Wat een ellende. Ongemotiveerd personeel, een trainer die je alleen laat volgen, zonder enige correcties en adviezen. En dan te bedenken dat ik een uur extra had vanwege een actie, anders betaal j... Toon meer

Cadeaukaart gekocht en binnen 10 minuten per mail geannuleerd. Diverse emails over en weer waarom annuleren niet mag, terwijl de hele cadeaukaart nog niet eens opgestuurd is. Zeer kinderachtig. Je mag... Toon meer

Helaas skiles moeten annuleren ivm ziekte. Had deze online geboekt inclusief 4 uur toegang, materiaal- en kledinghuur. 4 dagen van te voren proberen te annuleren maar dat kon niet. Tot ik iets moet be... Toon meer

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,8

Alle reviews

36 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen refund klimpark

Vooraf een kaartje voor het klimpark gekocht, voor tijdens de vakantie. Helaas ging door ziekte in het gezin de hele vakantie niet door. Er was absoluut geen refund mogelijk. Gemiste kans!!

22 augustus 2023

Heb een zomervakantiekaart aangeschaft…

Heb een zomervakantiekaart aangeschaft om sprongen met de schans te oefenen. Na de eerste keer was de funpark echter volledig platgemaakt, precies voor de duur van de zomerperiode.

Ik heb mijn geld teruggevraagd. Geen geld terug, want ik kan ook in een van de andere locaties snowboarden. Natuurlijk kan ik een uur lang naar een andere locatie rijden, terwijl ik op 10 minuten afstand van Zoetermeer woon. Ze beloven natuurlijk niet dat er specifieke features aanwezig zullen blijven, maar wel jammer.

De sneeuw op de grote piste was trouwens geen sneeuw maar bijna puur ijs.

Mijn vrienden kregen hier les. Dat ging wel goed en het personeel was vriendelijk.

Maar voor de rest: duur, gierig en slechte sneeuw. Tenzij ze een luchtkussen terugbrengen, kom ik hier in ieder geval nooit meer terug.

1 juli 2023

Nooit meer

Bedwantsen , muizen door restaurant / bar , drugs gebruik door sommige medewerkers waaronder technische dienst en manager daarvan duld.het .
Enorm prijzig

NOOIT MEER !!

21 juli 2023

hemelvaart wekend geweest.

we hebben hemelvaart wekend geweest.
ze waren zeer vriendelijk om voor ons een andere kamer te boeken.
om privé redenen maar toch behulpzaam daar mee 👍.
alleen de horeca kan beter vonden wij.

18 mei 2023

wij kwamen met de klas snowboarden en…

wij kwamen met de klas snowboarden en skien. er werd gezegd dat we om 12 uur gingen skien maar nee we stonden pas om 14 uur op de piste met een onduidelijke les ze dachten dat we naar 1 x zien al profesionele snowboarders waren. ook kregen we friet zonder zout om 11 uur sochtends met KETCHUP.

na een klein uurtje les mochten we vrij maar wel van de kleine afdaling want we zijn natuurlijk allemaal incapabel. xxx Deltion

15 mei 2023

Te druk en lesgroepdictatuur

Gisteren ben ik hier gaan skiën op de beginnerspiste en er waren tegelijkertijd zo'n 4 a 5 lesgroepen bezig voor een skilerarenopleiding. Daarnaast waren er ook nog eens reguliere lessen aan de gang. De hele piste werd geblokkeerd waardoor mensen eigenlijk alleen de keus hadden om in een rechte lijn naar beneden te gaan. Niet zo handig dus. Bij de liften werd niet geritst maar blokkeerden de leraren zonder enige communicatie steeds de doorgang zodat hun hele groepje eerst kon, bleven vervolgens staan l*llen, om vervolgens bovenaan alles weer te blokkeren om eeuwenlang instructie te geven. Om de piste nog eens wat smaller te maken was iemand op het leuke idee gekomen om een deel af te zetten zodat kinderen met sleetjes naar beneden konden. De sneeuwkwaliteit werd ook alsmaar slechter. Ik kwam hier in het verleden best vaak, maar het gaat echt achteruit hier. Voorlopig kom ik hier niet meer en zeker niet met die belachelijke prijsverhoging.

15 april 2023

Een cursus geboekt van 4 skilessen van…

Een cursus geboekt van 4 skilessen van onze 3 jarige dochter.
1 les was ze ziek. Telefonisch toegezegd gekregen dat zij 1 uur vrij skieen hiervoor terug zou krijgen en dat er uiteraard een ouder mee mag op de baan. Nu zegt de klantenservice dat wij een entree kaartje moeten kopen?! Wij zullen haar alleen opvangen onderaan de berg. Je kunt een 3 jarige toch niet alleen de baan op sturen. Vooral omdat bij de lessen zwart op wit staat dat er een volwassene mee mag naar binnen. Daarnaast is mij dit ook mondeling toegezegd. De slechtste service ever!!!

14 april 2023

1+1 actie bij snowworld waarbij je…

1+1 actie bij snowworld waarbij je schijnbaar niet automatisch een extra kaartje boekt. Je moet 2 stuks kiezen en prijs wordt bij de laatste stap verrekend. We hebben het kaartje online gekocht voor de rij van de kassa en vervolgens kwamen we erachter dat het niet goed was. Binnen 1 minuut naar een manager gelopen die HELEMAAL niks voor ons kon betekenen. Moesten maar een extra kaartje voor nog eens €47,50 kopen. Wat een service.
Na mail contact hebben ze het toch nog netjes opgelost en hebben wij het geld van het kaartje terug kunnen krijgen.

10 april 2023

Snowworld Zoetermeer Sneeuw als los zand ronduit gevaarlijk

Sneeuwkwaliteit op piste 3 is zo slecht geworden dat het ronduit gevaarlijk is, zelfs voor gevorderde skiers. Voorheen was de sneeuw hier mooi stevig met voldoende kantgrip. Nu is het als opgehoopt los zand waar de ski's op de kant geen grip vinden, maar zich al te makkelijk ingraven met struikelen tot gevolg. Echte breke-benen sneeuw dus waarsoor veel onnodige valpartijen en weinig plezier. Het is hier wachten op ernstig letsel, zeker als het druk is met teveel beginnende skiërs op de baan die zogenaamd alleen voor gevorderden toegankelijk zou zijn.

1 april 2023

Slechte ervaring!

Ik heb begin januari een cursus van 3 x skiles bij Snowworld Amsterdam (Spaarnwoude) geboekt.

De 1e les was prima, niets op aan te merken. De 2e les van een andere leraar gehad, compleet waardeloos! Een groep van 9 personen! Het kwam erop neer dat we langer boven hebben staan wachten totdat we aan de beurt waren of beneden hebben staan wachten in de lange rij bij de lift (de andere lift was stuk.....), dan dat we hebben geskied.
Aan het eind van de rit gaf de leraar als advies om in Oostenrijk een privéles te nemen terwijl ik daarvoor juist de skilessen had geboekt bij Snowworld.
De 3e les weer van een andere leraar les gehad, deze was overigens prima.

Ik heb d.d. 17-02-2023 een mail gestuurd en daarin mijn verhaal gedaan en verzocht om een oplossing.
Daarna opnieuw diverse mails verstuurd, tot op heden zonder resultaat (alleen een email waarin werd aangegeven dat ze het erg druk hadden...)
Kortom, een slechte ervaring rijker, geen aanrader!!!

16 februari 2023

Klant is geen koning hier

Vandaag geprobeerd voor een verstandelijk beperkte man een bord friet met 2 frikandellen te bestellen. Onmogelijk!. Frikandellen mogen alleen worden uitgegeven bij een kindermenu. Die jongen had daarover strikte instructies van zijn baas gekregen. Al heel vaak in alle vestigingen van SnowWorld geweest, maar overal kun je gewoon friet met frikandellen bestellen. Starre zeikvestiging in Zoetermeer. Lekker klantgericht zo.

17 maart 2023

Wat een ellende

Wat een ellende. Slechte pistes, een grote ijsvlakte. Veel te druk. Ze laten complete beginners gewoon vrij skiën waardoor er zeer gevaarlijke situaties ontstaan. Materiaal uitgifte duurt eindeloos lang, en materiaal is van zeer slechte kwaliteit. Ski schoenen met lamme haakjes en veel te wijd/ruim voor dames. Twee van de vier ski’s waren verkeerd afgesteld. Correctie hiervan duurde vervolgens weer een eeuwigheid terwijl mijn kinderen stonden te bevriezen in de tunnel. We hebben met moeite een uur volgemaakt. Heel frustrerend- wij komen nooit weer terug. Slechte klantenservice.

11 maart 2023

Eerste les geen succes!!

We hadden met zijn 3en een eerste les geboekt. Bleken alle 3 ingedeeld in 3 verschillende groepen dus geen gezellig uitje samen. Dit aangegeven maar niemand wist hoe dit op te lossen dus zelf maar tussen de mensen door gaan skieën. Niet echt een leuke ervaring zo voor de eerste keer. Erg druk overal dus echt skieën zit er niet in. Vind het voor de prijs en wat je boekt echt jammer dat het zo gelopen is.

21 februari 2023

Wat een ellende

Wat een ellende. Te veel mensen op een kluitje. De “piste” was meer ijs dan sneeuw. De lange afdaling was één grote molshoop wat normaal skiën bijna onmogelijk maakte. Kwaliteit schoenen erg slecht, sluitingen die lam of kapot waren. Dit was eens maar nooit meer. Zonde van je geld helaas. De schnitzel in het restaurant was wel okay 🤔

11 februari 2023

Lompe Ervaring Instructeur

Op 11 feb 2023 hebben ik en mijn vriendin 2 uur geskied op de piste.
Na een aantal x van de piste af te zijn gegaan valt er de volgende situatie voor:
We waren boven aan de piste en een groep skiërs waren bezig met de lessen, de instructeur stond voor de skiërs en sprak iedereen toe, ik wilde van de piste en dacht dat hier ruimte voor was, de instructeur zag mij gaan en seinde ‘even wachten’ met zijn hand, ik kon helaas niet meer stoppen aangezien ik al half aan het beginnen was en gleed door. Hier riep de instructeur naar mij “bedankt voor het wachten!” Eenmaal beneden aangekomen kwam mijn vriendin 15 seconden later aan. Ik zei tegen mijn vriendin “ik kon niet meer stoppen ik gleed weg!” Waarom mijn vriendin zei “Ja en wat die instructeur daarna zei was niet normaal!” Dus ik “wat zei die dan?” Mijn vriendin “Bedankt voor het wachten Idioot!”
Ik vond deze reactie té heftig en ging verhaal halen bij de betreffende Instructeur “Heb je net mij Idioot genoemd?” Vroeg ik, de instructeur keek mij aan en zei “Ja het is niet zo handig als je gaat als ik zeg dat je moet wachten” waarop ik zei “Dat gaat lastig als ik er niks aan kon doen, ik gleed perongeluk door!”
Hier wist de Instructeur niks op te zeggen en mompelde wat.
“Best asociaal om gelijk Idioot te roepen naar een van de klanten van je werkgever of niet?” Riep ik.
Hij wimpelde mij af en keek de andere kant op.

Schan-da-lig om zo om te gaan met je klanten.
Snow World Breda-Rucphen 11-02-2023 tussen 13:00 / 15:00 Blauwe Piste

Ik ga hier niet zeggen “Ik kom lekker niet meer lekker Puh” maar jezus wat een gore manier om je klanten zo te behandelen.

10 februari 2023

Is dit jouw bedrijf?