Product voldoet zeker aan de beschrijvingen. De waterkan is perfect en de thermoskan is super. Scherpep prijzen en lekker snel geleverd

Toen het pakket bij mij in de portiek werd gesmeten (top DHL!) hoorde ik het op de eerste etage rammelen. Ik ging er al vanuit dat het nu beschadigd was. Bij het openen van de doos zat er slechts één... Toon meer

2 identieke thermosbekers besteld (Stanley neverleak). 1 waarvan het deksel kapot is. Er werd een oplossing beloofd maar mijn mail wordt inmiddels al een jaar genegeerd. Er komt geen nieuwe bek... Toon meer

Gisteren mijn stanley fles binnen gekregen echt super blij mee. Het enige wat mij tegen viel was de verpakking, kreeg het geleverd in een simpele bruin kartonnen doos, met om de fles een stanley papi... Toon meer

1. Buitensportkleding- en uitrusting
  2. Gekoelde opslag

Thermoz zorgt middels de beste merken ervoor dat drinken en eten vers blijft. Koel, warm of iced. Middels de drink- en eetgerei van onder andere Stanley PMI, Nalgene en Thermos geven we de mensen een keuze voor duurzaam, gezond leven in stijl.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

3,8

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Betrouwbare shop

Netjes verpakt, goed communicatie na het bestellen en tot het ontvangen. De bestelling is tijdig geleverd. Product was zoals omschreven.

1 maart 2023

Antwoord van Thermoz

Je positieve woorden worden enorm gewaardeerd Mark! Bedankt en geniet van de Flip Straw Water Bottle.

Stanley classic trigger 0.47

Een fantastisch product van uitstekende kwaliteit. Kan hier jaren mee vooruit en veel plezier mee beleven. Zeer snelle levering en prima advies van Robin.
Ben der arg bliede mit 😉👍

16 februari 2023

Antwoord van Thermoz

Kijk, goed om te horen. Veel plezier ermee Johnny!

Shop is prima maar uitlevering was minder positief.

De eigenaar was allervriendelijkst met alles maar de uitlevering door DPD liet echt op zich wachten. Bijna een week voor een klein pakketje wat als cadeau moest fungeren vind ik persoonlijk te lang….

23 februari 2023

Antwoord van Thermoz

Hi Joost, bedankt voor je positieve woorden & feedback! Helaas hebben we de diensten van de koeriers en hun snelheid niet zelf in de hand... We nemen je feedback mee om hier toch op zoek te gaan naar verbetering!

Erg tevreden!

Robin heeft mij goed geholpen met advies over zijn producten. Hierdoor heb ik een goede keuze gemaakt in het product wat ik heb gekocht.

Een aanrader is echt de quick flip water fles!

19 februari 2023

Antwoord van Thermoz

Dat horen we graag Ian. Veel plezier ermee!

Stanley thermosfles

Stanley thermosfles, stoere degelijke fles met retro design, super blij mee en tevreden en zoals wij dat hier zeggen “ bliede mit “ geen poes pas, eenvoud.

12 februari 2023

Antwoord van Thermoz

Goed om te horen Egbert! We wensen je veel plezier met de thermosfles.

Dikke aanrader!!

De fles is echt gaaf, precies de kleur zoals ik hem had verwacht. De fles houd lekker vast door het materiaal wat gebruikt is. Bovenal doet de fles wat het moet doen!

12 februari 2023

Antwoord van Thermoz

Nino, heel erg bedankt voor je review. Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met het product. Veel plezier met de Quick Flip Water Bottle!

Een fles van hoge kwaliteit

Je merkt aan alles dat dit een bedrijf is met kwaliteit. Mooie producten, een duidelijke site en vooral ook snelle reacties op mijn vragen over het product. De fles is van zeer goede kwaliteit, ongetwijfeld de beste die ik tot nu toe heb gehad. Al met al een top ervaring!

1 februari 2023

Antwoord van Thermoz

Bedankt voor je review Ronald. We vinden het top dat je je waardering uitspreekt over het product en hopen je gauw weer eens te mogen verblijden met een gaaf product. Veel plezier ermee!

Super

Super collectie, geweldige service!
(Terugkerende klant)

3 februari 2023

Antwoord van Thermoz

Goed om te horen Frank! Dat waarderen we enorm. Dat de Stanley producten een ware toevoeging mogen zijn in het dagelijks leven!

Te gekke mok!

Te gekke, onverwoestbare mok! Ga ik heel veel kopjes koffie in nuttigen

1 februari 2023

Antwoord van Thermoz

Kijk dat vinden we top om te horen. Dat er vele kopjes uit genoten mogen worden. Geniet ervan!

Goede ervaring!

Een tijd geleden de Go Quick Flip Waterfles besteld. Echt een top product welke zeer snel geleverd was. Verder is de website erg overzichtelijk met een groot aanbod: aanrader!

7 september 2022

Antwoord van Thermoz

Top om te horen dat je tevreden bent Mika!

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd! En de prijs van de Stanley thermosfles was goedkoper dan elders. Dit zijn de beste thermoskannen die er zijn.

17 januari 2023

Antwoord van Thermoz

Top om te horen dat het product bevalt! En dat u zo tevreden bent over onze prijzen en service. Geniet van de bestelling, Monique!

Super foodjars!

Heb mijn zelfgemaakte warme Nasi Goreng om 21.15h in de foodjar gedaan... Hij was niet gloeiend heet als ik 'em er in gedaan heb...Doch de volgende dag om 12.15h was ie nog steeds warm/lauw... Super foodjars om je voedsel warm te houden...

19 januari 2023

Antwoord van Thermoz

Goed om te horen Nico! De food jars zijn inderdaad geweldig om warm eten mee te nemen. Dan kun je onderweg, waar dan ook, genieten van een warme maaltijd. Daarbij bespaar je er een hoop geld mee!

Dat u er nog veel mag van gaan genieten!

De website is mooi en overzichtelijk…

De website is mooi en overzichtelijk met een uitgebreid assortiment. Artikelen vinden was makkelijk net als het bestellen. Het leveren duurde langer dan ik verwachtte en daar was bij het bestellen ook geen indicatie voor. Zou een tip zijn van ons om toe te voegen. De 1.9L thermosfles is al uitgeprobeerd en bevalt goed!

13 december 2022

Antwoord van Thermoz

Bedankt Casper voor je review en de positieve woorden! Ook bedankt voor de feedback; Daar gaan zeker wat mee doen!

Reviews in alle talen tonen. (129 reviews)