Simplysmartgifts Reviews

3,4

Het product was niet in orde, er werd een goede regeling getroffen en een nieuw product besteld. Toen ik een andere oplossing had gevonden en het product nog niet opnieuw verzonden was, kon ik het eer... Toon meer

De bestelde artikelen waren van mindere kwaliteit dan gedacht. De zwarte hoes tegen ijs op de voorruit: heeft te slappe spanbanden en de magneetjes zijn niet sterk. De ruitenkrabber-veger te duur! Zag... Toon meer

Ijzeren paardje gekocht. Kleur viel tegen, deze was niet overeenkomstig afbeelding. Ijzeren beeld was vervormd tijdens transport. Met wat creativiteit is het beeld wel te herstellen met nieuwe... Toon meer

Handige toevoeging aan de hoofdsteun, inmiddels tijdens een paar lange ritten gebruikt. Het hoofd kan minder makkelijk ‘wegvallen’, geen stijve nek meer. De uitvoering zou nog wat robuuster mogen, h... Toon meer

1. E-commerceservice

"WAAROM MOEILIJK DOEN ALS HET MAKKELIJKER KAN?" Dat is de drijfveer van SimplySmartGifts met als ambitie tijd vrij te spelen om dát te doen waar je écht voor besteld bent. Onze bijdrage zit in het simpeler, slimmer en sneller kunnen uitvoeren van alledaagse taken thuis, onderweg of op het werk. We make it easy Daarvoor speuren we markten, beurzen en het internet af om mensen te kunnen voorzien van “Gewoon Slimme Cadeautjes” die meer tijd en plezier opleveren in alledaagse taken. Fijn voor jezelf én ook leuk als origineel cadeau voor iemand anders. ZO WERKEN WIJ: We speuren de hele wereld af naar handige consumentenproducten. Wij screenen de producten en leveranciers en maken leveringsafspraken met hen. Zij versturen de producten direct naar jou. Afhankelijk van de locatie van de leverancier bedraagt de levertijd tussen de 8 en 20 dagen. Niet tevreden? Dan komen we graag in contact met je om een goede oplossing te vinden. Zo hoort het tenslotte. GEWOON SIMPLYSMART

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Topservice, zelfs ‘s avonds!

Supergoed en snel geholpen, raad dit zeker aan!
We werden zelfs ‘s avonds binnen no time geholpen waardoor we het bestelde artikel nog op tijd binnen hadden. Zeldzame service, die zie je niet vaak meer…!

16 augustus 2022

Antwoord van Simplysmartgifts

Deze gaan we ophangen op ons kantoor. Hier doen we het voor. Dank u wel 🙏

Prima ervaring, beroerd product

Prima ervaring, maar het product (om ijsklontjes te maken) was op dag 1 al kapot. Een goede omschrijving ontbrak.

11 augustus 2022

Antwoord van Simplysmartgifts

Dag Peter, neem even contact op met onze support desk. Dan helpen we je daar verder. De kunst zit 'm inderdaad in het op bepaalde manier gebruiken zoals beschreven op de website.

Erg handig !!

Duurde lang voordat het er was kwam uit china dus niet NL. Is dus een srt doorgeefluik. Maar ik ben er heel blij mee gebruik het dagelijks. Erg handing scheelt elke keer oppakken.

9 augustus 2022

De informatie op de website kan beter

De informatie op de website kan beter. Er stond niet vermeld dat het product uit China kwam. Dan had ik het nooit besteld. Product viel mij tegen, teruggestuurd. Ook stond er gratis retourneren en dat was ook niet het geval.
De klantenservice is goed, snelle reactie op e-mails, duidelijke antwoorden en vlotte retourbetaling.

19 juli 2022

Antwoord van Simplysmartgifts

Deze feedback hebben we ter harte genomen en e.e.a. is aangepast. We versturen de producten vanuit leveranciers wereldwijd, niet alleen vanuit China. Een goede service vinden we belangrijk. Fijn dat dat contact goed bevallen is.

Handige toevoeging aan de hoofdsteun

De uitvoering zou nog wat robuuster mogen, het gevoel bestaat dat de steun afbreekt bij te veel druk (is niet gebeurd gelukkig!).
Verzending vanuit China, daardoor was het iets langer onderweg dan verwacht en was het net niet op tijd voor Vaderdag. Wel netjes over het verloop van de verzending op de hoogte gehouden.

16 juli 2022

Echt handig?

Ze hebben een aantal leuke dingen maar wel erg duur. Uiteindelijk lijkt het op een wederverkoper van ali express.en dan is het daar waarschijnlijk ook gewoon te vinden maar voor minder met dezelfde levertijden. Een opstap voor in de autodeur om bij de dakkoffer te komen is handig en stevig uitgevoerd, maar kijk eens bij je auto hoe hoog het slot zit waar hij in moet. Bij een peugeot heb je dan al een trapje nodig. Het meest recente ding, de startknop beveiliger valt voor mij toch echt onder de kermisprullen van de consumptiemaatschappij en doet afbreuk aan het eerdere positieve gevoel

14 juli 2022

Antwoord van Simplysmartgifts

Dank voor uw reactie. We doen ons best om steeds unieke Simply Smart Gifts te vinden. We weten dat veel producten uiteindelijk ook op Ali Express te vinden zijn, maar zie daar maar eens de goede kwaliteit te vinden uit de veelheid van aanbieders. Daar proberen wij het verschil mee te maken met leveranciers wereldwijd. En ja, we testen veel producten. En nee, niet elk in onze ogen slim product slaat aan.

Teveel update mails die niets…

Teveel update mails die niets toevoegen, want het pakket was nog niet verstuurd en ondertussen de mailbox al wel vol. Product uit China is van inferieure kwaliteit. Ik durf zelfs te betwijfelen of dit wel een originele Flynova en toverstok is. Na 1 dag was het ding al defect. De toverstok blijft alleen maar knipperen en reageert verder niet.

Voor mensen die iets dergelijks willen bestellen zou het advies kunnen zijn om dan maar direct bij AliExpress een bestelling te plaatsen.

11 juli 2022

Antwoord van Simplysmartgifts

Dank voor je reactie. Dit was inderdaad niet de beste keuze in ons assortiment. Met de test kwam het er goed uit. We hebben besloten dit item uit ons assortiment te halen.

Prima op de hoogte gehouden

Prima op de hoogte gehouden. Schrok er echter van dat dit helemaal apart uit China werd verzonden. In deze tijden zou je dat voor een los product niet meer moeten doen. Als ik dat had geweten, had ik mogelijk de koop uitgesteld of zelfs niet gedaan.

Het product is overigens top en voldoet volledig!

11 juli 2022

Antwoord van Simplysmartgifts

Dank voor je reactie. Deze kwam inderdaad uit China en gaat dan in bulk met veel andere pakketjes mee in een vol vliegtuig. Zo vervoeren we alleen wat écht nodig is zonder dat het in een magazijn ligt te verpieteren 😇.

Super ondersteuning bij problemen

Behoorlijk lange levertijd (≥14 dagen). Eenmaal het product in huis werkte het niet naar tevredenheid. Via de inspanningen van de support afdeling het goed werkend gekregen.

7 juli 2022

Antwoord van Simplysmartgifts

Fijn om te lezen dat je er nu mee kan doen wat je beoogde!

Keurig geholpen door simplysmartgifts echt een aanrader!

Keurig geholpen, er staat een e-mail adres bij maar ook een nummer waarop je kunt bellen maar ook kun appen. Ik had een bestelling gedaan waarbij 1 ding te groot was (dit zag ik achteraf toen ik net besteld en betaald had). Ik belde heen en werd direct keurig teruggebeld en alles werd geregeld. Ik had ook een petje besteld en heb daar uiteindelijk nog 1 extra in een andere kleur van gedaan. Het bedrag dat ik te veel had betaald na deze aanpassing, werd direct netjes teruggestort. Al met al zeer netjes en snel geholpen, dus zeer tevreden, ik kreeg zelfs nog een persoonlijk mailtje om te dubbel checken of alles na de aanpassing klopte. Keurige ondernemer en die gun ik dan ook zeker de handel.

6 juli 2022

Antwoord van Simplysmartgifts

Dank je wel 😊. We doen ons best, elke dag weer.

zonneschermen voor deur-ramen auto

Heb zonneschermen voor auto besteld. Levering duurde 14 dagen, wel netjes op de hoogte gehouden middels tracking. Uiteindelijke resultaat is te duur voor wat is geleverd en dat maar heel matig past op ramen Volvo V70.

5 juli 2022

Antwoord van Simplysmartgifts

Dank voor je feedback. Leerpunt voor ons: dit op zich universele product past beter op de ene auto vs. de andere auto 🤔.

Ben hier niet enthousiast over

Ben hier niet enthousiast over. Een paar weken geleden een memory stick gekocht. Op de foto ziet het er degelijk uit, wat je bij een prijs van € 24,95 ook verwacht, maar de kwaliteit valt in het echt behoorlijk tegen. Niet zo stevig. Verder lijkt het allemaal Nederlands, maar ondertussen komt het product uit China, een flinke CO2 footprint dus terugsturen is ook geen optie.
Geen aanrader

5 juli 2022

Antwoord van Simplysmartgifts

Jammer dat je een negatief gevoel eraan hebt overgehouden. Blij dat het product wel voor je werkt 🙄. Onze sport is om producten aan te bieden die je niet hier in de winkel terug vindt. Omdat dat ook een beetje een gok is, leveren we direct vanuit de leverancier, vanuit CO2 juist een fijne gedachte. Geen overmatig transport.

Besteld

Besteld, betaald, verzonden en ontvangen...

22 juni 2022

Antwoord van Simplysmartgifts

Zoals het hoort 😁. Daar doen we ons best voor. Dank voor uw review!

Niet handig dat je bij bestelling bij…

Niet handig dat je bij bestelling bij voorbaat al aangeeft dat door Corona er een vertraging kan zijn, terwijl het niet speelt.

10 juni 2022

Antwoord van Simplysmartgifts

Dank je wel voor deze feedback. Helaas is het zo dat sommige pakketjes nog steeds wel uit regio komen waar gedeeltelijke lockdown sprake is. Gelukkig hebben we hier logistiek niet meer zo'n last van als 6 mnd geleden 😊. Maar terecht punt, gaan we opnieuw naar kijken. Dank je wel 🙏

Kon aan de site niet zien dat het hier…

Kon aan de site niet zien dat het hier om dropshipping ging.
Producten toch ontvangen.

26 mei 2022

Antwoord van Simplysmartgifts

Dank voor je reactie. Klopt en dat doen we op een nette manier zoals het hoort. Goede producten, goede service. Daar gaan we voor. Ook dat kan met dropshipping al heeft het geen beste naam.