Na een aanvankelijk positieve start ben ik enorm teleurgesteld in Sunneroo en AlphaEES. We hebben een thuisbatterij laten installeren op 24-09-2025 door Sunneroo, die na slechts zes maanden, op 5 mei... Toon meer

Wij hadden kortgeleden een probleem met de zonnepanelen-installatie. Na melding heeft Sunneroo contact met mij opgenomen om het probleem te bespreken. Vervolgens hebben ze een monteur langs gestuurd o... Toon meer

Zeer net geholpen. Afspraken netjes nagekomen en er is goed aandacht gegeven aan mijn specifieke situatie. Hierdoor zijn we op een voor mij meest ideale situatie gekomen die voor Sunneroo ook nog g... Toon meer

Op 2dec. j.l. de nieuwe Hyundai zonnepanelen gemonteerd gekregen, na een goed verkoopgesprek met Glenn, s’ morgens de omvormers geplaatst door de elektro monteur, super service! s’middags kwam de mo... Toon meer

1. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie
  2. Airconditioning aannemer
  3. Zonne-energiebedrijf

Sunneroo Group BV helpt particuliere en zakelijke klanten met slimme en toekomstbestendige energieoplossingen. Vanuit het hoofdkantoor in Roermond realiseert de organisatie duurzame energiesystemen in Nederland, België, Duitsland en Bonaire. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 systemen geplaatst. Sunneroo is gespecialiseerd in zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, airconditioning en slimme energiesturing. De focus ligt niet alleen op verduurzaming, maar ook op optimaal energiegebruik, energiebesparing en slim inspelen op dynamische energietarieven en de energiemarkt van vandaag. Klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies, duidelijke communicatie en ondersteuning door een ervaren team van specialisten. Sunneroo combineert technische kennis met praktische oplossingen die aansluiten op de wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan centraal binnen de organisatie. Sunneroo werkt met eigen teams en vaste installatiepartners om een hoge standaard in uitvoering en klanttevredenheid te waarborgen. Sunneroo Group BV Roermond | 's-Hertogenbosch Nederland KvK: 71934731

4,1

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heb geen power meer

Heb geen power meer. Klantenservice heel slecht toegankelijk en verwijzen naar website.
Heb service verzoek ingediend en €150,00 euro betaald. Bericht gehad dat betaling is ontvangen en dan is het stil. Geen idee of en zo ja wanneer zonnepanelen weer werkend worden. Alles in huis werkt op stroom. Wordt hele dure stroom op deze manier. Hele slechte communicatie over hoe verder na betaling. Voor heel heel veel verbetering vatbaar.

24 maart 2023

Beste Maria,

Op basis van uw gegevens kan ik niet vinden in ons klantenbestand. Kunt u uw vraag stellen via klantenservice@sunneroo.com? Dan pakken we het zo spoedig mogelijk met u op.

Super geregeld!

Eerste gesprek voor advies was in tegenstelling tot sommige andere bedrijven heel goed. Er wordt daadwerkelijk op het dak gekeken en gemeten wat mogelijk is en niet alleen via een foto. Ondanks dat onze zonnepanelen een paar maanden later zijn gekomen dan ons was toegezegd zijn we super tevreden! Communicatie had hierin beter gemogen maar gezien de drukte en levertijden begrijpelijk. De monteurs waren zeer netjes en kundig en hadden het legplan nog iets aangepast zodat het ons meer voordeel oplevert.

9 maart 2023

Goede avond Ralph & Marielle,

Bedankt voor de mooie review en heel veel plezier van uw installatie gewenst! Het zonnetje schijnt in ieder geval al lekker vandaag:)

Erhan,Boris,Alex Frank en Amos…

Erhan,Boris,Alex Frank en Amos ontzettend bedankt voor de vakkundige plaatsing van de zonnepanelen.
Super vriendelijk en duidelijke uitleg en netjes alles afgewerkt

2 maart 2023

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de complimenten en veel plezier van uw zonnepanelen gewenst!

Sunneroo Doen! Zoek niet verder!..

Fijn eerste gesprek met Sunneroo die aan huis kwam. Duidelijk en uitgebreide offerte. Prettig en snel contact. Met alle begrip voor de klant. De leverdatum wordt ruimschoots nageleefd. Zoek niet verder!!.. B Jansen Uden

22 januari 2023

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de mooie review en alvast veel plezier van uw zonnepanelen gewenst!

Goede offerte en super harde werkers !

Begon met een goede offerte en concrete afspraken. Super harde werkers die ondanks de moeilijkere klus (speciaal dak) dagen lang in volle zon hard gewerkt hebben en meegedacht in oplossing toen er complicaties naar boven kwamen. Mooi gelegd, goed aangesloten niks op te zeggen.

Het duurde wel 2 weken voor ik toegang had tot de app van solaredge maar anders had ik zeker 5/5 sterren gegeven. Goed bezig !

15 november 2022

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de review Tom en veel plezier van uw zonnepanelen gewenst!

plaatsen zonnepanelen

duidelijke uitleg over de verrichte werkzaamheden en fijn dat er ongeveer 40 minuten voor aanvang gebeld wordt dat de monteurs onderweg zijn zodat je nog even wat voorwerk kunt doen.
De monteurs waren erg aardig en deden hun werk perfect.
Bedankt voor de goede service en uitleg!!!

6 december 2022

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de goede review, moge de zon lekker schijnen bij jullie.

Zeer tevreden over de service van Sunneroo

Zeer tevreden over de service van Sunneroo.
Goed advies gehad van de vertegenwoordiger. En de installatie verliep professioneel met 2 goede monteurs. Ze hebben alles goed uitgelegd en waren klantvriendelijk. Professioneel bedrijf dat erg klant gericht is.

11 december 2022

Beste Thijn,

Bedankt voor het delen van uw ervaring en goed om te horen dat u tevreden bent. Veel plezier gewenst van uw 18 blinkende zonnepanelen op uw dak.

Met zonnige groet,

Tom

Slechte communicatie en service

Na de offerte is er aangegeven dat de installatie in het derde kwartaal plaats zou vinden. Uiteraard begrijpelijk dat dit vanwege de situatie in de wereld zou uitlopen, maar vanuit Sunneroo geen enkel bericht of andere vorm van communicatie om ons op de hoogte te houden. Meerdere malen moeten bellen om te vragen naar de status
De installatie was in eerste instantie goed verlopen, dachten we. De monteurs zeiden dat alles in orde was. Helaas ontdekten we 2 maanden later een lekkage. We zijn het dak op gegaan en er bleek een groot gat te zitten. De monteurs hadden het zo achter gelaten. Uiteraard een klacht ingediend bij Sunneroo. Na 5,5 week wachten met ze gebeld en gevraagd wanneer er een reactie zou komen. De klacht is tijdens het gesprek kort gelezen en direct afscheept. Er werd niet naar ons geluisterd en medeleven getoond, geen excuses, helemaal niets. Ze vinden dat ze het zelf uitstekend hebben gedaan en niets fout hebben gedaan. Er wordt trots verteld over de service die ze anderen leveren, waarom krijgen wij die goede service dan niet? Zeer teleurgesteld in de afhandeling en communicatie.

5 december 2022

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor uw review, ik ben voor u in de casus gedoken. Ik zie dat er tijdens montage een tweetal dakpannen zijn gesneuveld welke tijdens montage niet vervangen konden worden omdat er geen reservedakpannen voorhanden waren. Hierbij is afgesproken dat ze de pannen op een makkelijk toegankelijk plek weg hebben gehaald om het dak onder de panelen dicht te kunnen leggen. Hierbij is aangegeven dat u reserve dakpannen kunt regelen en deze gemakkelijk op deze toegankelijke plek weer terug kunt leggen, zover ik begrijp van onze monteurs was deze afspraak ook akkoord. We betreuren het dat dit dus schijnbaar niet helemaal duidelijk was voor u waardoor er een lekkage is ontstaan. Inmiddels begrijp ik ook dat de lekkage is verholpen en dat de eventuele vervolgschade als verzekeringskwestie kan worden afgehandeld.

Excuses voor het ongemak en alsnog veel plezier van uw zonnepanelen gewenst!

Je merkt aan alles dat het vakmensen zijn

Je merkt aan alles dat je met vakmensen te maken hebt. Goede communicatie ook wanneer iets niet helemaal volgens planning loopt en ook een goede aftersales van Bas door te bellen hoe alles gegaan was.

4 december 2022

Beste Rob,

Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen. Veel plezier van deze installatie en alle toekomstige installaties op uw panden.

Met zonnige groet,

Tom

De montage is top, duidelijkheid over de levertijd kon beter

De montage van de panelen is geheel vlekkeloos gegaan. Goed team en netjes afgewerkt. 100% tevreden.
Dat de levering onbekend bleef en nog is uitgesteld als ook de montage 1 dag voor een eerdere afspraak is uitgesteld zonder reden en nieuwe datum zou beter mogen.
Maar goed, over het geheel gezien vooralsnog tevreden. Nu nog zien dat het geheel naar verwachting gaat werken, waar ik overigens niet aan twijfel.

5 december 2022

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor uw review Harold. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Helaas hebben we niet op alles invloed waardoor de planning soms moet worden aangepast. Bedankt voor uw begrip hierin en veel plezier van uw installatie gewenst!

Vakkundige voorlichting

Vakkundige voorlichting. Snelle en nette installatie.

29 november 2022

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor uw review en fijn dat u onze service als prettig hebt ervaren. Ik zie dat u ons niet de volle 5 sterren heeft gegeven. Om onze dienstverlening te kunnen verbeteren horen we graag wat we beter hadden kunnen doen. Wilt u dat ons mailen naar klantenservice@sunneroo.com?

Fijne feestdagen!

Ervaring

De monteurs werkten netjes en waren vriendelijk. Jammer dat wij lang hebben moeten wachten op de levering van de omvormer. Een punt wat mij wel dwars zit is het feit dat uw verkoper adviseerde een sleuf te graven van de garage naar de woning voor de kabels. In overleg met uw monteurs is deze kabel over een muur geleid tussen de garage en de woning. Het graven van deze sleuf en dichtstraten van de oprit heeft mij twee dagen werk gekost.

28 november 2022

Antwoord van Sunneroo

Beste Henk, bedankt voor uw review en veel plezier van uw zonnepanelen gewenst!

Sunneroo Top bedrijf!

Afspraken goed nagekomen. Prima werk geleverd; zonnepanelen op pannendak en garage.
Oplossingsgericht!
Vakwerk!
Goede nazorg!
Aan te bevelen!

24 november 2022

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de mooie feedback Ger, veel plezier van uw installatie gewenst!

De zon mag voortaan 'volop' schijnen.😊

Geheel op tijd en telefonisch nog vooraf gemeld, stonden de monteurs van Sunneroo bij ons voor de deur. Heel correcte medewerkers, die het dak aanpasten en de zonnepanelen deskundig aanbrachten. Complimenten hiervoor.

20 november 2022

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de mooie review en geniet van uw besparing op uw energierekening met zonnepanelen van Sunneroo.

Top service!

We wilden een bedrijf in de buurt en kozen daarom voor Sunneroo. Het bleek de juiste keuze! Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie, snelle montage en goede nazorg. Heel tevreden met onze panelen.

29 november 2022

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de mooie review Katja. Het was ook prettig samenwerken met u. Veel plezier van uw zonnepanelen van Sunneroo!

Sunneroo een topervaring

Vriendelijke en beleefde opstelling montageteam
Correcte afwerking
Gemotiveerd

24 november 2022

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de mooie review, moge de zon goed schijnen voor u!

Top service

In maart heb ik na goed advies zonnepanelen bij Sunneroo besteld. Aanvankelijk zouden ze in juli komen echter door de begrijpelijke problemen van de omvormers werd het November. De installatie verliep keurig en naar wens. Er werd netjes gewerkt en alles werd keurig afgeleverd. Ook de after sale was super. Enige minpuntje wat ik me kon bedenken was de wat norsige Electricien die wel goed werk heeft afgeleverd. Dat alles voor een goede prijs.

22 november 2022

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de review Joep en veel plezier gewenst van uw installatie!

Bedrijf met super vlotte communicatie en ook de tijd neemt voor al je vragen.

Het bedrijf communiceert netjes en is altijd proactief. Je kunt ze bellen en mailen en nemen de tijd voor je om je vragen te beantwoorden. Ook tijdens het schouwen komen ze aan huis om alles even te inspecteren en je van informatie te voorzien over de zonnepanelen. De mensen die ik gesproken hebben weten waar ze het over hebben en kunnen vakkundig uitleggen hoe het precies zit. Tijdens de installatie waren ze snel en efficient en communiceerde duidelijk over wat ze gingen doen en hoe dat ze het aanpakte. Ze namen de tijd om uit te leggen wat ze aan het installeren waren en waar ik op moest letten tijdens het gebruik van de zonnepanelen. Ook tijdens het omzetten van het stroom gaven ze op tijd aan wat voor mij super handig was omdat ik thuis aan het werk was. Ik heb met dit bedrijf een super fijne ervaring mee gehad. Duidelijke communicatie en de tijd nemen voor je vragen zijn voor mijn echt de belangrijkste punten. Ben met in dit bedrijf in contact gekomen op aanraden van mijn collega`s. Die hebben ook al ervaring met de nazorg of eventuele problemen die ontstaan met de zonnepalen en ook daar worden ze altijd netjes te woord gestaan en wordt er ook tijdig en vlot geacteerd wanneer er problemen zijn. Dat zat ook zeker in mijn overweging om voor dit bedrijf te kiezen. Al bij al super positief. Raad dit bedrijf ook zeker aan.

15 november 2022

Beste Wesley,

Bedankt voor de mooie review en fijn dat je onze service zo goed hebt mogen ervaren. Veel plezier van uw kersverse blinkende zonnepanelen van Sunneroo.

Zonnepanelen van en door Sunneroo uit ervaring aan te bevelen als het juiste adres voor uw zonnepanelen.

Door Sunneroo zijn onze Zonnepanelen keurig geïnstalleerd door net, vakkundig, vriendelijke personeel. Komen na wat afgesproken is waarbij administratief alles netjes en snel afgehandeld wordt.Het enige minpunt is slechte telefonische bereikbaarheid bij vragen over het installeren tijdens het lange wachten. Maar liefst 3 x installatie uitgesteld omdat materialen niet binnen waren. Wat begrijpelijk was in deze tijd, maar dat dan de bereikbaarheid soms niet of heel moeilijk verliep heb ik als onprettig ervaren. Maar verder nogmaals 100 % tevreden en aan te bevelen als het juiste adres om Zonnenpanelen te kopen.

16 november 2022

Antwoord van Sunneroo

Beste Toon, fijn dat u tevreden bent met het resultaat. Vanwege de grote drukte/gekte momenteel zijn onze telefoonlijnen soms inderdaad wat overbelast. U kunt vaak het beste mailen naar klantenservice@sunneroo.com. We proberen u dan binnen 24 uur van een (eerste) reactie te voorzien op uw vragen. Veel plezier van uw eigen kleine energiecentrale gewenst!

Installatie zonnepanelen door Sunneroo

Op de geplande installiedatum voor de zonnepanelen is alles gegaan zoals van te voren door Sunneroo was medegedeeld. We werden op tijd door de monteur gebeld. De installatie is prima verlopen. De monteurs waren heel vriendelijk en netjes. Ze hebben alles netjes achtergelaten. Ze hebben duidelijk uitgelegd hoe eea werkt. De betaling en btw aftrek is door Sunneroo eenvoudig gemaakt. Kortom, ik ben zeer tevreden.

16 november 2022

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor de mooie review Paul, veel plezier van uw zonnesysteem gewenst!