I’ve been shopping from Sissel Edelbo for the past few years, and the designs have become some of my absolute favourites. Everything is so colourful, unique, and thoughtfully made. Every piece br... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg skrev: Se artikel i BT “Millionerne vælter ind hos Sissel Edelbo: Nu får tøjbrand påbud om psykisk arbejdsmiljø” omhandlende deres uacceptable arbejdsmiljø. Jeg handler meget gerne hos... Toon meer
Jeg var sent ude med en gave til en fødselsdag og skrev til de gode folk hos Sissel Edelbo efter jeg havde lagt ordren. Sammen morgen blev ordren ekspederet og jeg havde pakken dagen efter. I øvrigt e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvor er det pinligt, set med diversitetens briller på, at man som det største kan få str m/l. Det er da at undsige sig en kæmpe gruppe mennesker og potentiel indtjening. Eller er det i virkeligheden b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
SISSEL EDELBO er bygget på en fascination af indisk kultur, håndværk og farverige tekstiler. I over 20 år har vi arbejdet med vintage sarier, traditionelle teknikker og nøje udvalgte materialer for at skabe styles med respekt for deres historie og håndværket bag. Gennem årene har vi udvidet vores materialevalg til også at omfatte genanvendte og økologiske tekstiler. Vores tilgang er forankret i omtanke, kvalitet og en passion for tidløst design.
Lyngvej 1B, 9000, Aalborg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Superdårlig kundeservice!
Jeg købte kort før midnat en kjole, og vågner op i morges til en mail om, at man kan 25% på netop den kjole jeg købte for nogle timer siden.
Jeg ærgrer mig, men tænker at det må være muligt at få fratrukket de 25% fra mit køb, da pengene endnu ikke er trukket. Jeg forklarer situationen for en kundeservicemedarbejder, som ikke lod til at forstå frustrationen, men blot forklarer at det ikke er muligt, da tilbuddet ikke virker med tilbagevirkende kraft. Jeg udtrykker min frustration og spørger uddybende om det så kan passe, at jeg skal købe en ny kjole for at få rabatten og returnere den "gamle" kjole, hvortil medarbejderen svarer 'ja'.
Ud fra dette princip vil jeg kunne fortryde mit køb og købe selv samme kjole igen i dag og få de 25%. Men denne logik er ikke noget som Sissel Edelbo går op i åbenbart.
Lær at yde god kundeservice, hvis I ønsker glade og tilbagevendende kunder. Det skal være pengene værd at handle hos jer, men det lader ikke til at være noget som I går op i - eller forstår.
De to kjoler jeg bestilte var i rigtig dårlig stand med huler og trævler og lugtede virkelig dårligt! -sådan meget surt. Elastikkerne var så slappe i både stoffet og selve elastikken, at de ikke kunne sidde pænt i håret.
1300 kr pr. Kjole er simpelthen vanvittigt for så ringe kvalitet.
Jeg er generelt glad for Sissel Edelbos produkter og kan også (til en vis grænse) leve med, at stoffet har små trådudtræk/huller, da det er en del af konceptet, at der er tale om genanvendte sarier. Dog har jeg ligesom flere andre herinde oplevet udfordringer med, at de ellers smukke styles er dårligt syet (skæve sømme, stof, der skrider i sømmende etc.). Det er ærgerligt, når man slår sig op på bæredygtighed, at man ikke syer tingene, så de holder.
Jeg synes også, det er ærgerligt, at modellerne ikke er bedre afbilledet på hjemmesiden. Det er virkelig svært at vurdere, hvordan fittet er, når styles fortrinsvis fotograferes hængende på bøjle eller set fra én side på en model, (som i øvrig sidder i en position, hvor pasformen er nærmest umuligt at vurdere). Det kunne være fedt med flere billeder af samme style.
Jeg har lige bestilt en kjole, som måtte retur, da jeg fuldstændig druknede i den. Og returnering koster. Øv.

Antwoord van Sissel Edelbo
Jeg har intet ondt at sige om kundeservicen.
Men jeg har købt en kjole til 1200 kr., lavet af sari så jeg kender ikke materialerne. Da der skrives at det udvælges lækre materialer og til den pris, forventer jeg en lækker kjole. Desværre kan jeg nu konstatere at kjolen primært består af polyester og man derfor ikke kan ånde i den. Det er en uhørt pris for en polyester kjole og kan ikke defineres som et lækeret materiale i min verden.
Desuden er størrelseguiden misvisende. I følge den ville begge størrelser være for lille til mig. Jeg bestiller derfor den største størrelse. Efter at have haft kjolen på en dags tid, kan jeg konstatere at den er alt for stor og simpelthen har givet sig meget. Det ville have været rart hvis størrelsesguiden have været rigtig, så havde jeg helt klart bestilt den mindste størrelse.
Derudover lugtede mine vare af røgelse ved modtagelse, hvilket nyt tøj ikke Bær gøre.
Har netop modtaget ny kjole. Det var en nem bestilling og hurtig levering. Kjolen er utrolig flot. Farve og beskrivelse er som set på hjemmesiden.
Køber gerne igen.

Antwoord van Sissel Edelbo
Returnerede 2 items tilbage i Maj, og har i Oktober ikke set skyggen af mine penge, på trods af at jeg har henvendt mig.
Bestilte ialt 4 items og beholdt 2. Betalte selv fragten for at returnere de 2 resterende items. Et halvt år senere, har jeg stadig ikke mine penge. Der er tale om ca 1000 kr.
Har bestilt varer et par gange fra Sissel Edelbo og oplever kun en fantastisk service, flotte varer og hurtig levering, tak for det.
Elsker jeres tøj
Kan faktisk ikke få nok af det 👍☀️
Returnerede en kimono som var syet rigtig dårligt. Skæve sømme, oplægning der bulede og løs trådspænding. Lignede noget der var syet på en almindelig husholdningsmaskine af en nybegynder. Returneringen gik fint. Jeg fik tilsendt returlabel og fik pengene retur. Men undrer mig over at samme returvare igen er at finde til salg på hjemmesiden til den oprindelige pris! 999 kr er meget dyrt for en vare af så ringe sykvalitet. Virkelig ærgeligt når konceptet er fint. Stofferne smukke og modellerne meget anvendelige.
Fin design og koncept, men der er flere mangler. Modtog en kimono med skæve sømme og uafsluttet lomme. Den var uforsvarligt pakket ind da jeg var lige ved at klippe kjolen i stykker når jeg åbnede posen. Det skete heldigvis ikke. Jeg skrev dette til kundeservice, men fik ad vide at mening er at man skal rive posen op og ikke klippe den op.. Jeg kan forstå når jeg læser herinde at det ikke var første gang det blev påtalt (!). Giver ingen mening for mig at man insisterer på at pakke sine produkter ind på sådan en måde. Det går i øvrigt imod tanken om bæredygtighed da det umuliggør genanvende af posen. Noget andet et den dårlige finish der er. Det er flot på afstand men tåler ikke at blive kigget efter i sømmene. Efter kontakt med kundeservice fik jeg 100 kr retur og valgt at beholde kimonoen. Jeg synes den er flot, men jeg ville faktisk ikke have købt den hvis det var i en butik og jeg kunne se den med detsamme.
Jeg bestilte efter jul nogle julekugler på tilbud. Da jeg modtog pakken, opdagede jeg at 2 af kuglerne havde skavanker. Jeg sendte billeder til kundeservice, der var ingen problemer, og et par nye er på vej til mig.
Har været fast kunde hos Sissel Edelbo i mange år, og kan simpelthen ikke undvære mærket i min garderobe. Absolut mit yndlingsmærke, og går ikke i andet. Jeg elsker de smukke styles og fantastiske farver.
Jeg synes tøjet er super behageligt at have på, og her er der ikke noget der strammer kradser el lign.
Derudover kan jeg godt lide, at de er unikke, og at jeg ikke møder en med samme kjole, kimono taske el andet.
Kundeservicen er helt i top, og de har altid været super søde og hjælpsomme, så kan kun give min varmeste og bedste anbefalinger.
At det så oz er bæredygtigt, er kun et extra plus.
Altid venlig og hurtige. Den gamle hjemmeside havde sine mangler men den nye er rigtig god.
Mie
Elsker de mange fine pakker jeg har modtaget fra sisseledelbo.
Altid smukt pakket ind i bæredygtigt materiale.
Har modtaget både kjoler, kimono, hårbånd og taske og venter nu på kosmetikpung. Alt er virkelig fint og i det skønneste materiale. Har aldrig oplevet huller eller andet på tøjet.
Altid lyn hurtig levering.
Tusind tak. <3
Modtager kimono med små huller på hele ryggen, men får at vide, at dette ikke er en fejl, og at jeg bare kan returnere den(jeg må selv betale fragten) eller få 100,- retur......
De har solgt mig en 2. sorteringsvare uden at oplyse om dette.
Jeg er rystet over, at man kan yde så dårlig service, og kan få lov til at sælge hullede varer til høje priser.
Smukke kjoler. Det er et virkelig godt koncept, men den kjole jeg fik er lige til at smide ud. Stoffet er så statisk at den flotte balloneffekt i kjolen bliver ødelagt og jeg i stedet ligner en der går rundt i en jumpsuit med lidt for meget stof imellem benene. Det er meget uflatterende. Har prøvet at ligge den i fryseren, har prøvet at tage et par bukser på inden under, og har prøvet at være nøgen inden under. Intet virker til at hjælpe på den statiske elektricitet, desværre. Men flotte er de.
Intet at sætte en finger på. Hurtig levering, rimelig pris for fragt. Modtog de korrekte varer, smukt pakket ind
Jeg har bestilt tøj to gange hos dem og hver gang er det foregået upåklagelig. Flot tøj og hurtig levering.
Har intet dårligt at sige om Sissel Edelbo! Jeg er vild med at de genanvender indiske sarier, og giver dem et nyt liv som smukke kjoler, bluser, jakker, tasker osv. Har bestilt herfra flere gange, og modtager altid min bestilling den efterfølgende hverdag. En enkelt gang, var de ved en fejl, kommet til at sende den forkerte kjole. Jeg fik dog hurtigt svar tilbage på min e-mail, hvor de beklagede mange gange og vedhæftede en retur label. Derudover, sendte de den rigtige kjole med det samme, og fik at vide at jeg bare skulle indlevere den "forkerte" kjole, når jeg skulle hente den rigtige i pakkeshoppen. Synes det er god service, at de sendte kjolen med det samme, og ikke ventede på at modtage den anden retur.
Jeg elsker mine unikke Sidsel Edelbo styles, og modsat de andre anmeldelser her, har jeg kun gode ting at sige om deres kundeservice.