenen, maar die waren inderdaad op dat moment niet op voorraad.

Wij hebben 5 vestigingen en een online webstore, waardoor er soms een artikel retour komt en het weer beschikbaar is. Wij bieden in geen geval gedragen schoenen te koop aan.

Je hebt inmiddels een ander paar schoenen uitgekozen, waarmee we je veel plezier wensen.

Ging hartstikke goed

28 juni 2021

Hi Linda,

Wat fijn om terug te lezen dat alles goed is gegaan. Tot de volgende keer!

Team SHOEBALOO

Shop vooral niet online bij shoebaloo!

Shop vooral niet online bij deze winkel!!! Ze sturen express producten op zonder tag zodat je het niet kan retourneren wat volgens de wet verplicht mag binnen 14 dagen. En vervolgens beschuldigen ze mij er van de tag er zelf af te hebben geknipt..

Eerder ook al een negatieve ervaring met shoebaloo gehad, toen kreeg ik Prada schoenen toegestuurd met diepe krassen er in; het excuus was; dit is een showmodel die in de winkel is gepast. Ik moest het maar accepteren of terugsturen werd mij verteld met een nasty attitude. Walgelijk slechte klantenservice. Ik shop hier NOOIT meer.

Oh en ze zijn ook heel goed in negatieve comments afschermen op hun socials, zegt al genoeg over een bedrijf als ze dat moeten doen...

Edit na aanleiding van de reactie hieronder: Tot op heden heb ik geen reactie gekregen van shoebaloo op mijn email, alleen hier via trustpilot. Shoebaloo heeft zelf geen tag aangehecht aan mijn product zoals ik eerder al had aangegeven, compleet onzin dus. Mocht je zelf toch iets willen bestellen bij shoebaloo, film vooral een live unboxing van je bestelling, anders geloven ze je niet.

Los van geen reactie op mijn email is mij ook niet verteld wat er nu met mijn bestelling is gebeurd. De tas is tot op heden niet teruggestuurd en is naar mijn kennis tot nu toe nog steeds in hun bezit.

kortom: Slechtste "luxe" winkelketen van heel nederland.

24 juni 2021

Beste Aym,

Wij hanteren inderdaad de wettelijke retourtermijn van 14 + 14 dagen, mits de tag aangehecht zit aan het geretourneerde product. Wij moeten daar helaas heel strikt in zijn, om te voorkomen dat online geretourneerde items toch in de tussentijd worden gedragen of zelfs omgewisseld worden voor een namaak artikel. Wij zijn daarom zelf erg nauwkeurig in het versturen van alle artikelen met een aangehechte tag. Onze orders worden worden specifiek daarop gecontroleerd, voordat ze worden verzonden. Jouw geretourneerde artikel had geen aangehechte tag en daarom kunnen wij deze niet accepteren.

Wat betreft je eerder bestelde Prada schoenen; we hebben je inderdaad de mogelijkheid geboden om deze kosteloos te retourneren maar je hebt toch besloten ze te houden. We hopen daarom dat je er veel plezier van hebt.

Wij betreuren dat we je dit keer niet van een passende oplossing hebben kunnen voorzien.

Mvg,

Team SHOEBALOO

Mooie schoenen en goede klantenservice

Veel keus in schoenen, en complimenten aan anne sofie die mij zeer netjes heeft geholpen met het repareren van mijn schoenen.
Fijne samenwerking ik raad shoebaloo aan.

22 juni 2021

Hi Koen,

Bedankt voor je positieve feedback en wat fijn om terug te lezen dat Anne Sofie jou zo goed heeft geholpen! We hopen je gauw weer terug te zien, online of in 1 van onze winkels.

Team SHOEBALOO

Mooiste schoenenzaak van Nederland en…

Mooiste schoenenzaak van Nederland en snelle levering.

21 juni 2021

Hi Deborah,

Bedankt voor je vriendelijke feedback! We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je gauw terug te zien, online of in 1 van onze winkels!

Top geholpen goed advies

20 juni 2021

Hi Danny,

Wat superleuk om terug te lezen dat je zo goed bent geholpen! We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien, online of in 1 van onze winkels.

Geweldige winkel en webshop

Geweldige winkel en webshop, snelle service

18 juni 2021

Hi mr. Neleman,

Bedankt voor uw vriendelijke feedback! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u snel terug te zien, online of in 1 van onze winkels.

💖Aquazzura💖

Snel bezorgd! Super service 👍🙋🏼‍♀️

18 juni 2021

Antwoord van SHOEBALOO

Bedankt voor je vriendelijke feedback en we wensen je heel veel plezier met je nieuwe Aquazurra heels!

Team SHOEBALOO

Ik heb een paar sneakers van Burberry…

Ik heb een paar sneakers van Burberry besteld, maar had eerst een vraag over de maat. Ik ben heel prettig geholpen aan de telefoon. Ook nog via chat heel vriendelijk geholpen. Pakketje was volgende dag binnen. Super service!!! Schoenen zitten perfect, blij mee.

16 juni 2021

Hi Patricia,

Wat fijn om terug te lezen dat je zo vriendelijk bent geholpen, daar doen we het voor! We wensen je heel veel plezier toe met je nieuwe Burberry sneakers en hopen je gauw terug te zien, online of in 1 van onze winkels!

Mooi verpakt!

Mooi verpakt!! En super snelle levering!
Gewoon top👍

16 juni 2021

Hi Annemarie,

Bedankt voor je vriendelijke feedback. We wensen je heel veel plezier met je aankoop en zien je graag gauw terug, online of in 1 van onze winkels!

Zeer Tevreden!!!

Bijna vaste klant, kom vaak in de winkel en heel vaak op de site! Best al wat besteld op de site en ondertussen krijg ik al Loyalty korting. Geweldige winkel, er is geen betere winkel!

15 juni 2021

Hi Mika,

Wat leuk om terug lezen dat je ons zo'n fijne winkel vindt en dat je Loyalty member bij ons bent! We willen je bedanken dat je de tijd hebt genomen om zo'n positieve review achter te laten.

Tot de volgende keer!

Hele snelle levering

Hele snelle levering, keurig verzekerd gestuurd. Klein make up vlekje op de schoen, maar kon het gelukkig wegvegen

9 juni 2021

Hoi Semm,

Bedankt voor het plaatsen van deze vriendelijke review! We hopen dat je plezier hebt van je aankoop en je binnenkort weer te verwelkomen in 1 van onze winkels of online op shoebaloo.nl

Vriendelijke klantenservice

Ik ben erg vriendelijk geholpen via de klantenservice. Ik had een schoen gevonden via Instagram maar wist het merk niet. Via de klantenservice wist ik het binnen tien minuten

17 mei 2021

Hi Karc,

Bedankt voor het plaatsen van deze vriendelijke review! We hopen je gauw te verwelkomen in 1 van onze winkels of online op shoebaloo.nl.

Team SHOEBALOO

Shoebaloo Rotterdam: een en al arrogantie en nul service

Wat zijn de mensen die werken op de vestiging in Rotterdam arrogant zeg. Ze kijken je niet eens in de ogen aan, een glimlach kan er niet van af. Wetende dat ze fout zitten maar niets toegeven. Nee, zelfs proberen recht te praten met een air van: als zo werken wij en als het je niet bevalt, ga je toch ergens anders heen? Maar ja, wat wil je als je werkt voor 4,85 euro per uur? En dan doet alsof je alles wat in de winkel staat zelf hebt ontworpen? Doen alsof het je eigen winkel is? Doen alsof jullie top of the bill zijn? Ik kom al jaren bij Shoebaloo maar ben er nu wel klaar mee. Fout na fout na fout en niemand die sorry zegt. Ze praten overal omheen. Ze voelen zich te goed om excuses aan te bieden. Vervolgens kom ik in de winkel om de schoenen terug te brengen, en de manier waarop ik al werd aangekeken. Alsof ik fout na fout maak. De attitude. En dan snel afhandelen zodat ik maar snel weer weg ga. Geen sorry. Niks. Ik kom er niet meer. Ga wel naar Flavourz of Caesar. Daar word je tenminste serieus en met respect behandeld.

17 mei 2021

Beste Ro,

Wat vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Helaas kunnen wij uit je review niet opmaken om welke schoenen / geval het gaat en kunnen wij daarom niet inhoudelijk hier verder op reageren. Bij onze teams staan goede service en vriendelijkheid juist hoog in het vaandel en daarom vinden wij het erg spijtig dat je dat niet hebt ervaren. Onze excuses daarvoor.

Wat een slechte service!

Wat een slechte service!! Ik heb op 2 mei witte Alexander Mcqueen schoenen gekocht. Na 1 keer 2 uur de schoenen te dragen zat aan de binnenkant op de hiel 2 sneetjes in het leer. Ik heb toen netjes contact gezocht via WhatsApp en ben toen geadviseerd om contact op te nemen via de mail met duidelijke foto's ook van de zolen. Er is mij toen beloofd dat ik na enkele dagen antwoord zou krijgen. Maar dat is uiteraard niet gebeurd. Ik heb toen zelf meerdere keren telefonisch contact gezocht met het filiaal om te kijken hoe het ervoor staat. Telkens kreeg ik “smoesjes”. Ik kreeg als antwoord de manager is niet aanwezig, schoenen kan ik niet vinden, manager zit op een terrasje, manager komt pas om 2 uur. Na veel leugens en niet nagekomen beloftes heb ik dan na heel wat gezeur en 10 dagen verder de manager gesproken en wat zei ze: “het is je eigen schuld je hebt de schoenen uitgetrapt, je veter niet los gemaakt en je hebt ook geen schoenlepel gebruikt” Mensen die deze schoenen ook hebben weten dat dat niet gaat met deze schoenen. De klantenservice gaf aan het spijt ons oprecht hoe je bent behandeld, maar wij kunnen niets meer voor je betekenen. Mij zullen ze niet meer zien. Ik zou zeggen, ga zo door. Je kan beter je merkschoenen bij de Bijenkorf kopen. De klantenservice is daar heel wat beter dan bij Shoebaloe. Echt heel erg jammer.

14 mei 2021

Hi Miriam,

Wat vervelend om terug te lezen dat je niet tevreden bent met onze service. Helaas heeft de behandeling van je aanvraag langer geduurd dan dat wij hadden voorzien. Onze oprechte excuses daarvoor! Omdat de scheurtjes in de binnenkant van je hiel uitsluitend kunnen ontstaan door onjuist gebruik van je sneakers, kunnen wij je aanvraag niet verder in behandeling nemen. Wij vinden het jammer dat we je daarmee niet verder kunnen helpen en hadden het ook graag anders gezien.