Wat een ellende. Ongemotiveerd personeel, een trainer die je alleen laat volgen, zonder enige correcties en adviezen. En dan te bedenken dat ik een uur extra had vanwege een actie, anders betaal j... Toon meer
Wat een ellende. Slechte pistes, een grote ijsvlakte. Veel te druk. Ze laten complete beginners gewoon vrij skiën waardoor er zeer gevaarlijke situaties ontstaan. Materiaal uitgifte duurt eindeloo... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zeer slechte sneeuw
Zeer slechte sneeuw, als je dit al sneeuw mag noemen. Deel van de piste afgesloten voor een skischool uit Vlaanderen plus de bijbehorende sleeplift deed het ook niet. Op andere piste was de sleeplift gereserveerd voor de skischool van Snowworld...er bleef dus weinig over. Betalen kan alleen met pin, waarom niet met cash? In restaurant alleen menukaart via QR-code??? en onvriendelijke service door te jong en ongeschoold personeel. Te weinig ruimte om je rustig om te kleden. Enkele jaren geleden was het nog gezellig daar, nu draait het om zoveel mogelijk geld uit jouw zakken te kloppen tegen zo laag mogelijke kosten...erg jammer-> vergane glorie. Veel wandelaars met hun honden in het restaurant, bah.. een hond hoort niet in een restaurant! En er zijn ook mensen die allergisch zijn voor honden...denk daar ook aan.
Pluspuntje: schone toiletten
Zeer slechte service
Helaas skiles moeten annuleren ivm ziekte. Had deze online geboekt inclusief 4 uur toegang, materiaal- en kledinghuur. 4 dagen van te voren proberen te annuleren maar dat kon niet. Tot ik iets moet betalen voor de gereserveerde tijd van de skileraar kan ik nog enigzins begrijpen maar dat we zelfs de materiaalhuur, kledinghuur en toegang niet terug krijgen vind ik schandalig. Mij zien ze hier nooit meer
Slechtste indoor skipiste
Slechtste indoor skipiste die ik ooit heb gezien. Super slechte kwaliteit kunstsneeuw, niets geprepareerd, piste was helemaal kapot geskiet en hier werd niets aan gedaan.
Afrader!
In het verleden heerlijk kunnen skiën op deze plek. Nu heeft de sneeuw niets meer weg van de substantie van echte sneeuw. Het is er veel te druk en de pistes bestaan uit bulten of ijs. Zouden hier absoluut niet meer terug komen!
De sneeuw op de piste heeft niets meer…
De sneeuw op de piste heeft niets meer met sneeuw te maken! Super slecht en niet skibaar! In het verleden prima en leuke baan maar hier kom ik niet meer terug…
te druk bij Snowworld
Het was te verwachten dat het tijdens de kerstvakantie druk is.
Maar dat het zo rommelig was hadden we niet verwacht.
De omkleedruimte was erg druk. Wij konden gelukkig wel een locker krijgen, maar niet iedereen.
We hadden wat moeite om de juiste schoenen te krijgen. De ski’s werden gewoon in je handen gedrukt, zonder te vragen of je goed kan skiën. Bindingen worden helemaal niet afgesteld.
Bij de piste leek het wel of je het eerste stuk in schuim liep, zo slecht was het.
Net een paar stokken kunnen pakken, maar na een korte drink pauze blekken de stokken weg te zijn. Iedereen pakte stokken van andere omdat er gewoon te weinig stokken zijn voor de hoeveelheid mensen die op de piste zijn. Schijnbaar koopt Snowworld wel genoeg ski’s, maar niet genoeg stokken. Ski’s liggen er genoeg op het einde, want niet iedereen vindt het noodzakelijk om zijn eigen ski’s mee naar beneden te nemen om ze in te leveren.
De pistes zelf waren ook niet al te best. We hadden er zelf minder last van, maar de mensen die minder goed kunnen skiën wel. Die gaan toch deze pistes af. Waar ze soms een gevaar voor andere zijn!
Natuurlijk is het ook druk bij de liften. Het vervelende is dat er mensen zijn die de sleeplift vasthouden als ze gevallen zijn. Hierdoor stopt de lift ook steeds.
Het grote restaurant was ook erg druk. Omdat er 1 persoon van ons glutenvrij moet eten, wilde we weten of de patat misschien glutenvrij was. Eerst aan een ober gevraagd en toen aan een kok of de patat misschien glutenvrij was. Het antwoord dat wij kregen, was dat de patat glutenvrij was. Voor de zekerheid toch maar aan een andere kok gevraagd of dit ook klopte, omdat in de bestel app de patat niet als glutenvrij stond. De ander kok vertelde gelukkig dat de patat niet glutenvrij was omdat bitterballen en andere dingen ook in dat frituur gebakken worden.
Het is wel fijn dat iedereen van het personeel weet wat gluten is en waar het in zit.
Gelukkig konden wij bij het kleine restaurant wel glutenvrije patat krijgen.
Ons zullen ze niet meer zo snel in Snowworld zien, want het was ons erg tegen gevallen.
Zeker niet meer in een vakantieperiode.
Slechte kwaliteit piste, erg gevaarlijk
We zijn in de avond gaan skiën, maar de kwaliteit van de pistes was erg slecht. Een en al hobbels. Ik heb nooit eerder zoveel mensen zien vallen. En het was enorm druk. Echt gevaarlijk.
Doe het niet!!
Het was erg druk, naar mijn mening veel te druk. Ik had kledingverhuur bijgeboekt, kleding valt ontzettend klein, waardoor ik geen gebruik heb kunnen maken van het materiaalhuur. Door de drukte en het continu ruilen van gepaste broeken een kleine 40 minuten te laat voor mijn 50-durende les. Skipas werkte niet en er was geen ondersteunend personeel aanwezig. Geen sneeuw gezien. Los van de beschamende dienstverlening een nog veel ergere klantenservice. Kan fluiten naar mijn geld. Ga iets leuks doen, maar hier zijn ze je geld absoluut niet waard! Waardeloze organisatie.
Sercice
Bij deze wil ik het hele team Compliance SnowWorld Landgraaf bedanken voor de goede service.
Wendy, Rachel ,Delano , en Dinano
Wij reden een uur
Wij reden een uur, bleken we niet binnen te kunnen. Hebben 3 u moeten wachten tot we binnen konden. Binnen was niets georganiseerd, alles liep in het honderd. Tickets voor materiaal werden niet gescand, hadden we in principe niet hoeven kopen. Eén toegangsticket werkte niet, de ski 's werden niet afgesteld op gewicht. Komen we op de piste, blijkt dat men mijn man zijn ski 's op de verkeerde maat waren afgesteld.
Er waren ook geen stokken beschikbaar. Naast het feit dat de piste zwart van het volk zat, lag de piste er slecht bij. Door alle heisa met de verkeerde maat en het vele volk aan de lift, hebben we hoop en al 1 uur kunnen skiën terwijl we voor twee betaalden.
Wij komen nooit meer terug.
Al vaak geweest maar na vandaag ga ik…
Al vaak geweest maar na vandaag ga ik nooit meer. Half uur gestaan om een locker te hebben, dan een lange rij voor ski´s. Daar geven ze er mee zonder af te stellen op de schoenen met de boodschap dat past zo. Mijne man heeft dan de skilatten van onze zoon zeld afgesteld. Eens op de piste, niks dan bulten. Lag er heel slecht bij en superdruk. Er waren ook geen stokken meer beschikbaar. 200 euro armer en mij zien ze hier nooit meer. Ook in de bar om iets te drinken, duurde het heel lang eer je uw drinken had.
Vergane glorie...
Ben er vaak geweest, maar nu was het echt veel te druk! Geen lockers beschikbaar, drama met gehuurde materialen en voor één van onze kinderen was er geen passende helm beschikbaar. Hierdoor bijna anderhalf uur later op de piste. Piste zelf lag er heel slecht bij en bij de liften waren lange wachtrijen. Hoe er vervolgens is gereageerd op de klacht over de helm, heeft mij doen besluiten toch deze review te geven. Het gaat kennelijk te goed als je zo met duur betalende klanten om kunt gaan...
Eigenlijk nul sterren
Eigenlijk nul sterren.
4x 6.50 teveel betaald.
0 euro retour. Veel vergane glorie onvriendelijke bejegening. Verschillende data contact
Geen kinderfeestjes reserveren in…
Geen kinderfeestjes reserveren in Rucphen, je wordt in de horeca totaal aan je lot overgelaten. Het is hartstikke duur en het slaat nergens op. Nog nooit zulk ongemotiveerd volk gezien wat daar werkt, behalve de instructeurs. Klantenservice ook totaal flut. Gewoon niet aan beginnen, voor dat geld ergens anders 10 x beter feest
Slechte service en oude faciliteiten
Slechte service en oude faciliteiten. Te duur voor wat je er voor terug krijgt
Waardeloze klantenservice
Via de webshop per ongeluk boots gereserveerd ipv ski’s. Vriendelijk gemaild met de vraag om dit te laten aanpassen. Eerst doen ze alsof ze je niet begrijpen - na nog wat mails over en weer komt de kat uit de mouw dat ze niets kunnen annuleren en ik de ski’s dus nog maar eens moet bijboeken/betalen. Waardeloze klantenservice en regelrechte diefstal. Mij zien ze er niet meer …
Retourneren niet mogelijk
Cadeaukaart gekocht en binnen 10 minuten per mail geannuleerd. Diverse emails over en weer waarom annuleren niet mag, terwijl de hele cadeaukaart nog niet eens opgestuurd is. Zeer kinderachtig. Je mag een cadeukaart kverigens retourneren omdat je een dienst koopt en geen stukje papier. Volgens de wet heb je 14 dagen om dat te retourneren. Pakketje zal gewoon geweigerd worden aan de deur.
Skiën Landgraaf snowworld
Skiën Landgraaf snowworld
Niet skiën naar Snowworld Landgraaf! Levensgevaarlijk! Afgelopen mei op Moederdag (2022) liep mijn ski-uitje met mijn gezin. Snowworld Landgraaf niet goed af. Bij een afdaling van skipiste 4 kon ik helaas niet meer afremmen. Aan het einde van de piste stonden stootkussens tegen de muur om skiërs op te vangen. Helaas was 1 stukje muur niet bedekt met een kussen. En laat ik nu precies daar tegen aankomen. Achteraf bleek dit dus ook niet de bedoeling geweest.., er had daar ook een stootkussen moeten staan. Ik kwam met een flinke klap tegen de muur aan en ben enkele minuten buiten bewustzijn geweest. Mijn dochter van 11 zag het gebeuren en dacht dat ik dood was… die is nu getraumatiseerd en durft niet meer te skiën. Vervolgens slecht opgevangen door ehbo. Ze wisten niet goed wat ze moesten doen. Het ging niet goed met me, had veel pijn, was niet mezelf. Ik heb ze aangeraden om een ambulance te bellen. Maar volgens mij hebben ze niet goed uitgelegd hoe ernstig het was. Want de ambulance kwam niet. Toen ben ik op eigen houtje naar het ziekenhuis gegaan. Daar bleek dat ik een hersenbloeding had gehad… en dat door een vergeten stootkussen! Enfin, ik heb tot op heden last van het ongeluk en kan niet meer volledig werken. Snowworld laat verder niets van zich weten. Schandalig…
Het minste wat ze kunnen doen is toegeven dat ze fouten hebben gemaakt. Ervoor zorgen dat dit nooit meer gebeurd en hun ehbo beter inrichten.
Naar mij als klant toe, mijn dochter aanbieden om te komen skiën onder begeleiding zodat ze niet meer getraumatiseerd is. Een verontschuldiging naar mij toe en tenminste de gemaakte medische kosten vergoeden.
Maar ik denk dat dat helaas niet gaat gebeuren… heel jammer.
Sturen gerechtsdeurwaarders op je af voor €25
Buitengewoon asociaal gehanteerd parkeerbeleid. Ik krijg bijna 6 (!) maanden na mijn bezoek nog een passief-agressieve brief van een gerechtsdeurwaarders en incassobureau met de eis om een bedrag te betalen terwijl de slagboom gewoon openging bij het uitrijden. Ik kon geen parkeerautomaat vinden en ging er van uit dat dit hier betaald kon worden. Zal hier niet meer terugkomen.
Kinderfeestje plannen gaat heel stroef
Probeer al een paar dagen een kinderfeestje voor 7 personen te regelen per eind november. Heb nog nooit zoveel stress gehad bij het plannen van een kinderfeestje. Uiteindelijk is het niet gelukt. (Tip: als je online (website) aanvraagt, probeer dan begin van de werkweek, wellicht dat de communicatie vlotter gaat.)
Lokatie en tijden geboekt via website, echter het is slechts een offerte, ze gaan daarna pas kijken of er een instructeur/-trice beschikbaar is en het feestje door kan gaan.
Na aanvraag/boeking via website nog zowel telefonisch (>10x) als per email (>10x) contact gezocht in de hoop dat we de bevestiging hebben en de uitnodigingen kunnen uitsturen. Voor reservering is helaas alleen per email mogelijk waardoor steeds de aangevraagde data/tijden tussen de emails door alweer gereserveerd zijn door derden. Heb als alternatief ook een andere lokatie opgegeven en in email gevraagd of we telefonisch contact kunnen hebben zodat we gelijk de tijden/datum kunnen vastleggen, maar het bleef bij email waardoor we steeds achter de feiten lopen. Heb de hele tijd mijn mailbox in de gaten moeten houden zodat ik snel kon reageren.