Na een aanvankelijk positieve start ben ik enorm teleurgesteld in Sunneroo en AlphaEES. We hebben een thuisbatterij laten installeren op 24-09-2025 door Sunneroo, die na slechts zes maanden, op 5 mei... Toon meer
Wij hadden kortgeleden een probleem met de zonnepanelen-installatie. Na melding heeft Sunneroo contact met mij opgenomen om het probleem te bespreken. Vervolgens hebben ze een monteur langs gestuurd o... Toon meer
Zeer net geholpen. Afspraken netjes nagekomen en er is goed aandacht gegeven aan mijn specifieke situatie. Hierdoor zijn we op een voor mij meest ideale situatie gekomen die voor Sunneroo ook nog g... Toon meer
Op 2dec. j.l. de nieuwe Hyundai zonnepanelen gemonteerd gekregen, na een goed verkoopgesprek met Glenn, s’ morgens de omvormers geplaatst door de elektro monteur, super service! s’middags kwam de mo... Toon meer
Sunneroo Group BV helpt particuliere en zakelijke klanten met slimme en toekomstbestendige energieoplossingen. Vanuit het hoofdkantoor in Roermond realiseert de organisatie duurzame energiesystemen in Nederland, België, Duitsland en Bonaire. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 systemen geplaatst. Sunneroo is gespecialiseerd in zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, airconditioning en slimme energiesturing. De focus ligt niet alleen op verduurzaming, maar ook op optimaal energiegebruik, energiebesparing en slim inspelen op dynamische energietarieven en de energiemarkt van vandaag. Klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies, duidelijke communicatie en ondersteuning door een ervaren team van specialisten. Sunneroo combineert technische kennis met praktische oplossingen die aansluiten op de wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan centraal binnen de organisatie. Sunneroo werkt met eigen teams en vaste installatiepartners om een hoge standaard in uitvoering en klanttevredenheid te waarborgen. Sunneroo Group BV Roermond | 's-Hertogenbosch Nederland KvK: 71934731
de Mortel 89, 5211 XZ, 's-Hertogenbosch, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb het voorwerk gedaan om alles vlotjes te laten verlopen. Maar dit was niet nodig ze hadden alles bij zich en ruimde alles netjes op.
Luisteren goed naar mijn wensen en voerde deze uit.
Dachten met ons mee om het juiste besluit te nemen.

Antwoord van Sunneroo
Jongens hebben perfect gewerkt.
Waren vriendelijk en en zeer enthousiast.
Alles netjes opgegeruimd en opgeleverd.
We zijn ontzettend tevreden over sunneroo.
25 mei worden bij onze zoon ook de zonnepanelen geplaatst ook door onze aanbeveling. Super bedankt!!!

Antwoord van Sunneroo
Fijn contact met adviseur, klantenservice en planning. Duur van wachttijd was conform de afspraken. Installatie ging vlot en erg vriendelijke monteurs. Al met al super tevreden over het proces. Dank!

Antwoord van Sunneroo
Installateur was keurig op tijd, heeft constructief meegedacht en de panelen en stoppenkast vakkundig geplaatst. Hoewel het wat later werd (19.00u) bleef hij beleefd en vriendelijk.

Installatie goed verlopen.
Nu afwachten hoe de afterservice is in de toekomst

Antwoord van Sunneroo
Enthousiaste en kundige vakmensen die hoge eisen stellen aan hun werk en denken in oplossingen en niet in problemen Bedankt Sunneroo!

Zonnepanelen laten plaatsen.
Het personeel was vriendelijk en
zeer behulpzaam en vakkundig.
Kon niet beter.
Raad iedereen aan hiermee in zee te gaan en er wordt ook een schouw ter plaatse gemaakt.
Sunneroo bedankt.

Antwoord van Sunneroo
In sept 2022 een snelle en prima offerte ontvangen. April 2023 werd, na 1x afspraak verplaatsen ivm project dat uitliep gepland. Team van 4 personen had binnen 2,5 uur 11 panelen liggen met omvormer en optimizers. Panelen zien er goed en strak uit. Snachts werden we wakker van een lekkage. Bleek een dakpan niet te zijn teruggelegd. Bedrijf kwam dit de dag erna meteen herstellen.
Al met al een goede service voor een goede prijs.

Antwoord van Sunneroo
ze hebben het werk goed afgelevert en vriendelijk

Antwoord van Sunneroo
We zijn erg tevreden over de werkzaamheden en de vriendelijkheid van de monteurs.

Antwoord van Sunneroo
Erg vakkundig team heeft in korte tijd het werk prima uitgevoerd. Vriendelijke en nette medewerkers die veel vertrouwen gaven. Ze zijn ook erg goed in het direct en netjes oplossen van een onvoorziene situatie

Goed werk geleverd!
Liggen er strak op, laat de zon maar komen!!

Installeren verliep voorspoedig.
Monteurs waren kundig en heel aardig.
Alleen jammer dat de aanlevering van de materialen langer duurde, zeker omdat hier weinig informatie over werd gegeven.

Antwoord van Sunneroo
Gisteren onze zonnepanelen geïnstalleerd gekregen. Vriendelijke mensen. Goede uitleg. Foto's gemaakt van wat ze gedaan hebben. In 1 middag lag alles erop. Erg fijn.

Antwoord van Sunneroo
Intake gebeurde goed, met een flexibele instelling en meedenken in de installatie, wat fijn is (en een must) bij een oud huis. Na het accepteren volgde een radiostilte van maanden, na telefonisch contact werd aangegeven dat door leveringsproblemen plannen lastig was. Vervolgens werd plots een maand later gebeld door de installateurs voor plaatsing. Eerste afspraak werd verplaatst door ziekte van één van de monteurs, kan gebeuren uiteraard. Vervolgens werd een week later alles geplaatst. Monteur Erhan werktte zeer netjes en professioneel de meterkast bij en stuurde de andere twee aan. Nadat zijn werk erop zat, plaatsten de andere twee de panelen op het dak (en de bekabeling). Aan het einde van de dag ontdekte men dat er maar 4 van de 12 panelen functioneel waren. Kortom, men moest terug komen. Vervolg afspraak werd snel ingepland door kantoor, wel moet hierbij opgemerkt worden dat er geen wederzijdse communicatie is - er werd simpelweg een dag ingepland. Eigen agenda's weer omgooien dus. Dezelfde monteurs kregen na een dag alles geprobeerd te hebben het systeem nog steeds niet aan de praat. Gaf geen blijk van systematisch werken. Wederom een afspraak volgde, waar twee andere monteurs de installatie werkend kregen. Helaas werd er alle dagen nogal slordig gewerkt. Afsluitdoppen, stukken kabels, tiewraps, kapotte dakpannen, verpakking van de omvormer, peuken, alles lag verspreid over de binnenplaats én de straat. Ook bleek na foto's van de installatie voor de verzekering dat er op het dak nog flink wat losse troep ligt, de nok niet goed is dichtgemaakt, er nog een pan mist én de panelen door het veelvuldige op- en afhalen behoorlijk vuil zijn geworden (wat lijkt door de nokpasta).
- Toevoeging 20 april
Na een vierde bezoek van Sunneroo met een nieuw team zijn de meeste slordige zaken netjes verholpen. Sunneroo pakte de klachten serieus aan, maar het blijft jammer dat hier vier bezoeken voor nodig waren, waardoor afspraken verzet moesten worden aan onze kant. De uiteindelijke installatie werkt prima, klachten werden serieus genomen, maar alles had voorkomen kunnen worden door een goede, gedegen, eigen controle.

Antwoord van Sunneroo
Goede service, fijne levering en plaatsing.
Alles werkt gelijk, app binnen een paar dagen, zodat we de opbrengst per zonnepanel kunnen bekijken.
Zeker een aanrader

Antwoord van Sunneroo
De verkoper kwam ter plekke kijken en nam de tijd om e.e.a uit te leggen. Het duurde even voordat we aan de beurt waren maar toen werd zowel communicatief als professioneel het prima geïnstalleerd

Antwoord van Sunneroo
Fijne installatieploeg; goede service en hulp bij niet doorgaan afspraak ivm (weers)omstandigheden; duidelijk en aanspreekbaar.

Antwoord van Sunneroo
Zeer tevreden over de installatie. Goed overlegd met de monteurs waar dat de omvormer het beste geplaatst kon worden. Uiteindelijk heeft de elektricien nog een ongebruikte groep gevonden op zolder zodat er niet met een kabelgoot op de gevel gewerkt hoefde te worden. Zeer blij mee.

Antwoord van Sunneroo
Al vanaf het offertetraject zijn wij uitstekend geholpen. Dat geldt ook voor de installatie zelf. Zeer vriendelijk mensen die goed Engels spraken. Installatie is netjes afgewerkt en ook de troep is netjes opgeruimd. Kortom, prima ervaring met Sunneroo!