Wat een ellende. Ongemotiveerd personeel, een trainer die je alleen laat volgen, zonder enige correcties en adviezen. En dan te bedenken dat ik een uur extra had vanwege een actie, anders betaal j... Toon meer
Wat een ellende. Slechte pistes, een grote ijsvlakte. Veel te druk. Ze laten complete beginners gewoon vrij skiën waardoor er zeer gevaarlijke situaties ontstaan. Materiaal uitgifte duurt eindeloo... Toon meer
Cadeaukaart gekocht en binnen 10 minuten per mail geannuleerd. Diverse emails over en weer waarom annuleren niet mag, terwijl de hele cadeaukaart nog niet eens opgestuurd is. Zeer kinderachtig. Je mag... Toon meer
Helaas skiles moeten annuleren ivm ziekte. Had deze online geboekt inclusief 4 uur toegang, materiaal- en kledinghuur. 4 dagen van te voren proberen te annuleren maar dat kon niet. Tot ik iets moet be... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Begin er niet aan...
Waar zal ik beginnen...
Een maand geleden heb ik een cursus geboekt. Pas na de boeking krijg je in de e-mail aan het einde een zinnetje te zien: Bij niet genoeg animo wordt de cursus geannulleerd en wij zorgen voor een passende oplossing. Ok dat kan. En uiteraard 1 dag voor de cursus word je afgebeld. Want wat is geen animo? In het het geval van SnowWorld moeten er minimaal 4 personen van de 8 aan meedoen. Nergens vermeld...En wat was de passende oplossing? Nou geld op de saldo of geld terug. Wij zijn nu 2 weken verder, meerdere belletjes en e-mails maar geen geld terug...
Daarnaast heerst een cultuur van desinformatie bij SnowWorld. Er worden uitspraken gedaan dien niet waar zijn zoasl bv. dat vanaf mei de prive lessen met 50% korting kunnen worden geboekt. Niets van waar! De helpdesk medewerkers zijn arrogante onaardige robots die niet met de klant willen meedenken of helpen. En zo kan ik nog een uur doorgaan.
En dan de klapper...Afgelopen zaterdag naar Zoetermeer geweest. Gereserveerd en dacht leuke dag skiën met mijn maat. We kwamen daar en het was een hell. Overal tassen, ski's, krijsende kinderen en luide ouders. Baan 3 was namelijk onbruikbaar want er was een wedstrijd gaande. Aan de balie zei de mevrouw doodleuk. Wij vermelden dit niet op de website want het komt maar 1-2 per jaar voor en wij willen dat mensen komen. Wat? Ik heb dus 55 euro betaald om tussen de les klasje op baan 1 en 2 in 15 seconden naar beneden te komen. Ellende en na 1.5 uur weggegaan. Toen ik dat aan de helpdesk vertelde was het zo van: Wij kunnen hier niets aan doen, volgende keer beter! In plaats van: Meneer kan ik u misschien 2 nieuwe kaartjes aanbieden.
KORTOM: MIJD SNOWWORLD!!!
Update: 25-4-2022
Vandaag gehoord dat de terugbetaling tot 1 maand kan duren. Te gek voor woorden!
Schandalig en gevaarlijk! Zwaar ongeluk gebeurd, mede door slechte piste en onvoldoende medewerkers om toezicht te houden of de lift te bedienen
Afgelopen zaterdag waren we bij Snowworld in Zoetermeer. Dat we een uur moesten wachten voor de materialen was niet leuk, maar ok. Wat niet ok was, was de drukte op de pistes. Bij de lift van de steile piste (3) staat dat deze alleen voor gevorderde skiërs is. Maar er waren zeer veel onervaren skiërs. Ik denk dat 80-90% van de mensen ongeveer voor het eerst op de ski's of snowboard stonden. Wat leidde tot zeer gevaarlijke situaties. Heel erg veel valpartijen. Je zag continue overal mensen liggen. En er vlogen ook regelmatig mensen bijna de lift in. De kwaliteit van de piste was ook zwaar ondermaats. Dat is ook wel logisch als je ziet hoeveel mensen er op de piste waren. Overal waren grote heuvels en veel ijs. Overigens hebben wij daar geen problemen mee. Ik snowboard al vele jaren, dus wij komen prima beneden. Maar dat was niet te zeggen van vele anderen. Waarom zijn er dan geen medewerkers aanwezig op de piste? Zij zouden minder ervaren skiërs naar piste 1 kunnen wijzen. Ook stond er geen medewerker bij de lift. Als het goed gaat, is het nog steeds niet professioneel. Maar toen er een skiër vlak voor mijn dochter zich vol in de zijkant boorde duurde het waanzinnig lang voordat de lift stil stond. Het het duurde ook enorm lang voordat hulp op gang kwam voor het slachtoffer. En een slachtoffer was het. Ik heb hem zien liggen en afgevoerd zien worden in de ambulance (na een uur ofzo). Ik denk dat hij en niet goed kon skiën. Maar ook door de slechte staat van de piste de controle is kwijt geraakt. Ik vind de kwaliteit van Snowworld zaterdagvanavond echt zwaar ondermaats, schandalig en onveilig. Ook heeft er 1 lift - door het ongeluk - een groot deel van de avond stil gestaan. Wij zijn vroegtijdig afgehaakt (we hadden een avondkaart). Dus ons plezier is ons wel ontnomen. Ik heb zaterdag direct een klacht ingediend. We zijn nu 6 dagen verder en nog niets gehoord. Ik heb al meerdere keren gebeld. Ook om een nieuwe reservering te annuleren. Maar tot op heden nog geen enkele reactie.
Behulpzaamheid ver te zoeken
Wij hadden voor onze skivakantie graag een les geboekt maar kregen steeds een foutmelding bij het boeken online. Telefonisch krijg je geen antwoord maar betaal je wel om in wacht te staan ! Na 3 dagen werden we terug gebeld, ook telefonisch kon er niets geboekt worden, dit moet je zelf boeken terwijl ik had aangegeven dat me dit niet lukte. Ook op mijn mail krijg ik een week nadien pas antwoord maar hetzelfde verhaal, als ik vraag de boeking te doen voor mij, geen enkel antwoord meer, heel jammer...
Echt super ontevreden!
Echt super ontevreden over jullie service. Wij sturen een mail en horen niks terug. We mochten onze ticket niet annuleren tijdens de lockdown terwijl deze net aangekocht is. Volgens mij mag dit wetmatig niet. Tot slot staat er bij onze ticket dat wij 3 keer gratis onze datum mogen wijzigen, echter hebben wij net voor de tweede keer de datum gewijzigd en moeten wij gewoon 5 EUR betalen.
Klant onvriendelijk en je wordt er in geluisd met parkeren
Piste was er slecht aan toe. En dat op een rustige dag. Je wordt er aan genaaid met parkeren, slagboom opent gewoon terwijl je bij uitrijden een boete krijgt. Ergens staat met kleine lettertjes aangegeven dat je vooraf moet betalen maar als je gewend bent om met je pas aan de paal te betalen kom je van een koude kermis thuis, ook als je netjes belt om na te vragen of je nog kunt betalen krijg je een arrogante balie medewerkster aan de lijn. Heel jammer. Wij komen niet meer terug.