I wanted to gave 0 star but I couldn’t. SL has the worst bus service in Stockholm.their bus never comes on time either early either late . Sometimes never come . This totally disgusting service that I... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag hoppas att nån som jobbar på SL läser detta och speciellt hoppas jag att ni som kör 550 bussen i Barkarby läser det här. Lär er klockan era dumma fanskap. Hur svårt ska det vara att INTE KOMMA SEN... Toon meer
Sl bussarna från Värmdö är ALLTID sena, speciellt 474. Jag tar bussen varje dag från Ösbydalen och den är alltid mellan 10-20 min sen, och när den väl kommer så kommer 2 bussar i rad. Idag tex skulle... Toon meer
Går på buss713,mot tumba station 0612....... För det första är bussen Försenad,vilket den ALLTID är numera. BUSSEN VAR ABSOLUT ISKALL!!!! Som att gå in i en igloo på Grönland!! Var tvungen att g... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Det här är SL:s officiella sida på Facebook. Här informerar vi om sådant som är på gång i SL-trafiken och svarar på frågor till kundtjänst vardagar klockan 7-19 och helger klockan 9-17. På vår sida ser vi gärna att du delar med dig av dina åsikter för att göra Stockholms kollektivtrafik ännu bättre. Om du har ett ärende till kundtjänst som är mer personligt och du vill ha direktdialog - ring oss i stället på 08-600 10 00. Lämna aldrig ut personuppgifter som personnummer eller telefonnummer här på SL:s Facebook-sida. Vårt mål är att resenärernas kloka åsikter och idéer ska leda till att vi i Stockholm får världens bästa kollektivtrafik. För att nå målet behöver vi skapa en öppen och givande dialog där alla ges tillfälle att höras, och vi ber dig följa dessa regler: Du är välkommen med kritik och klagomål; vårt syfte är att göra saker bättre och bättre. Däremot kan vi komma att ta bort återkommande inlägg och diskussioner där vi inte kommer vidare - för att lämna plats åt andra. Kommentarer eller innehåll som innebär hot, personangrepp eller uppmanar till brott tas omedelbart bort. Personer som som vid upprepade tillfällen skriver sådant kan bli blockerade utan förvarning. Grova hot och uppmaningar till brott rapporteras till Facebook och polisen. Inlägg som innehåller personuppgifter, riskerar skada en enskild person eller som inkräktar på den personliga integriteten tar vi bort med hänvisning till Personuppgiftslagen. Du kan skicka sådan information till oss i ett meddelande i stället. Sekretessklassat material tar vi också bort från sidan. Vi kommer även att ta bort spam, reklam och marknadsföring för företag och organisationer och kommersiella budskap för tjänster eller produkter som inte är kopplade till SL. Vi tar också bort inlägg och kommentarer som utan skälig grund syftar till att misskreditera eller skada SL:s medarbetare, sammarbetsparter eller enskilda personer utanför SL. Tänk på att SL är en myndighet och att det du skriver till oss på vår Facebook-sida blir allmän handling. Samma regler gäller här som om du hade skickat ett brev till vårt kontor. På SL:s sida gäller samma regler som Facebook upprättat med dig i användaravtalet: http://www.facebook.com/legal/terms. Du får ladda upp egna bilder och filmklipp på vår Facebook-sida, men du måste ha upphovsrätten till det material du publicerar. Vi förbehåller oss rätten att ta bort bilder och filmklipp från sidan i de fall där någon annan har upphovsrätt eller där det är sannolikt att personer som förekommer inte har gett sitt medgivande till publicering.
Contactgegevens
Lindhagensgatan 100, 112 51, Zweden
- sl.se
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
3! Timmar
3!! Timmar fast i ett tunnelbanetåg under jord...
Trångt varmt nojig ångest fyllt KLAUSTROFOBI!!!!
jisses MEN OM NÅGON HADE DÖTT DÄR I VAGNEN???" SL:" vi gör så gott vi kan"...
SL gjorde vår dag på bästa sätt🩷
Vanligtvis brukar SL vara jätte dåligt och de som jobbar där vara jätte dryga, torra och elaka, men den här gången var annorlunda. Som vanligt var bussen försenad och direkt efter skulle jag och två kompisar ta tåget till Nynäshamn en fredagkväll kl 22:22 den 29 maj så vi behövde springa till tåget för att hinna. Det var kort tåg så vi behövde springa extra långt och någon som inte tränar blev det jätte jobbigt. Jag hann till tåget så jag försökte hålla dörrarna öppna för att mina vänner också skulle hinna, men dörrarna stängdes efter ett tag som dem brukar göra. En av min kompis har astma med ingen astma spray så hon behövde sätta sig på en bänk för att hon fick astma attack efter att behöva springa så långt. Jag trodde jag skulle behöva åka till Nynäshamn utan dem när tåget började åka men tåget åkte några meter sen stannade precis vid den bänken där mina kompisar satt och öppnade dörrarna så att dem skulle komma in. Tåg chaufför var som en ängel skickar från himmelen. Jag har aldrig varit med något liknande att tåget åker fram för att folk ska hinna med tåget. Tack för att SL har anställt den här personen som gör världen till en bättre plats med deras vänlighet. Jag hoppas den här personen får en löneförhöjning. Oavsett om lönen är dålig gör den här personen mer än bara ditt jobb men utan ser till att vi resenärer är nöjda. Vanligtvis bryr sig inte chaufförerna om man hinner med bussen/tåget eller inte så de åker bara iväg. Det borde finnas fler människor som dig och har din vänlighet. Både jag och mina kompisar hoppas att du som körde det tåget har evig lycka och lever ett liv fullt av glädje 🩷
Två timmar med resehjälp i stocholms lokaltrafik från Linköping........8 samtal
Folk som sltter i Linköping och ska ge upplysningar om trafik i stockholm ..... Funkar inte så bra. Skulle 4 km inom Södermalm skulle ha hamnat fem mil åt motsatt håll om jag följ råder. Tog mig 9 samtal med Linköping och ett samtal med stockholm innan jag hamnade hos en som tänkte till , ger eloge till denne person separat
Och alla undrar varför jag åker bil i vanliga fall
Vill inte ens ge en skärma men är sjukt…
Vill inte ens ge en skärma men är sjukt trött på att försenade bussar eller bussar som ställs in
sl is complete disgrace. Unreliable, expensive, and disrespectful.
SL is hands down the worst transport company in the world. In my personal opinion, it is a disgrace to the entire country of Sweden. There is only one consistent thing about this company: constantly broken lifts, out-of-order escalators, and canceled trains and buses. It is absolutely impossible to plan your day when everything is constantly canceled.
For instance, today on my line, the train has been canceled since early morning, and neither the escalator nor the elevator is working. How on earth am I supposed to get to work? How am I supposed to make any plans?
The buses are just as bad. Yesterday, I was riding a bus, and the driver literally hit a pedestrian crossing sign and just kept driving like nothing happened. Honestly, I shouldn't even be surprised, considering that the instructor training him was just sitting there scrolling through TikTok on his phone.
If there were any way to completely avoid using this company, I would do it in a heartbeat. I used to look down on people who jump over the turnstiles, but now I feel like they simply have no other choice. We need to stand up and force this company to start respecting its passengers, because right now, they see us as a wallets, not as human beings.
Servicegrad
Jag tycker er trafik för det mesta funkar bra men er kundservice och ansvar kring förseningar som beror på era egna fel, inte trafik eller olycksrelaterat det kan man inte råda över, är under all kritik. Bussar som inte väntar in varandra. Chaufförer som inte ropar ut inställda anslutningar mm. Nonchalant beteende och ingen respekt för resenärer. Få ordning på det så kan jag överväga att börja åka kollektivt igen. Än så länge åker jag bil eller cyklar. Buss/pendel/båt all trafik under SL går inte att lita på. Pga er service, ansvar och bemötande.
Worst public transport I have ever…
Worst public transport I have ever experienced!!
We waited 30min for a bus to catch the boat to the archipelago that ended up not stopping at the bus stop for us?! We ended up not going because we were waiting at the bus stop for one hour!
What is wrong SL?!
Anledningen att jag köpte bilen och…
Anledningen att jag köpte bilen och åker med den till jobbet är SL. Bra jobbat!
SL är under all kritik
SL är under all kritik. Ständig försening eller utebliven avgång. Under veckan har dem haft underhållsarbete och det har tagit minst 1 timme att ta sig fram till jobbet. Helt sanslöst.
Sk*t företag
Hemskt företag. Stänger av alla pendeltåg för att bygga om spåren. Sedan ska dessa ersättas med ersättningsbussen. Men ersättningsbussen kommer aldrig. Står ingenstans att den är inställd utan den kom bara aldrig
It’s shit as it gets!!!!
It’s shit as it gets!!!!
It was supposed to leave in 2min and the bit*h decided to go a bit sooner. But hey no biggie, next one at 5:37. Oh btw it’s 1:45 right now
Horrible transportation
Horrible transportation. Busses get cancelled with 0 notice and the SL app doesn't work half the time so you can't even check. Do better, smh.
Jag är mycket besviken på skicket på…
Jag är mycket besviken på skicket på sätena( blå linjen). De var smutsiga, ofräscha och gav ett riktigt dåligt intryck. Det kändes inte som att de hade rengjorts på länge, vilket är oacceptabelt för en tjänst som denna. Hygienen borde vara en självklar prioritet.
Detta måste åtgärdas med tanke på att jag – och många andra – betalar för dyra SL-kort. Som betalande resenärer förtjänar vi rena och fräscha säten som man faktiskt kan sitta på utan obehag. Den nuvarande standarden är inte acceptabel och behöver förbättras omgående.
Är så less på SL
Är så less på SL. Hur kan ett företag vara så dåligt?? Kan busschaufförerna göra sitt jobb istället för att prata i telefon och sitta och prata med andra kollegor under körningen så att dom kan komma fram i tid? Kommer sent till jobbet var och varannan dag på grund av att de alltid är förseningar, hur svårt är de??
Idag när jag åkte tåg med min dotter…
Idag när jag åkte tåg med min dotter blev hon klämd i spärren, Hon fick panik och skrek och kastade sig på golvet och grät när hon väl kom loss, jag skrek in till personen i luckan men han tittade ner i mobilen och reagerade inte ens? Otroligt arg, ledsen och besviken.
Finns inget positivt med SL
Allt med SL är dåligt! Personalen, tågen, priserna och att hålla tiderna.
Åkte med 648 från rimbo till rånäs kl…
Åkte med 648 från rimbo till rånäs kl 08:20 jätte trevlig busschaufför den 18/3-26
Vilket pucko till förare stänger…
Vilket pucko till förare stänger dörrarna innan folk ens hinner gå av? Dörrarna är öppna i ca 8 sekunder totalt. Lycka till att ta dig av eller ombord om du inte vill tackla dina medresenärer. Riktigt härligt företag.
Dit is Trustpilot