Wat een ellende. Ongemotiveerd personeel, een trainer die je alleen laat volgen, zonder enige correcties en adviezen. En dan te bedenken dat ik een uur extra had vanwege een actie, anders betaal j... Toon meer
Wat een ellende. Slechte pistes, een grote ijsvlakte. Veel te druk. Ze laten complete beginners gewoon vrij skiën waardoor er zeer gevaarlijke situaties ontstaan. Materiaal uitgifte duurt eindeloo... Toon meer
Cadeaukaart gekocht en binnen 10 minuten per mail geannuleerd. Diverse emails over en weer waarom annuleren niet mag, terwijl de hele cadeaukaart nog niet eens opgestuurd is. Zeer kinderachtig. Je mag... Toon meer
Helaas skiles moeten annuleren ivm ziekte. Had deze online geboekt inclusief 4 uur toegang, materiaal- en kledinghuur. 4 dagen van te voren proberen te annuleren maar dat kon niet. Tot ik iets moet be... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Vreselijk
Vreselijk! Snowworld Landgraaf. Jammer dat je niet echt een keuze hebt ergens anders dicht in de buurt te gaan snowboarden, anders wist ik het wel. Klantvriendelijkheid kennen ze niet. Ze willen/kunnen totaal niet met je meedenken. 5 min eerder een kaartje voor de rodelbaan gekocht als afsluiting herfstvakantie na de snowboardles, valt mijn zoontje 2 min later heel ongelukkig, waardoor hij niet meer kan gaan, kunnen ze het kaartje niet omboeken naar een andere datum of geld terug! Werkelijk waar! Wat een geldmaniakken!
Zeer slechte prijs-kwaliteit verhouding
De prijs voor 55minuten privéles staat totaal niet in verhouding met een groepsles. Freestyle snowboarden wordt niet als groepsles aangeboden evenals skiles niveau 4, waardoor we privéles moesten kiezen. Echter bij groepsles zit entree voor de baan wel inbegrepen maar bij privé moet je nog een apart ticket kopen voor op de baan! Dus er worden dubbele kosten berekend! Belachelijk en totaal niet in verhouding tov de groepsles.
Zeer klantonvriendelijk parkeerbeleid…
Zeer klantonvriendelijk parkeerbeleid bij Snowworld. Let goed op dat je betaalt (als je de automaat al kan vinden) voordat je door de altijd openstaande slagboom rijdt, want daarna krijg je geen mogelijkheid meer om te betalen bij de automaat. Je zal een paar maanden later een brief ontvangen van Kuijt Gerechtsdeurwaarders waarin staat dat je nu €25,30 mag betalen. Bezwaar maken heeft bij mij niks uitgehaald. Je krijgt een standaard antwoord wat ze waarschjjnlijk naar iedereen sturen. Er wordt op deze manier flink wat extra geld verdiend door Snowworld en Kuijt! Schandalig!
Schandalig!
Ik sluit mij volledig aan bij de onderstaande reviews. Werkelijk schandalige service. Ga hier niet heen!
Waardeloos parkeerbeleid!
Fan van snowworld maar wat een schandalig parkeerbeleid. Ik kom al vele jaren bij Snowworld. Zo ook in mei van dit jaar. 5 maanden later ontvang ik een brief van het incassobureau of ik € 25,30 wil betalen aangezien ik niet betaald zou hebben. Bij Snowworld geeft men aan dat er een storing was in die periode maar dat ze verder niets kunnen doen. Iedereen verwijst vervolgens naar elkaar en niemand neemt verantwoordelijkheid. Snowworld doe hier iets aan!!!
Parkeren
Met een vriendengroep ben ik op 20 mei 2022 gaan skiën bij Snowworld Landraaf. Vanwege een stroomstoring die avond hebben we bijna 2 uur niet kunnen skiën maar konden we ook niet bij onze persoonlijke spullen in de kluisjes.
Nadat de storing opgelost was, werd ons door een medewerker van Snowworld verteld dat we zonder te betalen het parkeerterrein mochten verlaten. Dus dat deden we. Bijna 5 maanden later, op 14 oktober 2022 en zonder enig bericht tussendoor, ontving ik een brief van Breton Advocaten met ook het verzoek om een bedrag van €25,30 te betalen.
Snowworld geeft aan hier geen uitspraken over te doen en dat het niet hun verantwoordelijkheid is.
Schandalige zaak en ongelofelijke slechte service.
Onwijs slechte service
Rond vorig jaar november een dag pas skieën gehaald voor mijn oom uit Noorwegen en ikzelf. Dit kon door de nieuwe corona maatregelen helaas niet doorgaan. Voor beide partijen natuurlijk vervelend. Echter kon Snowworld geen geld terug geven. Ook daar kan ik mee leven. Vervolgens wil ik voor komende winter weer een afspraak maken, maar zijn de kaartjes op magische wijze verlopen en uit het systeem gehaald. Achteraf hoor je dat ze net 10 dagen over datum waren. Kan niks voor worden geregeld en geld weg. Belachelijk slechte service.
2 van de 3 pistes dicht, toch volle mep betalen
Piste 1 (rood) zou tot 30 september gesloten zijn. Verwacht je 1 oktober open .... not. Ook de snowboardpiste dicht. Van de 3 grote pistes 2 dicht, allen piste 2 (blauw) open. Ik ben een gemiddelde skier, maar verveel me op blauw. Maar ze laten de bezoekers de volle mep betalen.
Parkeerboetes bij open slagbomen
Ook twee parkeerboetes gehad in Snowworld Landgraaf omdat beide slagbomen open stonden en dus de indruk werd gewekt dat parkeren gratis was. Lijkt inderdaad op een verdienmodel als ik nu lees dat zovelen erin getrapt zijn
Wat een slechte service bij SnowWorld…
Wat een slechte service bij SnowWorld Amsterdam.
48 uur van tevoren mijn reservering willen annuleren omdat we onze vakantie hebben moeten afbreken in Noord Holland vanwege ziekte van mijn vrouw.
Wij hadden een proefles geboekt van 1 uurtje voor komende woensdagavond 10-08-22
Mw aan de lijn gaf aan dat geld terug niet mogelijk was en alleen een tegoed bon.
Aangegeven dat ik hiermee niet akkoord ging omdat we anders 2,5uur in de auto moeten zitten voor een uur proefles. (en 2,5 uur terug)
Andere optie waren er niet.
Wat een baggerservice! Eens maar nooit weer.
M. Vos
Let op je spullen bij snowworld, het is erg kostbaar om ze weer terug te krijgen!
Toen we bij de skihelm aan kwamen konden we meteen door naar de ski verhuur omdat we online al waren ingecheckt; super! In de ruimte waar je om kunt kleden was het erg rommelig. Veel rondslingerende spullen. Daarom deed ik schoenen en spullen in de tas, m’n dochter legde haar jurkje over de bank. Op de baan was het heerlijk rustig, leuke actieve middag gehad👌🏼
Toen we klaar waren besloten we niet om te kleden ivm de volgende afspraak. We pakten de tas, verder lag er niets meer. In het hotel kwam m’n dochter erachter dat haar jurkje er niet in zat! Meteen naar snowworld Landgraaf gebeld met de vraag of het jurkje er nog lag. We kregen als antwoord dat dit is uitbesteed aan een extern bedrijf. ‘s Avonds nog een keer gebeld, met hetzelfde resultaat. Op de site is een speciale ruimte waar gevonden voorwerpen worden gemeld, daar stond het toen (nog) niet tussen. Pas na het weekend kon ik de jeuk daarop terug vinden. Ik moest aantonen dat het onze jurk was en kreeg vervolgens de mogelijkheid hem op te laten sturen voor €28!!
Omdat ik dit een exorbitant hoog bedrag vond nam ik contact op met snowworld en met het bedrijf wat de gevonden voorwerpen beheert. Helaas veranderde er niets aan, ook niet toen ik uitlegde dat we er nog gewoon waren op het moment dat de jurk is ‘opgeruimd’ en dat we twee maal hadden gebeld en pas bij thuiskomst zéker wisten dat we hem in de skihal hadden verloren.
Kleine tip: BERG JE SPULLEN GOED OP, WANT HET IS ERG KOSTBAAR OM ZE WEER TERUG TE KRIJGEN!!
Parkeerboete???
Parkeerbeleid is echt treurig. Eerste 90 minuten gratis, prima. Maar als je op terminal checkt krijg je 0 euro kosten te zien. Vervolgens lopen naar de auto, inladen en wegrijden. Camera leest kenteken en slagboom opent. Echter na 6 weken een brief van een gerechtsdeurwaarder dat we niet betaald hebben omdat we 92 minuten geparkeerd hebben. Of we even 25,30 euro willen aftikken. Naar parkeerkosten van 5 euro nog 8,40 kosten RDW opvraging en 11,90 contractuele tariefsverhoging. De contractuele voorwaarden staan nergens gemeld..... Punt is dat zowel Snowworld als de gerechtsdeurwaarder Kuyt weigeren verhaal aan te horen. Punt is dat je zelf niet kan aantonen dat je wel op terminal gecheckt hebt of je moest betalen en dat slagboom wel openging (staat soms open blijkbaar). Het irritante is dat ik wel gecheckt heb, maar dat deze tijd blijkbaar binnen de 90 minuten lag, maar dat tijd daarna doorloopt tot je slagboom door bent. Verder is het vreemd dat een slagboom opent als er dus blijkbaar betaald moet worden, zo werkt geen enkele parkeergarage. Kortom een lekker verdienmodel voor zowel Snowworld als Kuyt.
Onduidelijk parkeerbeleid
Ook ik ben de dupe geworden van het onduidelijke parkeerbeleid. Uiteraard had ik moeten betalen en wordt er her en der ook op geattendeerd, maar aangezien de slagboom open ging toen ik aan kwam rijden dacht ik dat ik er bijv op een tijdstip was dat parkeren gratis was of dat er andere omstandigheden waren. Het beleid was kennelijk dat slagboom altijd open ging om opstoppingen te voorkomen.
Begreep inmiddels van Snowworld dat het parkeren , na ca 5-6 maanden dit beleid/ systeem te hebben gehad, weer wordt terug gedraaid, gezien de vele negatieve ervaringen. Het zou ze sieren als ze iets voor de ' gedupeerden' zouden doen.
Parkeerbeield
Gisteren naar Landgraaf geweest. Klimpark was erg leuk en wilde een positieve ervaring plaatsen. Tot ik de ervaringen op deze site ging lezen.
We konden ook geen parkeerautomaat vinden en slagboom ging open dus gingen ervanuit dat het gratis zou zijn.
Net direct gebeld met Snowworld dat we 5 euro willen voldoen. Immers op een hele dag Snowworld heeft besparen op 5 euro parkeerkosten echt geen zin.
Ze doen het erom. Ze hadden bij het kopen van de kaarten ook kunnen vragen of je er een parkeerticket bij wil. Maar het lijkt of dit bewust niet wordt vermeld.
Ze hadden het beter moeten aangeven.
Medewerker wilde niet helpen en zeer onvriendelijk. We moeten wachten op de aanmaning. Schandalig om mensen op deze manier weg te sturen. We komen hier nooit meer terug.
Aanmaning
2 weken geleden ontvingen wij een aanmaning van een deurwaarder van €25,30 voor het niet betalen van parkeergeld bij snowworld in Landgraaf. Met daarop de tijd die wij daar in- en uitgereden zijn.
Wij zijn nog NOOIT bij Snowworld geweest en waren deze dag aan het werk.
Gebeld met de deurwaarder met het verzoek om beelden/ bewijs, maar zij konden niets voor ons doen. We moesten maar bezwaar maken maken.
Dit hebben we gedaan met nogmaals het verzoek bewijsmateriaal aan te leveren. 2 weken later krijgen we een mail dat we door een technische fout een brief hebben ontvangen en dat het dossier gesloten wordt….
Koude douche voor parkeerbeleid snow world
Na een bezoek aan een dagje Snowworld krijg ik na 5 weken een incassobrief verstuurd door een gerechtsdeurwaarder. Of ik 25,30 euro wil betalen voor een parkeerkaart met verhogingen. Ik was me van geen kwaad bewust dat ik iets onrechtmatig gedaan had. De informatie over het parkeren is buitengewoon slecht.
Parkeerbeleid Snowworld is een drama
Na een bezoek aan een dagje Snowworld werd ik geconfronteerd met een incassobrief verstuurd door een gerechtsdeurwaarder. Verschillende malen tevergeefs contact gehad over de onoverzichtelijke parkeersituatie in Landgraaf. Het lijkt wel een doordacht business plan van Snowworld in samenwerking met exploitant Xpark en gerechtsdeurwaarder Kuyt uit Lisse om zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren. Het was een leuk dagje maar mij zien ze noooooooit meer bij Snowworld. Wat een dramabeleid om bij goedwillende klanten bij het uitzwaaien nog een poot uit te draaien.
Onbegrijpelijk parkeerbeleid
Snowworld zelf is acceptabel (echte sneeuw is een stuk beter), maar de exploitatie van het parkeerterrein is dramatisch. Waar voorheen het parkeerterrein normaal werkte is het tegenwoordig zo dat slagbomen willekeurig open staan zodat mensen denken dat het gratis is. Maar natuurlijk is dat niet zo en is dit enkel een manier om extra hoge parkeertarieven te rekenen door de kentekenhouders aan te schrijven via een incassobureau met wat advocaten erbij. Met een tarief van 25 euro en een paar 1000 geautomatiseerde brieven per jaar is het dan lekker verdienen aan de verwarde bezoekers.
Snowworld krijgt een hele warme douche.
Snowworld krijgt een hele warme douche.
Wij zijn maandag 2 mei 2022 in Snowworld Landgraaf geweest. Bij bestelling van de tickets was ons niet opgevallen dat de stoeltjeslift en baan 1 dicht waren in verband met onderhoud. Wij waren dan bij aankomst ook zeer verbaasd dat in de voorjaars vakantie de stoeltjeslift en baan 1 dicht waren. Maar het stond op de site, dus we hadden het kunnen weten. Dus zijn we toch maar gaan snowboarden / skiën omdat we er bijna 2 en een half uur voor gereden hadden.
Ik heb achteraf toch maar even een mailtje naar Snowworld geschreven, dat we erg teleurgesteld waren. Want voor een snowboarden met de ziekte MS is een sleeplift wel heel erg vermoeiend en spier belastend. Ook moest ik mijn jongste zoon eerst leren om te gaan met een sleeplift.
Na een paar dagen krijg ik een mailtje terug van Snowworld, dat het inderdaad op de site vermeld was. Maar om onze teleurstelling te verzachten, mochten we op een ander tijdstip wanneer het onderhoud klaar is nog een keer op kosten van Snowworld terug komen.
Hier zijn we als gezin heel erg blij mee. Heel erg bedankt Snowworld Landgraaf!
Middelvinger naar de klant
Na een dag geskied te hebben bij Snowworld werden wij een aantal weken later onaangenaam verrast door een brief van een gerechtsdeurwaarder waarin ons werd verzocht parkeergeld te betalen inclusief de gemaakte kosten voor het opvragen van naw gegevens. Want wat blijkt? Bij het betreden van het parkeerterrein ben je parkeergeld verschuldigd, ondanks dat bij het betreden en het verlaten de slagbomen gewoon open stonden. Daardoor is het bij ons niet opgekomen dat je parkeergeld moest betalen. Integendeel, wij dachten dat het gratis parkeren was. Wij zijn ook bij entree en het verlaten van het complex door niemand erop geattendeerd dat je nog parkeergeld moest betalen. Bij navraag kreeg ik een medewerker aan de telefoon die mij vertelde dat dit bijna dagelijks voorkomt maar dat zij niets voor ons kon doen.
De gerechtsdeurwaarder berust zich op het feit dat er borden stonden en dat wij dus beter hadden moeten weten? Mijns inziens is Snowworld in heel veel opzichten volledig nalatig geweest in dit verhaal door de klant niet of slecht te informeren met alle gevolgen van dien. Later blijkt ook hier dat meer mensen slachtoffer zijn geworden van dit falende parkeerbeleid maar een hand in eigen boezem steken om daarmee de klant tegenmoet te komen, ho maar. Zo slecht vind ik dat. Voor ons een reden om hier nooit meer te komen. Het voelt voor ons als een wettelijk correcte middelvinger naar je klanten die zich van kwaad bewust zijn zonder kritisch te kijken naar je eigen organisatie. Ons zijn ze als klant in ieder geval kwijt.