Ik ben erg tevreden over mijn bestelling van RVS servies bij SOOS Atelier. De producten zijn precies zoals ik hoopte dat ze zouden zijn, na ze alleen op foto’s en filmjes gezien te hebben. Mooi stra... Toon meer
Erg tevreden over mijn bestelling bij Soos Atelier. De glazen werden snel geleverd en de kwaliteit is precies zoals op de website werd beloofd. Alles was netjes verpakt en ziet er prachtig uit. Hier g... Toon meer
Besteld, dag erna werd het verzonden, althans dat leek zo in de mail. Tracking is al een week niet te volgen, pakket is nog steeds niet aan DHL overhandigd. Uiteraard gemaild en ze moeten het intern... Toon meer
Ik heb onlangs de Low Ball Ribble glazen en een karaf van SOOS Atelier gekocht en ben echt tevreden met mijn aankoop. De geribbelde details op de glazen zijn zowel mooi als functioneel, en ze geven... Toon meer
Welcome to Soos Atelier, where we celebrate the art of socializing. Founded in the heart of Amsterdam, our vision is to create a world where our tableware fosters a sense of togetherness. We believe in the magic of shared meals, where people gather and strangers become friends. Where the table becomes a timeless stage for life's most precious stories. If you have any inquiries or require further assistance, feel free to reach out to us at hello@soosatelier.com. We are here to provide you with an exceptional shopping experience.
Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 69% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super goede costumer service!! Een erg goede ervaring gehad
Het was een heel snelle verzending binnen de drie dagen is het pakket toegekomen.
Jammer genoeg heeft er een onderbordje wel schade opgelopen en zijn er alsook in meerde mokken en borden foutjes zoals zwarte spikkels, voor de prijs die je betaald zou je dit niet verwachten. Uiteraard schade is altijd mogelijk door de verzending.
Inmiddels al twee bestellingen gedaan. De producten werden een dag na bestelling al geleverd en zien er erg mooi uit! Ook wordt er snel en vriendelijk gereageerd op je berichten via de mail. Top, ik vermoed dat ik hier binnenkort weer eens zal bestellen!
Snel geleverd en mooier dan verwacht :) Blij mee! Krijg veel complimenten van anderen over de kopjes en glazen, en ik snap wel waarom!
Heel duidelijke communicatie en snelle levering.
De bestelling plaatsen, bericht wanneer het pakje verwacht kan worden, de aflevering ervan en toen het bestelde product, alles is super verlopen. Binnenkort ga ik zeker weer wat bij SOOS Atelier bestellen. Een hele goede ervaring over dit bedrijf
bij SOOs Atelier bestellen
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Soos Atelier en ben enorm tevreden met mijn ervaring. Vanaf het moment van bestellen tot de levering verliep alles vlekkeloos. De klantenservice was zeer behulpzaam en beantwoordde al mijn vragen snel en vriendelijk. De producten die ik heb ontvangen zijn van uitstekende kwaliteit en overtreffen zelfs mijn verwachtingen. De aandacht voor detail en de zorg waarmee de items zijn vervaardigd, is duidelijk te zien. Ik kan Soos Atelier ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en stijlvolle producten. Ik zal zeker weer bestellen!
SOOS Atelier is de 5 sterren meer dan waard.
Hele mooie producten binnen gekregen.
Snelle levering, producten zijn met veel zorg verpakt en verstuurd, vooral het bedankkaartje doet veel goeds.
De producten zijn een waanzinnige toevoeging op een mooi gedekte tafel voor elke gelegenheid.
Ik ga zeker vaker bestellen.
De bestelling was precies wat ik verwacht had, er was iets kapot gegaan met de verzending en ik ben erg snel geholpen.
Mooie producten. Eén van de door mij bestelde producten is tijdens transport stukgegaan. Ik kreeg binnen een paar dagen, kosteloos een nieuw product toegestuurd.
Mooi materiaal , van goede kwaliteit
Glazen iets groter dan verwacht
Snel geleverd
Erg blij met alle producten die ik besteld heb. Ook bestelproces is prettig.
Snelle levering en goed (veilig)verpakt.
In de verpakking een bedankkaartje en de glazen zijn naar wens! Proost.