Het product was niet in orde, er werd een goede regeling getroffen en een nieuw product besteld. Toen ik een andere oplossing had gevonden en het product nog niet opnieuw verzonden was, kon ik het eer... Toon meer
De bestelde artikelen waren van mindere kwaliteit dan gedacht. De zwarte hoes tegen ijs op de voorruit: heeft te slappe spanbanden en de magneetjes zijn niet sterk. De ruitenkrabber-veger te duur! Zag... Toon meer
Ijzeren paardje gekocht. Kleur viel tegen, deze was niet overeenkomstig afbeelding. Ijzeren beeld was vervormd tijdens transport. Met wat creativiteit is het beeld wel te herstellen met nieuwe... Toon meer
Handige toevoeging aan de hoofdsteun, inmiddels tijdens een paar lange ritten gebruikt. Het hoofd kan minder makkelijk ‘wegvallen’, geen stijve nek meer. De uitvoering zou nog wat robuuster mogen, h... Toon meer
"WAAROM MOEILIJK DOEN ALS HET MAKKELIJKER KAN?" Dat is de drijfveer van SimplySmartGifts met als ambitie tijd vrij te spelen om dát te doen waar je écht voor besteld bent. Onze bijdrage zit in het simpeler, slimmer en sneller kunnen uitvoeren van alledaagse taken thuis, onderweg of op het werk. We make it easy Daarvoor speuren we markten, beurzen en het internet af om mensen te kunnen voorzien van “Gewoon Slimme Cadeautjes” die meer tijd en plezier opleveren in alledaagse taken. Fijn voor jezelf én ook leuk als origineel cadeau voor iemand anders. ZO WERKEN WIJ: We speuren de hele wereld af naar handige consumentenproducten. Wij screenen de producten en leveranciers en maken leveringsafspraken met hen. Zij versturen de producten direct naar jou. Afhankelijk van de locatie van de leverancier bedraagt de levertijd tussen de 8 en 20 dagen. Niet tevreden? Dan komen we graag in contact met je om een goede oplossing te vinden. Zo hoort het tenslotte. GEWOON SIMPLYSMART
Valeriaanweg 201, 3541 TT, Utrecht, Nederland
- (0)85 0041 286
- support@simplysmartgifts.nl
- simplysmartgifts.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Eens maar nooit meer. Als ik had geweten dat het produkt…
Als ik had geweten dat het produkt helemaal uit China moest komen, had ik het nooit besteld. Bovendien is het van slechte kwaliteit.

Correcte afwikkeling volgens afspraak👍🏽
Matig tevreden.
Levering uit China duurt relatief lang.
Nu de producten ontvangen zijn lijkt prijs/kwaliteit verhouding onvoldoende .
Het goede nieuws is dat de verlichting het wel doet.
Klantcontact
Na een verkeerd bezorgd product heb ik een ontzettend fijn mailcontact gehad met Anna en is mij het juiste product kosteloos toegestuurd.
Product voldoet aan verwachting
Dit opslagmedium niet geschikt
Dit opslagmedium is handig. Alleen jammer dat er niet goed werd uitgelegd hoe deze werkt. Maar gelukkig liet het bedrijf al snel weten hoe het moet.

Duurkoop!
Blijkbaar worden artikelen duur verkocht en goedkoop besteld in China. Artikelen worden rechtsreeks opgestuurd, maar niemand weet wanneer je een bestelling mag verwachten. Vanaf het plaatsen van de bestelling, heb ik 22 dagen moeten wachten op de levering.
Wil je annuleren en/of retourneren? Moet je zelf betalen!

Antwoord van Simplysmartgifts
magnetische deurstoppers besteld (setje…
magnetische deurstoppers besteld (setje van 5) maar het magneetje is zo klein dat het niet sterk genoeg is om de deur op z'n plek te houden. Had beter geweest als het hele plaatje -wat toch al klein is- magnetisch was geweest. Website dus misleidend want het geeft aan dat het de deur op z'n plek kan houden maar dat is dus niet zo.
Onduidelijk dat flashdrive usb ook een vage chinese app nodig heeft
Het zal vast aan mij liggen maar ik had niet door op basis van de advertentie dat ik voor het gebruik van de flashdrive een app moest installeren. Het is me onduidelijk welke app ik nu precies moet installeren. Met de QR code kom ik op een onduidelijke chinese site die ik er niet betrouwbaar uit vind zien.
Voor Apple niet android, zo lijkt het.

Goed bereikbaar voor service
Met wat creativiteit is het beeld wel te herstellen met nieuwe verf en verbuigen en ik vind het design supermooi tegen een schappelijke prijs.
Melding gedaan bij simplysmart over transport klacht. Dit is heel snel en keurig opgelost. Bovendien geven ze aan in overleg te gaan zodat niet nog eens gebeurt.
Levertermijn 1 week, zoals aangegeven op site.

Antwoord van Simplysmartgifts
Het product voldoet niet aan de…
Het product voldoet niet aan de verwachtingen. Als ik foto’s van het apparaat haal dan is alle data (wanneer welke foto gemaakt is) weg.

Antwoord van Simplysmartgifts
Ik had een te klein shirt besteld
Ik had een te klein shirt besteld. Om deze te ruilen voor een maat groter is erg goed georganiseerd.

Antwoord van Simplysmartgifts
Bezorging en communicatie is goed.
Hoewel het te groot uitvalt was verder de bezorging prima. Miskoopje van mijn kant.
Ik heb wel even moeten wachten tot ik…
Ik heb wel even moeten wachten tot ik de bestelling binnen had, dat was jammer. Maar toen ik een vraag stelde over het gebruik, kreeg ik direct en vriendelijk antwoord. Dat heeft een hele positieve indruk op mij gemaakt.

Bestelling was zoek.
Bestelling was zoek.
SimpleSmartGifts is heel ver gegaan om het product tóch bij mij te laten bezorgen.
Top service!
Een teleurstellende ervaring
Een product helemaal uit China laten komen is niet iets waar ik blij van wordt. Daar dan ruim twee weken op moeten wachten is tot daar aan toe, maar als het pakje dan wordt afgeleverd in een plastic cellofaantje...Nee, niet echt iets wat ik nog een keer zal doen.