Na een aanvankelijk positieve start ben ik enorm teleurgesteld in Sunneroo en AlphaEES. We hebben een thuisbatterij laten installeren op 24-09-2025 door Sunneroo, die na slechts zes maanden, op 5 mei... Toon meer

Wij hadden kortgeleden een probleem met de zonnepanelen-installatie. Na melding heeft Sunneroo contact met mij opgenomen om het probleem te bespreken. Vervolgens hebben ze een monteur langs gestuurd o... Toon meer

Zeer net geholpen. Afspraken netjes nagekomen en er is goed aandacht gegeven aan mijn specifieke situatie. Hierdoor zijn we op een voor mij meest ideale situatie gekomen die voor Sunneroo ook nog g... Toon meer

Op 2dec. j.l. de nieuwe Hyundai zonnepanelen gemonteerd gekregen, na een goed verkoopgesprek met Glenn, s’ morgens de omvormers geplaatst door de elektro monteur, super service! s’middags kwam de mo... Toon meer

1. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie
  2. Airconditioning aannemer
  3. Zonne-energiebedrijf

Sunneroo Group BV helpt particuliere en zakelijke klanten met slimme en toekomstbestendige energieoplossingen. Vanuit het hoofdkantoor in Roermond realiseert de organisatie duurzame energiesystemen in Nederland, België, Duitsland en Bonaire. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 systemen geplaatst. Sunneroo is gespecialiseerd in zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, airconditioning en slimme energiesturing. De focus ligt niet alleen op verduurzaming, maar ook op optimaal energiegebruik, energiebesparing en slim inspelen op dynamische energietarieven en de energiemarkt van vandaag. Klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies, duidelijke communicatie en ondersteuning door een ervaren team van specialisten. Sunneroo combineert technische kennis met praktische oplossingen die aansluiten op de wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan centraal binnen de organisatie. Sunneroo werkt met eigen teams en vaste installatiepartners om een hoge standaard in uitvoering en klanttevredenheid te waarborgen. Sunneroo Group BV Roermond | 's-Hertogenbosch Nederland KvK: 71934731

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,1

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb het voorwerk gedaan om alles…

Ik heb het voorwerk gedaan om alles vlotjes te laten verlopen. Maar dit was niet nodig ze hadden alles bij zich en ruimde alles netjes op.
Luisteren goed naar mijn wensen en voerde deze uit.
Dachten met ons mee om het juiste besluit te nemen.

26 april 2023

Beste Frits,

Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je onze service als vlot en zorgeloos hebt ervaren, zelfs nadat je al wat voorwerk had gedaan.

Het is geweldig om te weten dat ons team goed voorbereid was en alles bij zich had om de installatie soepel te laten verlopen. We streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen en jouw opmerkingen bevestigen dat we daarin zijn geslaagd.

Bij Sunneroo vinden we het belangrijk om goed naar de wensen van onze klanten te luisteren en deze nauwkeurig uit te voeren. We zijn blij dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan en dat we je hebben kunnen helpen het juiste besluit te nemen.

Het denken en meedenken met onze klanten is een integraal onderdeel van onze service. We willen ervoor zorgen dat je het beste resultaat behaalt dat perfect aansluit bij jouw behoeften en situatie. Het is fijn te horen dat ons team met je heeft samengewerkt om het juiste besluit te nemen.

Nogmaals, bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw tevredenheid te delen. We stellen jouw positieve feedback enorm op prijs. Als er in de toekomst nog vragen zijn of als je verdere ondersteuning nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Sunneroo perfect bedrijf

Jongens hebben perfect gewerkt.
Waren vriendelijk en en zeer enthousiast.
Alles netjes opgegeruimd en opgeleverd.
We zijn ontzettend tevreden over sunneroo.
25 mei worden bij onze zoon ook de zonnepanelen geplaatst ook door onze aanbeveling. Super bedankt!!!

5 mei 2023

Beste Berbie,

Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening en dat onze jongens perfect werk hebben geleverd.

Het doet ons goed te weten dat onze medewerkers vriendelijk en zeer enthousiast waren. Bij Sunneroo streven we ernaar om niet alleen professioneel, maar ook vriendelijk en enthousiast te zijn in onze interacties met klanten. Jouw opmerkingen zijn een erkenning voor het harde werk en de toewijding van ons team.

We zijn blij dat alles netjes is opgeruimd en opgeleverd. Het is belangrijk voor ons om een schoon en opgeruimd resultaat achter te laten, zodat je meteen kunt genieten van jouw nieuwe zonnepanelen.

Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over Sunneroo en dat je ons aanbeveelt bij jouw zoon. We waarderen jouw vertrouwen en het feit dat je onze diensten aan anderen aanbeveelt. Bedankt voor het delen van het goede nieuws!

Nogmaals, bedankt voor jouw positieve feedback. Als er in de toekomst nog vragen zijn of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn, staan we altijd voor je klaar.

Sunneroo

Fijn contact en prima service

Fijn contact met adviseur, klantenservice en planning. Duur van wachttijd was conform de afspraken. Installatie ging vlot en erg vriendelijke monteurs. Al met al super tevreden over het proces. Dank!

4 mei 2023

Beste Koen,

Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent over het gehele proces en dat je fijn contact hebt gehad met onze adviseur, klantenservice en planning.

Het naleven van afspraken en het respecteren van de afgesproken wachttijd is een prioriteit voor ons. We zijn blij dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan en dat de duur van de wachttijd conform de afspraken was.

Het is geweldig om te horen dat de installatie vlot is verlopen en dat onze monteurs erg vriendelijk waren. Bij Sunneroo streven we naar professionaliteit en klantvriendelijkheid, en jouw opmerkingen zijn een bevestiging dat we op de goede weg zijn.

We zijn verheugd dat je super tevreden bent over het gehele proces. Het is ons doel om een uitstekende klantenservice te bieden en een positieve ervaring te creëren. Jouw dankbaarheid motiveert ons om continu te streven naar verbetering.

Sunneroo

Installateur was keurig op tijd

Installateur was keurig op tijd, heeft constructief meegedacht en de panelen en stoppenkast vakkundig geplaatst. Hoewel het wat later werd (19.00u) bleef hij beleefd en vriendelijk.

3 mei 2023

Beste Peter,

Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met onze installateur te delen.

Het is geweldig om te horen dat de installateur keurig op tijd was en constructief heeft meegedacht. Bij Sunneroo streven we ernaar om niet alleen professioneel te zijn, maar ook om actief betrokken te zijn bij het vinden van de beste oplossingen voor onze klanten.

We zijn blij dat de panelen en de groepenkast vakkundig zijn geplaatst. Onze installateurs zijn ervaren en deskundig, en ze doen hun uiterste best om kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren.

Hoewel het wat later werd dan verwacht, is het fijn om te horen dat de installateur beleefd en vriendelijk bleef. We begrijpen dat vertragingen kunnen voorkomen, en het is belangrijk voor ons om respectvol en professioneel te blijven, zelfs in dergelijke situaties.

Nogmaals, bedankt voor jouw positieve feedback. We waarderen jouw tevredenheid over de installatie en de service die we hebben geleverd. Als er in de toekomst nog vragen zijn of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Installatie goed verlopen.

Installatie goed verlopen.
Nu afwachten hoe de afterservice is in de toekomst

25 april 2023

Beste Rafael,

Bedankt voor het delen van jouw feedback! We zijn blij te horen dat de installatie goed is verlopen.

Bij Sunneroo streven we ernaar om niet alleen een vlotte installatie te verzorgen, maar ook een uitstekende afterservice te bieden. We begrijpen dat dit een belangrijk aspect is voor onze klanten, en we zullen ons uiterste best doen om jouw verwachtingen waar te maken.

Onze toegewijde klantenservice staat klaar om jou te helpen met eventuele vragen of problemen die zich in de toekomst kunnen voordoen. We zullen ervoor zorgen dat je de nodige ondersteuning krijgt en dat jouw zorgen op een professionele en tijdige manier worden aangepakt.

Nogmaals, bedankt voor jouw feedback. We waarderen jouw vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om je in de toekomst van dienst te zijn, zowel tijdens de afterservice als daarbuiten. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Sunneroo

Enthousiaste en kundige vakmensen die…

Enthousiaste en kundige vakmensen die hoge eisen stellen aan hun werk en denken in oplossingen en niet in problemen Bedankt Sunneroo!

25 april 2023

Beste R Hanselaar,

Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je enthousiast en kundig vakmanschap hebt ervaren bij Sunneroo.

Bij Sunneroo hebben we een team van toegewijde professionals die hoge eisen stellen aan hun werk. We streven ernaar om de best mogelijke resultaten te leveren en denken altijd in oplossingen, niet in problemen. Jouw opmerkingen zijn een bevestiging dat ons team zich inzet om jouw verwachtingen te overtreffen.

We waarderen jouw dankbaarheid en het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. Het is ons doel om uitstekende service te bieden en een positieve ervaring te creëren voor al onze klanten.

Nogmaals, bedankt voor jouw positieve feedback. Als er in de toekomst nog vragen zijn of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Zonnepanelen laten plaatsen.

Zonnepanelen laten plaatsen.
Het personeel was vriendelijk en
zeer behulpzaam en vakkundig.
Kon niet beter.
Raad iedereen aan hiermee in zee te gaan en er wordt ook een schouw ter plaatse gemaakt.
Sunneroo bedankt.

26 april 2023

Beste Johan,

Dank je wel voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met de plaatsing van de zonnepanelen en de service die je van ons personeel hebt ontvangen.

Bij Sunneroo streven we ernaar om vriendelijk en behulpzaam te zijn, en we zijn blij dat je dit hebt ervaren tijdens jouw interactie met ons team. Onze medewerkers zijn ook vakkundig en zorgen ervoor dat de installatie professioneel wordt uitgevoerd.

Het doet ons goed te weten dat je tevreden bent en dat het niet beter had kunnen zijn. Jouw aanbeveling om met ons in zee te gaan is een groot compliment voor ons. We hechten veel waarde aan het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld.

We willen je ook bedanken voor het vermelden van de schouw ter plaatse. Het maakt deel uit van onze inzet om een gepersonaliseerde aanpak te bieden en ervoor te zorgen dat de zonnepanelen perfect passen bij jouw situatie.

Sunneroo

Prima prijs kwaliteit verhouding. Goede service

In sept 2022 een snelle en prima offerte ontvangen. April 2023 werd, na 1x afspraak verplaatsen ivm project dat uitliep gepland. Team van 4 personen had binnen 2,5 uur 11 panelen liggen met omvormer en optimizers. Panelen zien er goed en strak uit. Snachts werden we wakker van een lekkage. Bleek een dakpan niet te zijn teruggelegd. Bedrijf kwam dit de dag erna meteen herstellen.
Al met al een goede service voor een goede prijs.

14 april 2023

Beste Danny,

Dank je wel voor het delen van jouw feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.

We zijn blij te horen dat je in september 2022 een snelle en prima offerte van ons hebt ontvangen. Daarnaast zijn we verheugd dat het plannen van de installatie in april 2023 vlot is verlopen, ondanks een enkele keer verplaatsen vanwege een uitlopend project.

Ons team van vier personen heeft hard gewerkt om binnen 2,5 uur 11 panelen te installeren, inclusief de omvormer en optimizers. Het is geweldig dat de panelen er goed en strak uitzien, wat bijdraagt aan zowel de functionaliteit als het esthetische aspect van de installatie.

Onze oprechte excuses voor het ongemak van de lekkage en het niet terugplaatsen van een dakpan. We waarderen je begrip en zijn blij dat ons bedrijf snel heeft gereageerd om het probleem de dag erna te herstellen. Jouw tevredenheid en veiligheid hebben voor ons de hoogste prioriteit.

Bedankt voor het benadrukken van de goede service voor een goede prijs. Bij Sunneroo streven we naar het bieden van kwaliteit en waarde aan onze klanten, en het is geweldig om te horen dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan.

Sunneroo

ze hebben het werk goed afgelevert en…

ze hebben het werk goed afgelevert en vriendelijk

21 april 2023

Beste N Brasse,

Dank je wel voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn blij te horen dat we het werk goed hebben afgeleverd en dat je onze service als vriendelijk hebt ervaren.

Bij Sunneroo streven we ernaar om kwaliteitswerk te leveren en een vriendelijke en professionele service te bieden aan al onze klanten. Het doet ons goed te weten dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan.

Jouw tevredenheid is voor ons van groot belang en we willen je bedanken voor het delen van jouw positieve ervaring. Als er in de toekomst nog vragen zijn of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn, staan we altijd voor je klaar.

Nogmaals, bedankt voor jouw positieve feedback. We waarderen jouw vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Zonnepanelen

We zijn erg tevreden over de werkzaamheden en de vriendelijkheid van de monteurs.

18 april 2023

Beste Henk / Anja,

Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je erg tevreden bent over zowel de werkzaamheden als de vriendelijkheid van onze monteurs.

Bij Sunneroo streven we ernaar om kwalitatief hoogwaardig werk te leveren en tegelijkertijd een vriendelijke en professionele service te bieden. Het is geweldig om te horen dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan en dat je tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden.

Onze monteurs zijn toegewijd aan hun vak en stellen zich vriendelijk op om een positieve ervaring te creëren voor onze klanten. We zijn trots op ons team en jouw complimenten zullen zeker worden doorgegeven.

Nogmaals, bedankt voor jouw positieve feedback. We stellen jouw tevredenheid zeer op prijs en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Nette vakmannen bij Sunneroo

Erg vakkundig team heeft in korte tijd het werk prima uitgevoerd. Vriendelijke en nette medewerkers die veel vertrouwen gaven. Ze zijn ook erg goed in het direct en netjes oplossen van een onvoorziene situatie

17 april 2023

Beste Paul,

Dank je wel voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn blij te horen dat ons vakkundige team het werk in korte tijd prima heeft uitgevoerd.

Bij Sunneroo streven we ernaar om kwaliteit en efficiëntie te combineren, zodat we jouw verwachtingen kunnen overtreffen. We zijn verheugd dat ons team aan jouw eisen heeft voldaan en het werk naar tevredenheid heeft afgerond.

Het doet ons goed te horen dat onze medewerkers vriendelijk en netjes waren, en dat ze jou vertrouwen hebben gegeven. We vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze klanten en om een positieve ervaring te bieden.

We waarderen ook jouw opmerking over ons vermogen om onvoorziene situaties direct en netjes op te lossen. Bij Sunneroo streven we naar flexibiliteit en probleemoplossing, zodat we eventuele uitdagingen snel en efficiënt kunnen aanpakken.

Nogmaals, bedankt voor jouw positieve feedback. We stellen jouw vertrouwen in ons zeer op prijs. Als er in de toekomst nog vragen zijn of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn, staan we altijd voor je klaar.

Goed werk geleverd!

Goed werk geleverd!
Liggen er strak op, laat de zon maar komen!!

17 april 2023

Beste G.P.,

Dank je wel voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat we goed werk hebben geleverd en dat de zonnepanelen strak zijn geplaatst.

Bij Sunneroo streven we ernaar om kwaliteit en vakmanschap te leveren bij elke installatie. We zijn blij dat de zonnepanelen mooi en strak op jouw dak liggen. Nu kunnen ze optimaal de zonnestralen opvangen en bijdragen aan duurzame energieopwekking!

We waarderen jouw vertrouwen in ons en bedanken je voor het delen van jouw positieve ervaring. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn, staan we altijd voor je klaar.

Laat de zon maar komen en geniet van de voordelen van jouw nieuwe zonnepanelen!

Prima vakwerk

Installeren verliep voorspoedig.
Monteurs waren kundig en heel aardig.
Alleen jammer dat de aanlevering van de materialen langer duurde, zeker omdat hier weinig informatie over werd gegeven.

14 april 2023

Beste Leon,

Dank je wel voor het delen van jouw feedback! We zijn blij te horen dat de installatie voorspoedig is verlopen en dat onze monteurs kundig en vriendelijk waren.

We willen echter onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat is veroorzaakt door de langere aanlevering van de materialen. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral wanneer er weinig informatie over wordt gegeven. Jouw opmerkingen zijn voor ons een belangrijk signaal om onze communicatie te verbeteren.

Bij Sunneroo streven we ernaar om onze klanten tijdig en volledig op de hoogte te houden van alle aspecten van het proces, inclusief de aanlevering van materialen. Helaas is door de enorme schaarste van het afgelopen jaar dit niet altijd vlot verlopen omdat we zelf ook continue voor verassingen zijn komen te staan qua toelevering van materialen. We zien gelukkig dat dit inmiddels weer steeds vlotter verloopt.

Nogmaals, onze excuses voor het ongemak dat is ontstaan. We waarderen jouw begrip en bedanken je voor het delen van jouw ervaring. Als er in de toekomst nog vragen zijn of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn, staan we altijd voor je klaar.

Erg tevreden

Gisteren onze zonnepanelen geïnstalleerd gekregen. Vriendelijke mensen. Goede uitleg. Foto's gemaakt van wat ze gedaan hebben. In 1 middag lag alles erop. Erg fijn.

12 april 2023

Beste Vera,

Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je gisteren jouw zonnepanelen hebt laten installeren en dat je tevreden bent over de ervaring.

Bij Sunneroo streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige installaties te leveren, maar ook om een vriendelijke en informatieve service te bieden. We zijn blij dat je onze medewerkers als vriendelijk hebt ervaren en dat ze een goede uitleg hebben gegeven.

Het is geweldig te horen dat ze foto's hebben gemaakt van het werk dat ze hebben verricht. Dit toont ons toewijding aan transparantie en kwaliteit. Bovendien is het fantastisch dat alles in één middag is geïnstalleerd. We begrijpen dat een snelle en efficiënte installatie belangrijk is voor onze klanten.

Nogmaals, bedankt voor jouw positieve feedback. We waarderen jouw tevredenheid en kijken ernaar uit om jouw zonne-energiesysteem te zien floreren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Sunneroo

Goede intake, flexibel en goed maatwerk. Installatie in eerste instantie slordig

Intake gebeurde goed, met een flexibele instelling en meedenken in de installatie, wat fijn is (en een must) bij een oud huis. Na het accepteren volgde een radiostilte van maanden, na telefonisch contact werd aangegeven dat door leveringsproblemen plannen lastig was. Vervolgens werd plots een maand later gebeld door de installateurs voor plaatsing. Eerste afspraak werd verplaatst door ziekte van één van de monteurs, kan gebeuren uiteraard. Vervolgens werd een week later alles geplaatst. Monteur Erhan werktte zeer netjes en professioneel de meterkast bij en stuurde de andere twee aan. Nadat zijn werk erop zat, plaatsten de andere twee de panelen op het dak (en de bekabeling). Aan het einde van de dag ontdekte men dat er maar 4 van de 12 panelen functioneel waren. Kortom, men moest terug komen. Vervolg afspraak werd snel ingepland door kantoor, wel moet hierbij opgemerkt worden dat er geen wederzijdse communicatie is - er werd simpelweg een dag ingepland. Eigen agenda's weer omgooien dus. Dezelfde monteurs kregen na een dag alles geprobeerd te hebben het systeem nog steeds niet aan de praat. Gaf geen blijk van systematisch werken. Wederom een afspraak volgde, waar twee andere monteurs de installatie werkend kregen. Helaas werd er alle dagen nogal slordig gewerkt. Afsluitdoppen, stukken kabels, tiewraps, kapotte dakpannen, verpakking van de omvormer, peuken, alles lag verspreid over de binnenplaats én de straat. Ook bleek na foto's van de installatie voor de verzekering dat er op het dak nog flink wat losse troep ligt, de nok niet goed is dichtgemaakt, er nog een pan mist én de panelen door het veelvuldige op- en afhalen behoorlijk vuil zijn geworden (wat lijkt door de nokpasta).

- Toevoeging 20 april
Na een vierde bezoek van Sunneroo met een nieuw team zijn de meeste slordige zaken netjes verholpen. Sunneroo pakte de klachten serieus aan, maar het blijft jammer dat hier vier bezoeken voor nodig waren, waardoor afspraken verzet moesten worden aan onze kant. De uiteindelijke installatie werkt prima, klachten werden serieus genomen, maar alles had voorkomen kunnen worden door een goede, gedegen, eigen controle.

11 april 2023

Beste Irmo,

Bedankt voor het delen van jouw feedback over jouw ervaring met ons. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de problemen en ongemakken die je hebt ervaren tijdens het proces van installatie.

We begrijpen dat er sprake was van een radiostilte en vertragingen in de planning, veroorzaakt door leveringsproblemen. Dit is niet de service die we nastreven en we nemen jouw opmerkingen hierover serieus. We zullen onze interne processen verbeteren om betere communicatie en planning te waarborgen.

We betreuren het ook dat er problemen waren met het functioneren van de panelen en dat er meerdere bezoeken nodig waren om alles naar behoren te laten werken. Dit is niet het niveau van professionaliteit dat we van onze monteurs verwachten. We zullen deze situatie aangrijpen als een leermoment om onze werkwijze te verbeteren en ervoor te zorgen dat zulke problemen in de toekomst worden voorkomen.

Daarnaast willen we onze excuses aanbieden voor de slordigheid en het achterlaten van rommel na de installatie. Dit is niet de standaard die we nastreven en we zullen onze teams hierop aanspreken om ervoor te zorgen dat dergelijke zaken niet meer voorkomen.

We waarderen jouw begrip en geduld tijdens dit proces en bedanken je voor het delen van jouw ervaring. We zijn blij te horen dat de meeste zaken netjes zijn verholpen tijdens het vierde bezoek en dat de installatie uiteindelijk naar behoren werkt. We zullen dit incident gebruiken als een kans om onze service verder te verbeteren.

Als er in de toekomst nog verdere vragen zijn of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn, staan we altijd voor je klaar.

Sunneroo

Goede service, fijne levering en plaatsing.
Alles werkt gelijk, app binnen een paar dagen, zodat we de opbrengst per zonnepanel kunnen bekijken.
Zeker een aanrader

Beste mevrouw Timmermans,

Dank je wel voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent over onze service, de levering en de plaatsing van de zonnepanelen.

Bij Sunneroo streven we ernaar om een goede service te bieden en een positieve ervaring te creëren voor onze klanten. We zijn blij dat alles soepel verliep en dat je direct na de installatie kon genieten van de opbrengst van jouw zonnepanelen via de app. Het is geweldig om te horen dat je de opbrengst per zonnepaneel kunt bekijken.

We willen je bedanken voor het aanbevelen van onze diensten. Jouw vertrouwen in ons en jouw aanbeveling betekenen veel voor ons.

Een prima ervaring

De verkoper kwam ter plekke kijken en nam de tijd om e.e.a uit te leggen. Het duurde even voordat we aan de beurt waren maar toen werd zowel communicatief als professioneel het prima geïnstalleerd

7 april 2023

Beste Geert,

Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.

Het is geweldig om te horen dat onze verkoper ter plekke is komen kijken en de tijd heeft genomen om alles uit te leggen. Bij Sunneroo streven we ernaar om persoonlijke aandacht te geven aan elke klant en ervoor te zorgen dat al jouw vragen en zorgen worden beantwoord.

We begrijpen dat het even heeft geduurd voordat je aan de beurt was, maar we zijn blij dat we uiteindelijk de installatie naar tevredenheid hebben kunnen uitvoeren. We hechten veel waarde aan communicatie en professionaliteit en streven ernaar om deze aspecten hoog in het vaandel te houden.

Nogmaals, bedankt voor jouw positieve feedback. Jouw tevredenheid is voor ons van groot belang. Als er in de toekomst nog vragen zijn of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn, staan we altijd voor je klaar.

Fijne installatieploeg

Fijne installatieploeg; goede service en hulp bij niet doorgaan afspraak ivm (weers)omstandigheden; duidelijk en aanspreekbaar.

5 april 2023

Beste Jos,

Dank je wel voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze installatieploeg en de geboden service.

Bij Sunneroo streven we ernaar om een uitstekende service te bieden en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. We zijn blij dat onze installatieploeg jou goed heeft geholpen en dat ze duidelijk en aanspreekbaar waren tijdens het hele proces.

We begrijpen dat soms afspraken niet kunnen doorgaan vanwege (weers)omstandigheden. Het is belangrijk voor ons om flexibel te zijn en onze klanten te ondersteunen in zulke situaties. We zijn blij dat we je hierbij hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent over de geboden hulp.

Nogmaals, bedankt voor jouw positieve feedback. We stellen jouw tevredenheid zeer op prijs. Als er in de toekomst nog vragen zijn of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn, staan we altijd voor je klaar.

Sunneroo

Zeer tevreden over de installatie

Zeer tevreden over de installatie. Goed overlegd met de monteurs waar dat de omvormer het beste geplaatst kon worden. Uiteindelijk heeft de elektricien nog een ongebruikte groep gevonden op zolder zodat er niet met een kabelgoot op de gevel gewerkt hoefde te worden. Zeer blij mee.

Beste Jeffrey,

Dank je wel voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je zeer tevreden bent over de installatie en dat er goed overleg is geweest met onze monteurs.

Bij Sunneroo vinden we het belangrijk om samen te werken met onze klanten en te luisteren naar hun wensen en behoeften. We zijn blij dat het overleg met onze monteurs heeft geleid tot een optimale plaatsing van de omvormer. Het is geweldig dat de elektricien een ongebruikte groep op zolder heeft gevonden, waardoor er geen kabelgoot op de gevel nodig was. We begrijpen hoe belangrijk het is om de esthetiek van jouw huis te behouden.

We waarderen jouw tevredenheid en zijn blij dat we aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Jouw positieve ervaring is voor ons van grote waarde.

Sunneroo

Zeer kundige en vriendelijke medewerkers

Al vanaf het offertetraject zijn wij uitstekend geholpen. Dat geldt ook voor de installatie zelf. Zeer vriendelijk mensen die goed Engels spraken. Installatie is netjes afgewerkt en ook de troep is netjes opgeruimd. Kortom, prima ervaring met Sunneroo!

Beste fam. Poulissen,

Dank je wel voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je vanaf het offertetraject tot aan de installatie uitstekend bent geholpen en dat je een prima ervaring hebt gehad met Sunneroo.

Bij Sunneroo streven we ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden, vanaf het eerste contact tot aan de voltooide installatie. We zijn blij dat ons team vriendelijk was en goed Engels sprak, zodat de communicatie soepel verliep.

Het is geweldig om te horen dat de installatie netjes is afgewerkt en dat ons team de moeite heeft genomen om alles op te ruimen en de troep achter te laten. We vinden het belangrijk om jouw huis achter te laten zoals we het hebben aangetroffen, zodat je meteen kunt genieten van jouw nieuwe zonnepanelen.