Na een aanvankelijk positieve start ben ik enorm teleurgesteld in Sunneroo en AlphaEES. We hebben een thuisbatterij laten installeren op 24-09-2025 door Sunneroo, die na slechts zes maanden, op 5 mei... Toon meer

Wij hadden kortgeleden een probleem met de zonnepanelen-installatie. Na melding heeft Sunneroo contact met mij opgenomen om het probleem te bespreken. Vervolgens hebben ze een monteur langs gestuurd o... Toon meer

Zeer net geholpen. Afspraken netjes nagekomen en er is goed aandacht gegeven aan mijn specifieke situatie. Hierdoor zijn we op een voor mij meest ideale situatie gekomen die voor Sunneroo ook nog g... Toon meer

1. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie
  2. Airconditioning aannemer
  3. Zonne-energiebedrijf

Sunneroo Group BV helpt particuliere en zakelijke klanten met slimme en toekomstbestendige energieoplossingen. Vanuit het hoofdkantoor in Roermond realiseert de organisatie duurzame energiesystemen in Nederland, België, Duitsland en Bonaire. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 systemen geplaatst. Sunneroo is gespecialiseerd in zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, airconditioning en slimme energiesturing. De focus ligt niet alleen op verduurzaming, maar ook op optimaal energiegebruik, energiebesparing en slim inspelen op dynamische energietarieven en de energiemarkt van vandaag. Klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies, duidelijke communicatie en ondersteuning door een ervaren team van specialisten. Sunneroo combineert technische kennis met praktische oplossingen die aansluiten op de wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan centraal binnen de organisatie. Sunneroo werkt met eigen teams en vaste installatiepartners om een hoge standaard in uitvoering en klanttevredenheid te waarborgen. Sunneroo Group BV Roermond | 's-Hertogenbosch Nederland KvK: 71934731

4,1

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel net gewerkt en 200% tevreden

Ze hebben afgelopen maandag de zonnepanelen gelegd.
Uiteraard perfect tevreden over de manier van werken en alles netjes opgeruimd.
De monteurs en ook de manier van beglijding hier in, helemaal top.
Ga zo door.

19 mei 2021

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de goede klandizie Ben, een mooie opbrengst gewenst!

Perfect werk geleverd

De monteurs van Sunneroo hebben bij het leggen van de zonnepanelen en aansluiting op het stroomnetwerk zeer goed werk geleverd. Zonnepanelen zowel op het schuine dak alsook op plat dak gelegd. Ik zou Sunneroo zeker aanbevelen

14 mei 2021

Prima levering van zonnepanelen echter…

Prima levering van zonnepanelen echter de ideeen van de vertegenwoordiger waren praktisch niet uitvoerbaar door de technische man waardoor hij weer nieuwe mogelijkheden moest gaan zoeken,door zijn vakmanschap heeft hij ( Wim ) een nog betere oplossing gevonden,ook jammer dat de technische man keurig 's morgens voor de deur stond en dat de dakwerkers eerst nog naar een storing moesten, terwijl wij later hoorde dat die storing ook tot in de middag had kunnen wachten.

7 mei 2021

Beste Cees,

Bedankt voor uw review en fijn dat de levering is bevallen. Het wil inderdaad soms wel eens voorkomen dat er tijdens de montagewerkzaamheden moet worden gezocht naar een andere kabelroute, bijvoorbeeld omdat er een leiding/koof te vol zit of er ergens niet geboord kan worden. Zoals u hebt gemerkt zoeken we dan naar een alternatieve route zodat we alsnog kunnen installeren. We werken doorgaans met dakspecialisten en elektrospecialisten welke ieder voorzien zijn van eigen bus en gereedschap zodat we u zo goed mogelijk kunnen bedienen, ook wanneer het werk een iets specialistischer karakter heeft. We hopen dat u tevreden bent met het resultaat en nog vele jaren plezier zult hebben van de installatie.

Veel goede zonuren gewenst!

Keurig werk

Keurig werk, vriendelijkheid, meedenkend, geen vuiligheid achterlatend

6 mei 2021

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de review Jan, ontzettend veel plezier van uw zonnepanelen gewenst!

Netjes afgewerkt. Fijne medewerkers.

Netjes afgewerkt. Installatie doet het goed. Medewerkers vriendelijk en dachten goed mee om het beste resultaat te krijgen.

3 mei 2021

Antwoord van Sunneroo

Goed om te horen dat u tevreden bent. Namens het hele team nog veel zonnige jaren gewenst!

Goed advies en uitstekend installatiewerk van Sunneroo

Sunneroo heeft ons prima advies gegeven. Op ons verzoek meerdere verschillende offertes ontvangen, zodat we konden kiezen wat het beste bij ons past. De installatie van de zonnepanelen is uitstekend verlopen, met dank aan Kevin, Nigel en Wim die echt prima werk hebben uitgevoerd.

30 april 2021

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de mooie woorden en leuk dat u de namen van de monteurs heeft onthouden:) Ik geef het compliment door en veel plezier van uw systeem gewenst!

De klant heeft nooit gelijk!!!

Wat als een mooie start lijk te zijn is uitgedraaid op een desillusie in after sale service en communicatie.

- Geen oplever-contact gehad (geen voicemail ingesproken op de door de klantenservice gecommuniceerde datum , gecontroleerd in mijn mailbox!)... wij zijn niet verplicht een voicemail achter te laten meneer. Misschien handig om dat wel te doen. U bent niet bereikbaar .. de klant is het schuld

- geen verklaring of ondertekening van een werkbon van de electricien (een oplever-document wel, maar een specifieke electricien verwijzing hierin niet). Conclusie dat sunneroo garant staat voor de meterkast aanpassing blijkt ongegrond. De (zakelijke) klant moet hier pre en post zelf zorg voor dragen. Misschien handig dit te communiceren als punt van aandacht als je een zorginstelling (zakelijke omgeving) bent binnengelopen.

- het was een zakelijke aankoop. Blijkbaar heeft papier tot miscommunicatie geleid, maar ja... bij offerte.nl schrijft u toch over particuliere aankoop... klant doet het fout! (Ondanks dat offerte.nl VOOR de contractuele overeenkomst sunneroo komt) Dan staat het alsnog op de order verkeerd. Klopt, maar blijkbaar was het binnenstappen van een zorginstelling onvoldoende aanleiding om aan te nemen dat het geen particuliere aanschaf betreft. Kortom.. de klant moet gewoon beter opletten. Hij is het schuld (Dat hoofdelijk aansprakelijk zijn en naam van de tekengerechtigde wel dezelfde zijn, maar niet dezelfde naam dragen als het object was geen aanleiding te twijfelen aan het vinkje particulier i.p.v. zakelijk

-ter sprake gebrachte vragen aan de vertegenwoordiger werden afgedaan alsof het ‘dagelijkse kost was’ terwijl in werkelijkheid zij de klant anders hadden kunnen (ik vind ‘moeten’) informeren. Maar dat mag je van een grote organisatie niet verwachten. Want wij kunnen niet toezien op de kennis en expertise van AL onze medewerkers. Tuurlijk zijn niet alle medewerkers van gelijke kennis en kunde, maar protocollen over specifieke vragen kunnen wel gehanteerd worden. (Denk hierbij aan toetsen electra netwerk door derden voor installatie en berekening van dakdraagkracht etc etc) .. de klant is het (onterecht) schuld niet te weten dat al deze papieren bij zakelijke aankoop noodzakelijk zijn. (In mijn ogen onderdeel van de informatieplicht) ...gelukkig werd er wel laatdunkend gedaan over het feit dat wij een kleine organisatie zijn in tegenstelling tot sunneroo.

- meermaals app niet kunnen uitlezen. (Opbrengst 0) gedurende hele dag. inmiddels 3 dagen in de eerste 1,5 maand... het ligt aan een glitch of verbinding van uw netwerk. Klant is het schuld! (Ik begin een patroon te herkennen). Het kan hooguit 5 minuten niet inzichtelijk zijn ivm batches van 5 minuten... dat ik het heb over 3 dagen en niet 3x5 minuten wordt tussen de regels door afgedaan als ‘klopt niet’ met het gevoel ‘je kletst onzin’... ligt het toch WEER aan de klant!
(Na deze review moet ik alleen nog even de documentatie erbij zoeken wanneer deze events waren inclusief een 3-tal screenshots.)

-het gevoel bekruipt mij dat particulier snel cashen is en zakelijke klanten onvolledig geïnformeerd worden. Dat zal ik wel verkeerd hebben, maar het contact met een van de medewerkers is alles behalve geruststellend/bevredigend.

Ik heb nog NOOIT een review aangemaakt, maar sunneroo heeft mij met hun manier van communiceren, waarbij alles de schuld van de klant is en zij zich nergens in herkennen, hiertoe uitgedaagd.

Let’s agree to disagree...betaal de factuur, want in tegenstelling tot klantcontact weten ze je voor de herinnering HEEL SNEL wel te vinden. Laaiend heb ik het telefonisch contact verbroken. De betaling zet ik door, want deze stond al klaar en is geen probleem, ondanks dat er geen complete oplevering heeft plaatsgevonden.

Verdiep je goed in de materie (volledig zal je niet geïnformeerd worden), lees de voorwaarden/kleine lettertjes extreem goed (daar waar het kan refereren zij hieraan en geven ze de klant de schuld), voor alle zakelijke klanten: zorg dat documentatie compleet is en kijk wat je nodig hebt, want ze zullen je er niet op attenderen en voor je het weet is het incompleet.

Sunneroo legt panelen en sluit een omvormer aan. Verder moet je er niet teveel van verwachten.

Meest stuitende mededeling tijdens een telefonisch contact ‘u moet niet meteen voor alles een ticket aanmaken’. Zij vonden het alles behalve normaal dat een nieuwe klant die geen contact krijgt een ticket aanmaakt om gehoord te worden.

Last but not least. Laat het niet op een service-bezoek aankomen, want dat kost €150,- voorrijkosten. De medewerker wist mij en passant even te melden...’zelfs dat kan er niet uit’ (alsof dat terzake doende is)

Ik heb bewust geen namen in de review geplaatst. Fatsoen noemen ze dat.

20 april 2021

Beste Jeroen Levens / Penelope Levens,

We hebben er werkelijk ALLES aan gedaan om u te helpen maar ik vrees dat we er op zo’n manier niet uit kunnen komen. Ik zal dan ook inhoudelijk reageren op de feitelijk onjuiste beschuldigingen:

U stelt dat er geen oplever contact is geweest en er geen complete oplevering heeft plaatsgevonden.
--> De feiten: u heeft in 9 verschillende service tickets contact gehad met diverse collega’s en u bent – ik kan dit terugzien in ons CRM – hierover maar liefst 7x tijdens kantooruren gebeld waarbij u niet heeft opgenomen. U geeft zelf ook aan dat u niet heeft kunnen opnemen omdat u werkt als tandarts. Het is echter beneden fatsoen dat u onze medewerkers de schuld geeft dat we dan maar (verplicht) uw voicemail moeten inspreken. Het is overigens ook niet zo dat we een afterservicegesprek in een voicemail kunnen inspreken? Anders hadden we dit bij al onze klanten zo gedaan, helaas werkt dit niet zo. Buiten dit heeft u ook op de montagedag zelf een fysieke opleveringschecklist gekregen en u heeft deze opleverdocumentatie zelfs ondertekend. Dat er geen complete oplevering heeft plaatsgevonden is dan ook feitelijk onjuist en u probeert hier doelmatig andere klanten mee te misleiden en ons bedrijf schade te berokkenen. Om dit dan op ons af te schuiven in review is dan wellicht niet de juiste voorstelling van zaken geven aan anderen over ons bedrijf en dat vinden we niet zo netjes.

U stelt dat we verantwoordelijk zijn voor de meterkast.
--> We zijn verantwoordelijk voor vakkundig en veilig opleveren en aansluiten van de zonnepanelen op uw groepenkast. Het stuk onder de groepenkast met uw stroommeter, hoofdaansluiting en het net, vallen onder beheer van uw netbeheerder. We sluiten maandelijks voor 120+ klanten PV-systemen aan op groepenkasten en dit doen we conform de strikte richtlijnen uit de meest recente NEN1010. U heeft van ons een opleverdocument (9 pagina’s aan de hand van de NEN1010 oplevercontrole die wij uitvoeren) ook reeds ontvangen. Ter analogie zou ik ook een vergelijking willen maken: als u uw banden vervangt op uw auto, hoort u dan ook een document te ontvangen dat de bandenboer verantwoordelijk is voor alle mogelijke (toekomstige) kwesties aan uw auto zodat uw verzekeraar hierop regres kan halen? Dit lijkt me onredelijk bezwarend. Desondanks hebben we aangegeven dat we graag met u meekijken en hebben we ook gevraagd naar wat voor document u op zoek bent (vaak vereisen verzekeraars aanvullende documentatie) welke op haar beurt per verzekeraar en zelf per polis weer aan specifieke eisen moet voldoen. Hier hebben we nog geen antwoord op mogen ontvangen.

U stelt dat het een zakelijke aankoop betreft
--> U heeft bij de offerte aanvraag de keuze gehad om aan te vinken of het een particuliere of zakelijke aanschaf betrof (dit is vraag 1). U heeft hier particulier aangevinkt. Zie: https://www.sunneroo.com/zakelijk.jpg vervolgens heeft u op persoonlijke titel de offerte ondertekend en bent u een overeenkomst aangegaan door de offerte te ondertekenen. U heeft een residentiële pannendakinstallatie. Het zou u echter sieren als u toegeeft (het staat immers zwart op wit) dat u als particulier op naam van Jeroen Levens (Tandartspraktijk Lith is nooit genoemd) een offerte heeft aangevraagd en in het adviesgesprek (of later in het proces) nadrukkelijk ook nooit heeft vermeld dat het een zakelijke aanvraag betreft.

U stelt dat we hadden moeten begrijpen dat u een fout heeft gemaakt bij de aanvraag toen we de zorginstelling bezochten.
--> Ik zie niet in dat iemand zou twijfelen aan het feit dat dit een woonhuis betreft. Zeker wanneer u een particuliere aanvraag doet (dan kunt u wel stellen dat u tekenbevoegd bent van een tandartspraktijk, dat kunnen we niet ruiken, zien of proeven) en bovendien zelfs doorgeeft hoeveel gezinsleden er zijn en hoe hoog het jaarlijkse energieverbruik op basis van de gezinsgrootte is. Wanneer ik de woning bekijk kan ik al helemaal niet begrijpen dat u stelt dat iemand uw administratieve fout zou moeten doorzien. Mijn inziens ziet uw woning/het pand er ook niet uit als een zorginstelling maar als een mooie Nederlandse woning: foto: https://sunneroo.com/levens.jpg

U stelt dat we niet in staat zijn om alle medewerkers te informeren over factoren die van belang zijn bij een zakelijke aankoop.
--> Nogmaals, u heeft als particulier een aanvraag gedaan en een particuliere offerte ondertekend met de algemene voorwaarden voor particulieren waarna uw aanvraag wordt doorgezet naar een adviseur gespecialiseerd in de particuliere markt. Tevens is het ook handig om te benadrukken dat het hier om een kleine residentiele realisatie op het dak van een woonhuis (rijtjeswoning/hoekwoning) gaat. Het maken van een draagkrachtberekening is tevens niet iets wat elke medewerker behoort te kunnen: dit is een taak van een erkende constructeur (minimale opleiding 4 jaar Bouwkunde HBO/WO en aanvullende specialisatie). Bij zakelijke panden komt het vaker voor dat verzekeraars hierom vragen maar niet bij een regulier woonhuis. Hoe dan ook, het maken van een constructieberekening valt buiten de scope van werkzaamheden en verantwoordelijkheid van ons als zonnepaneleninstallateur.

U stelt dat wij u overal de schuld van geven en dat dit een patroon is wat we altijd zo doen.
--> Ik heb zelf nog een gesprek met u gevoerd van 45 minuten waarin u antwoord heeft gekregen op al uw vragen en de stellingen die u had gepareerd zijn met feiten die goed gedocumenteerd zijn. Vervolgens zegt u: “Let’s agree to disagree”. Het is echter geen subjectieve wetenschap wat wel klopt en wat niet klopt maar meer binair van aard (waar/niet waar). Het is bijvoorbeeld een feit dat de monitoring elke 5 minuten data pakketjes stuurt via Rf (radio frequentie) van de ShineLink op uw omvormer naar uw router en via uw router naar internet waar het op de cloud wordt opgeslagen en gevisualiseerd. Ik begrijp goed dat dit wellicht ingewikkelde kost is voor u is maar dit zijn de feiten. Als u enkele malen geen realtime gegevens heeft in kunnen zien ligt dat zeer waarschijnlijk aan een hapering in uw eigen internetverbinding: de omvormer kan dan geen data doorgeven aan de cloud. Dit is voor elk ander IOT device hetzelfde: geen internet is geen data. Daarnaast heeft u zelf al nota bene een verklaring hiervoor afgegeven: namelijk dat u zeer grote serverbelastende informatiebrokken over uw server verstuurd op het begin en einde van de werkdag waardoor het internet vaak niet werkt. Tevens weer niet chique dat u dat niet meeneemt in uw review en dat uit alles blijkt dat u louter negatieve asociaties aan Sunneroo probeert toe te dichten. U kunt trouwens ook door de hele historie heenbladeren, daarin kunt u ook zien dat uw monitoring het perfect doet (zie de health check op https://server.growatt.com/login). U heeft zeker geen 3x5 dagen downtime gehad. Dit kunt u gewoon terugkijken. Sterker nog, het systeem zelf heeft géén enkele storing geregistreerd. U gaf zelf aan dat u hier nog geen moeite in had gestoken maar vervolgens wel meerdere malen een nieuw ticket bij de klantenservice opent over exact hetzelfde onderwerp.
Tevens is het ook goed om te vermelden dat uw omvormer is voorzien van een display waarop u ook zonder internet de data kunt bekijken. U heeft zelf ook gezegd dat u dat niet wilt doen / hier geen moeite in wilt steken waarop wij hebben aangegeven dat we niet kosteloos bij u langs kunnen komen om aan uw thuisnetwerk te werken. Zeker gezien uw dataverbinding waarschijnlijk als geheel hapert door uw overbelasting op de beschikbare bandbreedte. Deze oorzaak kan een monteur niet wegnemen. Mijn advies is om contact op te nemen met uw internetprovider om uw abonnement qua bandbreedte te verhogen indien mogelijk. Wanneer er een defect is aan een door ons geleverd product of de installatie verhelpen we dit uiteraard kosteloos. Wanneer dit niet het geval is en we moeten uitrijden omdat u bijvoorbeeld uw WiFi wachtwoord heeft veranderd of een storing heeft op uw thuisnetwerk en wij dit voor u moeten oplossen worden er inderdaad voorrijkosten berekend. Dit hoort namelijk niet binnen onze Installatie en garanties. Wij geven namelijk garantie op uw zonnestroominstallatie en niet op het juist functioneren van uw thuisnetwerk.

De betaling
De stelling “Lets agree to disagree” zijn uw woorden en zelf gaf u aan dat u vervolgens de betaling zal gaan verzorgen. Uw zonnepanelen zijn reeds in maart geïnstalleerd en al onze particuliere klanten betalen pas na de oplevering. Dat we snel zijn om u te vinden als u niet betaalt is niet omdat er een boos mannetje in een postkamer boze brieven zit te schrijven maar pure automatisering die een herinnering per e-mail uitstuurt wanneer de betalingstermijn is verstreken en uw betaling is uitgebleven. Ook hier is het dus een verwijt aan ons dat we u een betalingsherinnering sturen terwijl u de factuur allang had moeten voldoen.

De reden dat ik als directeur u in de avonduren heb gebeld is omdat er ontzettend veel belpogingen naar u zijn gedaan en u overdag onbereikbaar blijkt te zijn voor onze klantenservice en we het wel graag opgelost willen hebben. Over de betaling heb ik geen woord gerept, ook dat is dus enigszins flauw om te benoemen.

Daarnaast gaf u nog een punt van aandacht wat u hierin niet heeft benoemd en dat is dat de monteurs te laat zouden zijn. U stelt dat we gecommuniceerd zouden hebben dat ze er om 8 uur zouden zijn en dat ze pas om 9 uur aanwezig waren. Ik heb toen - as we speak - aan de telefoon de bevestingse-mail (die in ons CRM staat) erbij gepakt en daar staat een aanvangstijdvak in van 08:00-14:00 afhankelijk van de drukte op de weg en of er nog service voor gepland zal worden. Ook dit staat zwart op wit en zelfs bij dit geeft u nog aan dat het niet zo is en er 8 uur is gecommuniceerd al kunt u dit op geen enkele manier aantonen. Wat ook niet kan omdat het niet zo is. Het is niet zo dat we dan zeggen dat u liegt maar wellicht wel dat u zaken verkeerd gelezen / geïnterpreteerd heeft.
Dat u vervolgens laaiend het telefonisch contact verbreekt zegt dan ook meer over u dan over de medewerkers die u proberen te helpen. We hebben alles in het werk gesteld om u met aanvullende - niet vooraf overeengekomen verzoeken – te helpen.

Mocht u desondanks toch vinden dat we ergens tekortschieten in onze dienstverlening dan nodigen we u en uw partner hierbij van harte uit om dit te bespreken in een persoonlijk gesprek op kantoor in Roermond of 's-Hertogenbosch.

Laat die zon maar shinen ;-)

Na een aantal afspraken met bedrijven en verschillende offertes gekozen voor Sunneroo. Steve heeft ons met duidelijk plezier wegwijs gemaakt in de wereld van de zonnepanelen. Ze waren vlot bereikbaar en gaven duidelijk antwoord op gestelde vragen. Goed aanbod, mooie producten! Afgelopen woensdag hebben Kevin, Patrick en Erhan de klus bij ons geklaard. Zeer klantvriendelijke, hardwerkende mannen die precies weten wat ze doen! Panelen liggen er strak op en er is keurig gewerkt! Dank je wel Sunneroo!! Laat de zon maar shinen 🌞🌞🌞🌞

19 maart 2021

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de mooie review Trudy. Leuk om te zien dat u zo betrokken bent dat u de namen van onze jongens nog kent:) Ook namens onze klantenservice ontzettend veel plezier gewenst van uw zonnepanelen!

Installatie 11 zonnepanelen door Sunneroo

Op 12 januari door Sunneroo 11 zonnepanelen geïnstalleerd. Goede kennis en uitleg bij het verkoopgesprek, vakkundige en prettige mensen bij montage van panelen en meterkast. Keurig gewerkt.

13 januari 2021

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de positieve reactie. We zijn blij om u als tevreden klant te mogen verwelkomen!

Op 2dec montage

Op 2dec. j.l. de nieuwe Hyundai zonnepanelen gemonteerd gekregen, na een goed verkoopgesprek met Glenn, s’ morgens de omvormers geplaatst door de elektro monteur, super service! s’middags kwam de montageploeg met Dominiek en compagnon!! Super ploeg, goed op elkaar ingewerkt team , super snel allemaal en netjes afgewerkt, top! Goede after sale!
Ben heel tevreden en zeker een aanrader !!
H.S. Roermond

11 december 2020

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de mooie review, een goede keuze ook voor de strak afgewerkt hoog vermogen shingled panelen van Hyundai.

Valse start, maar daarna gecorrigeerd.

Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf.
Interesse in zonnepanelen aangegeven en afspraak voor dakschouw gemaakt. Vervolgens komt er iemand (Sam) een halve week voor de afspraak plots aan de bel. Niet bijzonder vriendelijk en ook nog in volle overtuiging dat de afspraak zo gepland was. (goed, kan gebeuren). Vervolgens erg makkelijk met een smoes volgende klant gemeld dat hij later komt. Erg snelle aanbieding gemaakt op tablet. Tot hiertoe redelijk. Vervolgens hoor ik helemaal niets meer van het bedrijf en krijg ik geen aanbieding via de e-mail binnen. Na zelf dan maar een e-mail gestuurd te hebben, wederom geen enkel bericht terug. Inmiddels zoek ik verder naar een bedrijf welke meer vertrouwen uitstraald. Helaas.

Update 12-12-2020:
Inmiddels contact gehad met een andere collega (Fabian), die keurig zijn verontschuldigingen namens het bedrijf heeft aangeboden en mij alsnog de aanbieding toegestuurd heeft.
Dus een valse start, maar alsnog goed gemaakt. Dank daarvoor!
1 ster i.v.m. de valse start, 4 sterren voor het achteraf oplossen.

8 december 2020

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de feedback en fijn dat uw gesprek met Fabian prettig is verlopen. We helpen u graag verder!

Zeer tevreden, wij bevelen Sunneroo van harte aan!

Op advies van onze achterburen contact opgenomen met Fabian, een afspraak gemaakt en er was meteen een klik: enthousiasme jongeman die weet waar hij over praat. Alles duidelijk uitgelegd, hij heeft ons een eerlijke offerte en eerlijk advies gegeven.
De monteurs hebben afgelopen dinsdag de zonnepanelen bij ons gelegd, deskundig , vakkundig, gewoon perfect! Wij zullen en kunnen Sunneroo zeker aanbevelen!
Familie van Eck Boxmeer

12 september 2020

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de mooie review Frank. Laat die zon maar shinen!