Apparaat (motionblinds bridge) nieuw gekocht. Deze bleek bij gebruik nog ingesteld voor een voorgaande (?) gebruiker. Hoeft natuurlijk geen probleem te zijn maar verkoop ‘m dan als tweede kans of gebr... Toon meer

Eenmaal de correcte afmetingen te hebben genomen passen ze perfect voor het raam. Ik heb nu reeds 1 jaar en de batterijen houden het zeel lang uit, perfect ! Misschien toch een minpuntje die ik era... Toon meer

Perfecte slimme rolgordijnen. Het ophangen ging zeer gemakkelijk, zeker dankzij de duidelijke instructies. Wel jammer dat de schroefjes niet worden meegeleverd of bij te bestellen zijn. Koppelen met d... Toon meer

Top kwaliteit geleverd! Rolgordijn met de Eve Motionblinds smarthome oplossing voor, in ons geval, Apple HomeKit. Werkt echt goed net als de andere producten van Eve. Bediening: - stembedieni... Toon meer

1. Raambekledingwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel

Smartblinds - Smart window coverings that makes your life easier, safer and more sustainable. Pair our made-to-measure electric window coverings with the best known smart home systems and start smart living!

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Positieve ervaring met smartblinds.

Ik had een heel goeie ervaring met smartblinds. Ik had een probleem met een motor van een blind. Na twee chatsessies was het duidelijk wat het probleem was. Een nieuwe onderdeel werd ipgestuurd en nu is mijn blind terug in orde.
Heel fijne communicatie, kortom een aanrader voor wie eerlijke blinds wil aanschaffen. Ik kan het in elk geval aanraden.

23 augustus 2024

Beste Marco,

Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je tevreden bent over de producten en service! We wensen je veel plezier met de Smartblinds!

Zeer blij mee

Zeer blij mee. De installatie via Google Home app was wel even een dingetje. Ik kreeg steeds de melding “connection failed”. Na meerdere pogingen wel gelukt.

11 juni 2024

Kwaliteit prima. Helaas beschadigd.

Onderstaand is inmiddels netjes opgelost. Dus erg tevreden 👍

Kwaliteit is prima. Werkt wel leuk. Maken wel veel geluid. Koppelen met homekit gaat vlekkeloos.

3 blinds besteld. 2 helaas met een licht beschadiging. Dit aangegeven bij de leverancier. Helaas nog niets gehoord.

Vandaar de 3 sterren. Als ze het netjes oplossing zijn het er 5.

9 mei 2024

Top!

Top!
Zowel de site, als de manier om te bestellen en de rolgordijnen zelf en de service en ook de levering!
Nog mooier dan ik kon denken en ook schappelijk van prijs!
Een echte aanrader!
Keuze genoeg!
Makkelijk zelf op te hangen!
Genoeg uitleg

16 april 2024

Twee automatische gordijnrails besteld

Twee automatische gordijnrails besteld. De bijgeleverde software werkt niet. Ik heb alle mogelijkheden en koppen geprobeerd in de software. Via de bridge, app en zelfs via Siri. Siri antwoord met een foutcode 2300. Paar keer volledig gereset, maar ook na herinstallatie blijven er hardnekkige fouten en niet werkende functies in zitten. 99% van de software werkt niet. Af en toe wordt een opdracht uitgevoerd maar 9 van de 10 keer gebeurt er niks of gaat het fout. De handleiding is onduidelijk en incompleet. De aftersales support blijft uit en reageert sporadisch en nu zelfs niet meer. Mijn Wifi dekking is perfect en de bridge hangt nog net niet in de gordijnen, dus met zo een excuus graag niet afkomen. Graag een technieker/ programmeur laten langskomen en jullie product voor eens en altijd werkend maken. Het kan niet moeilijk zijn, er zijn zoveel domotica producten die allemaal wel werken.
Dit is op geen enkel vlak een kant en klaar product, zit vol met bugs en fouten en is totaal de prijs niet waard wat ze er voor vragen. Niet kopen!
Ik stel Smartblinds in gebreke en eis een degelijke oplossing: een werkend product of de volledige retour.
12/01/2026 Gebruik de gordijnen nu enkele jaren, blijft een drama. Vaak gaan ze open en dicht, vaak ook niet of blijft één gordijn hangen. Geen touw aan vast te knopen, blijft een van de meest mislukte domotica producten.

5 april 2024

Beste Ben,

Bedankt voor uw feedback, we begrijpen uw frustratie volledig. We willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat u hebt ervaren met onze gordijnrailmotor en de problemen die de nieuwste software update oplevert.

We zijn ons bewust van het probleem van de software na de recente update van Motionblinds. Het team van Motionblinds werkt momenteel hard aan een oplossing om deze problemen snel te verhelpen. We begrijpen dat het voor u als klant erg vervelend is om een product te ontvangen dat niet naar behoren werkt.

We zijn op dit moment bezig met een tijdelijke oplossing die de problemen lijkt te verhelpen. We hopen dat dit uw Smartblinds gordijnrails weer functioneel maakt. Als dit niet het geval is, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan klaar om u verder te helpen en ervoor te zorgen dat u een werkend product heeft waar u tevreden mee bent.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld terwijl we dit probleem aanpakken.

Corné (customer service Smartblinds)

Uitmuntende producten en service!

Uitmuntende producten en service!

Ontzettend goed geholpen met het uitkiezen van mijn raamdecoratie door Corné. De uiteindelijke levering overtrof mijn verwachtingen. Het is een prachtig resultaat geworden!

28 maart 2024

Super produkt, super service

Volledig tevreden over mijn eerste bestelling bij smartblinds. Mijn 2 rolgordijnen kwamen binnen de verwachte levertijd en kwamen met een aparte bezorgservice (geen gooi- en smijtwerk door een pakketdienst). Produkt ziet er hoogwaardig uit en montage was een fluitje van een cent. Verbinden met de app en configureren ging ook moeiteloos, beide rolgordijnen werden direct gevonden en de rest wijst zichzelf. Had tussendoor nog een paar vragen aan de klantenservice en die werden altijd snel en helder beantwoord. Alles bij elkaar heel tevreden over de produkten en service van smartblinds.

5 maart 2024

Mooie geblindeerde rolgordijnen

Mooie gordijnen. Op tijd geleverd. De schroeven ontbraken, terwijl ze wel besteld waren. We kirjgen de gordijnen niet op onze home-app geinstalleerd. Moet via de Eve app. Hierin zijn we verkeerd geinformeerd.

20 februari 2024

Hi Marlies,

Bedankt voor uw positieve bericht en het delen van uw ervaring met onze gordijnen. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de gordijnen zelf en dat ze op tijd zijn geleverd.

Wat betreft de ontbrekende schroeven, het is inderdaad juist dat schroeven niet standaard worden meegeleverd, omdat de benodigde schroeven kunnen variëren afhankelijk van de situatie van de klant. Echter begrijpen we de verwarring en we zullen dit intern bespreken zodat we onze communicatie hierover kunnen verbeteren.

Wat betreft de installatie via de app, onze slimme gordijnen kunnen inderdaad worden bediend via zowel de Eve app als de Apple home app. Als u problemen ondervindt bij het installeren via de Home app, helpen we u graag om dit op te lossen.

Graag willen we u vragen om contact met ons op te nemen, zodat we u persoonlijk kunnen assisteren bij het vinden van een oplossing voor de installatie problemen en eventuele andere vragen die u heeft.

We zien graag een bericht tegemoet!

Corné
SmartBlinds Customer Service

Smartblinds gewoon doen.

De Website de service en bereikbaarheid verdienen zeker 5 sterren. Zo ook de vriendelijkheid van de medewerkers. De rolgordijnen zijn makkelijk te installeren met een duidelijke handleiding en als dat niet lukt zijn ze makkelijk bereikbaar en helpen je graag.
De rolgordijnen nu 2 dagen in huis en zijn mooi en van perfecte kwaliteit. Ga zo door Smartbliinds.

13 februari 2024

Duo rolgordijnen

Ik had al de elektrische gordijnrails van Smartblinds waar wij ontzettend blij mee zijn en nu hebben we onze collectie uitgebreid met een duo rolgordijn. Wat ik hieraan top vind is dat het zowel spraakgestuurd bediend kan worden via de Apple HomeKit, via de app, maar ook automatisch met een timer of zoals wij het nu hebben ingesteld: open met zonsopkomst en dicht met zonsondergang. Ik heb er geen omkijken naar! Wij hebben de kleur Sand Brown en het is een prachtige lichte kleur. Ik kan dit zeker aanbevelen!

13 februari 2024