Ik ben erg tevreden over mijn bestelling van RVS servies bij SOOS Atelier. De producten zijn precies zoals ik hoopte dat ze zouden zijn, na ze alleen op foto’s en filmjes gezien te hebben. Mooi stra... Toon meer

Erg tevreden over mijn bestelling bij Soos Atelier. De glazen werden snel geleverd en de kwaliteit is precies zoals op de website werd beloofd. Alles was netjes verpakt en ziet er prachtig uit. Hier g... Toon meer

Besteld, dag erna werd het verzonden, althans dat leek zo in de mail. Tracking is al een week niet te volgen, pakket is nog steeds niet aan DHL overhandigd. Uiteraard gemaild en ze moeten het intern... Toon meer

1. Glaswinkel

Welcome to Soos Atelier, where we celebrate the art of socializing. Founded in the heart of Amsterdam, our vision is to create a world where our tableware fosters a sense of togetherness. We believe in the magic of shared meals, where people gather and strangers become friends. Where the table becomes a timeless stage for life's most precious stories. If you have any inquiries or require further assistance, feel free to reach out to us at hello@soosatelier.com. We are here to provide you with an exceptional shopping experience.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 69% van zijn negatieve reviews beantwoord

Prachtige glazen!

Prachtige glazen!

Bij mijn eerste bestelling was er een glas kapot maar dit is super snel en netjes opgelost en heb een nieuw glas opgestuurd gekregen!

Fijne en goede service!

13 februari 2024

Aanrader!

Vlotte levering en elk item was apart verpakt om schade te vermijden. Ook meerdere opvolgmailtjes over de levering. Helemaal weg van de mooie glazen die ik bestelde. Top!

4 december 2023

Netjes verpakt

Ik ontving mijn nieuwe glazen al binnen een dag op de deurmat. Het blijft altijd spannend of ze niet beschadigd raken tijdens de verzending, maar SOOS Atelier heeft alles zo zorgvuldig verpakt dat de kans op breuk vrijwel onmogelijk is - echt top gedaan

10 november 2023

Hoogwaardige kwaliteit en topservice!

Ik heb onlangs de Low Ball Ribble glazen en een karaf van SOOS Atelier gekocht en ben echt tevreden met mijn aankoop. De geribbelde details op de glazen zijn zowel mooi als functioneel, en ze geven echt een speciaal tintje aan mijn tafelsetting. Ik kan de glazen gemakkelijk stappelen en in de vaatwasser doen zonder dat ze beschadigen.

De producten kwamen snel en waren zorgvuldig verpakt. Daarnaast was de klantenservice behulpzaam toen ik een vraag had. Een echte aanrader!

9 oktober 2023

Ontdek de ultieme elegantie met de…

Ontdek de ultieme elegantie met de design glazen van Soos! Deze glazen bieden niet alleen een buitengewone mondervaring dankzij hun perfecte greep en uitgebalanceerde vorm, maar ze betoveren ook met hun verfijnde dunne glas dat toch verrassend stevig is. De combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt deze glazen een must-have voor elke fijnproever en liefhebber van prachtig servies. Ervaar de ware betekenis van luxe en genot bij elke slok met de design glazen van Soos.

23 augustus 2023

Aesthetic glazen

Super mooie, aesthetic glazen. Krijg veel complimentjes erover en zijn perfect voor koffietjes.

27 augustus 2023

Prachtige glazen

Prachtige glazen! Waren na 1 dag al binnen en drinken heerlijk. Mooie verpakking, ook leuk om de set kado te geven!

21 juli 2023

Uitstekende service

Uitstekende service. Snel in huis en de kwaliteit van de glazen zijn top. Ik geef deze bestelling zeker 5-sterren.

22 juli 2023
Reviews in alle talen tonen. (180 reviews)