Wat een ellende. Ongemotiveerd personeel, een trainer die je alleen laat volgen, zonder enige correcties en adviezen. En dan te bedenken dat ik een uur extra had vanwege een actie, anders betaal j... Toon meer

Wat een ellende. Slechte pistes, een grote ijsvlakte. Veel te druk. Ze laten complete beginners gewoon vrij skiën waardoor er zeer gevaarlijke situaties ontstaan. Materiaal uitgifte duurt eindeloo... Toon meer

Cadeaukaart gekocht en binnen 10 minuten per mail geannuleerd. Diverse emails over en weer waarom annuleren niet mag, terwijl de hele cadeaukaart nog niet eens opgestuurd is. Zeer kinderachtig. Je mag... Toon meer

Helaas skiles moeten annuleren ivm ziekte. Had deze online geboekt inclusief 4 uur toegang, materiaal- en kledinghuur. 4 dagen van te voren proberen te annuleren maar dat kon niet. Tot ik iets moet be... Toon meer

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,8

Alle reviews

36 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Teleurstellende ervaring – puur gericht op geldklopperij

Teleurstellende ervaring – puur gericht op geldklopperij

Voor het eerst een privéles geboekt voor mij en mijn zoon, maar dit was ook meteen de laatste keer. Naast de al dure les kwamen er nog tal van extra kosten bij: skipas, materiaalhuur, een locker waarvoor je ook moet betalen, en zelfs de parking. Vanaf het moment dat je binnenkomt, voelt het als een grote commerciële machine die er alles aan doet om je voor elke cent uit te knijpen.

De privéles werd op het laatste moment via e-mail verplaatst, zonder excuses – gewoon een droge mededeling. De leraar was vriendelijk, maar kwam 5 minuten te laat, vervolgens duurde het nog eens 6 minuten voordat we daadwerkelijk de baan op konden. De les zelf stopte echter op de seconde nauwkeurig. Blijkbaar geldt "time is money" hier alleen in het nadeel van de klant.

Na de les nog geprobeerd iets te drinken in het café, maar daar eerst 20 minuten moeten wachten voordat we überhaupt konden bestellen. Dit bevestigt alleen maar de negatieve reviews die al online staan – en ik kan uit eigen ervaring zeggen dat ze helaas terecht zijn.

Mooie hal, maar het management is puur gefocust op zoveel mogelijk geld uit je zak halen. Een gemiste kans, want met betere service en klantvriendelijkheid zou dit een veel prettigere ervaring kunnen zijn.

5 februari 2025

Review Hotel Alpine SnowWorld Landgraaf

Review Hotel Alpine SnowWorld Landgraaf

Onze ervaring met Hotel Alpine SnowWorld Landgraaf was helaas teleurstellend. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen, maar dat was meteen één van de weinige positieve punten. De kamer was klein maar netjes, met twee aparte bedden. Helaas waren de donsdekens veel te klein, en tot overmaat van ramp werkte de chauffage niet. Bovendien lag onze kamer aan een zeer luidruchtige kant van het hotel, wat een goede nachtrust onmogelijk maakte.

Wat betreft het diner: in onze deal was een fondue inbegrepen, maar het verloop in het restaurant was ronduit chaotisch. We bestelden een aperitief, maar het vlees werd meteen op tafel gezet en pas een kwartier later, na twee keer vragen, kregen we ons drankje. Vervolgens werden de frieten gebracht voordat de fonduepot überhaupt op tafel stond, waardoor de frieten koud waren tegen de tijd dat we echt konden beginnen eten. Tot overmaat van ramp liep er een muis door het restaurant tijdens ons diner. Dit roept ernstige vragen op over de hygiëne.

Het ontbijt was niet veel beter georganiseerd. Aan de receptie werd ons verteld dat het ontbijt tussen 8 uur en 11 uur zou zijn, maar toen we om 10 uur aankwamen, bleek het buffet al afgelopen te zijn. Gelukkig was er een vriendelijke bedienster die alsnog iets voor ons regelde, wat we erg waardeerden.

De piste zelf is wél een topper en maakte het verblijf enigszins goed. Voor ons is het echter duidelijk: we keren nooit meer terug naar het hotel, enkel om te skiën op de piste. We hopen dat er een compensatie wordt aangeboden voor deze onaangename ervaring.

26 januari 2025

medewerkers gemeen

De medewerkers waren gemeen en we hadden geen goede hulp geen aanrader heel erg gevaarlijk.Hielpen ook niet al val je en je valt wel vaak want ze leggen het niet goed uit en duwde je gewoon weer op de grond al wou je op staan.Je krijgt veel blessures en pijn.

28 januari 2025

Het begon al met de online…

Het begon al met de online ticketverkoop
Avondskipas vanaf 25.50.. uiteindelijk is het dan 31.5 . Eenmaal daar aangekomen moest je ook nog het materiaal huren want dat zat niet in de prijs in. Nog eens 17.5 euro voor materiaal. Kom je die piste op. Super druk. Maar echt ellenlang aanschuiven. De blauwe en rode piste hadden meer ijsplekken dan sneeuw. Personeel werkte er tegen hun goesting. Oh ja niet vergeten ook nog is een locker 2.5 euro en nog eens parking 9euro. Als het allemaal in orde is en aangenaam om te skiën prima. Alles kost tegenwoordig veel maar ons zien ze er nietmeer terug. Voor 250euro als gezin van 4 Ga ik wel iets echt leuk doen de volgende keer ..

11 januari 2025

Aspen > SnowWorld

Sinds Aspen is overgenomen door SnowWorld is het er absoluut niet op vooruitgegaan. Betalen voor lockers, betalen voor parking, alles is duurder maar je krijgt niets extra voor je geld. Lang wachten om te kunnen bestellen en op je bestelling in het restaurant, ondanks het feit dat er veel personeel rondloopt.

1 januari 2025

De (biologische) tomatenpuree…

De (biologische) tomatensoep was niet lekker. Het was gewoon tomatenpuree uit blik ofzo... Voor €7,5 mag het toch iets meer zijn! Op de piste was het enorm druk, volgende keer niet in vakantieperiode komen.

30 december 2024

Fijne namiddag beleefd met kinderen en…

Fijne namiddag beleefd met kinderen en kleinkinderen in Snowworld. Gemakkelijk reservatiesysteem, goede sneeuwkwaliteit op de piste, vriendelijke medewerkers. Afgesloten met een lekker etentje in de Chalet.
Enige tegenvaller, in tegenstelling tot vroeger, dat er nu nog een fors bedrag dient te worden betaald om te parkeren ?????

29 december 2024

Slecht!!

Slecht!!!
Je kan niet eens cash betalen!!
Schandalig!!!

Snowworld gaat dus bepalen hoe dat de klant moeten betalen!!!!
Verschrikkelijk!!!
Mag ik alsjeblieft zelf bepalen hoe dat ik betaal?!

Nooit meer!!!!

17 december 2024

Muizen in het restaurant

Op 6 december zijn we een nachtje naar het snowworld hotel in Landgraaf geweest. Lekker een avondje geskied, om vervolgens te genieten van de kaasfondue. Er werd netjes gezorgd voor een glutenvrije variant en hier heb ik van genoten totdat we een stuk of 4 muizen rond zagen lopen in het restaurant. We hoefden niks meer te eten en werden met buikpijn wakker in de ochtend, dus ook het ontbijt maar even overgeslagen. Het personeel deed er lacherig om, dus toen maar even de manager aangesproken. Ook hij wimpelde het gemakkelijk af, maar zegt er mee aan de slag te zijn.

De hotelkamer was overigens prima en ook de skiverhuur was prima geregeld. Ik zou het restaurant alleen dus echt even overslaan.

6 december 2024

Gedurende de skiles een kopje koffie…

Gedurende de skiles een kopje koffie willen gaan drinken maar er wordt geen contant geld aangenomen. Kortom een wettig betaalmiddel wordt niet geaccepteerd.
Laat de koffie dan maar zitten. Neem de volgende keer eigen koffie mee.

21 oktober 2024

Kaasfondue gedaan, ronduit smerig

Kaasfondue gedaan met hele team,nog nooit zo slecht gegeten.
Kaas was koud en smaakte bitter 1 mandje stokbrood,koude smaakloze aardappeltjes,wat wortels komkommer en tomaatjes.
Bediening nergens te vinden...
Zoetermeer.....
Niet voor herhaling vatbaar 😬

9 oktober 2024

Op 30 juni ging ik naar de bar om wat…

Op 30 juni ging ik naar de bar om wat drinken te kopen na 3 uur snowboarden , contant betalen wordt niet geaccepteerd , geeft u dan maar een glas leidingwater wat ik niet kreeg van de medewerkster achter de bar.
Dit is de gezondheid van een medemens slopen !

30 juni 2024

Onvriendelijke personeel

SnowWorld Antwerpen heeft extreem onvriendelijk personeel. Ze geven nauwelijks uitleg en bij binnenkomst vertellen ze op een erg droge manier dat je zelf je schoenen moet halen, zonder zelfs aan te wijzen waar. Het personeel zit achter de balie en geeft amper instructies. Het voelt alsof je alles zelf moet uitzoeken. Op de piste was er niemand om je te begeleiden of om vragen aan te stellen. ECHT GEEN 2X!!!! Absoluut niet het geld waard!!

3 mei 2024

Bom vol, file voor de liften en 6 min. te laat betekent batalen?

Op Zaterdag gaan boarden in Landgraaf, enorme rijen voor de lift, die steeds stopt om mensen in en uit te laten, in 3 min beneden en dan vervolgens 18 minuten wachten. Ga je naar buiten, blijkt dat we 6 min. te laat waren, dit moest wel even betaald worden, maar het geen dat we op twee uur tijd ongeveer anderhalf uur hebben staan wachten of in een lift hebben gezeten nee dat maakt niet uit! Waardeloos dat ze zoveel mensen naar binnen laten!

23 maart 2024

1 dag overtijd met een ticket om te…

1 dag overtijd met een ticket om te klimmen. Ik kreeg een jongeman aan de lijn die mij alleen kon vertellen dat het jammer was en dat hij niets voor mij kon betekenen. jammer dat er zo slecht meegedacht en gezocht wordt naar een passende oplossing. Toch maar een kijken wat het consumentenrecht hierover zegt.

2 april 2024

Paar weken te laat met inleveren…

Paar weken te laat met inleveren giftcard van 50,00€ Reactie Snowworld "Jammer meneer wij kunnen/willen niets voor u doen".

Mijn vrouw en ik vertrekken goede vrijdag naar Stubaital Oostenrijk voor een weekje skiën. Mijn vrouw stelde voor om vooraf toch nog eens in Landgraaf de latten onder te binden om er weer een beetje in te komen. Verrek dacht ik, je hebt een tijd geleden toch een giftcard cadeau gekregen, kunnen we deze mooi voor gebruiken! Helaas kom ik tot de conclusie dat deze 05 februari dit jaar is verlopen... Ik dacht och dat zal zo'n vaart niet lopen. Ik bel ze op en zij zullen de laatste zijn die hier helemaal niets mee doen, ze hebben tenslotte alleen een klant te winnen door zich hierin coulant op te stellen. Vanmorgen met een medewerker gebeld , verhaal uitgelegd. Jammer meneer dit laat het systeem niet toe, wij kunnen niets meer voor u betekenen. Omdat het verhaal mij echter niet met rust laat heb ik 's avonds nog eens gebeld en Snowworld de keuze gegeven. Of ons tegemoet komen met de waardebon of ik ga een slechte recensie schrijven op Google Review en Trustpilot. Ben benieuwd. Wordt vervolgt.

Richy Mullenders
Vijlen

28.03.2024
Reactie op bericht van Snowworld via Google review:
Erg jammer dat jullie verzuimen in het maken van een onuitwisbare indruk, in dit geval van een negatieve.
Maar om het toe te lichten hoe het ook kan, een voorbeeld:
Voor Corona hadden wij van bij Carolus Thermen in Aken een waardebon gekregen. Ruim 3 jaar naar dato, dus na Corona gingen wij weer en vroegen of wij de bon nog in konden leveren.
"Probeer maar of de barcode nog werkt zei de vriendelijke medewerkster". Bliep ja hoor nog gewoon geldig...... Als ik nu aan Carolus Thermen denk overvalt mij nog steeds dat warme gevoel. Als ik dit spiegel naar jullie waardeloze instelling dan kan ik alleen maar zeggen dat het correspondeert met de temperatuur in jullie hallen, ver beneden nul. Jullie snappen echt niets van een klantvriendelijke service gedachte! Wat ik eerder al schreef jullie hadden de mogelijkheid om een onuitwisbare indruk te maken en dit hebben jullie met de reactie nagelaten. Ik kan jullie in ieder geval meegeven dat ook al valt er in Oostenrijk nooit meer sneeuw ik weiger nog 1 Euro aan jullie te besteden en met mij mijn hele gezin.

De niet hartelijke groeten
Richy Mullenders

PS: nog 1 toevoeging, als ik nul sterren had kunnen geven hadden jullie die gekregen. Die hebben jullie immers dik verdiend!

25 maart 2024

Onvriendelijke leraar, onbeschoft personeel

Gisteren zijn wij met een club van vijf volwassenen en zes kinderen die meededen aan een verjaardagsfeestje wezen skiën. Ik wil beginnen om op te noemen wat er wel goed is gegaan en dat zijn fijne liften, goede pistes voor ieder wat wils en Fijn dat je erin en de uit kan en de tijd stopt.

Als eerste minder goed ding werd er minimaal aandacht besteed aan onze kinderen tijdens het kinderfeestje. De leerkracht kwam zelf 15 minuten later aan maar wilde wel op de afgesproken tijd van de baan af. Het was een leraar die zeer onvriendelijk was tegen de kinderen en ze vertelde dat ze irritant waren zodra ze vielen liet hij ze liggen en hielp hij ze niet overeind. Hij had een zeer ongeïnteresseerde houding en liet ze continu opnieuw hetzelfde bergje afglijden zodat hij hier weinig aandacht had hoefde te besteden Ondanks dat ze dus 2 uur les zouden krijgen is ze alleen geleerd hoe ze een pizza puntje konden maken.

Ik had zelf problemen met hoe mijn gehuurde snowboard werkte, het was een klik in systeem en mijn broek was er tussen komen te zitten dus ik kreeg mijn board niet los. Ik heb aan 4 man personeel wat daar stond te kijken gevraagd om hulp de ene gaf aan dat hij eigenlijk achter de receptie thuis hoorde de andere kwam kijken en zei ik weet niet hoe dit werkt en de andere twee kwamen totaal niet in actie. Al met al stond ik daar met een bord aan mijn voet en was er niemand die mij wilde helpen om deze los te krijgen ze stonden erbij en keken ernaar ondanks dat ik om hulp vroeg. Ik ben in tijden niet zo verbaasd geweest dat er echt niemand was die dacht ik help deze mevrouw (46 jaar) even. Het personeel is onbeschoft en totaal niet behulpzaam de spullen zijn nat en stinken die je huurt voor 16,50. Niet een al te beste ervaring bij Snowworld Zoetermeer.

10 maart 2024

Is dit jouw bedrijf?